Cel mai bun ulei pentru sex – cresterea libidoului

Este absolut normal sa te bucuri de o dorinta sexuala puternică și vibranta. Din pacate, libidoul scazut, afecteaza mai multi oameni decat iti poți imagina. Este foarte important sa realizam ca dorinta sexuala este produsul mai multor factor si, anumite terapii naturale, precum uleiurile esentiale pentru sex, pot stimula libidoul asa cum putine lucruri o pot face.

Nu esti singurul ce are un libidou scazut

Inainte de a ne scufunda in categoria de uleiuri afrodisiace pentru sex, primul lucru pe care trebuie sa-l intelegem este ca nu suntem singuri. Pentru barbati, libidoul scazut duce adesea la disfunctie erectila, care afecteaza 5% dintre tineri și 25% dintre barbații trecuti de 65 de ani. La femei, libidoul scazut este comun in toate etapele vietii datorită hormonilor fluctuanti. Nu trebuie sa-ti fie rusine ca ai periodic un libidou scazut.

Cauzele libidoului scazut

Cauzele libidoului scazut variaza de la o persoana la alta in functie de stilul de viata al fiecaruia. Unii dintre cei mai raspanditi factori includ:

  • Stresul – este una dintre cele mai grave cauze ale libidoului scazut. Stresul legat de problemele in relatie cum ar fi cresterea copiilor, banii sau preocuparile legate de casa, poate duce la lipsa de intimitate și poate reduce libidoul. De cele mai multe ori, stresul poate fi redus prin modificarea stilului de viata.
  • Alcoolul – o cauza adesea ignorata a disfunctiei sexuale, alcoolul poate fi un factor de stres. In timp ce unii afirma ca alcoolul poate fi folosit pentru relaxare, altii sustin ca efectele acestuia sunt total opuse.
  • Boala – obezitatea, bolile de inima, dar și alte afectiuni pot reduce libidoul. Atunci cand o boala se afla la baza apetitului sexual scazut, este important sa vorbesti cu un medic.

6 uleiuri esentiale pentru sex

Cu arome blande și relaxante, aceste uleiuri pot fi folosite sub forma de spray-uri, aplicatii topice și multe altele. Foloseste-ti creativitatea pentru a vedea cum iti poți stimula libidoul integrand aceste uleiuri esentiale pentru sex in viata de zi cu zi, dar și in viata de cuplu.

Uleiuri de masaj aromate frumos

Trandafir – Avand un efect calmant, nu este o surpriza faptul ca uleiul esential de trandafir este, de asemenea, folosit în mod traditional ca afrodisiac. Desi este un ulei scump, trandafirul este cel mai eficient folosit in amestecuri. Aplicare: Amesteca-l intr-un parfum pentru a purta acest miros floral romantic cu tine, sau difuzeaza-l periodic pe tot parcursul zilei.

ulei-masaj-trandafir-aphrodisia-sented-massage-oil-100ml-2
Ulei afrodisiac cu aroma de trandafiri

Iasomie – Un ulei pretios și scump, derivat din petale delicate de flori, iasomia si-a dovedit eficacitatea. Cercetatorii au testat vigilenta și „excitatia comportamentala” după un tratament topic cu ulei de iasomie. Participantii au fost mai odihniti și mult mai receptivi la stimulii sexuali.

Aplicare: Aplica iasomia local ca un parfum sau ca un ulei masaj senzual pentru femei și barbati. Retine ca petalele delicate necesită uneori folosirea unui solvent pentru a extrage uleiul.

Salvie – Un studiu din 2004 a abordat problema ameliorarii simptomelor menopauzei și a uleiurilor esentiale. S-a constatat ca inhalarea uleiului esential de salvie are un efect antidepresiv asupra femeilor la menopauza. Cand libidoul este scazut din cauza schimbarilor hormonale cum ar fi menopauza, salvia poate aduce usurare.

Aplicare: Difuzeaza sau inhaleaza periodic pentru a te relaxa.

Ylang Ylang – Ylang Ylang este utilizat pe scara larga ca afrodisiac in lumea aromaterapiei și este unul dintre cele mai bune uleiuri esentiale pentru sex. Mirosul sau bland floral este atragator pentru aproape toata lumea, iar potentialul sau de aplicare este divers.

