Vibratoare de Masaj – tipuri, modele și câteva ponturi utile

BodyWand-Midnight-Massager

Astazi, venim cu un nou ghid pentru achizitia unui vibrator sexual, insa de data aceasta vorbim despre vibratoarele cu functia de masaj. Acest ghid va prezenta in detaliu dispozitivele de masaj care au diferite designuri, dar și unele dispozitive unice de masaj care iti pune la dispozitie mai multe funcții sexy cu care poți sa experimentezi.

Continua sa citesti pentru a afla mai multe informatii despre acest tip de dispozitiv atat de popular și pentru a iti gasi un model personal pentru propria ta colectie. Ti-am prezentat un top al vibratoarelor din aceasta categorie făcut pe baza recenziilor clientelor care le-au cumparat dar și pe anumite criterii cum ar fi materialele din care sunt fabricate, tehnologiile facute și nu in ultimul rand fiabilitatea, ca vorba aia, nu e deloc placut sa dai 500 lei sau mai mult pe un vibrator și sa se strice in doua saptamani.

Totul despre vibratorul cu masaj și variatiile sale

Dispozitivele de masaj reprezinta mai mult decat un tratament temporar pentru durerile minore din corp- aceste dispozitive mai pot, de asemenea, sa te ajute sa scapi de tensiunea sexuala acumulata. Dispozitivele de masaj prezinta niste manere lungi și largi și niste capuri de dimensiuni mari, care sunt create în mod special pentru a iti oferi o gama foarte larga de placere.

Util: citeste ghidul nostru pentru achizitia unui vibrator. Vei gasi acolo informatii extrem de utile și fiecare categorie de vibratoare analizata corespunzator și punctate informatiile cheie. Fii sigura ca alegi tipul de vibrator care ti se potriveste mai bine, deoarece, de cele mai multe ori, ce vedem prin filmele erotice sau pe la fetele care fac videochat, nu este naparat cea mai buna optiune și pentru noi, cele care dorim un plus de plăcere acasa.

Fiecare dispozitiv are un grup de setari care iti pot trimite niste vibratii revigorante in zona tintita. Vibratoarele cu masaj sunt considerate a fi unele dintre cele mai puternice și mai silentioase unelte de plăcere personala care exista pe piata si, prin urmare, trebuie sa ai un asemenea dispozitiv in colectia ta personala. Aici iti sunt prezentate câteva astfel de vibratoare sub forma unui dispozitiv de masaj.

Modelul original Hitachi Magic Wand

Cei de la Vibratex si-au pus amprenta pe industria jucariilor sexuale prin intermediul unor jucarii sexuale monumentale care exista de mai multi ani, cum ar fi de exemplu modelul Rabbit Habit, care a fost primul vibrator rabbit care a aparut pe piata jucariilor sexuale din Statele Unite. O alta inventie semnificativa este modelul Original Hitachi Magic Wand, care a fost mai tarziu redenumit pur și simplu Original Magic Wand. Timp de peste 30 de ani, acest dispozitiv unic de masaj, considerat deseori ca fiind cel mai luxos dintre vibratoarele cu masaj, a devenit una dintre jucariile sexuale legendare. Cei de la Vibratex au imbunatatit modelul Vibratex in unele moduri, cum ar fi de exemplu crearea unei versiuni reincarcabile fără cablu, dar totusi a reusit sa isi mentina calitatea. Din moment ce multi oameni au incercat sa imite aceasta jucarie sexuala clasica, nu trebuie sa te temi ca o sa iti prezentam niste falsuri- aici o sa ai parte doar de produse originale.

Modelul iVibe iWand

iVibe iWand este un vibrator pentru masaj cu 7 funcții de vibrație și cu un cap moale și flexibil. Are un design ergonomic, așadar se potriveste perfect în mână ta. Are 25.5 cm in lungime iar capul are un diametru de 4.5 cm. Pe langa functiile de vibrație de baza, vibratorul are de asemenea și functie de încălzire care te ajută să te relaxezi mai bine. Se incarca prin USB, așadar nu trebuie sa ai grija bateriilor.

iVibe iWand – Vibrator pentru Masaj, 25.5 cm

Modelul BodyWand Midnight Massager

BodyWand-Midnight-Massager

Acest model este un dispozitiv subtire și sofisticat de masaj de la X-Gen Products care iti ofera, de asemenea niste vibratii puternice in zonele tale intime. Din moment ce acest dispozitiv unic de masaj este electric, asa cum sunt majoritatea vibratoarelor de masaj,  nu mai este nevoie sa ai de a face cu zgaltaitul bateriilor in interiorul vibratorului, ceea ce l-ar face sa fie prea zgomotos ca sa te poți bucura de el in momentele tale intime.

