Cel mai bun vibrator pentru clitoris – ghid, comparatii și pareri

vibrator-lelo-mia-2-usb

Astazi vorbim despre vibratoare și nu orice fel de vibratore, ci vibratoare pentru clitoris. Majoritatea persoanelor, atunci cand vorbesc despre vibratoare se gandesc la un vibrator clasic, in stilul Big Boss G5 care are o formă interesanta, câteva viteze și functionalitati care iti pot provoca un orgasm destul de ușor. Totusi, vibratoarele de clitoris, care din punctul meu de vedere adesea sunt subestimate, reprezinta o categorie foarte importanta pe are o avem in vedere astazi și despre care vom dezbate câteva lucruri importante.

Tie sau doameni speciale din viata ta ii place sa aiba parte de o stimulare intensa a clitorisului? Daca esti in cautarea unei jucarii sexuale care sa iti ofere senzații mai intense la nivelul clitorisului, poți sa incerci un vibrator pentru clitoris. Poti sa afli mai multe despre aceste vibrații excitante cate iti pot mari în mod instant gradul de placere, cu ajutorul ghidului nostru pe care ar fi bine sa-l citesti daca intentionezi sa-ti achizitionezi primul vibrator de acest gen sau daca pur și simplu vrei sa te informezi.

Ce este un vibrator pentru clitoris?

Stiai ca aproximativ 35% dintre femei nu au parte de tipul potrivit de stimulare a clitorisului pentru a ajunge la orgasm in timpul unui act sexual? Cu toate aceste, 39 de procente dintr efemei au luat problema in propriile lor maini sau apelat la ajutorul unei jucarii sexuale pentru a isi satisface dorinta de a avea un orgasm. Daca iti doresti sa ai o jucarie sexuala care sa iti poata oferi plăcere și care sa ii ofere zonei tale erogene toata atentia pe care o doreste și o merita, atunci un vibrator pentru clitoris este o jucarie sexuala potrivita pe care sa o adaugi in colectia ta.

Vibratoare pentru clitoris

Din moment ce majoritatea femeilor ajung la orgasm prin intermediul stimularii clitorisului, aceste vibratoare pentru clitoris îți oferă o stimulare directa, cu vibrații mai profunde și mai excitante decat iti poate oferi orice alt tip de jucarie sexuala. Aceste vibratoare au tendinta de a fi mai mici decat majoritatea vibratoarelor, dar au mai multe funcții și forme mai diferite decat un vibrator bullet simplu; aceste vibratoare mai au, de asemenea, diferite forme și unele sunt chiar de dimensiuni mici, fiind create pentru a fi tinute mai bine in mana, cum este cazul modelului LELO Femme Siri 2 Discreet Vibrating Clitoral Massager.

Sfat: Daca doresti sa te bucuri de orgasme clitoridiene extreme, incearca stimulatorul Satisfyer Pro Traveler

Satisfyer Pro Traveler – Stimulator pentru Clitoris din Silicon

Unele jucarii sexuale pentru femei au atasate stimulatoare pentru clitoris sau, in unele cazuri, acestea sunt deja o parte a jucăriei. De exemplu, modelul de vibrator cu actiune duala LELO Insignia Soraya Luxury Dual Action Vibrator are doua extensiii, una pentru stimularea punctului G și una pentru stimularea clitorisului. Daca esti noua in lumea vibratoarelor pentru clitoris și a jucariilor sexuale in general, noi iti sugeram sa incerci un vibrator pentru clitoris la inceput, inainte de a trece la un vibrator cu actiune duala.

Vezi cele mai cumpărate modele de vibratoare

Tipuri de vibratoare pentru clitoris – cate sunt? Cum se folosesc?