Stimulation-ulei-de-masaj-cu-ylang-ylang

Aplicare: Difuzat, inhalat sau diluat intr-un ulei purtator ca ulei de masaj pentru femei și barbati.

Neroli – Uleiul erential derivat din flori de portocal  este numit neroli, un ulei pretios și foarte util. Intr-un studiu clinic, cercatatorii au descoperit ca inhalarea uleiului neroli ajuta la ameliorarea simptomelor menopauzei, cresterea dorintei sexuale și reducerea tensiunii arteriale la femeile aflate in postmenopauza.

Aplicare: Difuzeaza sau inhaleaza de câteva ori pe zi pentru a un efect de calmare.

Fenicul – Semintele de fenicul au fost recunoscute pentru cresterea secretiei de lapte, pentru promovarea menstruatiei, facilitarea nasterii, cresterea libidoului și atenuarea simptomelor dismenoreei. Uleiul esential de fenicul pastreaza unele dintre aceste efecte estrogenice, ceea ce il face benefic pentru cresterea libidoului.

Aplicatie: Inlcude uleiul esnetial de fenicul in lotiunea sau uleiul de masaj pentru a beneficia de efectele sale.

Barbati și femei de toate varstele s-au confruntat cu un libidou scazut și au sperat ca il pot creste. Nu este nicio rusine sa recunosti lupta și sa cauți solutii. Pentru a ameliora stresul din viata de zi cu zi și pentru a stimula libidoul, incearca acest amestec difuzat sau diluat intr-un ulei purtator (migdala sau nuca de cocos) pentru un masaj linistitor. Pur și simplu amesteca:

  • 2 picaturi de neroli
  • 2 picaturi de iasomie
  • 2 picaturi de ylang ylang

Pentru a utiliza acest amestec local, adauga cate o picatura din fiecare ulei intr-o sticluta de 10 ml și umple spatiul ramas cu uleiul purtator ales. Un ulei purtator precum uleiul de cocos fractionat, este o alegere excelenta. Aplica apoi pe punctele de puls.

Cand vine vorba de uleiuri esentiale pentru sex, ylang ylang, salvie, trandafir și iasomie sunt uleiuri ce pot fi folosite in siguranta atata timp cat se tine cont de precautiile dermice.

  • Atat pentru ylang ylang cât și pentru iasomie, foloseste 2 picaturi la o lingura de ulei purtator.
  • Pentru salvie, foloseste 6 picaturi la o lingura de ulei purtator.
  • Fentru trandafir, foloseste 1 picatura la o lingura de ulei purtator.

Uleiuri de masaj afrodisiace

5 uleiuri esențiale ce te vor ajuta să te relaxezi

Chiar daca, în mod normal, nu esti o persoana anxioasa, probabil ai momente in care ai vrea sa profiti de efectele uleiurilor esentiale calmante.

Un studiu din 2011 a aratat ca profesorii care au lucrat intr-un mediu stresant și au folosit un spray cu ulei esential de bergamot, au avut parte de anumite schimbari. Stresul și tensiunea arteriala au fost reduse, echilibrul intre viata profesionala și personala a fost imbunatatit și s-au simtit mult mai bine după ce, pur și simplu, au folosit un spray de bergamot.

In acest articol, vom vorbi despre 5 uleiuri esentiale care calmeaza mintea și promoveaza pacea.

Lavanda – ulei esential calmant pentru o minte limpede

S-ar putea sa iubesti deja parfumul floral al lavandei. SI nu e de mirare, pentru ca beneficiile sale sunt abundente. Printre beneficiile pe care ni le ofera lavanda se regaseste și efectul calmant.

Shunga-Erotic-ulei-masaj-cu-aroma-de-lavanda

Desi uleiul de levantica ii ajuta pe oameni sa adoarma, în mod normal, nu are efecte sedative nedorite daca este ingerat. De aceea, uleiul de levantica este perfect daca doresti sa-ti petreci ziua avand mintea limpede. Daca este inhalat, are efecte sedative minori și iti recomand sa pui putina lavanda in difuzorul tau in timp ce te pregatesti dimineata pentru a pleca la serviciu, sau chiar ai putea sa pui putina lavanda in parfum pentru a-ti mirosi imbracamintea daca stii ca urmeaza sa ai o zi stresanta la munca.

