Păreri Vibrator We-Vibe 4 Plus – vibrator de cuplu cu control de la distanță

pareri-Vibrator-We-Vibe-4-Plus

De mult timp, am planuit împreună cu partenerul meu sa gasim o jucarie care poate fi controlata de fiecare dintre noi, atunci cand nu suntem împreună in aceeasi incapere. Ideea era atragatoare, abilitatea iubitului meu de a ma face sa tremur chiar și atunci cand nu suntem împreună parea a fi ceva minunat. Problema cu aceste jucarii este ca telecomanda nu functionează daca esti la o distanță prea mare.

In momentul in care a aparut We-Vibe 4 Plus, mi-am dat seama ca este o jucarie revolutionara. Abilitatea de a controla jucaria partenerului printr-o aplicatie de telefon m-a făcut sa tip de bucurie. Datorita acestei jucarii, reusesc sa ating orgasmul chiar daca partenerul meu este la o distanță de mii de kilometri. Vezi aici toate vibratoarele cu aplicatie de control și reducerile la ele.

Ce este in interiorul cutiei?

We-Vibe 4 Plus este frumos ambalat, la fel ca și celelalte produse ale acestei companii. Jucaria mea gri a venit intr-o cutie eleganta. In interiorul cutiei am gasit o statie de incarcare, care de asemenea are un capac; ceea ce-l face să pară discret. De asemenea, ai un incarcator USB care se conecteaza la partea din spate a statiei. Sa nu uit, primesti și o telecomandă și un manual de instructiuni.

Vibrator-We-Vibe-4-Plus

We-Vibe 4 Plus arata foarte bine și este realizat dintr-un silicon moale de inalta calitate, care se simte divin.

Setarile

Ca in cazul celor mai multe jucarii reincarcabile, acestea nu vin intotdeauna pregatite pentru a fi utilizare imediat, ceea ce înseamnă ca trebuie sa lasi jucaria la incarcat inainte de a o folosi. Dureaza aproximativ 4 ore sa se incarce complet și apoi te poți juca cu ea timp de 3 ore. In timpul incarcarii, lumina portocalie va clipi, iar odata ce s-a incarcat complet, lumine devine stationara.

Este foarte ușor de utilizat, avand in vedere ca exista trei moduri diferite in care poți folosi aceasta jucarie.

In primul rand, poți actiona jucaria prin telecomanda sincronizata cu dispozitivul tau, dar, daca nu se sicronizeaza, acesta lucru poate fi rezolvat foarte ușor.

Sincronizarea telecomenzii cu dispozitivul

Daca din anumite motive trebuie sa resincronizezi telecomanda, tine apasat butonul de control de pe We-Vibe 4 Plus timp de 5 secunde, acesta va vibra de doua ori, anuntandu-te ca este gata de sincronizare. In timp ce tii apasat butonul de pe dispozitiv, apasa și butonul de pe telecomanda timp de 5 secunde – o lumina va clipi de trei ori, iar We-Vibe va vibra de asemenea de 3 ori, ceea ce înseamnă ca dispozitivul este acum sincronizat și poate fi folosit. Telecomanda are o distanță de lucru de aproximativ 3 metri.

Butonul din partea superioara a telecomenzii va porni jucaria și va creste puterea, butoanele din stanga și din dreapta vor controla modurile, butonul din parte de jos va reduce vibratiile, iar daca il vei tine apasat pentru câteva secunde, va opri aparatul.

Totusi, cred ca prin aplicatia de pe telefon imi pot controla mai bine jucaria. De asemenea, poți controla jucaria prin butonul de control, care se gaseste chiar pe We-Vibe. Apasandu-l în mod continuu, setarile se vor modifica, iar vibrațiile vor creste.

Sincer, nu controlez jucaria prin acest mod.

In cele din urma – ai optiunea de a controla jucaria prin aplicatia de telefon – pentru a putea folosi aceasta optiune trebuie ca ambii parteneri sa aiba un telefon inteligent, compatibil cu Bluetooth. Cu siguranta veti avea parte de multa distractie.

Aplicatia se poate descara din Apple Store sau Google Play, iar urmand instrucțiunile de pe ecran vei reusi sa o instalezi. In maximum 5 minute, o poți folosi. Odata ce este setata pe ambele telefoane, partenerul tau iti poate cere sa va jucati – prin aplicatie se va trimite persoanei care are dispozitivul un mesaj text sau un e-mail. In momentul in care link-ul este accesat, ambii parteneri se vor sincroniza.

De asemenea, pentru a putea configura telefonul veti avea nevoie de numarul modelului din cutiei. Daca obisnuiesti sa arunci ambalajul imediat, noteaza-ti codul inainte de a te descotorosi de cutie.

Vibrator-We-Vibe-4-Plus-setari-aplicatie

Curatarea și intretinerea produsului

We-Vibe 4 Plus este impermeabil, ceea ce înseamnă ca se poate curata foarte ușor. Pur și simplu, cu apă caldă și sapun. Exista cusaturi vizibile pe aceasta jucarie, iar numarul modelului este proeminent din silicon. Asigura-te ca atunci cand il cureti, stergi tot chiar și dintre litere.