Modelul LELO Smart Wand Original Vibrator

Creat de catre cei de la LELO, o companie cunoscuta pentru jucariile sexuale de lux pe care le creeaza, modelul Smart Wand iti garanteaza faptul ca iti va livra o plăcere de lux, de care nu ai mai avut parte niciodată cu orice alt vibraotr obisnuit. Vibratoarele de lux, asa cum este și modelul LELO Smart Wand, au tendinta sa fie mai high tech și sa prezinte mai multe funcții de vibratii și sa aiba un motor mai puternic și mai silentios. Dupa ce incarci aceasta jucarie sexuala la maxim, te poți bucura de ea pana la doua ore.

Util: vezi catalogul de vibratoare LELO din Sex Shop

Acest dispozitiv celebru de masaj are tehnologia speciala și exclusiva SenseTouch de la LELO, care poate sa ajusteze în mod automat tiparele de vibrație pentru ca sa ai un control hand free. Poti, de asemenea, sa te bucuri de acest vibrator in calatoriile tale și sa eviti situatiile jenante in care vibrațiile incep în mod neasteptat, datorită capacitatii sale de blocare, care poate sa determine blocarea vibratiilor pana il deblochezi.

Daca cauți un dispozitiv care sa fie mai ușor de luat in calatorii și mai discret, exista și unele versiuni in miniatura ale dispozitivelor de dimensiuni obisnuite. Citeste despre aceste dispozitive mici și adorabile de masaj, care iti pot oferi aceeasi stimulare pe care ti-o ofera și dispozitivele de dimensiuni normale.

Modelul Pretty Love Michael

Vibratorul pentru masaj Pretty Love Michael este confecționat din silicon, are 26 cm lungime și 4.8 cm în diametru. Este conceput cu 5 viteze și 7 funcții de vibrație. Are functie de încălzire care poate ajunge pana la 48℃.

Pretty Love Michael – Vibrator Roz pentru Masaj cu Incălzire

Modelul Topco Climax Minis Mighty Max Wand Vibe

Un dispozitiv mic, colorat și distractiv pentru masaj, modelul Topco Climax Minis Mighty Max Wand VIbe este un dispozitiv cat palma pe care il poți ascunde in poseta, in geanta sau chiar și in cutia de machiaj. Acest vibrator are dimensiuni asemanatoare cu un vibrator de tip bullet traditional, dar are un cap rotund și îți oferă mai multe setari de vibrație decat ai gasi la vibratoarele bullet. De asemenea, nici nu are o formă evidenta, care sa iti dea de gol intentiile secrete.

Modelul Pixie Mini Vibe

Nu a fost niciodată mai ușor sa ai parte de plăcere pe graba. Acest model de vibrator este o alta variatie a liniei de vibratoare de mici dimensiuni care sunt mai potrivite pentru a fi luate in calatorii. Desi are dimensiuni mici, modelul Pixie Mini VIbe, care e mai mic decat un ruj de dimensiuni standard, are un cap mare în formă de bulb, pe care il vei gasi și in dispozitivele standard pentru masaj. Fiind o jucarie sexuala rezistenta la apa, acest vibrator de dimensiuni mici poate, de asemenea, sa fie folosit și la dus

Modelul Pretty Love Walter

VIbratorul pentru masaj Pretty Love Walter este confecționat din silicon și are 5 funcții de vibrație, fiecare fiind prevazuta cu 7 viteze de intensitate. Astfel, in total are 35 de moduri de vibrație. Este rezistent la apă, așadar il poți folosi chiar și in dus. Dupa o zi stresanta, acest vibrator te ajută să te relaxezi și sa te simti mai in largul tau. Are 21.5 cm in lungime și 5.5 cm în diametru iar capul este foarte flexibil, așadar se potriveste in orice situatie.