In functie de fomra vibratorului pentru clitoris, majoritatea au niste funcții destul de directe. Modelul Jimmyjane Form 3 Waterproof Rechargeable Clitoral Vibrator are o formă discreta care prezinta un varf flexibil și plat, pentru o acoperire cat mai completa a clitorisului. Poti sa iti ajustezi setarile după cum iti doresti, prin simpla atingere a unui buton, relaxeaza-te și lasa jucaria sa isi faca treaba in timp ce tu te bucuri de placerea pe care ti-o ofera. Un alt vibrator simplu și rapid este modelul Cal Exotics Venus Butterfly Wireless VIbrator. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa il iei in mana, sa il pornestisi sa te bucuri de stimularea hands free a clitorisului, in timp ce iti poți indeplini chiar și treburile de rutina din fiecare zi.

O sa descoperi, de asemenea, ca unele vibratoare pentru clitoris au funcții unice, care au nevoie de ceva mai multa practica pentru a fi stapanite, dar care merita in cele din urma. Modelul LELO Ora 2  “Cel mai sofisticat simulator de sex oral din lumeeste un vibrator de lux pentru clitoris, care îți oferă o experiență realistică de sex oral. Forna de inel face ca aceasta jucarie sexuala sa fie ușor de tinut în mână și de controlat prin intermediul setarilor sale. Poti sa pui partea de indentare a jucăriei pe clitorisul tau și sa lasi “limba” jucăriei sa iti ofere o senzatie unica la locul tau special.

Un alt model de vibrator de lux pentu clitoris, modelul de vibrator Oh My Darker, este de asemenea o jucarie sexuala care iti permite sa ai parte de o senzatie personalizata de plăcere la nivelul clitorisului tau. “Urechile de iepuras” ale acestui vibrator se misca și se îndoaie pentru a ii oferi clitorisului tau o satisfactie sexuala. Fiecare vibrator rabbit are un motor in interiorul sau, astfel incat sa ai parte de o senzatie mai intensa din partea acestui vibrator.

Vibratoare Rabbit ✌ pentru stimulare clitoris

Cum poți sa alegi modelul care sa fie potrivit pentru tine?

Ca și o pereche perfectă de blugi de firma sau ca și o masina noua, investitia făcută intr-o jucarie sexuala ar trebui sa fie un proces bine gandit, pentru ca totusi este vorba de placerea ta sexuala pe termen lung. Aici iti prezentam câteva sfaturi de care sa tii cont atunci cand vine vorba de cautarea și achizitionarea unui vibrator pentru clitoris:

1.Forma, dimensiunea și tipul jucăriei

Jucariile sexuale vin in toate formele si, prin urmare, ar trebui sa ne lasi sa te ajutam sa identifici tipurile obisnuite de vibratoare pentru clitoris pe care le poți gasi. Tipul și forma jucăriei pot sa faca o diferenta enorma in momentele tale intime și faptul ca stii ce este mai bine pentru tine te poate ajuta ca aceasta experienta sa fie una mai plăcută și mai comfortabila. Aici iti sunt prezentate unele jucarii sexuale in diferite forme pe care le poți incerca:

Mici, discrete și ușor de luat in calatorii:
  • LELO Mia 2 USB Rechargeable Vibrator
  • Jimmyjane FORM 3 Waterproof Rechargeable Clitoral Vibrator
  • Jopen Aries Discreet Finger Massager

vibrator-lelo-mia-2-usb

Vibratoare cu actiune duala (stimularea punctului G și a clitorisului)
  • Jimmyjane Iconic Rabbit 2
  • LELO Noa
  • We-Vibe 4 Remote Control Clitoral and G-Spot Couples Vibrator
  • Jimmyjane FORM 2 24K Gold Luxury Edition Clitoral Vibrator
  • LELO Pico Bong Transformer
  • Fetish Fantasy Mini Mite Vibe cu atasamente
Pentru cupluri, pentru mai multa distractie in dormitor
  • LELO Tiani 3
  • Jimmyjane After Dark Gift Set cu vibrator pentru clitoris
  • LELO Ida Rechargeable Remote Control Clitoral and G-spot Massager

LELO-Tiani-3

2. Lux pe termen lung sau pentru un buget mai redus

Vibratoarele de lux sunt facute în mod obisnuit cu materiale de cea mai buna calitate și motoare high-tech, care sunt mai puternice și mai silentioase decat jucariile sexuale care sunt pentru un buget mai redus. Aceste tipuri de jucarii sexuale au un pret mai mare, dar au de asemenea o durata mai mare de utilizare și iti pot oferi plăcere pentru mai multi ani. O sa observi ca vibratoarele de lux sunt reincarcabile, ceea ce te ajută să economisesti bani in privinta bateriilor cumparate in timp și te va ajuta sa nu poluezi mediul inconjurator.