De asemenea, ai putea folosi uleiul de lavanda pentru masaj, astfel ii vei dubla beneficiile. Unele studii au demonstrat ca masajul cu ulei de lavanda poate reduce stresul mai mult decat o poate face un simplu masaj.

  • Tamaie – Ulei esential calmant pentru sanatatea emotionala – In 2008, un studiu a analizat zonele creierului afectate de tamaie, care este rasina plantei Boswellia. Cercetarile au aratat ca atunci cand tamaia este arsa, pare sa aiba un efect asupra zonele creierului implicate in emotii. Intr-adevar, tamaia este unul dintre cele mai populare uleiuri esentiale pentru calmarea tensiunii și ameliorarea anxietatii.
  • Balsam de Peru – ulei esential pentru confort – Acest ulei vine dintr-un copac vesnic verde din America Centrala. Se spune ca este extrem de inaltator și racoritor, și ajuta la imbunatatirea starii de spirit. Avand o aroma asemanatoare cu scortisoara și vanilia, balsamul din Peru poate ajuta la stimularea sistemului imunitar și poate accelera vindecare arsurilor atunci cand este aplicat local. Este, de asemenea, eficient impotriva eczemelor și a pielii crapate.
  • Cedru – ulei esential de calmare – S-ar putea sa fi auzit ca cedru este un insecticid natural deosebit, de aceea ar putea parea ciudat sa-l vezi pe aceasta lista, ca ulei anti-anxietate, dar asta e minunea naturii. Acest ulei este considerat a fi un sedativ excelent, și poate ajuta la eliminarea stresului și la calmare.
  • Pentru a adormi mai bine, adauga o picaturi de ulei de cedru intr-un ulei purtator potrivit pentru tipul tau de piele. Maseaza zona dintre sprancene și partile laterale ale tamplelor cu uleiul obtinut.
  • Vetiver – ulei esential calmant pentru a elimina starea de neliniste – Acest ulei provine dintr-o iarba perena originara din India care are tulpini inalte și frunze lungi cu flori maroniu-violet. Uleiul este de fapt distilat din radacinile plantei și are o aroma puternica. Acest ulei este foarte eficient in ameliorarea anxietatii. Poti folosi vetiver la locul de munca pentru a te relaxa și a fi mai productiv.

Cum să-i oferi partenerei tale un masaj erotic super hot

Masajul erotic este una dintre cele mai luxoase forme de preludiu. Sa te pregatesti sa faci sex, indiferent de ceea ce înseamnă sexul pentru tine, (chiar daca este vorba de penetrarea cu degetul, sexul oral sau sexul normal) nu înseamnă doar sa te saruti asa cum o faceai la 16 ani. Masajul erotic este modalitatea perfectă de a te conecta fizic și emotional cu partenera ta.

In acest articol iti voi explica cum sa faci un masaj erotic super sexy. Tot ce urmeaza apoi, depinde doar de tine.

ulei-de-masaj

De ce sa oferi un masaj senzual?

De multe ori, comunicam non-verbal și limbajul corpului joaca un rol important in modul in care ne intelegem cu alte persoane. De aceea, ar trebuie sa intelegem ca masajul, una dintre cele mai intime tipuri de atingere, este o modalitate buna de a comunica cu partenera. Fiecare mangaiere, atingere și frictiune poate fi folosita pentru a spune „Ador corpul tau” sau „Sper ca ai avut o zi buna la lucru”.

Deci, in timp ce masajul este în mod evident minunat, deoarece elibereaza tensiunea și amelioreaza durerea fizica poate, de asemenea, „debloca mintile” pe masura ce subiectul se va concenta mai putin asupra durerii și a stresului.

Indiferent daca doresti sa-i acorzi o anumita atentie intregului corp, sau doar mainilor sau spatelui, iata de ce ai nevoie pentru a te pregati.