Pretty Love Walter – Vibrator pentru Masaj Rezistent la Apa, 21.5 cm

Modelul Dream Massager G-SPot VIbrator

Desi modelul Dream Massager G-Spot VIbrator nu are o formă tipica pentru un dispozitiv de masaj, tot este considerat a fi un astfel de dispozitiv, din moment ce îți oferă o stimulare senzualala nivelul punctului G. Cu o formă eleganta și curbata, acest vibrator pentru masarea punctului G iti permite sa ai parte de mai multa stimulare interna, lucru pe care dispozitivele clasice de masaj nu il fac. Poti, de asemenea, sa folosesti acest model de vibrator și pentru stimularea clitorisului.

Modelul Jopen Ceres Lace Massager VIbrator

Acesta este un alt dispozitiv pe care ti-ar place sa il iei cu tine in orice calatorie. Modelul Jopen Ceres Lace Massager vibrator este de asemenea o jucarie sexuala care nu are forma unui dispozitiv clasic de masaj, dar are functiile necesare pentru excitare erotica. Aceasta jucarie uimitoare de lux pentru placerea personala are o draguta forma rotunda, cu un tipar interesant și mai multa textura, pentru efecte mai bune de masaj.

Ultimele doua produse nu sunt dispozitive conventionale de masaj și noi vrem sa iti prezentam mai multe dintre aceste vibratoare unice, in caz ca esti interesata și de alte variatii interesante ale unor jucarii sexuale populare.

Infinit SIlicone Massager Waterproof Vibrator

Acum poți sa triplezi masajul și sa te bucuri de posibilitati nelimitate de plăcere cu modelul NS Novelties Infinit Silicone Massager Waterproof VIbrator. Acest vibrator foarte versati de masaj are trei brate flexibile care pot sa fie indoite și intoarse la comanda ta și astfel poate sa devina jucaria ta sexuala personalizata. Acest vibrator 3 in 1 este, de asemenea, reincarcabil, ceea ce il face sa fie un insotitor ideal in escapadele tale amoroase.

Modelul Zeus Electrosex Arcana Electro Vibe Wand

Esti pregatita sa ai parte de un masaj interesant? Aceasta jucarie sexuala minunata combina puterea magica a vibratiilor și a electricitatii intr-o singura jucarie sexuala foarte incitanta. Acum poți sa experimentezi cu alte senzații care pot sa te duca pe noi culmi ale placerii. Nu ai nici un motiv de ingrijorare- modul de electricitate programat in acest dispozitiv de masaj este sigura pentru corpul tau și nu te va electrocuta; trebuie doar sa iti amintesti sa nu iti iei aceasta jucarie sexuala cu tine la dus sau in baie.

Modelul Almighty Hot-Cold Massager

Te poți bucura de variatiile de temperatura și de vibratii in acelasi timp, cu ajutorul acestui model de vibrator. Acest dispozitiv high tech foloseste temperatura pentru a iti oferi senzații mai stimulante. Ca și in cazul oricarui dispozitiv de masaj, poți sa folosesti acest dispozitiv pentru a iti trata muschii tensionati.

4 sfaturi bune de pus in aplicare cu dispozitivul tau de masaj

Vibratoarele de masaj sunt folosite deseori pentru a oferi o stimulare mai puternică la nivelul clitorisului. Dar daca vrei mai multe de la dispozitivul tau de masaj și vrei sa il transformi intr-o unealta multi talentata de placere, pentru tot felul de stiuatii sexuale? Aici iti sunt prezentate 4 trucuri și sfaturi pe care le poți aplica cu jucariile tale de masaj:

