Review Lelo Ora – Simulator pentru sex oral

Cand am auzit prima data ca Lelo a lansat Lelo Ora, un simulator pentru sexul oral, trebuie sa recunosc ca nu am fost foarte incantata. Am vazut de-a lungul timpului o multime de simulatoare pentru sexul oral care asa cum apareau, dispareau, iar acest lucru se intampla deoarece nu reuseau sa ofere ceea ce oamenii se asteapta de la un sex oral.

Cu toate acestea, cinismul meu a fost intampinat de curiozitate cand am vazut designul lui Ora. Am fost intrigata și mi-a fost starnita curiozitatea. Pare a fi ca o batalie ce se da in capul meu, iar gandurile sunt ceva de genul: ” Hmm bine, am incercat simulatoare de sex oral, și sincer, sunt nasoale„, „Dar daca Lelo a reusit sa faca ceea ce multi nu au fost in stare?” „Ooo, designul! Pare atat de dragut și interesant, sex oral și vibratii„. Ce ar putea merge prost?

Am ales sa testez jucaria Lelo Ora și chiar am fost emotionata. Aia e. In cele din urma voi vedea daca acest produs este mai bun decat celelalte.

Ce este in cutie?

La fel ca in cazul tuturor produselor Lelo, și Ora a venit ambalat foarte frumos. Cutia are un masnon din carton care arata poza jucăriei și descrierea sa. Cand scoti mansonul, esti intampinat de o minunata cutie neagra, cu inscriptia Lelo, in care poți depozita produsul. Apropo, vezi aici toate jucariile sexuale de la LELO

cutie-vibrator-lelo-ora

In interiorul casetei deschide vei vedea minunata jucarie ce are o formă rotunda și un fund plat. Facand parte din gama Insignia, are mijlocul argintiu, acoperit de silicon neted și sigur pentru piele. In interiorul cutiei se afla incarcatorul de perete, cardul de garantie, brosura de instructiuni și o punga de depozitare in care poți tine jucaria in siguranta daca nu doresti sa o pui in cutie.

Cum sa patrezi simulatorul Ora

Deoarece este complet submersibil in apa, este foarte ușor de curatat. Baga-l in apă caldă și spala-l cu sapun. As recomanda de asemenea, folosirea unei perii moi pentru a curata bine in locul in care siliconul intalneste manerul. Astfel, te asiguri ca nimic nu ramane prins in acele goluri. Foloseste spray pentru jucarii sexuale, clateste-l și lasa-l sa se usuce.

Cum este partial din silicon, as recomanda folosirea unui lubrifiant pe bază de apă de inalta calitate. Daca folosesti alti lubrifianti ai toate sansele sa iti strici jucaria.

Ce fac butoanele și vitezele

Sunt 10 moduri care amesteca atat rotatiile cât și vibratiile. Cu toate acestea, exista totusi doar doua viteze de rotație: cercul complet, numit „Seductive Swirls” și rotatia cercului pe jumatate, numit ” Fast Flicks”.

Exista trei butoane deasupra manerului: „+”, „()” și „-„. Pentru a porni jucaria apasa „+”. Pentru a creste viteza de vibrație, mentine apasata tasta „+”. Apasand „()” vei trece prin modurile de vibrare. Apasand „-” vei reduce viteza de vibrare, iar daca vei tine butonul apasat, vei opri jucaria. Apasand împreună „+” cât și „-„, timp de 5 secunde vei bloca jucaria. Pentru a o debloca, va trebui sa le apesi din nou.

Exista o setare intensa a vibratiilor care mareste viteza de vibrare, prin apasarea și mentinerea degetului pe butonul „()” timp de 3 secunde. Sincer, nu cred ca poți sa-ti spun care este cu adevărat diferenta dintre cea mai inalta vibrație normala și vibrațiile intense.

Parerea mea

Ora arata minunat. Designul este luxos, la fel ca toate celelalte elemente de la Lelo. Cand am inceput  sa-l incerc, anumite ganduri s-au rotit in capul meu „De ce nu trece margeluta peste clitorisul meu in loc sa-l inconjoare ca și cum ar face un ritual de dans?” Si chiar se simtea asa. Megea din loc in loc. Am simtit senzatia, dar nu acolo unde imi doream. Asa ca am umblat la setari.

Vibratiile au inceput…Odata cu declansarea vibratiilor, nu mai puteam simti margeluta pregatindu-se pentru ritualul sau. A trebuit sa ma concentrez pentru a simți senzatiile margelutei, și am făcut astfel incat partile mele feminine sa uite de senzatia vibratiilor și sa se concentreze pe acea margeluta.

Nu stiu cum fac altii, dar eu chiar m-am concetrat pentru a simți ceva acolo. Sunt momente in viata mea cand nu vreau sa ma gandesc la nimic, iar asta se intampla de cele mai multe ori atunci cand ma masturbez.

Cealalta setare se simtea bine. Vreau sa spun ca nu a fost ceva extraordinar care sa ma lase fără suflare, dar exista potential. Totusi, puteam sa-l simt pe clitoris, după câteva acrobatii din partea mea – un picior in aer și unul sus pe perete. Se simtea bine, senzatia in sine era draguta. Am vrut-o putin mai repede, dar nu s-a putut. As putea avea vibratii mai rapide, dar nu și o viteza mai mare a „limbii„? Glumesti? Am crezut ca scopul sau principal este sa fie un stimulator pentru sexul oral nu un vibrator. Atunci am devenit complet frustrata. Si apoi e zgomotul. Nu este foarte puternic, dar e deranjant.

Per total, sunt foarte dezamagita. Voiam sa-mi placa Ora, deoarece parea a fi ceva minunat. Ar putea fi o jucarie grozava daca s-ar face anumite modificari, precum:

  • Partea orala sa aiba viteze diferite
  • Margeluta sa treaca peste clitoris fără sa fim nevoite sa facem tot felul de acrobatii
  • Margeluta sa mearga de sus in jos
  • Motorul sa fie putin mai silentios
  • Margeluta sa fie putin mai proeminenta

Daca Lelo ar face la urmatorea versiune, asa cum au făcut și cu Mia, și vor adauga aceste imbunatatiri, cred ca ar fi fantastic. Co toate acestea, imi place foarte mult designul. Ar putea sa-l pastreze, dar ar fi indicat sa elimine argintul de la mijloc deoarece devine alunecos atunci cand este folosit cu lubrifiant.

In afara de asta, trebuie sa spun ca atunci cand margeluta a trecut peste clitoris mi-a dat senzatia de sex oral – mai mult decat orice alt simulator pe care l-am incercat – dar, momentan nu isi merita pretul.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.