  • Atmosfera potrivita – Nu ai nevoie de un spatiu imens pentru a oferi un masaj erotic, atatat timp cat spatiul pe care il ai este frumos și confortabil. Indiferent daca planuiesti sa-ti masezi partenera in dormitor sau in living, atata timp cat atmosfera este potrivita, esti pe drumul cel bun.
  • Temperatura – Pentru a stabili starea de spirit, trebuie sa incepi prin a incalzi camera. Din moment ce partenera ta va fi complet goala (sau cel putin semi-goala) ar trebui sa te asiguri ca mediul este cat se poate de confortabil.
  • Lumina – Ar fi bine, de asemenea, sa stingi lumina și sa aprinzi câteva lumanari. Lumina puternică poate distrage partenera in timpul masajului, asa ca aprinde câteva lumanari pentru a aduce un pic de romantism.

Accesorii de care vei avea nevoie

Lotiune pentru masaj

Una dintre cele mai importante parti ale masajului este folosirea unui ulei sau a unei lotiuni care va lasa mainile sa alunece de-a lungul corpului. Pune putin ulei in plamele tale și freaca ușor pentru a-l incalzi, inainte de a-ti pune mainile pe corpul partenerei și a o masa senzual. Uite aici care sunt cele mai bune uleiuri de masaj pentru sex

Daca folosesti o lumanare de masaj, aprinde fitilul si, atunci cand ceara se topeste, lumanarea se va transforma intr-un lichid cald care poate fi turnat in siguranta pe piele pentru un masaj cu o aroma dulce. Lumanarile de masaj sunt minunate pentru a stabili starea de spirit.

De asemenea, poți incerca și o piatra de masaj, daca nu esti prea sigur de abilitatile tale de masaj. Indiferent de partea corpului pe care o masezi, exista tehnici care pot fi folosite aproape oriunde. Ai grija sa nu apesi prea tare sau sa provoci vreo durere atunci cand faci masajul. Ia-ti timp pentru a te conecta cu partenera.

Atingerea initiala

Primele atingeri pe care le faci ar trebui sa fie lungi și hotarate. Din punct de vedere psihologic, contactul ferm va linisti partenera și o o va face să se simtă in siguranta (gandeste-te cum o strangere de mana impresioneaza un partener de afaceri).

Aplica ulei/lotiune de masaj. Acest lucru ii va incalzi pielea. Mainile tale ar trebuie sa fie intinse, dar degetele tale ar trebuie sa fie relaxate, permitandu-le sa se imprastie și sa urmeze conturul corpului.

Varful degetelor

S-ar putea sa fii tentat sa incepi sa masezi intens și profund, dar opusul poate fi mai interesant și mai excitant. Folosind varfurile degetelor, urmareste conturul corpului partenerei tale. Trece degetele prin parul ei, atingand uosr gatul sau urmeaza curbele netede ale buzelor ei cu degetul tau mare. Aceasta atingere moale va avea rezultate uimitoare și iti va permite sa te misti de la o zona a corpului la alta în mod fluid.

Framantarea cu degetul mare

Presarea, framantarea și rostogolirea degetului pe corp elibereaza tensiunea din muschi. Apasa degetele mari pe oricare partea a corpului și deplaseaza-te ușor, folosind extensia completa a degetelor. Mutarea fiecarui deget, unul după altul va creata o senzatie de rulare continua, care o va scapa de partenera ta de noduri. Aceasta tehnica merge foarte bine in special pe umeri, picioare și coapse.

Asadar, ar trebui sa tii cont de informatiile de mai sus pentru a trece de la un masaj simplu la unul erotic. Ceea ce faci in continuare depinde doar de tine.

Cum să transformi un bărbat in cel mai bun partener sexual

Ori de cate ori vorbesc cu oamenii, ii rog sa imi descrie ultima loc partida de sex. In timp ce ii ascult, ma gandesc la mine și imi pare rau pentru femeia care trebuie sa faca sex cu un astfel de barbat. Hai sa recunoastem! Femeile sunt mult mai pasionale, iubitoare, senzuale și uimitoare in pat decat barbatii.

Multi oameni sunt dependenti de pronografie, iar atunci cand fac sex, ejaculeaza prea repede. Cum iti transformi iubitul care rezista doar un minut in pat in partenerul perfect? Ei bine, permite-mi sa-ti spun, este foarte ușor. Si exista o singura cale de a face acest lucru. Trebuie sa apelezi la ego-ul masculin. Barbatii cred ca numerele ii valideaza. Atunci cand faci sex cu un barbat, acesta va dori sa stie daca te-a făcut sa te simti atat de bine incat sa te intorci și a doua și a treia oara in patul lui.

