Cum să Oferi un Masaj Senzual – Iată Cum Îți Poți Satisface Partenerul Prin Masaj

masajul in cuplu

Un masaj senzual este tipul de masaj care se concentreaza pe masarea zonelor erogene pentru a ajuta partenerul atat sa reduca nivelul de stres, sa se relaxeze cât și sa se sinta stimulat. Cu ajutorul unui masaj senzual, nivelul de intimitate și incredere dintre parteneri poate creste radical.

Acest tip de masaj ofera oportunitatea partenerilor de a obtine plăcere fără a tine cont de performanțele lor sexuale, fiind așadar o sursa alternativ de a spori intimitattea intre parteneri.

Masajul senzual poate fi o activitatea de ajutor pentru cei care nu se simt destul de stimulati in timpul sexului, putand fi făcut in timpul preludiului pentru a intensifica actul sexual.

Studiile arata ca masajul senzual poate ajuta chiar și barbații care se confrunta cu probleme erectile, crescand nivelul de incredere și confort al acestora, imbunatatind astfel erectia și viata sexuala in general.

Active Warming – Uleiul de masaj de top cu efect de încălzire. Pentru un masaj senzual de neuitat

Active Warming – Ulei de Masaj cu Efect de Încălzire de la Hot

Oferind sau primind un masaj senzual este un mod extraordinar de a crea o legatura intre parteneri. Cu toate acestea, este la fel de important ca acestia sa comunice inainte. Vorbeste cu partenerul pentru a intelege cum doreste sa fie masajul. Pe urma, amandoi va puteti bucura de o aventura de neuitat, indiferent ca folositi masajul ca activitate pe cont propriu sau pe post de preludiu, inainte de sex.

Cu ajutorul unui astfel de masaj puteti, de asemenea sa va cunoasteti mai bine corpul unul altuia, imbunatatind așadar plăcerile din timpul sexului deoarece vă veți cunoaste mai bine și veti sti ce va place și cum va place sa fiti atinsi.

Cu toate ca la inceput masajul poate ca nu va fi foarte placut, important este sa va bucurati unul de prezenta celuilalt. In timp, după ce veti capata experienta, masajul va deveni din ce in ce mai placut. In unele cazuri, unele persoane pot obtine orgasm doar cu ajutorul masajului in zona intima.

Cum sa te bucuri mai mult de un masaj senzual

Daca vrei sa te bucuri in totalitate de un masaj senzual, este indicat sa tii cont de câteva lucruri pentru a face aceasta experienta ca tmai plăcută.

Un masaj senzual este o activitate foarte intima intre parteneri, așadar trebuie sa se tina cont de câteva aspecte pentru a-l face mai placut. Iata ce trebuie să știi pentru a face aceasta experienta de neuitat.

masaj senzual

Creeaza o atmosfera romantica

Crearea unei atmosfere romantice este poate fi dificila, insa este important să știi de unde sa incepi. Din fericire, noi suntem aici sa te ajutam. Iata câteva lucruri pe care le poți face pentru a face experienta cat mai romantica și intima:

  • Asigura-te ca va aflati intr-o camera privata in care nimeni altcineva nu mai are acces. Daca stai cu grija ca oricând poate intra cineva peste tine, nu te poți bucura in totalitate de aceasta experienta.
  • Scoate din camera orice dispozitiv care te poate distrage, cum ar fi telefonul
  • Micsoreaza nivelul luminilor. Daca intrerupatorul tau nu are aceasta functie, folosete niste cearsafuri sau prosoape pentru a face lumina cat mai mica. Daca vrei, poți folosi lumanari și sa inchizi complet becurile. Acestea ajuta la crearea unei atmosfere romantice
  • Pune muzica relaxanta și romantica pe fundal

Cele mai moderne uleiuri de masaj, perfecte pentru un masaj senuzual de neuitat

Toate aceste sugestii te pot ajuta sa creezi o atmosfera confortabila, relaxanta și romantica. Crearea unei atmosfere romantice este primul pas catre un masaj senzual de neuitat.

