Păreri Depre Vibratorul Lelo Lily 2 – un vibrator parfumat. La propriu!

pareri-Lelo-Lily-2

Review trimis de Amalia

Prima oara cand am auzit ca Lelo a scos o noua versiune a lui Lily, am spus ca trebuie sa o incerc. Am auzit multe lucruri bune despre predecesorul ei, asa ca abia asteptam sa ajunga in mainile mele pentru a o testa. Totul a fost minunat pana cand am vazut ca a fost infuzata cu un miros. Da, da, ai citit bine. Noua mea jucarie are un miros infuzat. Mirosul care radiaza din vibratorul meu este de lavanda și miere, dar, daca preferi un alt miros, poți alege intre trandafir și wisteria, sau Bordeaux și ciocolata. Minunat.

Nu am nicio ideea de ce jucaria mea sexuala trebuie sa fie parfumata. Cu toata sinceritatea, mi se pare o idee ridicola. Dar, asa e viata, și acum am o jucarie sexuala ce miroasa a lavanda și miere.

Ambalajul in care vine „Lily”

cutie-vibrator-lelo

Ca de obicei, am fost impresionata de ambalaj. Mi-a placut foarte mult mica fereastra din cutie, ce reusea sa faca jucaria sa arate mult mai stilata și luxoasa. Stiu, stiu – ambalajul nu e totul, jucaria este cea care conteaza.

Personal, iubesc foarte mult cutiile. Imi place sa despachetez lucruri frumoase. Asa sunt eu. Ambalajul ma va ajuta mereu sa imi formez o prima impresie despre jucarie. In interiorul cutiei, vei gasi jucaria LELO Lily2, un dispozitiv de incarcare USB și o mica husa de satin. Husa este suficient de mare pentru a stoca atat cablul cât și vibratorul, daca nu doresti sa patrezi cutia.

Info: gasesti acest vibrator in catalogul nostru aici

Cand am deschis cutia, am fost lovita de un puternic miros de lavanda. Initial, am fost cam suparata din cauza asta. De fapt, ador mirosul de lavanda. Este un miros pe care tind sa il asociez cu bunica mea și prietenii ei, deoarece mereu purtau un parfum pe baza de lavanda.

Mirosul in sine, se spune ca este asociat cu romantismul. Nu stiu exact cum. Dar oricum, chiar este un miros pe care l-as fi ales de buna voie pentru jucaria mea sexuala.

husa-vibrator-lelo

Incercand sa scap de miros

Deci, din fericire, mirosul nu este prea puternic. Este destul de subtil și nu afecteaza in niciun fel experienta mea cu aceasta jucarie.

Câteva vibratoare care s-ar putea să-ți placă

Lily 2 este un pic mai mic decat originalul initial. Are o lungime de 9.15 cm, o latime de 3.8 cm și o circumferinta de 10.15 cm. Deoarece jucaria in sine este incredibil de neteda și se simte matasoasa, iti va fi greu sa crezi ca este fabricata din silicon. De fapt este făcută din plastic ABS, la fel ca și Mia.

PS. Daca iti place ideea de vibratoare mici, vezi toate modelele disponibile in catalogul nostru de aici.

Lily 2 are o multime de vibratii, in total 8. Cu toate acestea, ca de obicei, nu am fost niciodată interesata de modurile de vibrare deoarece rareori fac ceva pentru mine. Din fericire, LELO Lily 2 are 10 setari diferite de viteza care ma mentin interesata.

Material Silicon
Culoare Mov
Lungime 7.5 cm
Diametru 3.6 cm
Rezistent la apă Da
Reîncărcare Prin USB
Funcții 8 funcții de vibrație

Comenzile sunt ușor de folosit, desi sunt putin rigide, iar vibratiilor sunt suriprinzator de puternice. Varful vibratorului este inclinat, totusi, nu era destul de inclinat pentru mine ca sa ma faca sa ajung la orgasm – dezamagitor. Imperecherea lui Lily 2 cu un dildo nu ma ajuta prea mult, desi, acest lucru pare sa sporeasca vibrațiile clitorisului meu, insa nu a fost la fel de eficient ca alte jucarii.

Cum a functionat

LELO Lily 2 este un vibrator bine realizat, cu vibratii puternice, insa, din punctul meu de vedere, are câteva probleme. Forma sa, foarte confortabila, a reusit sa-mi ofere vibrațiile pe care le doream – vibrațiile sunt suficient de puternice pentru mine cel putin.

Update după 3 luni: sunt dependentă de vibratorul meu?