Printre vibratoarele de lux pentru clitoris, se numara si:

LELO-Femme-Ina-Wave

Daca esti in cautarea unor vibratoare pentru clitoris pe care sa le testezi inainte de a investi bani in unele modele mai scumpe sau daca ai un buget mai redus, stimulatoarele pentru clitoris cu un pret mai redus pot, de asemenea, sa aiba motoare puternice și mai multe funcții cu care sa te poți juca. Aici iti sunt prezentate unele vibratoare pentru clitoris cu un buget mai redus pe care le poți adauga in cutia ta cu jucarii sexuale:

  • NS Novelties Pixie Mini Vibe
  • Blush Lipstick Vibrator
  • Cal Exotics Platinum Edition Personal Pleasurizer Vibe
  • Evolved Novelties Eve’s Clit Cuddler Vibe
  • Cal Exotics Dr. Laura Berman Thea Silicone Vibrating Clitoral Pump
3. Reincarcabile sau pe baza de baterii

Vibratoarele vin acum in doua tipuri diferite de alimentare și acum poți sa alegi care este cel mai bun pentru tine pentru utilizarea pe termen lung. Daca nu te deranjeaza sa schimbi bateriile odata la câteva luni și iti doresti sa ai o jucarie sexuala pentru un buget mai redus, un vibrator pentru clitoris care merge cu baterii este o alegere foarte buna pentru nevoile tale. Poti mereu sa iti iei mai tarziu un vibrator care poate sa fie incarcat.

Daca nu iti doresti sa mai ai de a face cu bateriile și sa protejezi mediul atunci cand vine vorba de jucariile tale sexuale, vibratoarele reincarcabile pentru clitoris sunt o optiune decat cele care merg cu baterii; majoritatea vibratoarelor de lux sunt reincarcabile si, prin urmare, poate ca o sa cheltui mai multi bani pe achizitionarea acestor vibratoare, dar merita pe termen lung.

4. Puterea și nivelul de zgomot

Cat de puternic iti doresti sa fie vibratorul tau? Fiecare vibrator pentru clitoris poate sa produca vibrații puternice, care sa te trimita în mod direct in raiul orgasmelor, sau pot sa fie prea puternice pentru zona ta de placere. Daca iti doresti un vibrator silentios și discret, care are de asemenea un motor bun care îți oferă vibrații profunde care nu sunt prea coplesitoare, în mod obisnuit vibratoarele de lux pentru clitoris de la companii de produse intime high end, cum ar fi Jimmyjane sau LELO, pot sa fie o alegere foarte buna.

Vibratorul de mai sus se numeste Mia 2 Lelo – Vibrator Mic in Forma de Ruj, 11 cm și costa 379 de lei

5. Functiile vibratoarelor sunt un lucru foarte important

Fiecare vibrator are unele trasaturi care iti permit sa ai mai multe optiuni de personalizare și sa preiei controlul asupra plăcerii tale. In cazul vibratoarelor pentru clitoris, daca esti noua in lumea jucariilor sexuale, ar trebui sa gasesti unele modele care au mai multe viteze sau tipare de vibrație, astfel incat sa poți experimenta cu diferite vibrații și sa afli mai multe despre punctele tale de placere. Cu cat un vibrator pentru clitoris are mai multe nivele de vibrație, cu atat o sa ai parte de mai multa versatilitate și cu atat mai ușor poți sa iti adaptezi jucaria la nevoile tale sexuale, indiferent daca te joci de una singura sau cu un partener.