  1. Adu-l in dormitor: vrei sa ii oferi partenerului tau controlul complet al plăcerii tale sau vrei un stimul in plus in timpul preludiului? Pregateste-te de distractie împreună cu partenerul tau prin folosirea dispozitivului de masaj pentru a iti mai stimula clitorisul sau alta zona erogena. Prin folosirea oricarui tip de jucarie sexuala in dormitor, iti poți creste sansele de a ajunge la orgasm împreună cu partenerul tau și de a iti condimenta viata exuala cu el. Poti, de asemenea, sa faci un show privat pentru partenerul tau și sa folosesti jucaria sexuala pentru a te masturba in timp ce el te priveste cum te satisfaci pana ajungi la orgasm.
  2. Mergi incet și sigur: majoritatea dispozitivelor de masaj au și o setate joasa, dar multi dintre cei care detin astfe lde dispozitive tind sa folosseasca cele mai puternice moduri de vibrație datorită senzatiilor mai puternice și mai intense. Cu toate acestea, incearca sa reduci intensitatea vibratiilor și sa iti lasi placerea sa se adune, chiar daca uneori poate sa dureze și o ora. Poti astfel sa ai parte de un orgasm foarte puternic.
  3. Profita de trasaturile rezistente la apa: daca dispozitivul tau de masaj e rezistent la apă, il poți lua cu tine la dus, in cada sau chiar și la piscina pentru și mai multa distractie sub apa.
  4. Iti poți face punctele sensibile sa fie și mai sensibile: cum poți sa faci acest lucru? Cu ajutorul gelurilor de stimulare, desigur. Multe dintre aceste vibratoare mari pot sa fie folosite pentru stimularea externa. Daca ai probleme sa ajungi la orgasm doar prin simpla stimulare a clitorisului, atunci poți sa folosesti un gel de stimulare a clitorisului, cum ar fi de exemplu gelul Intimate Organics Intense Clitoral Stimulating Gel. atunci cand folosesti un astfel de lubrifiant, ai parte de unele senzații puternice pe care nu le-ai mai intalnit inainte. Gelurile de stimulare sunt create în mod special pentru a creste fluxul de sange și prin urmare sunt esential de adaugat in arsenalul tau de placere.

Nu ai auzit de vibratoarele Magic Wand? Ghidul nostru detaliat și direct la subiect despre aceste jucarii pentru adulti te va ajuta sa afli mai multe despre ceea ce pot sa faca aceste vibratoare pentru tine. O sa iti prezentam, de asemenea, mai multe informatii despre tipurile de vibratoare Magic Wand pe care o sa le poți adauga in cutia ta cu jucarii.

Ce este un vibrator Magic Wand și la ce este folosit?

Cunoscute pentru vibrațiile profunde și puternice pe care ti le pot oferi, vibratoarele de tip Magic Wand prezinta mai multe funcții diferite, pentru eliminarea durerilor slabe din corpul tau sau ca o unealta de plăcere pentru a reduce orice fel de tensiune sexuala care s-are fi putut acumula in corpul tau. Vibratoarele de tip Magic Wand sunt folosite doar pentru stimularea externa, din moment ce majoritatea acestor jucarii sexuale au capete prea mari, care nu pot fi introduse in vagin sau in anus, cum ar fi de exemplu modelul LELO Smart Wand Medium/ Large Rechargeable VIbrator.

Pe de alta parte, exista unele tipuri de vibratoare Magic Wand, cum ar fi de exemplu modelul Cal Exotics Embrace Sweetheart Silicone Wand Vibe, care pot sa fie folosite atât pentru stimularea externa, cât și pentru cea interna, care îți oferă astfel mai multe posibilitati de placere.

Vezi catalogul de vibratoare aici

Haideti sa vedem cum și ce este un vibrator Magic Wand original

Iti prezentam vibratorul Magic Wand de la care a pornit totul: modelul VIbratex “The Original” Hitachi Magic Wand. Fiind unul dintre cele mai bine vandute vibratoare Magic Wand, acest model de vibrator iti poate oferi atat satisfactie sexuala, cât și relaxare. Cu 5000-6000 de vibratii pe minut, acest vibrator puternic cu doua viteze este creat în mod special pentru a ajută femeile sa aiba orgasme puternice, cu ajutorul motorului sau japonez.

In afara de modelul original HItachi Magic Wand, exista numeroase tipuri diferite de de vibratoare de tip Magic Wand pe care le poți incerca, daca modelul Hitachi nu iti indeplineste nevoile sexuale. Poti sa arunci o privire asupra varietatii de modele pe care ti-o punem la dispozitie și vezi pe care ti-ar placea sa il adaugi in „cutia ta cu jucarii”.

Din punctul meu de vedere, vibratoarele sexuale Magic Wand sunt printre cele mai bune de pe piata. Sunt, intradevar, mai scumpe, insa foarte multe modele, sunt incadrate in categoria vibratoare de lux. Haideti sa vedem in continuare câteva dintre beneficiile pe care eu personal le vad la acest tip de vibratoare.

vibrator-magic-wand

De ce vibratoarele Magic Wand sunt o optiune buna?

  1. MIc și bun de luat in calatorii

Unele dintre aceste vibratoare sunt mai mici decat vibratoarele Magic Wand de stimulare a clitorisului, ceea ce le ofera dimensiunea și forma perfecte pentru distractie, indiferent de locul in care te afli. Nu ar trebui totusi sa te ingrijorezi- in ciuda dimensiunii lor, aceste variante mai mici ale vibratoarelor Magic Wand iti pot satisface orice fel de nevoie.

