LELO Isla – un alt vibrator pe cinste

vibrator-LELO-Isla-pareri

Oh, LELO, iubesc acest brand! Isla este una dintre noile linii Insignia care are un aspect diferit, controale noi și un corp complet impermeabil. Isla vine in cutia neagra a semnaturii LELO v3.0. Cutia este din panza neagra, cu un plastic decupat pentru jucarie. Versiunea 2.0 era o cutie de carton neagra cu un buzunar ciudat de hartie și plastic, care pastra jucaria inauntru.

Nu sunt singura care a mentionat ca nu-i place versiunea 2.0, asa ca am fost extrem de fericita cand s-a schimbat ambalajul. Pana acum, pare a fi cel mai bun. De asemenea, arata și functionează mai bine decat versiunile anterioare, din punctul meu de vedere. LELO a intensificat clasa liniei Insignia, incluzand o brosa cu sigla Insignia pe ea, un silmbol triplu-infinit care este destul de frumos. Este din argint și se potriveste cu designul jucăriei.

Lelo Isla – Vibrator din Silicon, 22 cm

Vorbind de design, iubesc felul in care arata Isla și linia Insignia. Manerul taiat și amestecul texturilor siliconului neted cu metal acoperit de plastic ABS este absolut minunat și se simte uimitor. Partile metalice ale jucăriei sunt concave și mai subtiri decat partile din silicon, ceea ce face ca Isla sa aiba o formă mai ovala decat alte jucarii sexuale. Are o silueta minunata insa curba nu este foarte pronuntata și nu atinge foarte ușor punctul G. Intr-adevar poate fi inclinat, dar este nevoie de putin efort.

Cele patru butoane de comanda vechi au disparut și au fost inlocuite cu trei butoane: plus, minus și mod. Poti mari viteza de vibrare cu butonul „+”, scazi viteza cu „-„, iar prin apasarea butonului mod, vei putea trece prin toate cele 8 funcții de vibrare. La fel ca și Ina, Mona, și celelalte jucarii LELO mai noi, Isla are ultimul mod de senzatie care pare sa cante o melodie. Ciudat, dar super. Vibratiile in sine, sunt moderate și destul de puternice.

Dupa cum am mentionat deja, Isla este complet impermeabil, ceea ce il face mai versatil și ușor de curat fata de celelalte produse LELO. Datorita faptului ca portul de incarcare este acoperit cu o membrana subtire din silicon, Isla poate fi folosit și sub dus.

vibrator-LELO-Isla

Pentru a incarca aceasta jucarie sexuala trebuie sa impingi adaptorul prin silicon. Exact ca și in cazul produselor anterioare fabricate de LELO, zona din jurul celor trei butoane clipeste in timp ce se incarca și se roteste cand incarcarea este completa.

LELO sustine ca doua ore de incarcare iti vor aduce patru ore de joc. Mi-am incarcat jucaria acum o luna cand am primit-o, și pana acum nu am fost nevoita sa o mai incarc. De asemenea, puteti bloca Isla apasand simultan butoanele plus și minus pana se stinge lumina, iar pentru a-l debloca trebuie sa faceti acelasi lucru, pana se aprinde lumina.

In cazul in care trebuie sa-l opriti in graba, puteti apasa aceleasi butoane, fără a mai fi nevoie sa tineti apasat și butonul „-” pana cand se opreste.

Desi Isla nu este atat de perfect cum speram eu sa fie, inca ma bucur de el și tind sa il folosesc ca pe un vibrator clitoral decat ca pe unul vaginal, dar asta are de-a face cu preferinta mea pentru vibratoarele clitorale. Produsele LELO au un design și o frumusete aparte care ma atrag de fiecare data.

vibratoare-lelo

Specificatiile produsului

Nume: Isla
Producator: LELO
Tip: Vibrator
Alimentare: Reincarcabil
Material: Silicon și metal acoperit cu ABS plastic.
Lungime:  21 cm total, 12.70 cm inserabil
Latime: 3.81 cm din care 2.50 cm la varf și aproximativ 1×1 la baza
Ingrijire:  sapun antipacterian și apa, solutie de curatare pentru jucarii
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.