Alegerea unui vibrator – cate tipuri de vibratoare sexuale exista?

tipuri-de-vibratoare

Pentru toti iubitorii de vibratoare, fie ca esti o incepatoare sau esti o experta deja in acest domeniu,  aici este cel mai bun ghid pentru toate jucariile sexuale care vibreaza. Incepand de la vibratoarele pentru clitoris și pana la vibratoarele ce pot sa fie incarcate, noi am prezentat aici toate colectiile noastre de vibratoare pentru ca tu sa vezi intreaga gama de vibratoare multi functionale și senzuale pe care le poți adauga la colectia ta personala.

Daca esti pregatita sa iti incepi calatoria in lumea vibranta a jucariilor sexuale, hai sa incepem.

Vibratoarele anale

Sexul anal nu mai este un subiect tabu. Cu ajutorul vibratoarelor anale, te poți bucura de unii fiori de plăcere și sa iti cresti numarul de aventuri sexuale personale. Aceste jucarii sexuale vibrante vin intr-o mare varietate de forme și de designuri care se potrivesc oricarui nivel de experienta și de care se poate bucura oricine (atat femeile, cât și barbatii). De exemplu, aparatele de masaaj pentru prostata, cum ar fi de exemplu modelul LELO Loki, sunt perfecte pentru acei barbati care vor sa incerce stimularea anală și vor sa ajunga cu usurinta la zona lor erogena ascunsa- prostata sau zona P, după cum mai este cunoscuta.

vibratoare-anale

Dispozitivele butt plug traditionale, probele anale cu margele și vibratoarele duale anale și vaginale sunt doar o parte din diferitele stiluri care exista in lumea vibratoarelor. Acestea mai vin, de asemenea, intr-o gama larga de dimensiuni pentru a se adapta cu usurinta nevoilor tale personale de placere.

Vibratoarele de tip bullet/glont

Mici și subtiri, aceste vibratoare reprezinta o jucarie sexuala clasica pe care o are aproape toata lumea in colectia lor personala. Avand în mod obisnuit o dimensiune de 5 pana la 10 cm, aceste vibratoare pot sa iti incapa in poseta sau in buzunar pentru a iti putea oferi plăcere oriunde te-ai afla.

vibrator-glont-bullet

Denumite după forma și dimensiunea lor, vibratorul obisnuit de tip bullet/ glont are un capat rotund, cum ar fi de exemplu modelul Rocks Off Lal Hardy 10 speed RO- 160 mm Waterproof vibrator, pentru ca inserarea sa sa fie mai usoara și mai confortabila pentru tine. Aceste vibratoare de dimensiuni mici sunt folosite în mod obisnuit pentru stimularea clitorisului, dar il poți folosi și pentru o penetrare mai putin adanca. Versatile și distractive, aceste vibratoare pot sa fie folosite atunci cand esti singura sau in timpul unei partide de sex cu partenerul tau.

Vibratoarele glont isi iau numele din designul lor. Sunt mici și discrete, cu un varf conic pentru stimularea punctului cu precizie, și pot fi folosite și pe clitoris, in zona vulvala, pe sfarcuri și chiar de-a lungul axului penisului. Credem ca vibratoarele glont sunt o modalitate excelenta de a incepe calatoria in explorarea jucariilor sexuale. De fapt, 70% dintre femei au nevoie de stimulare clitorala pentru a atinge un orgasm, de aceea vibratoarele glont sunt o alegere excelenta atât pentru incepatori, cât și pentru pasionatii de vibratoare.

Un vibrator bun pentru incepatori este Rocks-Off 90mm. Usor de utilizat, acest vibrator glont cu baterie este 100% impermeabil și ușor de curatat.

Rocks-Off Slinky Pinky este un glont doi in unu cu un manson flexibil, detasabil din silicon. Rocks-Off Bamboo arata ca un ruj și este suficient de discret pentru a fi pus in geanta..

Rocks Off Ignition este un glont reincarcabil ceva mai lung, revitalizat, conic, astfel incat sa poți aplica presiune exact acolo unde este necesar.

Un alt mare glont este We-Vibe Tango, care este, de asemenea, reincarcabil. Tango-ul ar putea fi considerat, de asemenea, un ruj vibrator, deoarece are o margine aplatizata la varf. Acest lucru permite o mai mare acoperire a clitorisului in comparatie cu alte gloante, pe care le incerci de obicei in jurul clitorisului și zonei vulvale.

Gama fabuloasa de gloante reincarcabile de la Je Joue ofera o varietate de modele de la Classic Bullet, G-spot Bullet și Bullet Rabbit, toate cu vibratii mai putin zgomotoase și silicon moale matasos.

Ceea ce este grozav la vibratoarele glont este ca sunt potrivite nu doar pentru jocul solo, dar sunt și suficient de mici pentru a se incorpora in jocul sexual cu un partener. De asemenea, sunt suficient de discrete pentru a fi impachetate in bagaj, sau chiar in geanta de mana.

Vibratoarele glont sunt, de asemenea, produse bune ce pot fi incercate cu un partener putin reticent in experimentarea cu jucarii sexuale. Unii barbati pot considera ca un vibrator glont este o jucarie ideala pentru partenerele lor. Poti strecura un vibrator glont intre tine și partenerul tau in timpul sexului, pentru stimulare clitorala.

Vibratoarele de tip butterfly

Daca iti doresti un vibrator pe care sa il poți folosi fără maini și sa il poți purta toata ziua, poți sa incerci un vibrator de tip butterfly. Aceste creatii erotice inoatoare îți oferă o stimulare directa a clitorisului și prezinta unele curele care pot sa fie legate de picioarele și de coapsele tale pentru a se potrivi mai sigur și mai comfortabil. Poti, de asemenea, asemenea vibratoare de tip butterfly care iti pot atinge punctul G  pentru un masaj senzual sau un dildo.

vibrator-butterfly-fluture

Pe de alta parte, unele vibratoare de tip butterfly sunt similare cu vibratoarele de tip rabbit și au forma unui dildo obisnuit, cum este de exemplu modelul Butterfly Kiss G-Spot Vibrator, care iti poate stimula atat punctul G, cât și clitorisul. Acestea reprezinta o varianta foarte buna și incantatoare la vibratoarele clasice de tip rabbit.

Vibratoarele clasice

Imagineaza-ti o versiune mai lunga și uneori mai groasa  a vibratorului de tip bullet/ glont. Daca iti doresti un vibrator simplu și de baza, care sa iti permita sa ai parte de mai multa stimulare vaginala, vibratorul reprezinta un mod sigur de a iti oferi mai multa stimulare interna. Fiind perfecte pentru incepatori, aceste versiuni alungite ale vibratorului de tip bullet iti permit sa experimentezi cu vibratoare mai lungi, care îți oferă o penetrare mai profunda, inainte de a trece la unele vibratoare mai mari, cum ar fi de exemplu vibratoarele realistice sau vibratoarele de dimensiuni mari.

vibrator-sexual-clasic

Vibratoarele clasice vin intr-o formă de stiluri din care iti poți alege ce vrei sa adaugi in colectia ta personala. Acestea au, de asemenea, mai mult de un singur mod de vibrare, spre deosebire de multe vibratoare de tip bullet/ glont care au o singura viteza și cu care poți sa experimentezi.

Vibratoarele pentru clitoris

Poti sa iti cresti nivelul de stimulare a clitorisului cu ajutorul acestor vibratoare pentru clitoris. Daca iti doresti sa te bucuri de un orgasm al clitorisului, aceste vibratoare sunt jucariile sexuale perfecte de care ai nevoie in depozitul tau secret de jucarii obraznice. Create pentru a creste nivelul de excitare al clitorisului, aceste dispozitive de dimensiunea unei palme iti pot oferi fiori de plăcere in cel mai sensibil punct din corpul tau și iti pot creste nivelul de satisafactie sexuala.

vibratoare-clitoris

Multe dintre aceste vibratoare mici au dimensiuni destul de mici cat sa le poți lua cu tine peste tot și sunt ușor de tinut in mana, cum ar fi de exemplu modelul Womanizer W500 USB Rechargeable și modelul LELO Lily Luxury Rechargeable Vibrator. O sa descoperi, de asemenea, ca unele vibratoare au atasate și stimulatoare pentru clitoris, cum ar fi de exemplu modelul Silicone Butterfly Kiss VIbe sau modelul Jimmyjane Iconic Rabbit 2, care îți oferă mai multe funcții cu care sa te joci, printre care se afla și stimularea punctului G. Unele stimulatoare ale clitorisului au manere extinse, spre deosebire de vibratoarele de dimensiuni mai mici, astfel incat sa il poți folosi ca pe o extensie a mainii tai.

