Pasarica de buzunar – cum se utilizează și de ce aveți nevoie de una

pasarica-de-buzunar

Sa te bucuri de o “păsărică” de buzunar un este chiar o stiinta necunoscuta insa este de preferat ca niciodată sa nu vorbim din presupuneri. Chiar dacă pare logic, dacă sari de pașii importanți, ai putea ajunge la echivalentul jucăriei sexuale de care penisul ar trebui sa se fereasca. Nimeni nu doreste asta.

Dincolo de modul în care acestea sunt foarte ușor de utilizat, există o mulțime de motive bune pentru care ar ar trebui, sau ma rog, ati putea sa incerca un masturbator de buzunar. Există multe beneficii pentru a avea una și pentru utilizarea jucăriilor sexuale în mod regulat.

Masturbatoare foarte bune

Cum folosesti “pasarica” de buzunar

Deci ai achizitionat-o pe prima. Ce urmeaza? Inainte de utilizare ar trebui sa faci câteva lucruri:

  • Asigura-te ca este curata. Acesta este un bun motiv pentru a pastra-o mereu curate după fiercare utilizare. Dacă este curata, dar se află într-un sertar sau pe un raft pentru o perioadă de timp, este posibil să trebuiască curatată de praf. Adauga lubrifiant pe baza de apa. Plaseaza câteva picaturi la intrare, și câteva pe penis. Asta cu siguranta va face situatia mai plăcută.
  • Inserați lent penisul. Nu te grabeste nimic, iar penisul indoit sau bruscat nu este intotdeauna o experiență plăcută.

Dincolo de aceste lucruri, este destul de evident ce trebuie facut. Chiar si  optiunile la care nu te-ai gandit. Sigur, te poți juca și cu mana de sus in jos, asta înseamnă ca e ca și cum ai fi terminat. De asemenea, poți incerca și cu o miscare din solduri tinand mâna ferm și prefacandu-te ca te bucuri de cel mai tare sex ever. Sau iti poți ruga partenerul să controleze ritmul și să va bucurati împreună. Nu există nici o modalitate corectă de utilizare a păsăricii de buzunar.

De ce ai nevoie de o pasarica de buzunar

Pe lângă răspunsul de a ejacula, există o mulțime de motive pentru care ar trebui să incerci o păsărică de buzunar sau orice altă jucărie sexuală pentru bărbați.

Dă-i mâinii tale o pauză. Iti acorzi de asemenea o pauza și tie folosind mana, lucru probabil devenit plictisitor. Cu o păsărică de buzunar, te vei bucura și de alte senzații stimulente noi, care pot fi interesante și vor face orgasmul mai intens.

pasarica-de-buzunar

Distreaza-te intr-un nou mod. Jucariile sexuale nu inlocuiesc nimic altceva. dar pot imbunatati orice.  Marind viteza, incetinind viteza sau folosind diverse jucarii cu texturi diferite, toate acestea creeaza noi senzatii. Te ajuta cu siguranta și pe langa asta iti va schimba perspectiva asupra masturbarii in general.

Invata sa iti incetinesti ejacularea

O buna metoda are mai multe forme de utilizări, cea mai comună fiind sa termini cat mai repede posibil. Dar nu considera un skill sa ai in pat un partener. Jucandu-te cu pasarelele de buzunar sau alte jucării sexuale ai șansa de a învăța cum să te opresti, să încetinești și chiar să intarzii orgasmul fără a folosi suplimente precum Tianli.

  • Invata ce iti place. Daca esti ca majoritatea persoanelor, in general te masturbezi atunci cand esti tensionat și ai nevoie de relaxare. Dar ai facut-o vreodata doar pentru a te simti bine și pentru a-ti hrani fanteziile? Cateodata este incomod sa o faci cu mana, insa folosind o pasarica de buzunar, situatia fanteziilor poate fi mai ușor de explorat in timpul masturbarii.
  • Familiarizeaza-te cu experiențele noi. Este in regula sa te multumesti cu rutina și cu aceleasi lucruri mereu. Dar te blochezi in aceasta situatie total, devine plictisitor total, inclusiv sexul. Folosind accesorii pentru masturbare esti pregatit pentru ceva nou. Odată pasul făcut, s-ar putea să ramai surprins de cât de mult poți fi dispus sa incerci.
  • Un sex mai bun cu partenerul tau. Jucariile sexuale nu sunt magice dar daca esti pergatit de a incerca noi experiențe, și noi placerim este timpul sa o faci. Exact! Jucandu-te cu o pasarica de buzunar, te poate face mai bun la pat.

pasarica-de-buzunar-3

Concluzii și câteva recomandări

Uneori vrei sa iti folosesti doar mana. “Pasaricile” de buzunar sunt perfecte pentru aceste momente. Dar, uneori, cauți ceva nou și diferit deoarece esti plictisit de obiceiurile tale vechi. “Pasarelele: de buzunar sunt perfecte și in aceasta situatie.

