Ghidul cumpărătorului: Cum se folosește o păpușă gonflabilă? Cât de ușor se sparge? Ghid de utilizare pas cu pas a păpușilor gonflabile

păpușă gonflabilă potrivită pentru tine

Daca vrei sa cumperi o papusa gonflabila dar nu stii daca te vei descurca sa o folosesti, iata un ghid care iti va fi de folos.

Cum se utilizeaza o papusa gonflabila – Ghid simplu pas cu pas

Iata cativa pasi simpli prin care sa te bucuri la maxim de o papusa gonflabila.

1. Cumpararea papusii

Cand te hotarasti sa folosesti o papusa gonflabila, primul lucru pe care vrei sa il faci este sa o cumperi, evident. Inainte de toate, trebuie sa te gandesti la bugetul pe care il aloci acestor jucarii. Cand vorbim de papusi gonflabile, pretul conteaza enorm!

De ce anume trebuie sa tii cont cand cumperi o papusa gonflabila?

Papusile gonflabile sunt foarte accesibile la pret, multe dintre acestea nu depasesc 150 RON. Cu toate acestea, cele la acest pret sunt deseori folosite pentru majorate sau pe post de cadouri amuzante deoarece aspectul lor fizic nu le face prea utilizabile.

Cu toate astea, daca doresti calitate, pretul depaseste 400 RON, insa vei avea parte de o experiență super realistica la acest pret. Diferenta intre o papusa la 100 RON și una la 400 este enorma din punct de vedere al calitatii și al aspectului papusii respective, așadar iti recomand sa te gandesti de 2 inainte sa stabilesti bugetul, in functie de motivul pentru care o cumperi.

Iata o papusa la 500 RON de calitate superioara, care arata bine, este din material de calitate și iti garanteaza plăceri incredibile.

Victoria Horny Boobie – Papusa Gonflabila cu Anus si Vagin, 165 cm

Sfat: Daca vrei sa cumperi un cadou amuzant unui prieten, ia in considerare capra gonflabila. Aceasta cu siguranta va aduce multe zambete pe chipul prietenilor tai.

Loving Lamb – Capra Gonflabila

Daca esti totusi in cautarea unei papusi pe care sa o folosesti, exista multe modele de calitate, insa acestea depasesc 400 RON. Totusi, la acest pret vei avea satisfactie garantata: o papusa care seamana cu o femeie și cu care poți face sex oricand, la orice ora din zi și din noapte doresti. Ce-ti poți dori mai mult?

Daca esti o persoana mai selecta și esti in cautarea unei papusi de super calitate, iti recomand sa mai maresti putin bugetul și sa alegi una la 650 RON care-ti va oferi niste experiențe de neuitat. Nu doar ca acestea arata mult mai bine dar și materialul este de calitate superioara și mult mai rezistent.

Caracteristicile unei papusi femei gonflabile – Cum alegi papusa perfecta?

Inainte de achizitionarea unei papusi gonflabile, este esential sa te uiti la caracteristicile aceteia. Are tot ceea ce it doresti? Ii lipseste ceva? Asigura-te ca citesti tot ce te intereseaza despre o papusa gonflabila inainte sa o cumperi. Caracteristicile unei astfel de jucarii sunt foarte importante.

Marimea papusii

Cand cumperi o papusa gonflabila, trebuie sa iei in considerare anumiti factori, cum ar fi marimrea papusii. Doresti o papusa de marime naturala sau mai mica: Din fericite, papusile realistice au marime naturala, peste 1.40m, unele ajungand chiar la 1.70 m, intaltimea ideala a unul fotomodel. Inainte sa o cumperi, citeste cu atentie la specificatii ce marime are papusa, pentru a nu te trezi cu surprize dupa.

Numarul de orificii

Fiecare papusa sexuala este diferita și este concepută pentru a satisface anumite nevoi sau fetish-uri. Daca esti pasionat de un anumit tip de sex, asigura-te ca papusa are un orificiu pentru acel lucru. Majoritatea (daca nu chiar toate) papusilor gonflabile au orificiu vaginal, doarece acesta este cel mai cautat. Totusi, sunt barbati care sunt pasionati de sex oral sau sex anal.

Decat sa fii dezamagit după ce cumperi papusa sa vezi ca gura nu i se deschide, mai bine asigura-te de la bun inceput ca aceasta are orificiile pe care le doresti.

Materialul papusii

iti doresti intr-adevar o papusa care se gonfleaza sau una din silicon? Exista papusi care vin dezumflate, pe care trebuie sa le umfli – apropo, asigura-te ca ai o pompă de umflate a papusii sau ca aceasta vine cu una – și exista exista papusi din silicon, care nu se gonfleaza. Papusile negonflabile sunt deseori mai realistice și materialul imita foarte bine pielea umana. Desigur, daca doresti una din acestea, asteapta-te la preturi mai mari.

