Cum schimbi gustul spermei? Iată cum poți face

cum-schimbi-gustul-spermei

Ti s-a spus ca gustul spermei tale nu e bun? ca are un gust amar sau pur și simplu neplacut? Sau poate pur și simplu ai observat ca femeile pur și simplu nu doresc sa iti indeplineasca fanteziile? Oricare ar fi motivul, nu e nimic rusinos: este o problema mai comuna decat crezi.

Din fericire, ai mult control asupra gustului spermei tale. Stilul de viata cum ar fi dieta și exercițiile fizice, consumul de alcool dar și fumatul, toate pot influenta gustul spermei.

Exista o conexiune stiuta de mult intre sanatatea ta și gustul spermei. De fapt, exista tot felul de mituri și legende despre acest subiect.

Stimulente de top pentru femei și bărbați - Îmbunătățește radical performanțele sexuale

In China Antica, exista o tehnica numita „White Tigress” (tigroaica alba) in care se credea ca femeile care consuma sperma barbatilor traiesc mai mult și isi mentin frumusetea. Totodata, ajuta la mentinerea pielii mai curate și mai lipsita de imperfectiui.

Cu toate ca in zilele noastre aceste mituri s-au dovedit a fi false, inghititul spermei a ramas inca un fetish pe care multe cupluri inca il pun in aplicare.

Ar trebui insa sa te straduiesti sa faci experienta cat mai plăcută pentru partenera ta. Poti incepe prin a aschimba gustul spermei. Acest lucru face nu doar finalizarea, ci intreg sexul oral mai placut.

Exista multe studii care sustin ca inghititul spermei este benefic pentru femeie (chiar pana la ameliorarea depresiei), dar trebuie sa isi doreasca sa se ajunga in acel punct pentru a avea parte de aceste beneficii.

CoolMann Cum Enhancer – Capsule pentru Cresterea Volumului de Spermă

Totusi, daca o face și experienta nu e plăcută, nu va mai incerca a doua oara. Di acest motiv, este important sa cauți câteva metode prin care sa te asiguri ca gustul spermei este placut. Iata ce trebuie sa faci.

Pentru inceput, este bine de stiut faptul ca lichidul seminal este făcut din apa, fructoza, sodiu, câteva vitamin și minerale.

Gustul spermei poate fi foarte variat. De la gust de inalbitor pana la gust aproape dulce (aproape). Evident, nu poți detin control complet asupra gustului, dar o pori influenta printr-o dieta corespunzatoare și un stil de viata sanatos.

Barbatii nu stiu care este gustul, așadar iti poți intreba partenera. Acasa trebuie as fie sincera cu tine. Daca vrei sa afli adevaru pentru a face schimbarile necesare, nu trebuie sa eviti adevarul. Cere-i sa fie sincera. Pe urma, poți face schimbarile necesare.

Inainte de toate insa, iata câteva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa ai grija la gustul lichidului seminal.

Cele mai noi stimulente pentru femei - Orgasme de neuitat

Lucruri de evitat, care afecteaza gustul spermei

Exista mai multe alimente și alegeri ale stilului de viata ce pot afecta gustul spermei. Iata care sunt cele mai comune schimbari pe care trebuie sa le faci.

alimente-pentru-imbunatatirea-gustului-spermei

Fumatul

Gustul neplacut al tigarilor se poate infuza in lichidul seminal daca esti fumator. Mai ales daca fumezi des sau daca fumez exact după sex. Mirosul iese de asemenea prin piele și sfarcuri. Asa cum fumatul iti poate inrautati respiratia, poate avea un efect negativ și asupra gustului lichidului seminal.

Consumul de alcool și marijuana

Alcoolul dar și marijuana poate schimba gustul spermei. Este indicat sa nu consumi alcool exact după sex și totodată sa eviti consumul in exces al acestuia inainte de activitatile sexuale.

Lactatele

Lactatele sunt benefice pentru tractul digestiv și pentru sanatate in general, dar nu și pentru gustul spermei.

Mai mult de atat, acestea pe pot face sa fim balonati, ceea ce poate afecta performanțele sexuale in general. Nimeni nu poate să se simtă în formă pentru sex daca este balonat. Asadar, inanite de sex nu consuma lapte, branza, iaurt sau unt. Puteti merge la o inghetata dupa, nu inainte.

Alimentele bogate in sulf

Alimentele ce contin cantitati mari de sulf cum ar fi conopida, brocoli și varza intensifica gustul spermei (si nu intr-un mod placut).

Cofeina

Putina cofeina e ok, inas prea multa poate schimba radical gustul spermei. Cofeina in cantitati mari vor face sperma sa aiba un gust amar, foarte neplacut.

Afrodiziace la super oferte

Alimentele procesate

Burgerii de la fast food, pizza și cartofii prajiti contin niste chimiale care fac sperma sa aiba un gust amar. Din acest motiv, este bine sa le consumi cat mai rar.