Nu iti fie frică să experimentezi. Incearca moduri noi și s-ar putea să ramai surprins descoperind ce înseamnă și alte forme de plăcere sexuală. După achizitionarea primei jucarii sexuale,  este mult mai ușor să incerci și alte tipuri. Gândește-te la păsărică de buzunar ca la o jucărie sex-gateway.

Masturbatoarele pentru barbati imbunatatesc placerea sexuala prin furnzarea unor senzații salbatice și emotionante. Sunt perfecte atât pentru jocurile solo cât și pentru jocurile in cuplu.

Masturbatoarele pentru barbati sunt, in general, produse discrete, disponibile intr-o gama larga de stiluri și dimensiuni. Mansoanele pentru masturbare ofera senzații noi și imbunatatesc placerea sexuala. Secretul sta in design: fiecare manson are o  panglica interioara texturata pentru a stimula penisul in moduri diferite.

VerSpanken Male Masturbators – Un tip alternativ de divertisment, VerSpanken Masturbator este un produs cu adevărat revolutionar. Poti amesteca senzatiile de plăcere cu diferite tipuri de Weiners. FoamWeiners au o textura spognioasa, in timp ce WaterWeiners sunt confectionate din plastic și pot fi racite la frigider sau incalzite in apă caldă pentru a oferi mai multe senzații noi pentru jocul sexual.

TENGA Flip-Hole – Cel mai inovativ masturbator masculin este fără indoiala TENGA Flip-Hole. Aceasta jucarie ofera utilizatorului o serie de senzații noi: printr-o simpla inclinare poți schimba stimularea primita. TENGA Flip-Hole nu isi propune sa reproduca un vagin. In schimb, aplica presiune și aspiratie pe penis intr-o multitudine de moduri. Aceasta jucarie este concepută pentru utilizare multipla și este incredibil de ușor de curata.

TENGA Air Regular – Cupa de vid Tenga Air Tech Regular are nervuri și noduli ridicati care iti vor strange strans penisul pentru rezultate orgasmice de fiecare data. Aceasta este o pasarica de buzunar ce nu trebuie sa-ti lipsascadin colecție

Masturbatoare realistice

TENGA Air Twist Tickle – TENGA Air Twist Tickle iti condimenteaza viata sexuala cu texturi rasucite și cinci senzații de presiune exploziva.

TENGA Eggs – Masturbatoarele TENGA Eggs sunt foarte mici, dar cu toate acestea, sunt fabricate dintr-un material extensibil, sigur pentru piele, care se poate intinde pana la 30 cm. Desi ouale sunt concepute in principal pentru o singura utilizare, cu o curatare și uscare atenta, ar trebui sa poți folosi mansoanele pentru masturbare de mai multe ori.

TENGA Stepper Male Masturbator – TENGA Stepper Male Masturbator ofera o experiență unica și puternică cu senzații inerioare neobisnuite, permitandu-ti sa experimentezi plăceri revolutionare.

TENGA Stepper Egg este ambalat intr-o carcasa din plastic în formă de coaja de ou in care poți pune oul inapoi după utilizare. Pentru a imbunatati senzatiile de placere, trebuie sa uitlizezi un librifiant pe baza de apa. Aminteste-ti sa nu folosesti niciodată un lubrifiant pe baza de silicon cu jucariile din silicon, deoarece le-ar putea deteriora suprafata.

TENGA Spider Male Masturbator – TENGA Spider Male Masturbator este un masturbator de lux, din silicon, sigur pentru piele, cu un model fantastic de panza de paianjen ce ofera orgasme de necrezut. Arest ou are un capat rotunjit pentru a acoperi complet penisul, iar modelele interioare ofera o plăcere intensa.

Ca și in cazul oualor TENGA, Spider Egg vine cu o sticla de lubrifiant din silicon pentru a ajuta la maximiarea senzatiilor de placere. Asigura-te ca ai grija de oul tau.

Fleshlight Flight Pilot – Produsele Fleshlight Flight Pilot au  un manson senzual continut intr-un recipiet super-discret care seamana cu o lanterna mai mare.

Cea mai discreta dintre aceste jucarii este Fleshlight Flight Pilot, care este un produs minunat. Mansonul interior este extrem de stimulant, ducand placerea la inaltimi ametitoare. Datorita designului elegant și discret, Pilot poate fi partenerul ideal de calatorie.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

3 thoughts on “Pasarica de buzunar – cum se utilizează și de ce aveți nevoie de una

    • Maria says:

      Îmi pare rău, Daniel dar astfel de comentarii sunt inadecvate și chiar nu ai găsit persoana potrivita aici 🙂

      Te rog să rămâi respectuos și să adresezi întrebări sau comentarii legate de subiectele pe care dorești să le discutăm. Dacă ai vreo întrebare sau nelămurire despre subiectele tratate in blog sau despre vreun produs din sexshop, sunt aici să ajut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.