Iti recomand de asemenea sa vezi in ghid-ul nostru și cate tipuri de vibratoare sexuale exista. Este drept faptul ca vibratoarele Magic Wand sunt extrem de bune, insa, totusi, exista o mare posibilitate sa gasesti și alte tipuri de vibratoare care sa fie mai potrivite pentru tine.

  1. Vibratoare Magic Wand cu mai multe scopuri, pentru autosatisfacere versatila

Desi aceste vibratoare nu iti pot oferi un masaj al umerilor sau al spatelui, asa cum pot modelele standard, ele cu siguranta iti pot oferi toata stimularea de care ai nevoie. Modelul Jopen Leia rechargeable Dual Action Wand Vibrator este un vibrator frumos și subtire, care are un aspect elegant și fin care iti poate stimula punctul G și care iti poate oferi de asemenea și o stimulare a clitorisului.

Cei de la NS Novelties au cel mai versatil model de vibrator Magic Wand pe care il poți folosi pentru a te stimula in moduri unice și nou descoperite: modelul Infinite Silicone Massager Waterproof Vibrator. Cu trei brate flexibile, iti poți oferi plăcere atat interna, cât și externa, pentru o plăcere de 3 ori mai mare.

Desi majoritatea acestor vibratoare sunt pentru femei, barbații pot de asemenea sa isi satisfaca zonele erogene cu ajutorul acestor jucarii sexuale.

Vezi aici cate tipuri de vibratoare exista

  1. Modele Reincarcabile VS Modele Alimentate prin cablu VS Modele fără cablu

Odata ca niciodată, vibratoarele de tip Magic Wand erau alimentare prin cablu. Acum, datorită avansurilor tehnologice, poți gasi aceste jucarii sexuale care sunt alimentate de diferite surse, după cum iti convine tie.

Vibratoarele magi wand alimentare prin cablu sunt o alternativa foarte buna daca ai o priza pe langa pat, canapea sau pe langa locul unde iti place sa iti petreci aceste momente intime. Multe dintre aceste unelte de autosatisfacere au cabluri lungi. Aceste vibratoare îți oferă acces imediat la vibrațiile pe care ti le doresti din partea lor si, prin urmare, nu va trebui sa astepti sa se incarce pentru a le putea folosi.

Daca iti doresti sa nu depinzi de un cablu și sa nu fii fortata sa stai pe langa o priza in timp ce te satisfaci, poți sa incerci unul dintre vibratoarele reincarcabile sau fără cablu. Modelul LELO Smart Wand are un incarcator cu cablu, dar poate sa fie folosit fără sa fie atasat de cablu, oferindu-ti libertatea de a merge oriunde atunci cand vrei sa te distrezi.

vibrator-magic-wand

  1. Trasaturi in plus pentru o mai buna satisfactie sexuala

In afara de capul traditional în formă de bulb și de vitezele simple și totusi puternice, exista și alte vibratoare care pot sa faca și mai multe lucruri magice pentru distractia ta. Un astfel de exemplu este modelul XR Brands Zeus Electrosex Arcana Electro Vibe, un vibrator magi wand care poate sa iti creasca nivelul de stimulare prin trimiterea unor curenti electrici in zonele tale erogene, pentru a iti oferi o experiență cu adevărat electrizanta.

Hai sa trecem de la folosirea electricitatii pentru a te satisface la folosirea caldurii cu modelul Body Spa Almighty Hot Cold Massager. Diferitele setari de temperatura iti permit sa ai parte de un masaj mai eficient pentru relaxarea muschilor și de o joaca erotica mai interesanta. Acest dispozitiv este, de asemenea, reincarcabil și poate sa reziste pana la 45 de minute fără sa fie incarcat din nou.

Mai multa distractie magica: accesoriile pentru vibratoare Magic Wand

Din moment ce vibratoarele Magic Wand sunt niste jucarii sexuale foarte populare, iti poți imbunatati jucaria pentru a iti oferi și ai multa stimulare fascinanta. Vibratoare, cum ar fi modelul BOdy Spa WonderWand Msasager, au atasamente separate pe care le poți cumpara pentru jucaria ta, cum ar atasamentul G-tip, care iti stimuleaza punctul G și care iti permite sa ai parte și de stimulare interna, lucru care nu este tipic pentru un vibrator Magic Wand tipic.