Vibratoarele pentru cupluri

Poti sa ai parte de partide de sex mai pline de aventuri și de entuziasm cu ajutorul acestor vibratoare pentru cupluri. Jucariile sexuale iti pot schimba viata în mod drastic și pot salva chiar și o casnicie. Daca tu consideri ca viata ta sexuala are nevoie sa fie mai condimentata, poți sa incerci împreună cu partenerul tau o jucarie sexuala pentru cupluri și sa iti deschizi usa dormitorului tau pentru noi experiențe.

vibratoare-de-cuplu-modele

Incepand de la vibratoarele cu stimulare dubla pe care femeile le pot purta in timpul actului sexual și pana la vibratoarele wireles folosite prin telecomanda, o sa gasesti foarte multe astfel de jucarii vibrante pe care le poți folosi împreună cu partenerul tau. Vibratoarele de cuplu sunt foarte populare și chiar recomandate de catre expertii in sex atunci cand intervine monotonia in cuplu, iar viata sexuala nu mai este cea de odinioara.

Vibratoarele discrete

Atunci cand vrei ca plăcerile tale erotice sa ramana un secret, vibratoarele discrete sunt cea mai buna optiune. Fie ca iti doresti un vibrator micut pe care sa il iei cu tine intr-o calatorie sau iti doresti o jucarie sexuala foarte bine camuflata care va pacali pe oricine o va vedea in poseta ta, vibratoarele secrete sunt create in asa fel incat plăcerile tale erotice sa ramana un secret.

vibratoare-discrete-modele

Unele au dimensiuni și forme mici și simple, in timp ce altele au un nivel scazut de zgomote, care te vor asigura de faptul ca nu vei fi descoperita atunci cand te joci de una singura. Vibratoarele de tip bullet care sunt deghizate ca rujuri, vibratoarele miniaturale de masaj, vibratoarele miniaturale de clitoris și jucariile sexuale vibrante de lux sunt doar unele dintre numeroasele designuri de vibratoare pe care le poți folosi.

Vibratoarele cu actiune duala

Iti poți satisface nevoile obraznice intr-un mod eficient, cu ajutorul vibratoarelor cu actiune duala. Aceste vibratoare sunt create pentru a iti oferi în mod simultan o stimulare dubla. Majoritatea vibratoarelor cu actiune duala, cum ar fi de exemplu vibratoarele de tip rabbit, au doua extensii pentru penetrare vaginala și pentru stimularea clitorisului. Daca vibratorul tau obisnuit nu iti mai este de ajuns sau daca vrei sa ai parte de o plăcere dubla, aceste vibratoare cu mai multe talente iti pot oferi foarte multa plăcere erotica.

vibratore-duale-duble

In afara de componentele principale și de principalul scop ale acestor stimulatoare duale (stimularea clitorisului și a vaginului), poți sa gasesti și vibraotare care sa aiba capuri rotative, cum ar fi de exemplu modelul Petite G-Spot Rabbit VIbe, sau capuri de impingere, cum ar fi de exemplu modelul Remote Control Thrusting Rabbit Vibrator, pentru mai multa distractie interna. Acum poți sa stimulezi mai mult decat un singur loc și sa ai parte de orgasme mai puternice și mai intense, cu ajutorul unui vibrator dual

Vibratoarele foarte silentioase

Vibratoarele luxoase de cea mai buna calitate sunt deseori cele care au cele mai mici nivele de zgomot, datorită motoarelor high tech folosite pentru a alimenta aceste jucarii sexuale senzuale. Atunci cand iti doresti ca distractia ta personala sa ramana un secret pentru cei din jur, in special daca ai copii sau colegi de apartament prin preajma, aceste vibratoare foarte silentioase iti pot oferi acele orgasme foarte puternice pe care ti le doreai, fără nici o vibrație zgomotoasa. vibratoare-silentioase

Vibratoare pentru punctul G

Ejacularea feminina, cunoscuta în mod obisnuit ca “squirting”, devine un trend din ce in ce mai mare in randul femeilor care isi doresc sa devina din ce in ce mai aventuroase atunci cand vine vorba de experiențele lor sexuale. Ejacularea feminina este determinata de stimularea punctului G și aceasta zona erogena foarte greu de atins este plina de terminatii nervoase, care iti vor oferi un tip complet nou de orgasm.

Pentru ca sa iti fie mai ușor sa iti stimulezi punctul G, au fost inventate vibratoarele pentru punctul G. Combinatia de vibratii intense și forma sa curbata, care aplica mai multa presiune pe punctul tau G, iti cresc sansele de a avea parte de o ejaculare feminina, datorită stimularii vaginale și a punctului G.

vibrator-punctul-g

Vibratoarele de mari dimensiuni

Iti doresti sa ai un vibrator de dimensiuni mai mari? Vibratoarele de dimensiuni mai mari sunt destinate barbatilor și femeilor care isi doresc jucarii sexuale mai mari și mai bune, care sa le poata oferi nivele mai mari de placere. Incepand de la dildouri realistice și mari care vibreaza și pana la vibratoare cu masaj, aceste vibratoare se pot adresa oricarei nevoi, indiferent daca iti doresti o stimulare anală extraordinara sau daca iti doresti o penetrare vaginala mai profunda și mai plina de satisfactii.

Vibratoarele de lux

Cauti un mod de a te alinta in timp ce iti oferi plăcere de una singura? Vibratoarele de lux îți oferă ceea ce ai nevoie și mai mult de atat. Aceste jucarii sexuale high end sunt inovatoare și avansate din punct de vedere tehnologic; o sa gasesti creatii unice și originale numai in linia de jucarii sexuale de lux, cum ar fi de exemplu modelele LELO Pico Bong Transformer și Jimmyjane Hello Touch.

Aceste vibratoare sunt create în mod specific pentru a tinti anumite zone de plăcere și de a iti creste nivelele de stimulare in acele zone in cel mai extravagant mod. Cu mai multe funcții de vibrație, din materiale rezistente la apa și cu motoare care pot sa fie reincarcate, o sa ai un vibrator care iti va permite sa te bucuri de nenumarate episoade de placere.

Vibratoarele Magic Wand (“Bagheta Magica”)

“Magic Wand” reprezinta numele perfect pentru aceste vibratoare mari. Cu un cap rotund și moale și cu un maner lung, aceste baghete ale plăcerii pot trimite niste vibratii puternice la punctele externe de plăcere și pot mai ales sa creasca nivelul de stimulare al clitorisului. Din moment ce aceste jucarii sexuale puternice au evoluat de-a lungul anilor, le poți gasi in tot felul de forme, designuri și dimensiuni.

Vibratoare de masaj

Le poți oferi punctelor tale de plăcere un masaj placut și orgasmic cu ajutorul vibratoarelor de masaj. In mod asemanator cu vibratoarele de tip magic wand, aceste vibratoare pentru masaj sunt folosite atât pentru a elimina tensiunile sexuale, cât și pe cele din restul corpului. Vibratorul tipic de masaj are un maner lung și un cap mare, pentru a iti ajunge cu usurinta la clitoris și in alte parti ale corpului tau. Alimentate cu niste vibratii puternice, aceste vibratoare cu masaj reprezinta o extensie foarte buna a mainii tale și iti pot oferi un orgasm puternic de fiecare data.

Vibratoarele de tip rabbit

Cel mai bun vibrator dintre toate- vibratorul de tip rabbit. Orice femeie ar trebui sa aiba in colectia ei personala acest vibrator multi functional și cu stimulare duala. Vibratorul de tip rabbit, originar din Japonia, a ajuns și in tarile vestice și a ajuns sa fie unul dintre cele mai bine vandute tipuri de vibratoare de pe piata. Un vibrator traditional de tip rabbit are un capat lung, care ofera un masaj al punctului G  sau penetrare vaginala, in timp ce o extensie de dimensiuni mai scurte, avand în mod obisnuit o formă de iepure (‘bunny”) , preia rolul de stimulator al clitorisului.

Unele vibratoare de tip rabbit fac mult mai multe decat sa iti ofere pur și simplu o stimulare simultana. De exemplu, modelul Cal Exotics Silicone Love Rider Triple RIder VIbe are o formă mai plina, care te va umple mai mult decat un vibrator obisnuit, și mai prezinta de asemenea și o proba cu bile anale. Un alt exemplu de vibrator rabbit care a mers ceva mai departe  este modelul Thrusting Orgasm Bunny VIbe, care are un cap care merge in sus și in jos și bile rotative care sa iti ofere mai multa placere.