Lucruri esentiale despre sex pentru o stimulare mai buna a clitorisului

Daca vrei sa ai parte de mai multa distractie pentru clitoris sau daca iti doresti sa iti cresti nivelul de plăcere de la nivelul clitorisului, faptul ca ai lucrurile esentiale pentru sex care pot ajuta la imbunatatirea stimularii clitorisului la indemana te poate ajută să ai parte de o experiență și mai buna. Impreuna cu vibratoarele pentru clitoris, noi mai avem, de asemenea, și alte produse intime care sunt formulate în mod specific pentru a iti sensibiliza clitorisul. Verifica aceste lucruri de stimulare a plăcerii pe care le poți lua acasa, împreună cu noul tau vibrator pentru clitoris:

Female-Orgasm-Cream-Secret-Garden-12

Female Orgasm Secret Garden: un o cremă pentru sex care este sigur pentru corp și care iti poate face clitorisul sa fie mai sensibil, astfel incat sa poți sa ai parte de orgasme mai intense și mai satisfacatoare. Poti, de asemenea, sa folosesti acest gel pe sfarcurile tale. Este produs de SHUNGA, un gigant in lumea stimulentelor și afrodisiacelor pentru femei. Tara de provenienta este LUXEMBUGRG.

Uleiuri cu efect afrodisiac

GelulLotus Noir: acesta este un alt gel de stimulare a clitorisului de la SHUNGA care amplifica nivelul de excitare a clitorisului. Acest produs este, de asemenea, făcut din ingrediente complet naturale, care sunt blande cu pielea ta, dar iti pot oferi orgasme mai rapide și mai intense. Este perfect pentru femeile care nu pot ajunge la orgasm in timpul sexului sau masturbarii.

Fifty Shades of Grey Come Alive: pentru un gel de stimulare a clitorisului ce are mai multe scopuri, balsamul Fifty Shades of Grey poate sa fie aplicat în mod direct pe clitorisul tau pentru mai multa sensibilitate și stimulare. Este de asemenea comestibil, astfel incat tu și partenerul tau va puteti implica intr-o joaca mai obraznica (sex oral, careva?) și sa ai parte de orgasme mai puternice.

Pareri despre Satisfyer Pro Traveler – un stimulator compact pentru clitoris

recenzie trimisa de Ioana

Satisfyer Pro Traveler este o bijuterie de jucarie sexuala ideala pentru a combate plictiseala in timpul vacantelor și nu numai.

Ma simt foarte norocoasa sa fac parte din comuniatea voastra și sa pot posta aici câteva dintre experiențele mele cu jucarii sexuale. In cadrul acestei comunitati am avut parte de sustinere, am gasit multa pozitivitate și am reusti sa fac schimb de experiențe cu mai multe persoane care folosesc jucarii sexuale, și intre noi fie vorba, in Romania acestea sunt inca un subiect tabu. Toate femeile isi doresc dar nimeni nu prea recunoaste 🙂

“Senzatia pe care ti-o oferă acest gen de jucarie sexuala, care te face sa iti inclestezi degetele de placere, este incredibila! Nu o pot descrie decat ca fiind extraordinara iar mie sincer mi se taie respiratia de la ea! Doar imaginati-va ca aveti parte de cel mai bun sex oral pe care l-ati putea primi vreodata, apoi inmultiti senzatia cu 100 și veti ajunge aproape de placerea pe care v-o oferă acest gen de jucarie sexuala!”

Cu greu as putea descrie cat de nerabdatoare am fost pana a sosit coletul, eu sunt și o mare fana a produselor Satisfyer și ador mai ales modul in care stimuleaza clitorisul prin suctiune. Nu mai puteam de nerabdare sa vad de ce e in stare Traveler!