Ei nu inteleg orgasmul erotic, sezual pe care o multime de femei il experimenteaza in timp ce fac sex.

Urmatoarea oprire: orgasmul. Trenul ajunge in statie. Toti la bord pentru orgasm. Si atunci cand urmeaza sa ai un alt orgasm, se intampla acelasi lucru. Urmatoarea oprire, orgasm. Toti la bord pentru orgasm.

Barbatii trebuie sa stie cand tu esti gata sa iti dai drumul deoarece acest lucru le valideaza ego-ul. Vezi tu, daca ai orgasm, trebuie sa-i spui partenerului tau asta.

„Nu te opri…Ma simt minunat”

Atunci cand esti aproape de un orgasm, trebuie sa-l anunti. „Sunt pe cale sa am orgasm…esti minunat„. Cand se intampla acest lucru, priveste-l in ochi pentru a-l conecta cu tine. Nu te opri. Fa-o din nou. Functioneaza cand el e in tine. Trebuie sa vorbesti cu el delicat și sa-l antrenezi, astfel incat acesta sa devine iubitul fantastic pe care tu ti-l doresti.

Nu-i spune niciodată asta: „Hei iubitule, nu-mi place cum te misti”, „Putem incerca ceva diferit pentru ca acest lucru nu functionează pentru mine?”.

Toate aceste lucruri il vor face pe el sa-si piarda incredere in propriile forte și să se simtă deconectat. In trimiti spre drumul catre „Pastiluța Albastră” deoarece va crede ca nu stie și nu poate sa faca sex.

Asa cum el ti-a masat clitorisul și te-a făcut sa te simti minunat, la fel trebuie sa-i masezi și tu creierul și mintea astfel incat sa-i oferi incredere, și sa-l instruiesti pentru a fi cel mai bun. Niciodata nu va sti ca de fapt tu l-ai antrenat.

Exista și uleiuri de la doTerra cu efect afrodiziac. Cu toate ca acestea nu sunt specific concepute pentru a imbunatati viata sexuala, pot contine ingrediente precum Ylang-ylang, care sunt cunoscute de zeci sau chiar sute de ani pentru efectele lor benefice asupra functiilor sexuale.

Folosești ulei de cocos ca lubrifiant? Iată ce trebuie să știi

In aceste zile, oamenii folosesc ulei de cocos pentru aproape orice. Gatesc cu el. Il pun pe fata. Il pun pe fundul bebelusului… și lista continua.

De asemenea, poți folosi uleiul de nuca de cocos pentru a trata infectiile, bolile de piele și unele tulburari digestive (dar nu sari peste vizita la medic). Poate sa scada chiar și colesterolul. Deoarece uleiul de cocos este antinfungic și antibacterian, poate sa reduca cercurile intunecate, vergeturile, ranile și psoriazisul. Este precum lacrimile unui unicorn intr-o sticluta.

Dar uleiul de nuca de cocos in dormitor? Ei bine, a trebuit sa incerc și eu asta. In primul rand, este mai alunecos decat apa, sau decat lubrifiantii pe baza de silicon. Spre deosebire de alti lubrifianti, folosind ulei de cocos nu va trebuie sa te opresti și sa aplici din nou.

Este mai bun decat chestiile scumpe care vin intr-o mare cutie. Dureaza mai mult și se simte mai bine. Nu se curata greu, atata timp cat nu folosesti prea mult. Si nu daor mie imi place uleiul de cocos. Multe alte femei sustin ca lubrifiantul lor preferat este uleiul de cocos extra virgin, deoarece este hidratant.

O femeie sustin ca uleiul de nuca de cocos este „un lubrifiant natural, fără conservanti și ieftin”. De asemenea, aceasta afirma ca „este mai gros și mai durabil in comparatie cu alti lubrifianti artificiali pe bază de apă și silicon”. In plus, acesta nu este lipicios cum sunt alti lubrifianti.”

Dr, ca in cazul tuturor lucrurilor bune, exista restrictii.