Fie ca iti place sa mentii totul simplu și sa sa adaugi un vibrator rabbit in colectia ta de jucarii sexuale sau sa iti iei o versiune imbunatatita cu funcții bonus, poți sa gasesti multe versiuni de vibratoare rabbit care sa te poata satisface.

Vibratoare dildo realiste

Poti sa ai parte de cea mai intima experienta pe care o poți avea cu o jucarie sexuala prin folosirea unui dildo vibrator realist. Aceasta fuziune dintre doua jucarii sexuale populare îți oferă oportunitatea de a experimenta cu o varietate de jocuri sexuale cu tine insati sau împreună cu partenerul tau. Construita pentru a arata precum penisul unui barbat, aceste vibratoare cu aspect real sunt create în mod obisnuit și cu vene marite si  un cap realistic de penis. Multe dintre aceste dildouri au o dimensiune obisnuita (intre 15 și 18 cm), dar poți sa gasesti de asemenea și câteva modele mai mari decat dimensiunile obisnuite (intre 20 și 30 de cm), ceea ce este fantastic daca iti doresti o penetrare mai profunda.

Seturi de vibratoare

Poti sa incerci un vibrator cu ajutorul unui set de vibratoare. Aceste kituri de incepatori iti pun la dispozitie mai multe moduri prin care te poți bucura de aceste jucarii sexuale populare. O sa gasesti un vibrator de tip bullet cu mai multe tipuri de accesorii sau un set complet de jucarii sexuale care vin cu o varietate de jucarii pe care le poți incerca, cum ar fi de exemplu setul Jesse’s Waterproof Triple Action Lover’s Kit, care are un dildo subtire, un vibrator clasic, bile anale și inele pentru penis.

Daca esti noua in lumea vibratoarelor sau a jucariilor sexuale in general sau daca iti doresti sa ai un set de vibratoare, pentru a iti explora limitele sexuale, poți sa incerci un astfel de set de jucarii sexuale, pe care il poți oflosi de unul singur sau împreună cu partenerul tau.

Vibratoare cu telecomanda

Placerea se afla in palma ta, datorită vibratoarelor cu telecomanda. Majoritatea jucariilor cu vibratii au un panou de control la baza jucăriei, dar aceste tipuri de jucarii au telecomenzi atasate de ele sau o telecomandă wireless care vine odata cu telecomanda. Multe jucarii sexuale controlate prin telecomanda vin cu telecomenzi atasate printr-un cablu lung, astfel incat sa te poți aseza asa cum vrei tu, fără nici o restrangere. Controalele wireles îți oferă chiar și mai multa libertate, din moment ce aceste telecomenzi high tech iti pot activa vibratorul de la distanță, lucru care înseamnă ca cuplurile se pot juca chiar și in public.

Vibratoare cu degete și limba

Ii poți oferi mainii tale o atingere orgasmica cu ajutorul acestui tip de vibrator. Aceste vibratoare foarte mici sunt facute pentru a ti se potrivi pe deget sau pentru a arata ca degetul tau, pentru a iti rasfata punctele de plăcere cu o senzatie plina de vibratii. Vibratoarele de deget au în mod obisnuit o suprafata texturata pentru a ii oferi clitorisului tau sau altor zone erogene o senzatie și mai plăcută. Aceste jucarii sexuale de foarte mici dimensiuni îți oferă și mai multa distractie atunci cand te afli in dormitor, astfel incat sa iti poți lasa partenerul sa preia controlul și sa te satisfaca cu ajutorul unui vibrator de deget.

Vibratoarele pentru limba, cum ar fi de exemplu modelul Screaming O LingO VIbrating tongue Ring pot sa fie atasate de limba in timp ce ii faci partenerei tale un sex oral. Poti acum sa duci sexul oral la un nivel complet nou de distractie, cu ajutorul acestor jucarii sexuale de mici dimensiuni. Atat vibratoarele pentru deget, cât și cele pentru maini sunt compacte și pot sa fie luate in calatorii si, prin urmare, poți sa cari unul tot timpul cu tine și sa te poți bucura oricând de un moment de placere.

Vibratoarele de tip ou

Silentioase, discrete și de dimensiuni mici, vibratoarele de tip ou sunt de dimensiuni mai mici decat cele de tip bullet și au în mod normal o telecomandă care vin odata cu jucaria sexuala. Numite astfel datorită formei lor de ou, aceste vibratoare iti incap cu usurinta în mână pentru mai multa auto satisfacere intima și pot sa reprezinte o jucarie foarte buna pentru incepatori. Poti sa calatoresti oriunde cu aceste jucarii sexuale în formă de ou sau poți sa pastrezi totul secret cu ajutorul acestor jucarii sexuale discrete.

Ca și vibratoarele de tip bullet, vibratoarele în formă de oua sunt create în mod stimularea clitorisului., dar le poți folosi de asemenea pentru o penetrare superficiala sau chiar și pentru exercitiile Kegel. Aceste jucarii în formă de ou sunt un tip de vibratoare în formă de ou.

Vibratoare reincarcabile

Te-ai saturat sa tot schimbi bateriile pentru vibratorul tau? In loc sa iti tot pui baterii noi pentru a te distra, poți sa le inlocuiesti cu un vibrator care poate sa fie reincarcat. Aceste jucarii sexuale prietenoase cu mediul au motoare high tech și unele designuri care nu necesită baterii. Le poți incarca cu ajutorul unui cablu de incarcare sau prin intermediul unei baze fără cabluri, cu un cablu USB. Indiferent de modelul despre care e vorba, o sa descoperi ca foarte multe jucarii sexuale de calitate pot sa vina intr-o formă care poate sa fie reincarcata.

Accesorii pentru vibrator

Iti poți imbunatati vibratorul cu unul dintre aceste atasamente de vibrator pentru extra stimulare. Unele dintre accesorii sunt create în mod specific pentru unele baghete. De exemplu, modelul de atasament Kink Labs VibeRite Massager Double Agent Attachment este creat în mod exclusiv pentru  modelul Kink Labs VibeRite Cordless 7 Speed Massager și modelul de atasament Body Wand rabbit Attachment este creat pentru modelul de vibrator BOdy Wand Midnight Massager.

Cu toate acestea, aceste atasamente pot sa fie potrivite pe alte modele de vibratoare, atat timp cat dimensiunea capului este de aceeasi sau aproape aceeasi dimensiune ca și piesa de accesoriu. Poti, de asemenea, sa gasesti și unele atasamente generale, care sa se potriveasca in cazul majoritatii vibratoarelor.

 

JimmyJane G-RabbitBanuiesc ca ai deschis rapid acest articol pentru a afla care este acel vibrator ce iti poate oferi placerea maxima. Ei bine, te pot ajuta.

Sunt aici sa-ti spun ca nu este rau sa iesi din zona ta de confort și sa-ti oferi din cand in cand, orgasmul de care orice femeie are nevoie. Asa ca pune mana pe vibrator.

Am fost intotdeauna intimidata de vibratoare, jucarii și dildouri și nu le-am folosit pana la varsta de 40 de ani. Nu mi se pareau interesante și nu credeam ca imi pot oferi orgasmul mult visat. Dar acum sunt o femeie matura și pot recunoaste cand gresesc, deci crede-ma, am gresit foarte mult.

Pe atunci, voiam doar lucruri reale asa ca foloseam doar mainile mele sau ale partenerului meu. Nu m-am simtit niciodată atrasa de un dildo mare și sincer, m-am speriat putin.

Dar acum sunt fericita ca am depasit acele temeri. Jucariile sexuale pot imbunatati experienta dintre doi oameni și pot aduce orgasmul la un cu totul al nivel, creand o legatura intre tine și partenerul tau care va dura mult după terminarea orgasmului.

Nu mai este nevoie sa mentionez ca un pic de ajutor in plus poate condimenta viata sexuala – mai ales cu acest nou prieten despre care voi vorbi.

Masatorul portabil din silicon JimmyJane G-Rabbit este un vibrator pe care il recomand de fiecare data. Voi merge chiar mai departe și voi spune ca, daca ai deja multe jucarii sexuale, iar acesta nu este unul dintre ele, trebuie sa-l ai din mai multe motive.

Este dragut – Adica uita-te la el. Este mic, roz și se potriveste perfect in palma și nu numai 😀  Nu este un vibrator intimidant care are diferite gadgeturi sau degete – nu ca nu ne place asta – dar multi oameni nu vor sa caute pe google pentru a afla cum sa-si foloseasca noul vibrator. Acesta nu are nevoie de asamblare și in cel mai scurt timp, vei avea parte de un final fericit. Ai incredere in mine.