Poti sa gasesti, de asemenea, și accesorii care se pot potrivi pe orice tip de vibrator (in functie de dimensiuni). De exemplu, XR Brands Wand Essentials Bubling Bliss Beads se potrives pe majoritatea vibratoarelor de dimensiuni standard și le poți folosi pentu a iti oferi senzații mai intense,

Vibratoarele Magic Wand nu doar ca reprezinta niste jucarii sexuae foarte bune, dar pot sa fie de asemenea deghizate ca niste dispozitive de masaj pentru corp. Nu va mai trebui sa iti cauți cate o scuza daca cineva iti gaseste jucaria sexuala secreta.

Vibratoarele pentru masaj – de la relaxare la orgasm în doar câteva minute

Pentru o experiență diferita, incearca un aparat de masaj ce poate fi folosit pe tot corpul. Aparatele de masaj pentru corp sunt concepute speciale pentru a mangaia, stimula și masa pielea. Impulsurile sunt suficient de puternice pentru a oferi un masaj muscular puternic, iar vibrațiile pot fi folosite in timpul preludiului, pentru un plus de placere.

Aparatul de masaj se va asigura ca zonele tale delicate nu sunt singurele parti ale corpului tau care sunt fericire – sunt cu adevărat definitia multifunctionalitatii.

Cele mai noi vibratoare pentru masaj sub formă de baghete

Cum se folosesc baghetele/vibratoarele pentru masaj

Aparatale de masaj pentru corp cunoscute și ca bagete pentru masaj sunt potrivite pentru cei cu dexteritate limitate, deoarece au un maner lung. Asta înseamnă ca iti poți masa destul de ușor spatele sau omoplatii. Baghetele pentru masaj sunt atat de puternice incat pot fi folosite și prin haine daca atingerea directa a organelor genitale este prea intensa.

My Secret Love Passion Pointer

My Secret Love Passsion Pointer este un vibrator care are rolul sa-ti maseze musculatura, oferindu-ti o relaxare completa. Datorita capului flexibil, acest vibrator poate intra in cele mai inaccesibile locuri pentru a-ti oferi plăceri uimitoare. Capul vibrator are un diametru de 6.5 cm, și este din material foarte placut la atingere. Are 2 funcții de vibrație și se incarca prin USB, așadar nu trebuie sa ai grija bateriilor.

My Secret Love Passion Pointer – Vibrator pentru Masaj

JIL Sasha

Sasha este o bagheta pentru masaj inteligenta, cu capat dublu, ideala pentru jocul in cuplu, plăcere solo dar și pentru ameliorarea durerilor. Combinand noua tehnologie avansata de silicon flexibil cu un desin creativ, Sasha este extrem de moale și ofera o flexibilitate desavarsita. Sarah se incarca prin USB și poate fi utilizat in cada sau dus. In plus este ușor de curatat.

Wanachi Body Recharger

Wanachi Body Recharger este un vibrator creat de Pipedream, conceput cu 10 funcții de vibratii care are de a-ti relaxa muschii incordati. Are un cap flexibil care ii permite sa maseje pana și cei mai inaccesibili muschi. Este făcut din silicon, are o lungime de 22 cm iar capul are un diametru de 4 cm. Se incarca prin USB și este super silentios, astfel ca nu vei fi deranjat de zgomot puternic.

Wanachi Body Recharger – Vibrator pentru Masaj Mov din Silicon Elite, 22 cm

Doxy Massager

Daca esti in cautarea unui produs ceva mai puternic, Doxy Massager este cea mai puternică bagheta magica din lume. Proiectata și asamblata in Marea Britanie, Doxy este diferita de alte baghete magice care exista in prezent pe piata, datorită capului sau conceput special. Fabricat din aluminiu, greutatea și mecanismul din interiorul capului Doxy fac ca vibrațiile sa se rotogoloseasca in loc sa zumzaie.

Doxy este incredibil de eficient atunci cand este utilizat ca aparat de masaj pentru intregul corp, dar este pur și simplu senzational atunci cand este utilizat intim. Doxy poate ajunge pana la 9.000 RPM: din punct de vedere al puterii, este perfect pentru cei care vor sa joace tare. De asemenea, are viteze variabile și modele diferite de impulsuri.