Se pare ca uleiul de cocos poate degrada prezervativele din latex facandu-le ineficiente! Deci, daca nu folosesti un prezervativ poliuretanic, stai departe de uleiul de cocos. Doar lubrifiantii pe bază de apă și silicon pot fi folositi cu prezervative din latex fără ca acestea sa fie distruse.

Femeile care sunt predispuse la infectii vaginale ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a folosi uleiul de cocos. Pentru ca este antibacterian și antifungic, acesta poate deregla balanta pH in partile feminine și poate aparea o infectie.

De asemenea, ar fi bine sa nu folosesti uleiul de cocos ca lubrifiant daca incerci sa ramai insarcinata. Cerctarile arata ca orice tip de lubrifiant – inclusiv lubrifiantul pe baza de ulei – poate scapa de mobilitatea spermei și „modifica nivelurile pH-ului in vagin.”

In cele din urma, ce fel de ulei de cocos ti-ai dori? Un singur timp: ulei de cocos nerafinat, extra-virgin. Celelalte tipuri pot avea aditivi care irita zona genitala. Uleiul de cocos este un lubrifiant bun, care atunci cand este utilizat în mod corespunzator, asigura momente unice in dormitor. Este alunecos. Si este mult mai ieftin decat ceilalti lubrifianti de inalta calitate de pe piata. Dar daca il folosesti pentru prima data, cu siguranta vei pune prea mult. Pune un prosop dedesubt. Crede-ma. Doar fa-o.

14 Uleiuri esentiale afrodisiace pentru sex și libidou mărit – trandafir, iasomie, Ylang Ylang

Relatii intime placute, dragoste profunda și sexualitate pasionala. Cea mai buna combinatie, nu-i asa? Fiecare persoana doreste și merita sa aiba o viata sexuala pasionala și plina de satisfactii. Din fericire, avem uleiuri esentiale.

In acest articol, voi vorbi despre cele mai renumite uleiuri esentiale cu calitati afrodisiace pentru iubire, sex și libidou. In plus, uleiurile te pot ajuta sa iti gasesti partenerul dorit. Dar, fără indoiala, utilizarea lor in dormitor poate imbunatati experienta sexuala.

Cand vine vorba de senzualitate, uleiurile esentiale au multe de oferit.

  • Exista uleiuri cu efect racoritor pentru calmarea sistemului nervos
  • Uleiuri cu efect de încălzire pentru a excita și a creste libidoul
  • Uleiuri care ajuta la imbunatatirea comunicarii
  • Uleiuri care pormoveaza un sentiment unic de pasiune

Mirosul, împreună cu atingerea, joaca un rol important. Acum, stai pe spate, ia o bautura și pregateste-te sa te scufunzi in lumea sensibila a uleiurilor esentiale și a aromaterapiei.

14 uleiuri esentiale pentru dragoste, sex și libidou

Mai jos vei invata despre 14 uleiuri pe care le-am selectat pentru a fi utilizate in dormitor. Nu toate uleiurile vor rezona cu tine, desigur. Exista uleiuri care sunt, in general, folosite in domeniul sexual pentru propria lor tendinta de a incita emotiile dorite. Dar ai putea avea o reactie negativa fata de un ulei, și asta e in regula.

Acest articol îți oferă o varietate de optiuni, deci, cu siguranta, vei gasi una care va functiona pentru tine. Retine ca toate uleiurile de mai jos functionează minunat intr-un difuzor de aromaterapie.

Trandafir – este greu sa gasesti un ulei mai romantic decat cel cu aroma de trandafir. Acestea este adesea numit „ulei esential al iubirii”. Ajuta la deschiderea centrului inimii pentru primirea dragostei și puterii. Ajuta o persoana sa se iubeasca și sa scape de sentimentele de frica.

Trandafirul sporeste dorinta, stima de sine și increderea. Elimina starile depresive, amelioreaza durerea, detoxifica și purifica sangele. Îmbunătățește digestia, circulatia, creste productia de material seminal. Îmbunătățește functia uterina, combate stresul și tensiunea nervoasa. Uleiul de trandafir poate contribui la intarzierea aparitiei menopauzei și la prevenirea simptomelor acesteia.