Curand urmeaza sa plec in vacanta și nu concept sa o petrec fără macar o jucarie sexuala, de aceea sper ca aceasta micuta jucarie sexuala sa fie jucaria mea de vis. Daca vreti sa aflati daca aceasta jucarioara ma va insoti in vacanta sau nu pentru distractia clitorisului meu continuati sa cititi.

Cele mai bune stimulatoare pentru clitoris

Cutia are un ambalaj igienic, atât în parte de sus, cât și in partea de jos. Asa veti sti ca nu a fost deschisa anterior cutia și e ok sa folositi produsul. Pe cutie veti gasi scrise câteva informatii de baza in diferite limbi. In interiorul cutiei nu veti gasi doar Satisfyer Pro Traveler și incarcatorul sau, ci și un mic manual de instructiuni, care va va fi cu siguranta de ajutor. Dar cu aceasta ocazie mi-a fost evidentiata și varsta nu tocmai mica. Mi-a fost destul de dificil sa citesc manualul, textul fiind scris destul de mic. Dar pentru cei mai tineri cu o vedere mai buna decat a mea, lucrul acesta nu ar trebui sa fie o problema. (cred ca acesta este un semn ca trebuie sa imi schimb ochelarii).

Chiar daca manualul este mic acopera cam toate aspectele importante : Cum functioneaza, Functiile sale, folosirea cu lubrifianti, curatarea, depozitarea, materialele folosite, specificatiile, incarcarea, remedierea problemelor, eliminarea sa și alte informatii legate de siguranta.

Pentru cei care nu ati auzit de unde radio sau masturbatoare cu suctiune-unde ati trait pana acum? Serios acum, chiar ati pierdut un produs revolutionar din categoria jucariilor sexuale, aparut in ultimul timp.

Acest tip de jucarie sexuala nu vibrezaza; foloseste o diafragma care se misca din interiorul sau pentru a circula aerul inainte și inapoi, exact cum face și un difuzor. Oscileaza inainte și inapoi generand valuri de presiune in aer, stocate in interiorul jucăriei.

Jucaria este prevazuta cu spații de silicon moale și trebuie sa va pozitionati clitorisul in interiorul acestor spații cu valurile de aer mangaindu-va sau atingandu-va clitorisul, in cel mai fantastic mod.

Cel mai rapid orgasm al meu cu o jucarie sexuala Satisfyer a avut loc după 15 secunde. Da, asa de eficiente sunt! Punct ochit, punct lovit!
In concluzie, acest gen de jucarie sexuala foloseste pulsatii de aer pentru a va mangaia clitorisul fata a-l atinge de fapt. Acum sa continuam cu review-ul.

Un pachetel mic și ingrijit

Intai de toate, am adorat pachetul in care mi-a fost livrat produsul de catre justlove.ro. Cu capacul pus nu se aseamana absolut deloc cu o jucarie sexuala, ceea ce este un mare avantaj daca doriti sa luati jucaria cu voi in timpul calatoriilor.

Satisfyer-Pro-Traveler-forum

Imi imaginez ca este mult mai rusinos sa iti fie verificate bagajele și sa iti gaseasca cineva un vibrator urias. Asa ca vreau sa ii felicit pe cei care au creat Satisfyer și le-a iesit o jucarie sexuala care NU seamana cu o jucarie sexuala.

Un alt avantaj in a avea un capac care sa protejeze butoanele in loc de o inchidere de siguranta pe timpul calatoriilor, este acela ca este practic imposibil sa se activeze din greseala in geanta voastra la momentul nepotrivit, in comparatie cu a avea doar o inchidere de siguranta.

De asemenea, mai aveti avantajul ca stimulatorul pentru clitoris Satisfyer Pro Traveler nu se va prafui și va fi protejat de scame intre folosiri. Ador faptul ca jucaria are aceeasi forma cu suportul sau de calatorii, asa ca atunci cand nu este folosit nu este ușor sa iti dai seama ce este defapt și nimeni nu va sti ca este o jucarie sexuala.

