Păreri Vibrator LELO Nea – intensitatea orgasmului este de nedescris

Vibrator LELO Nea

Nea, de la LELO poate fi considerata jucaria mea preferata. Sunt absolut indragostita de LELO, asa ca atunci cand imi cumpar o noua jucarie, imi este destul de greu sa ma hotarasc care este cea mai potrivita pentru mine. Toate jucariile sunt minunate și unice in felul lor, de aceea te incurajez sa verific intreaga lor gama.

Imi place sa iau in considerare tot, atunci cand scriu despre o jucarie, nu doar vibratia sau cat de bine ma face pe mine sa ma simt. Desi vibratia și intensitatea orgasmului sunt foarte importante, cele mai multe jucarii ma pot aduce la orgasm după mult timp și mult efort.

Iau in calcul toate trasaturile atunci cand descriu o jucarie. Nea este jucaria mea preferata și imi place sa o folosesc atât în timpul masturbarii cât și atunci cand fac sex cu partenerul meu, deci, va confirm ca este și un bun vibrator de cuplu. Imi place totul la ea:

  • designul,
  • usurinta de utilizare
  • afisarea luminii, dimensiunea, forma
  • felul in care se simte și vibratia.

Cum se prezinta amablajul vibratorului LELO Nea?

Nea vine intr-o cutie de depozitare neagra, împreună cu un incarcator, un sac de satin pentru calatorii, informatii despre garantie și un manual de instructiuni. Nu multe jucarii au un manual de instructiuni, iar daca au, de obicei exista o singura pagina in care sunt prezentate instrucțiunile de baza. Manualul lui Nea include, insa, nu doar informatii de baza despre obiect ci și informatii de depanare și specificatii. Manualul ne informeaza ca Nea este fabricat din PC-ABS (amestec de policarbonat-acrilonitril / butadienă / stiren) care este un termoplastic fata ftalati, complet sigur.

Exista o banda LED in jurul fiecarui buton care se aprinde atunci cand il apesi, care poate fi foarte util atunci cand esti intr-o camera intunecata. De asemenea, culoarea se schimba din alb in rosu cand bateriile jucăriei se epuizeaza. Astfel, te avertizeaza ca trebuie sa o incarci. Clipeste in timp ce se incarca și apoi capata o culoare alba cand este incarcata complet. Dureaza in jur de doua ore pana se incarca și poate fi folosita pentru 7 ore.

Avantajul suplimentar pe care il ai este ca nu trebuie sa schimbi bateriile. De asemenea, LELO vinde incarcatoare separat, in cazul in care cel pe care il primesti odata cu jucaria se strica.

Vibrator LELO Nea pareri

O alta caracteristica eleganta pe care o are Nea este capacitata de a bloca vibratorul prin apasarea simultana a ambelor butoane pana cand LED-ul se stinge, ceea ce este cu siguranta util, daca intentionezi sa il transporti. In mod normal, daca atunci cand zbor imi iau vibratoarele cu mine, le scot bateriile inainte de a le impacheta, dar cum acest lucru nu este posibil la jucaria Nea, aceasta optiune este foarte importanta. In acest fel, nu trebuie sa-ti faci griji ca jucaria va porni în mod accidental.

Ce are diferit fata de Lily?

Spre deosebire de echivalentul ei aproape identic Lily, Nea este moale și neted. Nea are un design superb cu flori pe o parte și doua butoane dedesubt. Mic și adorabil, putin mai mare decat un vibrator glont, Nea este perfect pentru stimularea clitorisului.

Acest lucru ma duce cu gandul la forma pe care o are Nea, care mi se pare perfecta. Are o curba potrivita pentru a ajunge la locul ideal, iar faptul ca este mica, o face ușor de manevrat.

Cele doua butoane ale jucăriei Nea controleaza atat intensitatea cât și tipul vibratiilor. In plus, fata de vibratia continua pe care o au toate vibratoarele, ea are de asemenea patru impulsuri suplimentare de vibratii și trei impulsuri de turatii diferite. Imi place sa jonglez cu programele și sa folosesc jucarie Noe pe diferite porti ale corpului meu, nu doar pe clitoris.

Mi se pare ca vibrațiile sunt puternice și dragute dar nu sunt super puternice. In timp ce Nea este capabila sa ma duca la orgasm, este nevoie de un pic de efort din partea mea, ceea ce nu ma deranjeaza. Chiar și atunci cand ma joc cu un alt vibrator trebuie sa adaug eu un pic de miscare. In timp ce vibrațiile sunt puternice, nu recomand Nea celor care au nevoie de vibratii foarte puternice pentru a ajunge la orgasm.

Cu toate acestea, daca esti in cautarea unui vibrator clitoral, Nea poate fi perfect pentru tine. Nu e nimic asemanator cu Nea, cu exceptia surorii sale Lily. Nea m-a făcut dependent de Lelo.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.