Pregateste-te pentru masajul senzual

Pentru a te pregati de masaj, este indicat sa gasesti o supafata care este confortabila pentru ambii parteneri. Cel mai indicat ar fi o masa profesionala de masaj, dar poți folosi și patul sau o masa simpla care este acoperita cu paturi moi. Este indicat sa vorbesti cu partenerul pentru a decide împreună pe ce suprafata va avea loc masajul.

Inainte de inceperea masajului senzual, recomandam ca ambii partenereri sa se spele și sa se imbrace in haine confortabile. Puteti face baie împreună, acesta fiind o alta modalitate excelenta de a creste intimitatea intre voi.

Hot Bio 2 in 1 – Lubrifiant și crema de masaj. Perfect atât pentru partidele de sex cât și pentru masajul senzual, in cuplu. Produs BIO.

Hot Bio 2 in 1 – Lubrifiant si Cremă de Masaj, 200 ml

Sfaturi

  • Daca vrei sa ai parte de un masaj senzual intens, este indicat sa oferi masaj folosind tehnici de masaj clasice și in zona erogenta.
  • Fiecare partener ar trebui sa exploreze corpul partenerului. Partenerii ar trebui sa comunice penturu a se asigura ca cel care primeste masaj se simte confortabil.
  • Fii atent atat la raspunsurile verbale cât și cele nonverbale pentru a te asigura ca partenerul se simte confortabil
  • Poti folosi uleiuri de masaj sau lubrifianti (recomandam pe cei pe bază de apă sau silicon pentru a preveni ifectiile) și puteti folosi chiar și jucarii erotice pentru a face masajul senzual mai intens. Vorbeste cu partenerul pentru a te asigura ca este de acord cu achizitiile pe care doresti sa le faci

Cum sa faci un masaj senzual unei femei

Pentru a incepe masajul, femeia trebuie sa stea intinsa pe o suprafata cu fata in sus sau in jos (dupa preferinte). Ambele pozitii sunt potrivite pentru a oferi masaj, doar ca in diferite zone.

Daca partenera sta cu fata in sus, incepe masajul senzual prin stimularea usoara a bratelor pe lnugime și mergand ușor inspre piept.

Exploreaza corpul partenerei și vezi unde ii place as fie atinsa. Pe urma, foloseste aceste cunostinte in timpul sexului pentru a o face să se simtă mai bine. Fi atent la raspunsurile ei nonverbale in timpul masajului.

Asigura-te ca nu te misti prea repede, dar nici prea incet. Poti vorbi cu partenera sa o intrebi daca doreste ca masajul sa fie făcut mai repede sau mai incet. Fiecare persoana are propriul sau ritm, așadar nu ai de unde să știi cat de incet sau repede ii place.

Pe urma, partenerul poate masa sanii și sfarcurile in miscari cirulare. Daca partenera sta cu fata in jos, poți sa ii masezi picioarele pe lungime, incepand de la coapse pana la glezne. De acolo, poți sa urci in ssus sa ii masezi fesele, spatele, pana ajungi la umeri. Foloseste tehnici de masaj de baza pentru a-i oferi masaj.

Cu toate ca tensiunea sexuala creste chiar și cand ii masezi corpul, aceasta va atinge nivele maxime atunci cand ii masezi zona erogena.

Atentie: Inainte de a stimula zona erogena, asigura-te ca partenera este deja incalzita, este relaxata, atlfel poate fi inconfortabil. Masajul in zona erogena poate sa fie atat de intens incat partenera sa aiba orgasm.

Uleiuri de masaj de top. Pentru cuplurile ce doresc satisfactie absoluta

Atunci cand vezi ca partenera incepe sa elimine lubrifiant, poți incepe sa ii stimulezi clitorisului, deoarece înseamnă ca este stimulata. Incepe cu atingeri usoare și creste treptat presiunea aplicata, dar și viteza de miscare circulara.