Doxy este disponibil și intr-o versiune Die Cast. La fel de puternic ca originalul, Die cast are un maner din aluminiu și aliaj de titan, dar și un cap de silicon super-moale pentru a oferi plăcere indelungata și a ameliora durerea. Doxy No. 3 este versiunea compacta a lui Doxy combinand uimitoarea putere a lui Doxy Massager și aspectul lui Die Cast. La fel ca Die Cast, Doxy No.3 are un corp din aluminiu/aliaj de titan și capul este acoperit cu silicon.

Hoopla Feranti

Acest vibrator este făcut din acelasi silicon moale și placut la atingere precum celelalte, insa ceea ce il deosebeste este forma sa. Acesta are un desgin inovator, fiind conceput fără brat. Practic, acest vibrator pentru masaj este un cerc făcut din material foarte fin, care are 10 funcții de vibratii. Se incarca prin USB și este complet rezistent la apă, așadar il poți folosi chiar și in dus. Cu toate astea, vibratorul pentru masaj Hoopla Feranti exceleaza in dormitor, oferind un masaj senzual pe cinste care va relaxa și incita pana și cea mai morocanoasa persoana.

Hoopla Feranti Massager – Vibrator pentru Masaj in Forma de Cerc

Rocks-Off Purple Heart

Frumos, senzual, vibratorul de lux Rocks Off Purple Heart este perfect conceput pentru stimularea clitorisului și suficient de puternic pentru masarea corpului. Purple Heart este versiunea moderna a lui Rocks Off Luv. Este ușor de utilizat și 100% impermeabil, ideal pentru jocurile in baie. Alimentat cu 4 baterii AAA, Purple Heart este perfect pentru eliminarea durerilor deoarece ofera vibratii intense in orice loc.

Cum ar trebui sa spal și sa depozitez vibratorul pentru masaj?

Daca iti ingrijesti corespunzator jucariile, acestea vor rezista ani de zile. Toate dispozitivele electronice ar trebuie pastrate in locuri reci și uscate pentru a functiona la capacitate maxima. De asemenea, trebuie sa precizez ca este indicat sa scoti bateriile vibratoarelor (acolo unde este cazul) atunci cand nu le utilizezi pentru perioade indelungate pentru a preveni scurgerea.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

2 thoughts on “Vibratoare de Masaj – tipuri, modele și câteva ponturi utile

  1. Cristina says:

    La fel ca multe femei, si eu am probleme cu orgasmul. Iau o tona de medicamente, iar unele dintre ele produc efecte secundare. Pentru ca nu reusesc sa-mi dau drumul atunci cand fac sex, am decis sa-mi fac o colectie de vibratoare.

    Le-as putea descrie pe toate, dar este suficient sa spun ca: am toate vibratoarele, inclusiv unul dintre acelea care seamana mai mult cu un aparat de uz casnic decat cu un vibrator. Imagineaza-ti cat de greu imi este sa il ascund de familia mea. Arata ca un dildo gigant. Toate vibratoarele mele functioneaza la fel de bine. Ma fac sa ma simt bine. Dar, intr-o zi, am auzit despre un alt vibrator.

    Este vorba de Satisfyer Luxury Haute Couture, un vibrator care aspira clitorisul. Acest vibrator aspira clitorisul precum un vacuum sau un partener cu bune abilitati sexuale. Trebuia sa-l incerc.

    L-am cautat pe internet si l-am gasit la un pret destul de bun. M-am gandit ca nu am nimic de pierdut. Toate recenziile erau pozitive. Cand in sfarsit am intrat in posesia lui, a trebuie sa-l incarc chestie care mi-a displacut un pic deoarece produsele de genul acesta ar trebui sa fie pregatite pentru actiune, dragi producatori.

    Oricum, a asteptarea a meritat. In mod normal, am nevoie de aproximativ 35 de minute pentru a ajunge la orgasm, dar cu acest vibrator am avut nevoie doar de 5 minute.

    Multi dintre utilizatorii care au incercat acest vibrator spun ca au nevoie de cea mai light setare pentru a obtine un orgasm minunat. Insa, o persoana care foloseste vibratoare foarte puernice, poate utiliza setarile mai serioase.

    Folosesc uneori, acest vibrator la cea mai mica viteza doar pentru ca se simte minunat. Il folosesc nu pentru ca am nevoie de un orgasm ci pentru ca-mi place. Il las sa-si faca treaba inainte de a ma pune la somn, deoarece ma ajuta sa adorm mai repede.