Doar jucaria este impermeabila, telecomanda nu. Asa ca, sterge telecomanda cu o carpa umeda pentru a o mentine curata. Fiind din silicon, este recomandat sa folosesti doar lubrifiant pe bază de apă de buna calitate cu aceasta jucarie, deoarece alti lubrifianti pot deteriora finisajul siliconic, ceea ce va scadea speranta de viata a acestuia. Personal, am tendinta sa folosesc oricum lubrifianti pe baza de apa, deci asta nu e o problema pentru mine. Daca vrei sa folosesti un alt tip de lubrifiant, este indicat sa faci mai intai un test pe partea superioara a jucăriei pentru a te asigura ca nu se strica.

Experienta mea

In momentul in care am deschis cutia in care se afla minunata jucarie, am fost foarte incantata. Am admirat-o și am pus-o repede la incarcat. Prietenul meu din Canada inca dormea, asa ca a trebuit sa astept sa se trezeasca pentru a testa jucaria împreună, pentru prima data.

Cand in sfarsit prietenul meu s-a trezit, jucaria se incarcase complet asa ca am putut sa o testam. Am setat aplicatia; a fost mai simplu decat ma asteptam. Doar am descarcat rapid aplicatia, am urmat instrucțiunile de pe ecran și in doar câteva minute, ambele telefoane erau conectate la dispozitiv. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca de fiecare data partenerul meu vrea sa se joaca trebuie sa primeasca permisiunea mea.

cutie-Vibrator-We-Vibe-4-Plus

Inserarea jucăriei a fost simpla, doar am adaugat putin lubrifiant pe bază de apă și am introdus-o. Bratul clitoral a cazut in afara clitorisului meu, ceea ce nu a fost foarte placut. Totusi am constatat ca datorită vibratiilor profunde, tot am reusit sa imi masez clitorisul, ceea ce a fost grozav.

Deci, jucaria era inauntru, iar aplicatiile setate. Desi eram putin sceptica, i-am spus prietenului meu sa se joace cu aplicatia. Chiar functiona, nu-mi venea sa cred, eram foarte incantata. M-am bucurat foarte mult de senzatiile pe care mi le oferea – el se simtea ca și cum ar fi testat un nou joc video. Asta e omul meu!

Apasand toate butoanele, incercand tot, vitezele mergeau din sus in jos. Sunt foarte fericita sa spuns ca aceasta jucarie chiar functoneaza, mi-a oferit multiple orgasme chiar daca partenerul meu era la mii de kilometri departare. A fost incredibil!

Din moment ce prietenul meu nu este acasa, trebuie sa precizez clar ca nu am reusit sa folosem aceasta jucarie împreună. Totusi, am folosit-o in timp ce mi-am introdus un dildo in vagin și pot sa spun ca a fost extrem de confortabil și am reusit sa imping dildo-ul fără sa scot We-Vibe-ul.

utilizare-aplicatie-Vibrator-We-Vibe-4-Plus

Parerea mea

Chiar ma bucur sa folosesc We-Vibe 4 Plus, este minunat. Imi place ca partenerul meu poate controla setarile și ma poate face sa urc pe culme. Imi place ca ne putem juca, desi distanță ne desparte; ca poate controla vibrațiile și le poate opri de cate ori are el chef. Este cu adevărat fantastic, in acet fel il pot simti aproape, chiar și atunci cand nu este. De asemenea, am observat ca We-Vibe 4 Plus este destul de zgomotos cand nu este inauntru, dar cand cand este introdus, nici macar nu se aude.

Ceea ce nu-mi place, este faptul ca partenerul meu nu poate controla jucaria fără a ava permisiunea sa o faca, de fiecare data. Exista atat de multe lucruri pe care am vrea sa le facem cu aeasta jucarie și chiar putem, din punct de vedere tehnic. Din pacate nu o pot purta la cinema, asteptandu-ma ca el sa faca ceva deoarece daca nu-i dau permisiunea, nu poate actiona.

De asemenea, nu mi-a placut la aplicatie faptul ca nu imi da voie sa personalizez mesajele, astfel incat sa ii pot trimite partenerului meu un anume text atunci cand vreau sa ne jucam împreună.

Nu mi-au mai placut nici cusaturile de pe jucarie, mi se pare ca sunt prea multe, desi jucaria este incantatoare, iar siliconul este foarte matasos. Mi-ar placea ca aceste jucarii sa aiba trei dimensiuni diferite de brate clitorice – scurte, medii și lungi, astfel ai putea alege care dintre ele se potriveste pe corpul tau. Ma distrez mult cu aceasta jucarie, imi pot imagina cat de incantata as fi daca bratul clitoral s-ar potrivi perfect pe clitorisul meu și nu ar cadea chiar langa el.

Acstea fiind spunse, imi place aceasta jucarie și cu siguranta va fi una dintre cele mai utilizate din colectia mea. Cred ca isi merita pretul – pe langa faptul ca imi ofera o multime de orgasme, ma ajuta sa imi imbunatatesc relatia cu partenerul meu, chiar daca suntem in tari diferite.

A mai aparut o versiune noua, numita We-Vibe Sync. Ca o alternativa la vibratoarele controlate prin telecomanda, iti recomand Lush by Lovense, Lyla 2 de la Lelo și dopul anal vibrator Lovense Hush.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.