Este portabil – Datorita dimensiunii sale (are doar vreo 10 cm), il poți pastra in buzunar sau in geanta. Probabil ca și tu crezi ca nu vei pune niciodată o jucarie sexuala in buzunar, asa cum obisnuiam și eu sa cred, insa acum mi-am schimbat parerea. Nu stii niciodată cand ai nevoie de el.

Partenerul tau probabil va fi incantat de el –  Spun asta pentru ca poate imbunatati ceea ce el face deja cu mainile, pentru ca hai sa recunoastem, daca esti cu el de mult timp, deja stie cum și unde sa te atinga. Dar acest lucru ii permite lui sa ramana implicat, sa joace un rol in a te multumit, și sa aiba control asupra miscari.

Este „bland” – Unele femei sunt foarte sensibile in acel loc. De fapt, unii au avut traume de la vibratorul lor preferat. Acesta este moale, bland și il poți controla cu un deget. Trebuie sa mentionez ca prima data cand am incercat aceasta mica bijuterie, m-am intrebat de ce am pierdut atatia ani nefolosit aceasta jucarie. De asemenea, orgasmul pe care mi l-a dat m-a făcut sa stralucesc intreaga zi. Lieteralmente primesc complimente pentru obrajii roz și ochii limpezi după fiecare utilizare.

Daca esti in cautarea unui semn care sa-ti largeasca orizonturile și sa te deschida catre noi experiențe, atunci foloseste aceasta jucarie sexuala.

Vrei ca nivelul tau de plăcere sa treaca de la “eeh” la “ooh”? Un mod de a face acest lucru este sa iti iei un vibrator foarte puternic. Dar cum poți sa determini care vibrator are cele mai puternice și mai intense vibratii? Noi am lamurit totul pentru tine! Din ceea ce am descoperit după ce am evaluat mai multe vibratoare, noi am gasit cele mai obisnuite trasaturi printre vibratoarele care sunt considerate a fi cele mai puternice. Aceste caracteristici sunt:

  • Vibratoarele care sunt create în mod special pentru a tinti o zona de plăcere (cum ar fi de exemplu vibratoarele pentru clitoris sau vibratoarele cu masaj)- aceste tipuri de jucarii pentru plăcere intima sunt mai puternice decat altele, pentru ca au o zona specifica pe care trebuie sa o excite. Cu o singura tinta, puterea de vibrare va creste și va deveni mai intensa
  • Vibratoarele de mici dimensiuni, cum ar fi de exemplu vibratoarele bullet, tind sa ofere mai multa placere, datorită dimensiunilor lor compacte
  • Vibratoarele de lux care au motoare mai puternice și care îți oferă vibratii mai profunde, fata de alte vibratoare obisnuite
  • Jucariile sexuale cu vibratii care au doua motoare in loc de un singur motor și care sunt plasate în mod strategic pentru a se concentra în mod specific asupra anumitor puncte de placere, cum ar fi de exemplu vibratoarele pentru punctul G și vibratoarele pentru clitoris

Pentru a iti oferi o imagine mai buna in privinta celor mai puternice vibratoare, am făcut o lista cu cele mai puternice vibratoare:

Fiery Dong– Vibrator Realistic cu cap rotativ și ventuza

Vibratorul realistic Fiery Dong – Vibrator Realistic cu cap rotativ și ventuza a fost o adevărată legenda in lumea jucariilor sexuale și a revolutionat placerea personala a femeilor. Prezentat în mod original ca un vibrator realistic, acest model de vibrator cu încălzire și cap rotativ este tot ceea ce ai nevoie pentru a te putea bucura de o stimulare a puncutlui G pana la orgasm.

vibrator-cap-rotativ-fiery-dong-flesh2

Glandul (capul cum i se zice in popor) mare, cu o formă foarte realistica iti alinta punctul G cu vibratii senzationale, astfel incat sa poți sa ai o acoperire completa a placerii. Acest vibrator are un pret foarte bun (costand doar 154 de lei dar pretul se poate modifica in timp) și este disponibil in catalogul nostru aici. Daca te hotarasti asupra acestui vibrator, iti voi da un pont și iti voi recomanda sa cumperi și un lubrifiant (aici poți vedea catalogul), deoarece, comenzile care depasesc 300 lei, beneficiaza de transport gratuit.

Modelul Vilain Audre Onyx, considerat vibrator de lux

Fiind considerat unul dintre vibratoarele de lux cu cel mai bun raport calitate/pret, vibratorul Vilain Audre Onyx este un stimulator puternic, care îți va oferi vibratii electrizante in principalul tau punct erogen. Daca iti place sa ai parte de o stimulare a punctului G sau daca ai nevoie de ajutor pentru a fi excitata, acest model de vibratoro sa iti ofere cu siguranta senzatiile puternice pe care le cauti. Forma mica și compacta a acestui vibrator îți va oferi, de asemenea, o plăcere discreta.

vibrator-de-lux-VILAIN-AUDRE-ONYX

Are o lungime de 17.5 cm, un diametru de 3.5 centimetri și 7 viteze diferite. Recomand cu caldura sa le incercati pe toate și sa treceti de la una la alta deoarece senzatiile sunt atat de diferite, iar placerea nu poate fi descrisa in cuvinte. Acest vibrator este confecționat dintr-un silicon de o calitate superioara. Recomand și utilizarea unui lubrifiant pe bază de apă sau unul hybrid. Daca vreti o recomandare personala in materie de lubrifiant, Toko Aqua și Bathmate Lube sunt preferatele mele.

cele mai bine vândute vibratoare

Modelul Wild Butterfly Lybaile

Acest dispozitiv este un alt vibrator pentru clitoris care este plin de sarm și care iti permite sa te satisfaci hand free. Modelul Wild Butterfly este un vibrator de tip butterfly care poate fi purtat pe post de chilotei, cu scopul ca vibratorul sa fie cat mai aproape de corpul tau, stimulandu-ti intens clitorisul. Cu ajutorul telecomenzii atasate de vibrator, poți sa schimbi vibrațiile asa cum vrei. Stimulatorul butterfly pentru clitoris are o formă astfel incat chiar și labiile tale externe sa simta vibratiile.

Wild Butterfly – Chiloți cu vibrații wireless

Modelul Zenith Stimulator cu Telecomanda Wireless

Zona anală este o zona erogena pentru multi barbati și multe femei, dar barbații au un punct fierbinte special care poate sa fie stimulat pentru orgasme puternice, care iti taie respiratia și anume prostata. Cunoscuta ca și punctul G al barbatilor, prostata este plina de terminatii nervoase sensibile, care abia asteapta sa fie trezite la un nou nivel de placere. Modelul Zenith are o curbura perfectă și este creat cu un corp plin pentru a iti oferi o stimulare anală cat mai puternica. Pentru a oferi mai multa siguranta și pentru a evita o calatorie jenanta la Unitatea de Primiri Urgente, acest model de vibrator are doua manere la capat, pentru a nu ii permite acestui dispozitiv sa patrunda prea mult in interior.

Zenith – Butt Plug Wireless din Silicon cu Vibratii, 10 cm

Modelul Pretty Love Dawn

Cu dimensiunea sa mica și intima, acest model de vibrator îți oferă o experiență mai personala. Poti sa il tii în mână dreapta și sa ai parte de vibratii viguroase venind de la micul vibrator în formă de ou. Dimensiunea sa miniaturala te ajută să simti mai mult intensitatea vibratiilor mai mult prin comparatie cu vibratoarele de dimensiuni mari. Din moment ce este un vibrator egg cu telecomanda wireless, poți chiar sa faci acest dispozitiv sa fie o parte a vietii tale amoroase și sa iti faci partenerul sa preia controlul.

Pretty Love Dawn – Glonte Vibrator din Silicon, 9.2 cm

Modelul Rabbit Pretty Love Andre,  cu striații

Cunoscut ca fiind o vedeta a vibratoarelor rabbit, modelul Pretty Love Andre  este dispozitivul meu preferat in ceea ce priveste acest tip de vibratoare. Prezentat chiar și intr-o gramada de filme pentru adulti,  acest senzational vibrator rabbit este o jucarie clasica și esentiala pe care ar trebui sa o aiba orice femeie.

vibrator-pretty-love-andre

Avand doua motoare și un stimulator pentru clitoris, o sa ai parte de doua ori mai multa plăcere și fiecare dintre punctele tale erogene o sa aiba parte de mai multa excitare sexuala. Cele 7 viteze și modul silentios, fac din acest vibrator o adevărată bijuterie. Apropo de asta, iti recomand a arunci o privire peste catalogul de vibratoare de la Pretty Love, deoarece este unul dintre brandurile de top in ceea ce priveste raportul calitate/pret și sigur vei gasi chestii misto.

mai multe tipuri de vibratoare rabbit

Modelul Pretty Love Joyce

Acest vibrator bullet de dimensiuni mici și plin de stil îți va oferi foarte multa placere. Cu 12 funcții de vibrație, modelul Pretty Love Joyce vine cu mai multe setari decat un model obisnuit de vibrator bullet. Dimensiunea mica a acestei jucarii sexuale te face sa simti vibrațiile mai intens decat alte vibratoare care sunt mai mare in dimensiuni și in forma. Cu ajutorul acestui vibrator, poți sa ai parte de o experiență mai intima și de o plăcere mai intensa.