Ylang Ylang – relaxeaza, incetineste bataile rapide ale inimii și calmeaza. Reduce tensiunea arteriala și îmbunătățește starea de spirit. Este un afrodisiac cunoscut și îți oferă tot ceea ce ai nevoie daca suferi de hiper-excitare emotionala sau esti suparat. Impiedica atat tahicardia cât și hiperpneea. Acest lucru calmeaza emotiile anxietatii, furiei, ingrijorarii și fricii și te ajută să te iubesti. Efectele sale de calmare sunt în mod special eficiente pentru experiențe sexuale mai profunde.

Stimulation-ulei-de-masaj-cu-ylang-ylang

Lemn de santal –  este unul dintre cele mai vechi materiale de parfum cunoscute. A fost folosit timp de cel putin 4000 de ani. Lemnul de santal relaxeaza muschii și calmeaza tensiunea arteriala. In India este adesea combinat cu ulei esential de trandafir.

Lemn de trandafir – are o aroma atragatoare și are un efect calmant asupra mintii. Este cunoscut pentru faptul ca reduce depresia și ofera o perspectiva pozitiva asupra vietii.

ulei-masaj-trandafir-aphrodisia-sented-massage-oil-100ml

Cardamom – a fost folosit mult timp drept condiment in India și in tarile din Orientul Mijlociu. A fost pretuit de-a lungul secolelor. Cardamomul este un ulei placut, medicinal. Face parte din medicina traditionala chineza și indiana de peste 3000 de ani. Cardamomul are un miros placut. Are efect calmant pentru sistemul nervos și amelioreaza oboseala mentala.

Salvie – are multe beneficii. Promoveaza euforia și sentimentele de bunastare. Si cel mai important pentru noi, poate actiona ca un afrodisiac puternic. Daca vrei sa aduci ceva nou in dormitor, salvia te poate ajuta. Este cunoscuta pentru faptul ca stimuleaza creativitatea. Ne ajuta sa vedem clar și sa punem lucrurile in perspectiva. Acest lucru deschide calea spre ganduri inspirate.

Lemn de cedru – are o actiune blanda asupra mintii și corpului. De asemenea, are un miros uimitor și este o optiune excelenta pentru masaj, deoarece amelioreaza stresul și tensiunea musculara.

Neroli 0 Neroli, cunoscut și ca floare de portocala, ajuta la calmarea simturilor. A fost folosit de secole ca afrodisiac natural in multe tari. Instaleaza increderea și imprastie sentimentele de furie. Este atat de linistitor pentru inima incat adesea a fost folosit in cazurile de atacuri de panica.

Paciuli – uleiul de paciuli îmbunătățește starea de spirit. Promoveaza un sentiment general de bunastare și inlatura starile de anxietate. Paciuli are, de asemenea, un efect pozitiv asupra sistemului nervos.

Iasomie – are un miros uimitor, calitati afrodisiace și echilibreaza sistemul nervos. Iasomia ajuta la calmarea nervilor și amelioreaza starile de depresie, epuizare nervoasa și stres. Este foarte utila in cazurile de indiferenta și apatie.

Lavanda – Lavanda, asa cum multi dintre voi stiti deja, este un vindecator fantastic și promoveaza pacea, calmul și relaxarea. Parfumul ei calmeaza și îmbunătățește starea de spirit.

Geranium – este un ulei parfumat care echilibreaza emotiile și îmbunătățește circulatia sangelui. Pentru a elimina energiile negative din casa și a aduce echilibru in spatiul tau, imprastie 5 picaturi de ulei.

Scortisoara – Uleiul de scortisoara aduce, cu siguranta, o anumita caldura in relatia ta. Te simt adormit? Foloseste scortisoara și imbunatateste-ti viata sexuala. Este grozav pentru circulatie, dar și pentru sistemul nervos.

Ulei esential de baza recomandat pentru un masaj sexual

Incepe o sesiune de iubire cu un masaj cu ulei esential de relaxare pentru a imbunatati starea de spirit. Ajuta la eliminarea stresului pe care il aducem deseori in dormitor. Lumea in care traim astazi nu acorda suficienta importanta relaxarii. Una dintre cele mai buna modalitati de a imbunatati sexul și intimitatea este sa inveti sa te relaxezi. Mai jos vei gasi câteva uleiuri esentiale care sunt recomandajte pentru masajul senzual.