Capacul sau, care este aproape simetric cu baza jucăriei, este foarte stabil datorită prinderii pe baza de magneti. Daca veti dori sa inlaturati capacul de protectie nu veti intampina dificultati. Veti putea vedea butoanele și orificiul care trebuie pozitionat in zona clitorisului vostru.

Alte tipuri de jucării pentru clitoris

Cand doriti ca puneti capacul jucăriei aceasta va fi stabila și nu va cadea datorită magnetilor din interiorul sau. Capacul jucăriei este de culoare neagra-vinetie, care privita in lumina de exemplu va parea a fi aproape neagra, iar la margini veti remarca o nuanta frumoasa de roz auriu.

Suprafata din interiorul jucăriei Traveler este din silicon alb, cu butoanele marcate prin semnele + și -., imprimate in acest silicon. Acest lucru poate face oarecum dificil de gasit butoanele la inceputul folosirii jucăriei. Nu va faceti griji, nu este nimic complicat! In scurt timp, veti fi expert in folosirea jucăriei și vă veți putea bucura de ea.

Pe partea din spate a jucăriei veti putea observa doua stifturi de metal. Acestea fac parte din sistemul de incarcare. Veti putea vedea și logo-ul celor de la Satisyer.

Capacul ascunde interiorul jucăriei Satisfyer Pro Traveler și de asemenea protejeaza duza de silicon pentru clitoris.
Spatiul special destinat pentru zona clitorisului este destul de mic, avand in jur de 2 cm. Siliconul este placut și delicat cu aceasta zona facandu-l confortabil de folosit. Acesta cuprinde intreg clitorisul pentru o stimulare maxima.

Eu nu am intampinat nici o problema in a-mi pozitiona cum trebuie clitorisul, dar daca totusi aveti un clitoris de dimensiuni mai mare, e posibil ca va chinuiti un pic. Este foarte important sa va cuprindeti corect clitorisul cu acest tip de jucarie sexuala. Folosit cum trebuie, veti simti diferenta in nivelul de stimulare pe care il va produce și de asemenea și zgomotul produs de jucarie va fi diferit.

Satisfyer-Pro-Traveler-pareri

Cum se incarca acest stimulator clitoridian?

Produsul poate fi incarcat atunci cand este inchis, ceea ce este un mare avantaj. Il pot lasa la incarcat pe birou, și nimeni nu a banuit ce este de fapt produsul respectiv. Nu a starnit curozitatea nimanui care l-a vazut deoarece nimic nu tradeaza faptul ca e vorba despre o jucarie sexuala.

Nici nu banuiesc cei din jur ca acolo se ascunde super jucaria mea generatoare de plăcere maxima. Atat este de discret! Ca și la celelalte jucarii pe care le mai am, cablul de incarcare este de buna calitate, cu o lungime ok și un capat magnetic care se ataseaza la jucarie. Nu ai cum sa il atasezi in partea gresita deoarece magnetii de pe corpul jucăriei Traveler il vor respinge daca incercati sa il conectati incorect.

In timp ce se incarca veti observa o mica luminita care clipeste, intre semnele + și – de pe jucarie. Aceasta lumina va ramane aprinsa cand incarcarea completa a avut loc. Bateria de litium ion permite o functionare de aproximativ 90 de minute, ceea ce mi se pare mai mult decat suficient.

Din ce este confectionat

Satisfyer Pro Traveler este făcut din silicon și din ABS, doua materiale fantastice pentru o jucarie sexuala deoarece ambele sunt non-poroase, lipsite de ftalati, hipoalergenice, și fără latex. Carcasa este făcută din ABS dur, in timp ce in interior putem gasi numai silicon delicat, ceea ce face din aceasta jucarie o adevărată regina pentru clitorisul vostru!