Pretty Love Joyce – Ou Vibrator Wireless, 7.8 cm

Modelul Luxe Darling

Numele sau spune totul. Acest vibrator pentru punctul G Luxe Darling este o jucarie sexuala creata în mod inteligent, care chiar poate sa te satisfaca. Punctul G, care este localizat pe partea din fata a peretelui vaginal anterior, este o zona erogena foarte sensibila, dar poate sa fie mai greu de atins pentru multe femei; se poate intampla ca unele femei sa nu isi gaseasca punctul G, datorită dimensiunilor reduse ale acestui punct erogen. Totusi, cu ajutorul unui vibrator pentru punctul G, poți sa aplici cantitatea potrivita de presiune pentru a avea un orgasm vaginal sau al punctului G foarte intens. Modelul Luxe Darling Vibrator are un cap mare, în formă de bulb,  care are un punct perfect pentru a iti gasi punctul G. Corpul sau  sau subtire face sa iti fie mai ușor sa iti introduci jucaria. Dupa cum ii sugereaza și numele, acest vibrator puternic tinteste o anumita zona de plăcere și ofera o stimulare directa in zona respectiva.

Luxe Darling – Vibrator pentru Punctul G,12 cm

Modelul Vibratex Thunder Cloud Dual – Action Vibrator

Fiind mai mare și mai gros, modelul Vibratex Thunder Cloud Dual Action Vibrator iti poate oferi niste vibratii care sunt mai mult decat invigorante. Dimensiunea acestui vibrator cu un design realistic iti poate oferi mai multa plăcere la nivelul zonelor tale erogene.  Cu capul sau care se roteste și cu un stimulator pentru clitoris, care are propriul sau motor, poți sa folosesti acest vibrator cu doua motoare intr-o varietate de moduri, pentru a iti oferi cat mai multa satisfatie.

BunnyTron Thruster – Vibrator Rabbit din Rezistent la Apa, 29 cm

Modelul Finger Vibrator de la You2Toys

Asa cum am mai mentionat și la inceputul acestui ghid, vibratoarele care pot sa ofere senzații unice intr-un anumit punct sau care vin intr-o formă compacta tind sa fie mai puternice decat alte jucarii sexuale. Modelul Finger Vibrator este un vibrator de lux unic și inovator pentru deget , care îți oferă puterea plăcerii vibrationale la varful degetelor. Desi are o singura viteza, acest dispozitiv este mai mult decat capabil sa iti ofere orgasme mai puternice și mai satisfacatoare la nivelul clitorisului. Poti, de asemenea, sa folosesti acest model de vibrator pentru a stimula și alte zone erotice, cum ar fi de exemplu sfarcurile tale.

Finger Vibrator – Mini Vibrator pentru Fingering, 10 cm

Modelul LELO Ora Original

Vibratoarele de lux au un pret mai mare, dar aceasta investitie merita sa fie facuta, datorită materialelor de cea mai buna calitate și a tehnologiei avansate și inovatoare care au fost folosite. LELO este un brand popular de produse intime de lux și noi iti prezentam aici modelul LELO Ora Original. Pentru a iti oferi o experiență plăcută oricand, modelul Ora mimeaza actiunile sexului oral cu ajutorul “limbii” sale, care se misca asa cum s-ar misca o limbaadevărata. Creat pentru a iti oferi o plăcere excitanta la nivelul clitorisului, acest vibrator high end are o setare unica, care poate sa creasca intensitatea vibrației cu pana la 30 de procente. Cu siguranta o sa simti puterea acestui vibrator de lux și o sa ai parte de orgasme mai puternice.

Booster – Masator pentru Prostată

Pentru a avea parte de un orgasm exploziv oferit de o prostata stimulata, Joystick Booster – Masator pentru Prostată este o jucarie ideala pentru prostata, pentru barbații care isi doresc sa aiba parte de mai multa stimulare in zona anala. Forma lunga și curbata permite o penetrare mai profunda și te ajută să iti localizezi prostata imediat, pentru o excitare foarte puternica. Pentru și mai multa stimulare, vibratorul bullet plasat in interiorul acestui dispozitiv trimite vibratii spre varf, astfel incat prostata ta sa fie și mai excitata. Poti sa scoti vibratorul inclus și sa folosesti alt vibrator bullet, pentru a iti personaliza tipul de placere.

joystick-vibrator-masator-prostata4

Are 3 viteze de vibrație și o lungime de aproximativ 10 centimetri. Diametrul este de aproximativ 3.5 centimetri, ceea ce il face perfect chiar și pentru incepatori.

cele mai bine vândute vibratoare

Modelul Every Girl Rocks Off

Doua motoare și doua stimulatoare= de 4 ori mai multa placere! Acest model de vibrator prezinta mai multe funcții care iti permite sa te bucuri de peste 10 de moduri de vibrație. Cu ajutorul acestui model, o sa ai parte de senzații și vibratii mai puternice.

Modele de vibratoare mici

Cand vine vorba de jucarii sexuale, cele mari nu sunt intotdeauna o alegere buna. Exista o multime de vibratoare mai mici pe piata, concepute pentru incepatori sau pentru cei care prefera jucariile mai mici.

Desi marimea conteaza pentru majoritatea femeilor, cand vine vorba de vibratoare, multe prefera ceva mai mic, in special in circumferinta. Prdusele enumerate mai jos sunt foarte subtiri și scurte. Totusi, nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la puterea lor: acestea functionează foarbe bine și sunt excelente pentru stimularea clitorala și pentru penetrare.

Daca esti in cautarea unui stimulator extern, nu uita de colectia de stimulatore pentru clitoris.

  • Pretty Love Daniel – Pretty Love Daniel este un vibrator puternic cu 30 viteze. Arborele moale, neted, din silicon este ingust și foarte flexibil, fiind potrivit pentru tot incepatorii. Pretty Love Daniel este un vibrator popular printre incepatori, ideal pentru cei care vor sa incerce un vibrator dar sunt preocupati de dimensiuni.
  • LELO Liv 2 – Un vibrator neintimidant și elegant, LELO Liv 2 este una dintre cele mai elegante jucarii sexuale și este recomandat utilizatorilor incepatori: cu toate acestea, acest mic vibrator are multe de oferit și utilizatorilor experimentati. Are un motor extrem de puternic, dar linistit. Poate oferi pana la 90 de minute de distractie și poate fi utilizat atat intern cât și extern.
  • Pretty Love Orgasm – Unul dintre cele mai simple și mai intuitive vibratoare mici este Pretty Love Orgasm. Interfata ușor de utilizat cu trei butoane iti permite sa controlezi cele 7 funcții de vibrație chiar și in dus, deoarece acest vibrator este rezistent la apă.
  • Un alt avantaj este ca poate oferi pana la 2 ore de plăcere simultan cu doar doua baterii AAA, ceea ce face ca Pretty Love Orgasm sa fie unul dintre cele mai economice vibratoare de pe piata.
  • Rocks-Off 80 Bullet – Nu te lasa pacalita de marimea lui Rocks Off RO-80, acest mic vibrator ofera vibratii puternice chiar acolo unde este nevoie. RO-80 este un vibrator cu adevărat puternic.
  • Gigi 2 Lelo – Gigi 2 are o formă curba, cu varf ușor bulbos și plat, conceput pentru stimularea punctului G. Desi are dimensiuni reduse, nu trebuie sa te lasi pacailta, deoarece Gigi 2 de la are vibratii intense care te vor satisface in totalitate.
  • Pretty Love Alston – Poate parea neobisnuit, dar Pretty Love Alston ofera atat stimulare interna cât și externa. Acest vibrator este foarte flexibil, așadar il poți folosit in orice pozitie doresti. Materialul moale și placut la atingere il face foarte placut și ușor de inserat. Ideal pentru persoanele care cauta o jucarie care sa le ofere mobilitate, sa o poata folosi in multe pozitii diferite.

Vibratoare: elemente de bază

Vibratoarele au aparut acum câteva secole si, desi Dr Joseph Mortimer Granville a patentat un „vibrator electromecanic” in epoca victoriana, exista versiuni ale vibratorului care dateaza din 1734. Deci, de ce ne intimidam cand trebuie sa vorbim despre vibratoare?