Devii dependenta de vibratorul tau daca il folosesti prea des – un mit nefondat. Jucariile sexuale pot imbunatati relatia de cuplu și te pot ajuta sa explorezi noi senzații sexuale și noi cai spre orgasm.

Oamenii care raspandesc acest mit sunt de parere ca persoanele care folosesc jucarii sexuale sunt triste, singure și incapabile sa primeasca satisfactie sexuala de la o alta persoana. Mutli dintre cei care cred ca devii dependent de jucaria ta sexuala considera ca folosirea unui vibrator pentru plăcere sexuala este necurata și nesanatoasa.

Acest lucru este complet fals, după cum au dovedit și vanzarile de jucarii sexuale, care sunt in crestere. Jucariile sexuale sunt folosite de multi oameni, fie pentru masturbare fie pentru jocurile de cuplu. Beneficiile pentru sanatate sunt enorme, deoarece ii ajuta pe cei care sufera de vaginism, disfunctie erectila, uscaciune vaginala sa se bucure de sex. Vibratoarele și lubrifiantii sunt adesea recomandati pacientilor de catre specialisti, pentru a scapa de simptomele uscaciunii vaginale.

Exista o diferenta intre a a te simti confortabil cand folosesti ceva în mod frecvent și a deveni dependent. Unii oameni pot simti ca sunt dependenti de jucaria lor sexuala daca incep sa o foloseasca pentru uz individual sau cu partenerul pentru a ajunge la orgasm, iar ulterior le este greu sa mai atinga orgasmul fără ea. Aceasta nu est dependenta, ci rezultatul caderii intr-o rutina familiara.

Daca facem intotdeauna sex intr-un anumit fel, corpurile noastre ajung sa se astepte la ceea ce urmeaza și nu mai raspund la stimulare. Asta se intampla cand cuplurile cad intr-o rutina sexuala plictisitoare. Putem schimba acest tip de comportament și raspunsul nostru sexual mixand lucrurile.

Daca folosesti jucaria foarte des, arata-i partenerului tau ce te excita și spunei-i cum te poata stimula, daca lucrurile au devenit plictisitoare. Lasa-l pe el sa manevreze jucaria sau sa-ti faca propriul show sexual. De asemenea, puteti cumpara o jucarie pe care sa o folositi împreună cum ar fi un inel cu vibratii.

Daca descoperi ca ai probleme cu orgasmul in timpul sexului, incearca pozitii nou sau foloseste o jucarie sexuala in timpul preludiului. S-ar putea sa existe o problema de sanatate precum modificari hormonale, efecte secundare ale medicamentelor, libidou scazut cauzat de stres.

Amesteca lucrurile

Daca te bazezi pe vibratorul tau de fiecare daca cand faci sex, lasa-l deoparte pentru o saptamana și expermenteaza diferite moduri de a ajunge la orgasm. Exploreaza fantezii sexuale vechi sau vino cu idei noi in relatie. Incearca un masaj senzual pentru a stimula terminatiile nervoase din piele și zona genitala, foloseste masti pentru ochi sau esarfe pentru a-ti lega partenerul. Astfel, el nu va putea vedea și nici nu te va putea atinge in timp ce faceti sex. SImtul mirosului, gustul și auzul se vor mari, iar el se va concentra total pe ceea ce faci tu. Poate fi excitant sa nu stii ce urmeaza.

Daca iti place sa folosesti vibratorul in timpul sexului, continua. Unii oameni cred ca „sexul real” trebuie sa fie condus fără nicio influenta exterioara cum ar fi jucariile sexuale sau lubrifiantii, insa aceasta perspectiva este departe de realitate. Aceste produse, concepute pentru placerea sexuala, sporesc nivelul de satisfactie sexuala pe care il obtinem și imbunatatesc experiențele noastre sexuale, oferindu-ne noi senzații și sentimente.

Sexul  este bun pentru sanatatea noastra generala, bunastarea și starea mentala. Beneficiile sexului sunt numeroase, inclusiv imbunatatirea starii de spirit, promovarea unei sanatati sexuale bune, calmarea durerii. S-ar putea sa descoperi ca nu folosesti jucaria sexuala atat de des.

A fi fixat pe un obiect este diferit de a fi dependent de el și prin schimbarea modului in care faci sex, poți spori placerea sexuala daca introduci jucarii sexuale in jocurile de cuplu. Acei oameni care se incrunta la o astfel de idee, probabil ar dori să folosească un vibrator dar sunt prea timizi pentru a face asta. Habar n-au ce pierd!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.