Satisfyer Pro Traveler este o jucarie cu o formă draguta, de dimensiuni reduse, masurand doar 3.5”/8.9 cm in latime și 2”/5 cm in lungime. Este ușor de manuit și se potriveste foarte bine in palma voastra. Veti vedea ca nu este nimic greu in folosirea lui!
Un alt avantaj al acestei jucarii este faptul ca este complet rezistenta la apa, și o puteti folosi fără probleme atunci cand faceti baie sau dus. Atunci cand il veti folosi in cada cu duza sub apa veti observa ca senzatia și placerea oferita creste și devine mai puternica. Ador sa il folosesc atunci cand fac baie pentru a ma putea bucura de monente magice cu mine insami.
Este deasemenea cea mai ieftina jucarie sexuala Satisfyer, accesibila pentru toate buzunarele. Este o jucarie fantastica care isi merita fiecare ban.

Cum se foloseste

Pentru a-l deschide doar indepartati capacul de calatorie și apasati butonul marcat cu + timp de aproximativ doua secunde. Acesta va porni la viteza cea mai mica, după care puteti selecta voi viteza dorita, pana la cea mai puternică cand sunteti pregatite sa incercati. Asigurati-va ca clitorisul vostru este asezat in interiorul spatial special destinate pentru a obtine un maxim de stimulare. Un lubrifiant de calitate pe bază de apă va va ajuta și va face lururile mai comfortabile.

Am ramas surprinsa atunci cand l-am deschis pentru prima data, datorită zgomotului produs, deoarece nu mi se parea ca seamana cu nici o alta jucarie Satifyer pe care o am acasa, dar functionează bine.

Zgomotul este mult mai slab atunci cand pozitionezi jucaria pe clitoris. La viteza cea mai mica, atat timp cat este pozitinat pe clitoris, este aproape silentios. Puteti alege dintre 11 trepte de viteza. Atunci cand avansati de la o viteza la alta nu veti observa mari schimbari. Dar daca avansati doua sau trei trepte inainte deodata veti simti cum vi se vor inclesta degetele de plăcere și veti incepe sa strangeti cearsaful in pumni.

Senzațiile oferite de aceasta jucarie sexuala m-au dat pe spate! Nu o pot descrie decat ca ceva ce iti taie respiratia din cauza intensitatii sale, doar imaginati-va ca aveti parte de cel mai fain sex oral posibila, apoi inmultiti aceasta senzatie cu 100, și veti ajunge aproape de placerea pe care aceasta jucarioara va poate oferi. Nu m-as putea plictisi vreodata de asa o jucarie și de placerea pe care o simt atunci cand o folosesc. Singura problema ar fi faptul ca poate provoca dependenta. Dar pentru mine acesta nu e decat un lucru bun!

Nu va pot asigura insa ca aceasta jucarie va satisface gusturile și asteptarile tuturor, avand in vedere ca sunt persoane carora le displace acest gen de stimulare intensa a clitorisului. Totusi, majoritatea persoanelor pe care le cunosc și care au incercat acest gen de stimulare au adorat senzatiile produse. Personal, ajung foarte repede la orgasm cu acest gen de jucarie, și cu siguranta este printre preferatele mele, mai ales atunci cand am chef de ceva actiune, și nu am mult timp la dispozitie.

Traveler nu este la fel de silentios pe cat pretinde pe cutie, dar nici exagerat de zgomotos nu pot spune ca este. Nu va faceti griji, zgomotul nu va va deranja și nu va va impedica in nici un fel din a va simti bine. Cu siguranta atunci cand il veti folosi, placerea va fi atat de intensa, ca nu veti mai auzi nimic in jur.

Satisfyer Pro Traveler are un design modern și discret. Il puteti incarca cu capacul pus.
Cautati o jucarie sexuala care sa fie și discreta și un prieten de nadejde in calatoriile voastre? Daca da, atunci Sarisfyer Pro Traveler este potrivit pentru voi. Puteti gasi și pe internet filmulete in care puteti afla multe lucruri interesante despre Traveler.

Principalele caracteristici:

  • este un vibrator discret, potrivit pentru calatorii
  • materialele folosite sunt sigure pentru organism (silicon și ABS)
  • cablu de reincarcare USB cu magneti
  • spatiu de silicon delicat special pentru clitoris
  • are 11 trepte de viteza
Concluzie și pareri personale

Personal, nu intampin nici o greutate in atingerea orgasmului cu ajutorul lui Satisfyer Pro Traveler. Nu va lasati inselati de forma și marimea sa redusa! Esentele tari se tin in sticlute mici!