Odata de partenera este complet stimulata, poți fie ca folosesti degetele pentru o penetra sau poți face tranzitia de la masaj senzual la sex.

Aceasta tehnica este ideala pentru barbații care nu reuses sa ofere orgasm partenerei, deoarece va fi mult mai ușor sa ii oferi orgasm acesteia, ea fiind deja aproape de a-l obtine.

sfaturi masaj senzual

Dupa finalizare, ofera-i spatiu sa se relaxeze și chiar sa doarma in bratele tale daca doreste.

Tine minte sa o intrebi în mod regulat cum i se pare și daca doreste sa faci ceva diferit.

Exista și unele femei care nu doresc stimulare clitoridiana, așadar intreab-o daca este de acord. Foloseste lubrifiant pe clitoris atunci cand il stimulezi, deoarece acest organ, pe cat este de mic, pe atat este de sensibil.

Cum sa oferi un masaj senzual unui barbat

Cand te pregatesti sa ii oferi un masaj senzual partenerului, acesta poate sta pe spate, intr-o pozitie aproape culcata, cu perne in spatele lui și sub cap pentru a-i oferi un maxim de confort.

Uleiul Afrodiziac Shunga cu Aroma de Serbet. Perfect pentru un masaj senzual de neuitat. Astfel poți oferi cel mai intens preludiu!

Aphrodisiac Shunga – Ulei Afrodiziac Comestibil pentru Masaj cu Aroma de Serbet, 100 ml

In timp ce il masezi, exploreaza-i corpul și vezi ce ii place. Poti sa folosesti atingeri usoare și chiar sarutari. Partenerul va fi mult mai ușor de stimulat decat partenera, așadar după putin timp, poți foosi lubrifiant pentru a masa penisul și testiculele.

Pentru ca barbatul sa nu ejaculeze, poți sa il intrebi cand mai are putin pentru a ajunge in acel punct, astfel ca tu poți incetini sau poți schimba tehnica de masaj. Acest lucru ajuta la extinderea sesiunii de masaj și la intensificarea experienței de relaxare.

Cele mai noi uleiuri de masaj. Recomandate de JustLove pentru un masaj senzual orgasmatic

Aminteste-i partenerului sa respire adanc, deoarece acest lucru il va ajuta sa reziste mai mult iainte de a ejacula. Spune-i sa inspire adanc in stomac și sa expire rapid. Cand face asta, penisul sau va trece din stadiul de erect la flacid și invers. Nu te ingrijora, este un efect normal.

Daca partenerul este interesat, ii poți oferi un masaj și in zona perineului. Incepe prin masarea usoara a perineului cu degetele inainte-inapoi pana cand aceasta zona se simte moale. Daca este aproape de a ejacula și vrei sa ejaculeze, apasa pe aceasta zona pentru a intensifica orgasmul.

Uleiul de masaj indian cu aroma tropicala de la Magoon – Produs de top, pentru un masaj senzual de neuitat. Conceput pentru cuplurile ce doresc satisfactie absoluta.

Indian Massage Magoon – Ulei de Masaj cu Aromă Tropicală, 50 ml

Se poate face și un masaj al prostatei, insa este mult mai complicat și nu este indicat sa fie făcut de persoanele ce au experienta.

Concluzie

Masajul senzual este o metoda excelenta pentru a crea un nivel crescut de intimitate intre parteneri și pentru a face sexul mai placut și mai intens ca nicodata. Tine minte sa comunici cu partenerul pentru a te asigura ca se simte confortabil pe tot parcursul acestei sesiuni.

Masajul senzual este o experiență foarte personala și intima, așadar descopera tehnici și combinatii care sa il ajute sa sa relaxeze cat mai mult posibil.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.