Satisfyer Pro 4 Couples – vibrator de aspirare portabil pentru actul sexual

Satisfyer Pro 4 Couples pareri

Refuz sa cred ca Satisfyer Pro 4 Couple nu ar putea fi altceva decat o idee avansata. Este ca și cum cei de la Satisfyer HQ au făcut Satisfyer Pro Plus Vibration și  G-Spot Rabbit, apoi le-au amestecat cand si-au dat seama ca nu au reusit sa plateasca pentru un al 3-lea design reusit.

The Satisfyer Pro 4 Couples este un vibrator conceput pentru cupluri heterosexuale care doresc sa adauge stimulare clitoriala “hands-free” in timpul actului sexual vaginal. Se presupune ca functionează din moment ce are un cap vibrant, in timp ce celalalt se fixeaza in jurul clitorisului și aplica o presiune fără a-l atinge.

Nu este surprinzator ca Satisfyer a vrut sa faca un vibrator portabil, ce suge clitorisul. Au făcut replici ale stimulatorului original Womanizer, deci nu ar trebui sa ne surpinda daca vor face replici și pentru We-Vibe (facut de compania Standard Innovations). Cu Satisfyer Pro 4 Couples, ei s-au concentat pe o combinatie trimestriala a celor doua brevete.

Vezi aici care sunt cele mai bune vibratoare Satisfyer

4 motive pentru care pun la indoiala vibratoarele Satisfyer Pro 4 Couples

  1. Vibratiile
  2. Dimensiunile butonului și locul in care este amplasat
  3. Duza rigida de aspiratie
  4. Forma bratului intern

Retineti ca atunci cand vine vorba de actul sexual vaginal, sunt pentru “da-i tare sau mergi acasa“. Am nevoie de penetrare adanca pentru a ma bucura de sex. Aceasta preferinta influenteaza modul in care am folosit aceasta jucarie.

Vibratoare foarte apreciate

Vibratiile

Vibratiile bratului intern, la viteza cea mai mica, suna ca și cum ar vibra un telefon mobil in buzunar. La cea mai mare viteza, se aude ca și cum un tantar mi-ar zbura pe la ureche. Este atat de jalnic incat imi vine sa rad.

Nu este cel mai zgomotos vibrator pe care l-am incercat. Asta e un plus. Acest model Satisfyer ma ​​dezgusta in multe alte moduri, incat mi se pare ca vibrațiile altfel mediocre sunt exponential ofensatoare.

Satisfyer Pro 4 Couples

Plasarea butoanelor

Click, click, click, click, click. Oasele prietenului meu au apasast butoanele cu fiecare impingere. Cu Satisfyer Pro 4 Couples introdus in timpul pozitiei misionarului și cowgirl este imposibil sa mentinem presiunea in timp ce undele motorului functionează la o setare consecventa.

Problema consta in plasarea butoanelor și in marimea lor. Panoul de comanda se sprijina pe o suprafata convexa intre doua oase pubiene care se ciocnesc. Daca Satisfyer nu a avut buget pentru a proiecta butoane mai mici, incastrate, ar fi putut pune panoul de control la celalalt capat al brațului clitoral. In felul acesta, cel putin suprafața s-ar fi curbat pe corpurile utilizatorilor.

Duza de aspiratie

Mutarea panoului de control nu ar fi făcut ca Satisfyer Pro 4 Couples sa fie mai putin dureros. Duza de aspiratie care se fixeaza in jurul glandului clitoral este un tub rigid. In pozitiile sexuale in care burtile se ating, inelul dur al duzelor ciocane in piele și os. Cred ca ar fi fost mai confortabil daca marginea ar fi fost mai larga și mai tare.

Inca nu am incercat pozitia doggy-style cu vibratorul inserat. Cu toate acestea, nu cred ca incercarea unor pozitii diferite m-ar fi ajutat atunci cand fiecare impingere spre interior a impins varful de aspiratie mai departe.

Forma bratului intern

De asemenea, miscarea “de iesire“ a fiecarei impingeri a tras putin vibratorul afara. Cand eram deasupra, era cat pe ce sa-l scap afara. Spre deosebire de We-Vibe Sync, Satisfyer Pro 4 Couples nu are nicio umflatura sau textura in bratul interior. Asemenea trasaturi ar ajuta la blocarea acestuia in locul osului pubian. Este absolut neted.

Sau poate ti-ar placea mai mult un dildo?

Cele câteva lucruri bune despre Satisfyer Pro 4 Couples sunt toate „Da, dar …”

Da, duza de aspiratie clitorala se aliniaza cu clitorisul meu, dar asta pentru ca distanță dintre clitorisul meu și vagin este  destul de medie, 2,5 cm. Cu exceptia cazului in care ati masurat și stiti ca diferenta dvs. clitoris-vagin este aceeasi, nu puteti sti dacă Satisfyer Pro 4 Couples se va alinia corect.

Daca doriti un vibrator de cuplu, We-Vibe Sync are balamale care se adapteaza astfel incat sa se potriveasca unei varietati de vulva. Cu toate acestea, balamalele și dimensiunile sunt în mod evident limitate, asa că nu va pot promite ca se vor potrivi. Bratul intern este inca zgomotos, dar bratul clitoral are vibratii silentioase.

Da, stimularea valurilor de presiune este minunata, dar daca vrei sa ai parte de asta in timpul actului sexual, ai putea incerca Womanizer Starlet. Este cea mai mica jucarie cu valuri de presiune și nu conteaza cat de mare este distanță dintre clitoris și vagin.

Cu cat o jucarie sexuala incearca sa faca mai multe lucruri, cu atat are mai multe sanse sa esueze

Pentru ca un vibrator in stil iepure sa aiba succes, utilizatorul ar trebui sa se bucure de:

  1. bratul intern – forma și dimensiune
  2. bratul exterior – rezistenta la vibratii, flexibilitate, forma varfurilor
  3. relatia dintre cele doua brate – distanță și unghiul

Este ca și cum ai gasi un sutien care se potriveste: exista atat de multe variabile.

De obicei, nu scriu recenzii despre stimulatori duali, dar am făcut o exceptie pentru Satisfyer Pro 4 Couples deoarece chiar ma intreb daca oamenii l-au testat. Daca esti o persoană ca mine, care prefera o penetrare profunda și tare, vei dispretui  aceasta jucarie sexuala.

Cineva care s-ar putea bucura de Satisfyer Pro 4 Couples ar trebui sa se potriveasca urmatoareai descrieri:

  • sa aiba o distanță intre clitoris și vagin de 2,3 cm.
  • sa se bucure de vibratii interne patrunzatoare
  • sa ii placa sexul lent

Pentru restul persoanelor as recomanda Womanizer Starlet. Va fi mult mai placut și mai confortabil.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.