    In plus, ramane pe loc, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-ti folosesti mainile. Mie insa imi place sa tin o mana aproape de el, dar asta pentru ca se simte spectaculos aunci cand il impingi foarte putin.

    Daca vrei sa te simti super-fantastic, foloseste-l cu lubrifiant, eu folosesc Water Glide cu efect de incalzire. Vibratoarele de acest gen, chiar necesita lubrifiere. Daca folosesti in exces acest vibrator, s-ar putea sa te alegi cu niste dureri in jurul zonei genitale daca o faci fara lubrifiant.

    Parere finala: Recomand acest vibrator. Stiu ca nu sunt singura care are probleme cu orgasmul. De fapt, doar 20% dintre femei pot avea orgasm in timpul actului sexual, deoarece ele au nevoie de atentie directa asupra clitorisului. De aceea, aceste jucarii pentru clitoris sunt atat de fantastice.

  2. Dalina says:

    Am mai folosit dildouri inainte, cand eram in facultate. Le foloseam pe cele mai mici si intotdeauna cu un partener. Dar niciodata nu mi-am croit drumul in jurul unui vibrator, in ciuda tuturor aventurilor sexuale – reuseam sa ajung usor la orgasm, asa ca de ce sa ma deranjez? Vibratoarele, credeam eu, erau pentru oamenii care aveau nevoie de ajutor. De asemenea, credeam ca atunci cand le folosesti simti ca faci sex cu un robot.

    Am ajuns la medic cu problemele mele de sanatate mintala si am primit un tratament. Din cauza acelor medicamente, imi era din ce in ce mai greu sa ajung la orgasm. De cele mai multe ori, cand eu si sotul meu faceam sex, nu simteam nicio placere.

    „Ti-am adus ceva”, a spus sotul meu intr-o seara cand copiii dormeau. Am luat cutia de la el si…
    „Oh, Doamne, mi-ai luat un vibrator”, am spus.
    „M-am gandit ca te-ar putea ajuta”, mi-a spus el. „Fiecare fata pe care am cunoscut-o mi-a spus ca este ca un orgasm automat”.
    „Nu folosesc un vibrator” am spus eu.
    „Nu”, a spus el. „Folosesc eu vibratorul. Tu te asezi si te bucuri.”

    Bine. Asta suna mult mai bine.

    Apoi el a lubrifiat vibratorul roz care avea forma unui penis. Apoi l-a pornit si l-a pus pe mine. Si toate obiectiile au zburat repede pe fereastra. Mi-am dat drumul la fel cum o faceam in facultate. Si acest vibrator a devenit jucaria mea preferata. Ma face sa ma simt minunat de fiecare data cand il folosesc. Pentru ca am probleme cu orgasmul, iar jucaria mea face ca acest lucru sa fie irelevant.

    Sotul meu a facut totul corect. A cumparat vibratorul si mi l-a inmanat. Dar, in general, atunci cand vrei sa-i oferi o jucarie sexuala partenerei tale, ar trebui sa vorbesti cu ea inainte de a face astfel de cumparaturi, pentru a te asigura ca iei ceva de care va bucurati amandoi.

    Daca te gandesti sa achizitionezi un vibrator, discuta cu cativa prieteni de incredere. Cere recomandari si fa cercetari.

    El mi-a oferit ceva important: alegerea. El a fost initiatorul, dar eu a trebuit sa aleg daca vreau sa foloseasca acel vibrator sau nu. Initial am spus nu din cauza prejudecatilor mele, dar el m-a convins. Si chiar ma bucur ca m-a convins. Dar daca ma simteam ciudat, i-as fi putut spune, in orice moment, sa se opreasca. Stiam asta si tocmai de aceea am fost dispusa sa incerc ceva nou.

    De asemenea, el mi-a raspuns si la obiectii. Stia care este parerea mea despre vibratoare si de aeea a decis sa controleze el vibratorul pentru ca eu sa nu simt ca fac sex cu un robot.

    In cele din urma, a precziat ca este vorba doar despre noi. As dori sa spun ca a fost vorba doar despre mine. Si in mare parte a fost. Dar acest lucru a fost satisfacator si pentru el: ii place sa ma vada ca am orgasm. Este important pentru el. Deci, aceasta jucarie a fost ceva care ne-a reunit. Si m-am simtit minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.