Oamenii sunt nesiguri in dormitor. Acest lucru duce la o multime de probleme de tensiune și de comunicare. Am ales parfumuri care sunt create special pentru a-i ajuta pe cei care sunt incarcati emotional.

  • Afrodisiace – Amyris, salvie, iasomie, neroli, paciuli, trandafir, lemn de trandafir, lemn de santal, vetiver, ylang-ylang
  • Anxietate – Bergamota, musetel roman, salvie, chipatos, tamaie, geranium, ienupar, lavanda, mandarina, maghiran, melissa, neroli, petitgrain, trandafir, ylang-ylang
  • Epuizare nervoasa – busuoic, salvie, cuisoare, geranium, grapefruit, lanvanda, mandarina, rozmarin, arbore de ceai, cimbru, ylang-ylang
  • Neliniste – bergamota, musetel roman, mandarina, maghiran, vetiver, valeriana, ylang-ylang
  • Insecuritate sexuala – salvie, iasomie, trandafir, lemn de trandafir, ylang-ylang

orgasm-fara-ejaculare-pareri

Masajul in sine este calmant pentru sistemul nervos, ceea ce il face grozav pentru inceputul unei partide de sex. Cand adaugi unele dintre uleiurile enumerate mai sus, poți fi sigur ca iti vei imbunatati seara.

Creeaza uleiul de masaj acasa

Pentru un masaj al intregului corp este recomandat sa adaugi 50 de picaturi de ulei esential in 120 ml de ulei purtator.

Uleiuri esentiale pentru disfuncții erectile, impotenta și excitare. Tulburarile sexuale precum impotenta, disfunctia erectila și ejaculare precoce sunt frecvente in relatiile moderne. De ce se intampla asta? Exista o multime de factori care pot provoca aceste tublurari sexuale.

Epuizarea poate juca un rol. Dieta saraca, de asemenea. Multe minti masculine au devenit suprasaturate cu imagini pornografice foarte stimulative. Ca urmare, organele sexuale și glandele lor pot fi epuizate prin ejaculare excesiva. Pierderea fluidelor sexuale prin ejaculare frecventa poate, de asemenea, sa joace un rol, deoarece reduce consumul de energie.

Uneori, un nivel ridicat de stres in viata unui barbat poate determina dezvoltarea impotentei. Urmatorul amestec a fost formulat special pentru reducerea cazurilor de disfunctie erectila.

Ingrediente:

  • 20 picaturi ulei de lemn de santal
  • 30 picaturi ulei de lemn de cedru
  • 15 picaturi ulei de salvie
  • 10 picaturi ulei de lemn de trandafir

Mod de preparare:

  1. Combina uleiurile esentiale intr-o sticluta.
  2. Agita pentru a se amesteca.

Mod de folosre: Mai jos vei gasi o varietate de moduri de utilizare a acestui amestec.

In baie:

  1. Umple cada cu apa calda.
  2. In timpul ce aceasta se umple, combina 1 lingurita de lapte cu 4-6 picaturi din amestecul de uleiuri intr-un bol.
  3. Adauga amestecul in cada și agita pentru a dispera uleiurile.
  4. Baga-te in cada cu apa și stai in apa timp de 30 de minute.
  5. Maseaza-ti pielea cu orice picatura plutitoare.

Masaj senzual:

  1. Intr-un bol mic combina 4 lingurite de ulei de seminte de struguri sau de migdale și 8 picaturi din uleiurile amestecate anterior.
  2. Amesteca bine toate ingredientele.
  3. Foloseste uleiul de masaj obtinut pentru a masa corpul partenerei.

Uleiurile esentiale pot creste energia senzuala și sexuala, asta este sigur. Sexul, atractia și excitarea sunt, totusi, complexe.

  • Daca esti epuizat din cauza stilului tau de viata, ar trebui sa te opresti, sa aduni toata energia și sa te bucuri pe deplin de sex.
  • Daca ai avut traume și nu reusesti sa atragi energia sexuala in viata ta, ar trebui sa te concentrezi pe gasirea unei metode de vindecare.

Uleiurile esentiale pot oferi o multime de distractii noi in dormitor, dar este important sa ne amintim ca energia sexuala este foarte complexa.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.