Vibratoarele vin in diferite forme și marimi pentru a se potrivit nevoilor tuturor. Unele sunt mari, altele mici, unele texturate, altele netede. Exista chiar și vibratoare pentru barbati care introduc noi senzații in jocurile solo sau in timpul preludiului.

Vibratoare

Vibratoarele pot fi utilizate atat intern cât și extern, folosind varful arborelui pentru stimularea clitorisului. Unele vibratoare sunt special concepute pentru stimularea punctului G, cum ar fi LELO Gigi v2 și Calexotics Eden Ripple, iar pentru unele femei, un vibrator pentru punctul G este o necesitate pentru a ajugen la orgasm. Stimularea manuala a punctului G poate fi dificila pentru unele femei, deoarece unele pot constata ca anumite pozitii sexuale pot reduce capacitatea penisului de a atinge punctul G in timpul actului sexual.

Vibratoarele „clasice” sunt potrivite atât pentru stimularea interna cât și pentru cea externa. Luxe Madonna este mic și discret, in timp ce Vilain Audre Onyx este mai lung și are aproximativ aceeasi dimensiune ca penisul mediu, dar ambele produse ofera vibratii satisfacatoare care stimuleaza atat clitorisul cât și punctul G în mod independent.

Unele vibratoare au caracteristici suplimentare, cum ar fi gama Mystim. Aceste produse au capacitati de electro-stimulare, care pot fi utilizate separat sau pot fi combinate cu vibratii „traditionale” permitand o experiență sexuala cu adevărat satisfacatoare.

Vibratoare rabbit

Vibratoarele rabbit combina stimularea punctului G și stimularea clitorisului, deoarece au acelasi caracteristici ca un vibrator dar și un brat de stimulare pentru clitoris. Acest brat este adesea denumit „urechile” iepurelui, de unde și numele. Unele vibratoare rabbit, cum ar fi Pretty Love Freda, au pastrat acest design, in timp ce alte vibratoare rabbit, cum ar fi Ina Wave Lelo și Pretti Love Andre au un brat stimulator neted.

Primele jucarii sexuale externe și interne erau cunoscute sub numele „vibratoare animale”, și erau realizate de o companie numita Vibratex in 1983. Desi compania era americana, produsele erau fabricate in Japonia, unde la vremea respectiva nu era acceptata fabricarea vibratoarelor. Au fost create vibratoare in culori stralucitoare și în formă de animale.

In 1984, Vibratex s-a axat pe vibratoarele Rabbit, dar au existat Castor, Cangur și Broasca Testosa inainte de vibratoarele stil iepure pe care le avem acum. In 1999, după acel celebru episod din Sex and the City, vibratoarele rabbit au devenit cele mai bune.

Vibratoarele rabbit au devenit mai interesante in ultimii, oferind senzații noi pentru a diversifica piata. De exemplu, Fun Factory a petrecut mult timp pentru a proiecta vibratorul Miss Bi, care este curbat pentru a se potrivi confortabil anatomiei feminine.

Alte vibratoare rabbit se misca in diferite moduri; LELO Ina Wave se ridica și cade cu miscari de „vino aici” in timp ce Fun Factory Bi Stronic Fusion loveste inainte și inapoi cu vibratii emanate de stimulatorul clitoral cu forma unica. Intre timp, We-Vibe Nova, are un brat ultra-flexibil, care ramane in contact cu clitorisul și labiile chiar și atunci can impingi vibratorul in interior sau il scoti in afara corpului.

Atat Ava, cât și MIla de la JIL au fost proiectate cu precizie folosind noua tehnologie avansata de silicon flexibil pentru a crea o flexibilitate moale, nesfarsita astfel incat sa se adapteze perfect formei corpului.

Stimulatoare clitorale

Asa cum am mentionat mai sus, jucariile interne pot fi folosite extern, folosind varful arborelui pentru a stimula clitorisul și vulva. Cu toate acestea, exista și jucarii sexuale care sunt concepute special pentru uz extern. Aceste vibratoare mai mici sunt minunate pentru femeile care inca se bucura de stimulare și doresc sa ajunga la orgasm, dar nu sunt capabile sa experimenteze penetrarea din cauza bolilor sau a dizabilitatilor medicale.

La fel ca vibratoarele interne, vibratoarele externe vin intr-o serie de forme și dimensiuni. RO-90mmBullet, de exemplu, arata ca un vibrator mic, in timp ce RO Bamboo arata ca un ruj. Aceste vibratoare glont permit stimularea precisa, in timp ce unele stimulatoare pentru clitoris sunt mai largi. Mimi Soft de la Je Joue este un stimulator clitoral, cu un cap de silicon și vibratii uluitoare care ofera orgasme intense.

Stimulatoare clitoridiene de calitate

Stimulatoarele Mini Marvel Range of Clitoral vin intr-o gama larga de dimensiuni și modele, de la Marvelous Lover care poate fi folosit și intern, pana la Marvelous Eggciter, Marvelous Bunny și Marvelous Flicker care imita o limba. Satisfyer Pro Plus Vibration combina tehnologia Air Pulse Wave cu vibratii pentru a oferi o senzatie sexuala unica.

Vibratoare anale

Atat barbatii, cât și femeile se pot bucura de jocul anal, dar cand folosesc un vibrator, este foarte important sa utilizeze dor un vibrator ce a fost conceput special pentru utilizare anala. Acest lucru se datoreaza faptului ca vibratoarele anale, cum ar fi Rocks Off Butt Quiver, sunt concepute cu o creasta de protectie langa baza jucăriei pentru a se asigura ca insertia completa a produsului nu va avea loc. Practic, impiedica pierderea jucăriei in interior.

vibratoare anale de calitate

RO Torex și RO-Vortex sunt dopuri anale mari ce au puterea de a satisface orice persoana.

Vibratoare pentru barbati

Vibratoarele pentru barbati trec peste penis, adaugand senzații noi preludiului și distractiei solo. Jucariile sexuale, precum Fleshlight Vibro Touch Unit, combina senzatiile realistice vaginale cu vibratiile, asigurand experienta sexuala suprema.

Vibratorul Rocks Off Hand Solo 7 Speed are o deschidere și asigura vibratii la arborele penisului. Cobra Libre v2, pe de alta parte, se sprijina deasupa penisului, care este apoi masat de motoarele puternice din interior.

Exista, de asemenea, vibratoare care ajuta la ameliorarea simptomelor de disfunctie erectila. Pulse III Solo de la Hot Octopuss poate fi folosit atunci cand penisul este flasc sau erect, fiind o jucarie incredibil de versatila, care introduce senzații noi in timpul masturbarii. Pulse III Solo are o placa oscilanta care stimuleaza frenul atunci cand este erect sau varful penisului atunci cand este flasc.

Vibratoare pentru cupluri

In timp ce poți incorpora jucariile sexuale concepute special pentru barbati sau femei, in preludiu, poti, de asemenea, impartasi stimularea suplimentara cu partenera ta. Un inel de penis vibrant, cum este Mio de la Je Joue, sta la baza penisului, restrictionand fluxul de sange făcând erectia mai mare și mai puternica. Stimularea clitorala se realizează prin varful curbat, ceea ce înseamnă ca sexul pentru ea va fi o experiență unica.

Exista, de asemenea, jucarii sexuale controlate de la distanță, care sunt minunate pentru persoanele cu dexteritate manuala limitata. We-Vibe 4 Plus nu poate fi controlat doar prin telecomanda, ci și prin intermediul aplicatiei pentru iubitorii de tehnologie. Jucaria stimuleaza atat clitorisul cât și punctul G, iar in timpul penetrarii, penisul este stimulat și de vibratii. In mod alternativ, poți utiliza aplicatia sau telecomanda pentru o distractie hands free!

Hot Octopuss are și un vibrator pentru cupluri, care incurajeaza intimitatea sexuala intre barbații care sufera de disfunctie erectila și partenerele lor. La fel ca Solo, Pulse III Duo foloseste placi oscilante pentru a stimula penisul flasc sau erect, dar Duo are, de asemenea, o parte vibranta pentru stimularea clitorisului. Acest lucru este excelent pentru cuplurile care nu mai sunt capabile sa se bucure de sex penetrativ, dar cauta sa isi mentina viata sexuala.

Vibratoare de cuplu de calitate superioara

Baghete pentru masarea corpului

Unele jucarii sexuale pot fi utilizate in diferite moduri. Baghetele pentru masarea corpului, cum ar fi Doxy și Mjuze Wanderfull Massager pot fi folosite pentru a alina durerile generale. Acestea sunt suficient de mari pentru a fi folosite pentru masarea intregului corp, fără ajutorul unui partener. Both Mjuze și Sasha by Jil sunt baghete de masaj duble, concepute în mod indeligent, atât pentru jocurile in cuplu cât și pentru jocul solo.