Este la fel de eficient ca și alte modele iar faptul ca are un capac magnetic il face sa fie atat discret, cât și ușor de transportat in calatorii.
Am ramas surprinsa atunci cand l-am vazut pentru prima data, marimea sa mi s-a parut cam redusa, și am crezut ca nu oferă cine stie ce placere. Dar nu a fost asa! Chiar m-a surprins placut, este fantastic! Cu siguranta ma va insoti in calatoriile mele viitoare pe care le planuiesc pentru anul care urmeaza.

Acum Satisfyer Pro Traveler a devenit cel mai bun prieten al meu!

In concluzie, aceasta jucarie sexuala merita cumparata, pretul sau este cu adevărat impresionant, aceasta fiind una dintre cele mai ieftine jucarii pentru clitoris din categoria produselor satisfyer.

Multi oameni consiera ca vibratoarele sunt concepute pentru a fi introduse in interior, dar exista anumite produse uimitoare pe piata, care sunt concepute pentru stimularea clitorisului, mai degraba decat pentru penetrarea vaginala. Pentru persoanele care cumpara pentru prima data o jucarie sexuala, un stimulator pentru clitoris este alegerea perfecta.

Poate ca nu stii asta, dar 70% dintre femei au nevoie de stimulare clitorala pentru a atinge orgasmul, și nu pot avea orgasm doar prin penetrare. Acest lucru face ca vibratoarele pentru clitoris sa fie excelente pentru jocul solo și jocul in cuplu, intrucat de multe ori, stimulatoarele pentru clitoris sunt suficient de discrete pentru a se strecura intre tine și partenerul tau in timpul sexului.

Cum arata stimulatoarele pentru clitoris?

Stimulatoarele pentru clitoris sunt produse versatile care au forme și dimensiuni diferite. Un vibrator minunat pentru clitorisul este Bullet Vibrator.

Rocks-Off RO 90mm Bullet și Rocks-Off Bamboo sunt ambele, vibratoare ideale pentru incepatorii care vor sa exploreze lumea jucariilor sexuale. Simplu de utilizat și suficent de discrete pentru a intra in geanta sau in sertarul noptierei.

The Calexotics Tiny Teaser Bullet și Mini Bullet sunt stimulatoare pentru clitoris reincarcabile. Nubby și Rabbit sunt baghete mici, puternice, cu capete de silicon, pefecte pentru stimularea clitorisului.

We-Vibe Tango este o jucarie reincarcabila, 100% impermeabila. Tango este, de asemenea, cunoscut ca „lipstick vibrator” datorită dimensiunii și designului sau, astfel incat poate fi pastrat chiar și in geanta.

Toate stimulatoarele pentru clitoris sunt atat de mici?

Daca ti se pare inconfortabil sa folosesti obiecte mai mici, exista pe piata vibratoare mari care pot fi folosite pentru a stimula clitorisul. Superbul Rocks-Off Purple Heart  este perfect conceput pentru stimularea clitoristului și este suficient de puternic pentru a masa intregul corp. Aliemntat cu 4 baterii AAAA este, de asemenea, rezistent la apă, făcând timpul petrecut in cada mult mai distractiv.

Calexotics Mini Marvels Marvelous Lover are un maner vibrator unic, care il face ușor de utilizat și oferă o dubla stimulare, atat vaginului cât și clitorisului.

Un stimulator clitoral cu totul unic este Satisfyer Pro 2, care foloseste undele de presiune, și nu vibrațiile pentru a stimula clitorisul. In acest fel, tachineaza intregul clitoris și produce orgasme incredibil de intense. De asemenea, este o jucarie cu adevărat ergonomică și are o greutate usoara, astfel incat sa te poți concentra pe placere.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.