Alte caracteristici secundare

Daca esti foate selectiv cu papusa pe care o doresti, vezi ce culoare au ochii acesteia, daca iti place marimea parului, marimea sanilor și talia papusii. Sunt barbati carora le plac femeile putin mai plinute, așadar exista papusi femei gonflabile și pentru acestia. Asigura-te ca papusa pe care o cumperi are talia dorita și sani de marimea pe care o doresti. Mai sunt și alte caracteristici secundare după care te poți uita, insa acestea nu sunt esentiale și de multe ori nici nu sunt precizate – iti poți da seama din poze. Acestea sunt:

  • Culoarea unghilor
  • Daca are par pubian
  • Culoarea pielii
  • Diametrul vaginului
  • Caracteristici tehnice(unii barbati prefera papusile gonflabile care sa geama sau cu functie de încălzire)
  • Culoarea buzelor
  • Daca stau in picioare singure
  • Daca este rezistenta la apa (majoritatea sunt)

Aceste sfaturi de cumparare se aplica in mare parte papusilor femei gonflabile, deoarece acestea sunt cel mai cautate. Daca esti in cautarea unei papusi gonflabile barbat, in loc de vagin și sani, uita-te după marimea dildo-ului (penisului). Iata o papusa gonflabila la pret mic, în formă de barbat.

Just-In Beaver – Papusa Gonflabila Barbat

Care este cea mai buna papusa gonflabila?

Pe stoc avem o papusa gonflabila de calitate cu mult superioara celorlalte. Aceasta are un exoschelet metalic, așadar o poți pune in orice pozitie doresti. Materialul este atat de realistic incat poți jura ca e o femeie adevărată. Are un aspect foarte placut și realistic, avand forme imperfecte, aceasta fiind putin plinuta pentru a simula o femeie adevărată care de cele mai multe ori nu pot avea chiar un corp perfect. Iti garanteaza plăceri uimitoare.

Mia – Papusa Ultra Realistica, 160 cm

Daca esti in cautarea unei papusi gonflabile de calitate tuturor celorlalte disponibile pe website, aceasta este.

2. Utilizarea papusii

Modul te utilizare al unei papusi gonflabile depinde foarte mult de motivul pentru care ai cumparat-o. Daca ai cumparat-o sa o faci cadou unui prieten, mare lucru nu ai de făcut decat sa o ambalezi frumos. Totusi, in acest ghid vom vorbi despre cum sa o utilizezi in scop personal, mai exact vom vorbi despre cum sa faci sex cu o papusa gonflabila.

Foloseste un lubrifiant

Lubrifiantii sunt esentiali atunci cand folosesti o papusa gonflabila. Acestea nu se lubrifiaza în mod natural precum femeile, așadar totul va fi mult mai uscat in acel loc. Este important sa folosesti un lubrifiant pe baza de apa, deoarece lubrifiantii din silicon de cele mai multe ori vor deteriora materialul jucariilor erotice.

Foloseste-o unde doresti

Cele mai multe papusi gonflabile sunt rezistente la apa, asdar le poți folosi chiar și in dus daca doresti. Ai grija, insa, ca apa sa nu fie foarrte fierbinte.

Daca vrei sa folosesti un prezervativ, ai grija la lubrifiant!

Vrei sa folosesti un prezervativ pentru a face sexul mai realist? Super! Inainte, insa, ai grija ca lubrifiantul prezervativului sa fie pe baza de apa. De regula, lubrifiantul este compatibil cu latexul (materialul din care sunt facute majoritatea prezervativelor), este compatibil și cu materialul papusii gonflabile, insa nu strica niciodată sa te asiguri.

Foloseste haine

Daca vrei sa faci totul să pară mai realistic, mai placut, poți imbraca papusa cu haine! Foloseste niste colanti sau niste ciorapi.

Spala papusa inainte și după fiecare utilizare

Este foarte important ca in special după fiecare utilizare sa speli papusa bine. Daca nu este igienizata corespunzator, se vor aduna bacterii și risti sa te infectezi. Pentru siguranta ta, spala papusa bine inainte și după fiecare utilizare. Dupa spalare, poți folosi și o pudra de reimprospatare a materialului in cazul papusilor din silicon.

Daca respecti toti acesti pasi, vei avea parte de momente incredibile, super realistice cu o papusa gonflabila iar aceasta isi va mentine calitatea pentru mult timp. Partea cea mai buna este ca papusa te doreste oricand, la orice ora din zi și din noapte, așadar o poți folosi oricând doresti.

O mica istorie a papusilor gonflabile

Primele papusi pentru sex au fost inventate de marinari olandezi prin secolul 17, care navigau pe ocean pentru lungi perioade de timp. Aceste papusi folosite, practic pentru masturbare au fost numite „dame de voaiaj”.

Acestea s-au raspandit repede in japonia, unde au fost vandute de olandezi in perioada Rangaku. Cu toate ca nu aratau foarte realistic, fiind facute practic din haine vechi, cusute, ele au dus la faimoasele papusi gonflabile pe care le avem astazi.

Papusile gonflabile pe care le stim astazi au aparut prin 1970 și sunt confectionate din vinil, latex sau silicon. Cele din vinil, anume cele gonflabile sunt mai accesibile ca pret, insa cele din silicon, cu toate ca pretul lor este ridicat, ofera un grad ridicat de realism și o experiență cu totul deosebita.

Ce motive ai sa cumperi o astfel de jucarie?

Poate fi greu de crezut, insa multi cumpara papusi gonflabile fără sa le foloseasca vreodata. Acestea pot fi folosite pe post de cadou amuzant la diferite evenimente. Chiar daca persoana care primeste o papusa cadou o va folosi vreodata sau nu, cu siguranta va aprecia faptul ca ai făcut invitatii sa rada, imbunatatind atmosfera.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.