Folosirea unui vibrator

Poate suna ciudat, dar unii oameni nu stiu cum sa foloseaca un produs care vibreaza. Cheia este sa mergi incet – nu incerca sa introduci vibratorul inauntru imediat. Daca este prima oara cand folosesti o jucarie sexuala vibranta, treci mai intai prin diferitele setari și simte diferite vibratii pe mana sau coapsa ta pentru a vedea și simti cu adevărat produsul.

Daca ai o jucarie interna, utilizeaza mai intai varful arborelui pe clitoris. Cand esti gata de distractie, pune lubrifiant pe vibrator și lasa-l sa-si faca treaba. Este timpul tau, fa ceea ce-ti place.

Pastreaza-ti vibratorul curat

Igiena jucariilor sexuale este foarte importanta, deoarece curatarea incorecta a jucariilor poate raspandi bacteriile și virusii. Foloseste un spray de curatare precum LELO’s Antibacterial Cleaning Spray, doearece acesta omoaa 99.9% dintre bacterii.

Daca nu ai niciun produs de curatare pentru jucarii sexuale, poți folosi apa și sapun. Nu folosi un produs antibacterian care nu este conceput pentru curatarea jucariilor sexuale, deoarece ar putea fi daunator.

De asmeenea, nu este igienic sa folosesti un vibrator atat anal cât și vaginal, deoarece bacteriile pot fi transferate de la anus la vagin și pot aparea infectii. Daca vrei sa-ti imparti jucaria, foloseste un prezervativ.

Cum să alegi un vibrator

Ai decis ca vrei sa te rasfeti cu un vibrator – buna decizie! Dar acum vine cea mai grea intrebare: cum sa alegi un vibrator?

Toate femeile au auzit despre vibratoare și dildouri. Poate una dintre prietenele tale are unul sau ai vazut unul intr-un serial. Ideea este ca, samanta a fost deja plantata si, în mod natural, acum esti curioasa. Vrei să știi cum sa alegi un vibrator și sa scapi de aceasta curiozitate.

Ei bine, curiozitatea a omorat pisica, și cand spun „pisica” ma refer la vaginul tau. Si cand spun „a omorat” o spun in cel mai bun mod posibil.

De ce sa folosesti un vibrator?

Uneori nu ai pe cineva care sa te satisfaca, iar masturbarea devine plictisitoare la un moment dat. Deci, ce vei face intr-o astfel de situatie?

Ei bine, daca esti aici înseamnă ca stii exact ce vei face. Iti vei cumpara un vibrator. Bine ai venit in clubul fetelor cu un vagin fericit, ne bucuram ca te-ai alaturat.

Urmatorul pas poate dura ceva timp și s-ar putea sa utilizezi câteva vibratoare pana-l vei gasi pe cel potritiv pentru tine. Dar nu te ingrijora, te voi ajuta sa restrangi cautarile pentru vibratorul perfect. Citeste aceste sfaturi. Cand vei dori sa alegi un vibrator, acestea te vor ajuta.

De ce sa alegi un vibrator?

Daca esti indecisa și nu stii daca vrei sa-ti cumperi un vibrator, te inteleg. Mi-a luat și mie destul timp sa ma decid daca imi cumpar sau nu unul. Dar exista o multime de motive minunate pentru care ar trebui sa folosesti un vibrator chiar daca esti intr-o relatie.

Ajungi mai ușor la orgasm

Exista un procent urias de femei care nu stiu cum se simte orgasmul. Este total nedrept ca femeile din intreaga lume sa duca o lupta reala pentru a atinge orgasmul. Deci, daca esti una dintre acestea, un vibrator te poate ajută să afli cum se simte orgasmul. Vibratia unui vibrator ajuta la cresterea stimularii.

Pentru ca se simte bine?

Nu trebuie sa ai o scuza pentru a avea un vibrator. Te face sa te simti bine si-ti creste propria placere. Daca vrei sa experimentezi placerea, o poți face. Acestea fiind spuse, s-ar putea sa nu simti nevoia de a folosi un vibrator și este in regula.

Te ajuta sa-ti cunosti corpul

Cand faci sex cu cineva, poate fi o provocare sa te concentrezi pe corpul tau și pe reactii. De obicei, suntem prea ocupati sa ne facem griji pentru cealalta persoana și nu stim cum aratam in fata lor in timp ce facem sex.

Stiu, sunt o multime de lucruri inutile la care te poți gandi. Dar cu un vibrator, vei afla mai multe despre corpul tau. pe cont propriu, vei putea sa-ti dai seama de unghiuri, presiuni și cat de multa stimulare ai nevoie pentru a ajunge la orgasm.

Exploreaza tipurile de orgasm

S-ar putea sa nu atingi un orgasm prin penetrare vaginala. Cu toate acestea, penetrarea anală poate atinge punctul. Exista o varietate de vibratii care se concentreaza pe diferite parti ale corpului cum ar fi stimularea clitorisului, jocul anal și punctul G. Un vibrator iti permite sa explorezi in siguranta acest lucru.

Barbatii le pot folosi

Da! Nu sunt doar pentru femei. Barbatii pot folosi și ei vibratoare punandu-le sub penis pentru stimulare. Il pot folosi de asemenea și pe partenera lor. Facand noapte de distractie putin diferita.

Cum alegi corect un vibrator – 11 sfaturi pentru a face alegerea potrivita

Vibratoarele pot fi la fel de distractive ca lucrurile reale, atata timp cat stii sa le alegi pe cele care functionează perfect pentru tine.

Gaseste-ti stilul

Asa este, vibratoarele vin intr-o varietate de stiluri din care poți alege. Exista patru tipuri de baza: interne, cu actiune dubla, externe și pentru punctul G.

Care este diferenta dintre vibratoarele externe și interne? Buna intrebare. Vibratoarele externe se concentreaza pe stimularea clitorisului in timp ce vibratoarele interne sunt pentru penetrare.

Te-ai blocat pe stil?

Ai ramas la cele patru tipuri de baza? Daca inca nu stii ce tip de vibrator vrei, intern sau extern, mergi pe un vibrator cu actiune dubla deoarece are cate putin din amandoua. In acest fel, nu va trebui sa mergi din nou la magazin pentru a cumpara altul, vei fi capabil sa le testezi pe amandoua pentru a afla care este cel mai bun pentru tine.

Zgomotul conteaza

Asa este, zgomotul conteaza, și conteaza din mai multe motive. In primul rand, doresti sa gasesti un vibrator care sa ti se potriveasca. Acestea fiind spuse, trebuie sa tii cont de un lucru important. Intensitatea vibratiilor va creste sau va scadea nivelul zgomotului.

Lovense Lush 2 silentios

Cu alte cuvinte, daca locuiesti cu parintii sau colegii de camera, s-ar putea sa -ti doresti un vibrator linistit. Un vibrator cu multipe nivele de intensitate îți oferă mai multe optiuni cand vine vorba de controlul zgomotului.

Fa cumparaturi acolo unde te simti confortabil

Asculta, poți cumpara un vibrator online, nu este nicio problema, insa poti, de asemenea, sa mergi la magazin pentru a cumpara unul. In acest fel, iti poți tine vibratorul în mână fără a da bani pe el. Prin atingerea jucăriei, vei sti exact ce cumperi, iar de obicei, personalul este foarte informat. Cu toat acestea, nu toata lumea vrea sa plece de la magazin cu un vibrator, asa ca daca faci și tu parte din aceasta categorie, cumpara online.

Materialul conteaza

Vei pune vibratorul in jurul uneia dintre cele mai sensibile zone ale corpului, deci trebuie sa te a siguri ca materialele folosite pentru confectionarea vibratorului sunt sigure și de buna calitate.

Siliconul este, de obicei, cel mai bun material pentru vibratoare deoarece vibrațiile curg ușor prin material și este ușor de curatat. Plasticul dur este, de asemenea, bun dar este indicat sa eviti cauciucul și jeleul deoarece contin ftalati.

Alege unul care arata frumos

Nu alege un vibrator care te face sa fii nervoasa sau nu te atrage. Aminteste-ti, masturbarea și sexul sunt de asemenea, vizuale, iar daca nu-ti place vibratorul, starea de spirit se va schimba rapid. Vrei sa folosesti un vibrator care te activeaza. Daca vei dori sa-l folosesti in momentul in care ai pus ochii pe el, atunci acela poate fi făcut pentru tine.

Cum il vei incarca?

Din pacate, vibratoarele nu se incarca la soare, deci va trebui sa le incarci. Din fericire pentru tine, exista mai multe vibratoare diferite din care poți alege.

Poti opta pentru vibratoarele clasice, alimentate cu baterii, acestea sunt de obicei ieftine și ușor de intretinut. Dar exista și vibratoare reincarcabile care sunt minunate deoarece nu trebuie sa cumperi constant baterii. In sfasit, exista și vibratoare alimentate la retea care trebuie conectate la o priza. Acestea sunt cele mai puternice.

Cauti ceva rezistent la apă?

Ei bine, vibratoarele rezista de obicei daca unt ude, dar daca planuiesti sa le folosesti in baie, ar trebuie sa optezi pentru un vibrator impermeabil. Vibratoarele submersibile iti permit sa le scufunzi complet in apa. Sunt excelente daca doresti sa le utilizezi in baie.

Every Girl rezistent la apă

Caracteristici suplimentare?

Desigur, nu trebuie sa te concentrezi pe asta acum. Dar exista multe vibratoare care vin cu funcții suplimentare. Exista optiuni de control la distanță, putere, modele de vibratii și design. Uita-te la caracteristicile suplimentare după ce treci prin restul filtrelor.

Marimea

Daca vrei sa aflii cum sa alegi vibratorul potrivit, este momentul sa alegi dimensiunea dorita. Trebuie sa te gandesti la lungimea și circumferinta vibratorului dorit. Dimensiunile mici sunt ideale pentru stimularea clitorisului și pentru calatorii. Vibratorul de marime medie este ideal pentru stimularae clitorisului și a punctului G. In cele din urma, vibratorul mare este pentru penetrarea profunda.

Testeaza texturile

Vibratoarele au o varietate de forme, dimensiuni și texturi diferite. Alegerea texturii potrivite poate ajuta la cresterea placerii. Exista vibratoare cu striații sau cu suprafata netedea. Alege exact ce iti place.

Vibrator curbat sau vibrator drept? Care este mai bun și mai eficient?

Când vrei sa-ti cumperi un vibrator, cu siguranta vei ramane coplesita de multutudinea de modele care sunt disponibile pe piata. Numai in catalogul nostru gasesti câteva sute de modele de vibratoare (le-am ales și importat pe cele mai bune de pe piata din acest moment)  Alegerea celui mai bun vibrator pentru tine nu este întotdeauna ușoară. Texturat sau neted, realistic sau nu, nonculoare sau culori strălucitoare – cum ar trebui să știi care este potrivit pentru tine? Ar trebui să iti cumperi un vibrator curbat sau unul drept? Care este cel mai bun vibrator?

Nici un vibrator individual nu este perfect pentru toata lumea, la fel ca majoritatea jucariilor erotice. Multe dintre ele sunt excelente, sunt confectionate din materiale de o calitate extraordinara și folosesc tehnologii de ultima generatie. Totusi, termenul de „cel mai bun” este un termen care se aplica pentru fiecare persoana in parte. De exemplu, eu personal as spune ca cel mai bun vibrator este Big Boss G5 (din cate am testat eu) și pe buna dreptate, nu ma poate contrazice nimeni cand vine vorba despre acest vibrator. Totusi, tie, s-ar putea sa ti se potriveasca un Rabbit – Pretty Love Andre, care la fel, este un vibrator extraordinar și este și mult mai ieftin decat Big Boss-ul.

vibrator-pretty-love-andre

Cea mai bună modalitate de a găsi cea mai potrivită varianta pentru tine este să te gândesti la ceea ce doresti să simți și să experimentezi atunci când il folosesti. Când ai de ales între un vibrator curbat sau unul drept, aici vei gasi câteva sfaturi ce te vor ajuta in luarea unei decizii și pentru a găsi unul care te face să te simți uimitor. Haideti sa discutam câteva chestii importante despre alegerea vibratorului!

Ce iti doresti sa faci cu noul tau vibrator?

Scopul utilizării oricărei jucării sexuale ar trebui să fie plăcere, și pe langa asta, gandeste-te la ceea ce doresti de la experiență. Vrei pur și simplu să te bucuri de penetrare? Incerci sa iti ajuti organismul sa se adapteze dimensiunilor mai mari? Te gandesti la un fist dar nu ai inca dimensiunea necesara? Toate aceste lucruri contează atunci când alegi orice jucărie fel sexuală, nu doar un vibrator.

Dacă il iei pentru orgasm în timpul penetrării, opteaza pentru un dildo curbat. Pentru a explora diferite dimensiuni și circumferințe, un dildo drept poate fi o alegere mai bună. Recomand cu mare incredere vibratoarele realistice. Cand va uitati la ele, la poze (uite aici poze reale facute de colegii mei pentru vibratoarele pe care le avem in stoc) veti observa niste detalii care nu par foarte importante. Insa, in realitate, acele vene și acele striații care se pot observa in pozele respective, pot face diferenta dintre un vibrator bun și unul mai putin bun.

Ce punct vrei sa atingi cu noul tau vibrator?

Fiecare jucărie sexuală stimulează un punct al corpului tau, intern sau extern. Cam despre asta este vorba. Vorbind despre vibratoare, ne vom concentra pe punctele tale interne. Vibratoarele curbate, fie ca sunt curbate la mijloc sau la vârf, sunt mai bune pentru atingerea punctului G sau a prostatei în timpul penetrării. Va trebui să ai grijă să nu iei ceva prea mare deoarece penetrarea ar putea fi dureroasă. Pentru persoanele care se bucura de acest tip de stimulare, vibratorul potrivit poate face toate diferențele, în timpul masturbării sau in timpul sexului cu partenerul.

vibrator-curbat-pareri

Dacă te intereseaza lovirea unui anumit loc, alege orice stil care te atrage – curbat sau drept. Daca doresti să eviți stimularea punctului G sau a punctului P, alege un vibrator drept.

Esti in cautarea unor senzații noi? Vrei sa incerci ceva diferit cu un vibrator?

Uneori vrei sa încerci ceva nou cu adevărat, vrei să simți ceva complet nou. Ce vrei sa simti și cu ce te-ai jucat in trecut? Dacă in experiența ta cu penetrarea este un anumit tip specific de vibrator sau de penisuri cu formă similară, poate doresti să încerci un vibrator curbat. Daca știi ce-ți place și vrei să rămâi cu el, nu e nimic în neregulă cu ceea ce știi și iti place deja.

Când esti complet nou venita in lumea vibratoarelor, poate fi dificil să iei o decizie referitoare la ce sa cumperi. Întoarce-te la celelalte întrebări pentru a încerca să iei o decizie. Pentru noii cumpărători de jucării sexuale, sunt necesare câteva experimente pentru a putea găsi ceea ce prefera.

În dezbaterea problemei vibrator dreapt vs vibrator curbat, nu există nici un răspuns corect sau greșit. În cele din urmă, este vorba despre ce iti atrage atenția. Dacă ti s-a pus pata pe un vibrator violet, curbat, alege-l. Când nu te poți decide asupra grosimii și a lungimii, trebuie să incerci, pentru luarea unei decizii. Începe colecția ta de vibratoare de diferite stiluri și culori, drepte, curbate sau altfel. Te poți axa pe culorea preferata sau pe materialului preferat.

silicone-classic-vibrator-rezistent-la-apa

Alege următorul vibrator in functie de starea de spirit, a preferințelor tale sexuale sau pentru că arată minunat. Nu te va judeca nimeni. Vrem doar să te bucuri de plăcerea sexuală pe care o cauți demult, indiferent dacă este vorba despre un vibrator drept sau unul curbat.

Concluzie și o mica parere personala

Cumpărarea unei jucării sexuale, fie că este ceva nou pentru tine, fie că ai o colecție în creștere, poate fi stresantă pentru unii oameni. Te poți ingrijora că poate vei cumpăra genul sau stilul nepotrivit. Gândeste-te la stimularea de care te poți bucura și la ceea ce doresti să experimentezi cu noul tau vibrator și asa vei putea lua mult mai ușor decizia. Daca totusi nu functioneaza, verifica politica de returnare a magazinului înainte de a iti cumpăra.

Vibratoare de calitate!

Majoritatea oamenilor considera ca niciun vibrator nu te va face sa simti tot ce-ti doresti. Nu este neobișnuit să ai mai mult de unul pentru toate modurile diferite pe care doresti sa le faci. Deci, alegand între vibratoarele curbate sau drepte, gandeste-te  la ceea ce crezi ca te va face sa te simti bine și incearca sa nu te stresezi prea tare. Poti cumpăra altul oricând mai târziu. Chiar de la noi, avem tot timpul oferte bune și reduceri la vibratoare 🙂

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.