Sparanghelul

Acsta probabil ca e evident. Daca iti poate afecta atat de mult urina, imagineaza-ti ce poate face pentru sperma ta.

Alimente ce inrautatesc respiratai

Exista de asemenea multe alimente pe care nu ai dori sa le consumi daca vrei sa imbunatatesti gustul lichidului seminal. Aceste alimente sunt similare cu cele pe care nu ai vrea sa le consumi daca urmeaza sa saruti o fata.

Ca regula de baza, alimentele care sunt nepotrivite de a fi consumate atunci cand mergi la o intalnire, nu sunt potrivite nici pentru o noapte cu partenera. Cu alte cuvinte, alimentele care iti inrautatesc respiratia, pot inrautati și gustul spermei.

Multe alimente dar și obiceiuri cum ar fi fumatul și consumul de alcool umpla organismul de toxine, ceea ce face sperma sa aiba un gust ciudat.

Ce poți consuma pentru a imbunattati gustul spermei

Am vorbit despre ce nu e bine sa consumi, dar exista și anumi alimente care pot as te ajute sa imbunatatesti gustul lichidului seminal. E bin sa tii cont de acestea și si sa le consumi inainte de actul sexual. Ca regula de baza, daca ceva este foarte sanatos pentru tine, cel mai probabil va fi benefic și pentru alte zone.

Rilaco XXL – Prezervative din Latex, 3 buc

Daca nu e santos, probabil ca va avea efecte negative și asupra gustului seminal. Tine minte și faptul ca gustul și mirosul au o legatura stransa. Acestea fiind spuse iata ce poți sa consumi pentru a imbunatati gustul spremei.

Indulcitorii

Scortisoara, iarba de grau, patrunjelul, lamaia, menta, toate s-au aratat ca pot imbunatatti (indulci) gustul spermei. Mancarurile indulcite natural (nu prajiturile) cum ar fi ananasul, prunele, kiwi și afinele pot face gustul mai placut. Asadar fa-ti provizii de ananas pentru a imbunatati gustul lichidului tau seminal.

Merisoarele

Aceste fructe pot sa imbunatateasca gustul prin echilibrarea nivelului de pH. Asadar, daca vrei sa consumi o bautura alcoolica, iti recomand ceva cu merisoare, macar astfel ai sanse mai mari sa imbunatesti gustul lichidului tau seminal.

Produsele speciale

Exista multe produse care au rolul de a imbunatati gustul spermei. Cu toate ca multe dintre ele nu sunt foarte bine studiate, se crede ca functioneaza. Multi utilizatori sustin ca aceste produse i-au ajutat sa imbunatateasca gustul spermei.

Unul dintre cele mai populare de pe JustLove sunt picaturile Yummycum. Acestea sunt concepute pentru a  imbunatati gustul lichdidului seminal și pentru a oferi o experiență mai partenerei.

Yummy Cum – Picaturi pentru schimbarea gustului spermei

Poti de asemenea as schimbi gustul spermei pur și simplu prin consumul de mai multa apa. Alcalinizarea corpului cu alimente cum ar fi patrunjel, menta și lamaie pot ajuta la imbunatatirea gustului spermei. Sucul de ananas și alte fructe cum ar fi merele, prunekle, ciresele asu afinele pot de asemenea sa imbunatateasca gustul.

Hidratarea este de asemenea foarte importanta deoarece te va ajuta sa fii in forma.

Beneficiile unei diete mai sanatoase pentru sperma ta

Cu cat mananci mai sanatos, cu atat vei fi mai sanatos. Daca vrei sa imbunatatesti sanatatea dar și gustul spermei tale, incaerc sa mananci sanatos. Sanatatea spermei tale este un indicato al sanatatii tale generale. Consumul de alcool, dar și de droguri sau etnobotanice, cafea sau fumatul pot altera gustul spermei, facand-o mai amara sau pur și simplu neplacuta.

In locul acestor obiceiuri, incearca sa consumi fructe ce contin zahar în mod natural. Se pare ca veganii și vegetarienii au o sperma cu gust mai placut, probabil datorită faptului a consuma mai multe fructe și legume și nu atat de multa mancare procesata și carne rosie, care poate face sperma mai sarata.

Dildo-uri de calitate la super prețuri

Concluzie

Cu toate ca nu putem controla in totalitate gustul seminal, exista multe obiceiuri atât în stilul de viata cât și din punct de vedere al dietei pe care le putem face.

Daca vrei ca partenera ta sa se bucure mai mult de sexul oral (pe care ti-l face) și sa isi doreasca mai mult sa inghita, tine cont de sfaturile noastre și sansele ca aceasta sa fie de acord sa mai faca și alta data sex oral cresc considerabil.

Data viitoare cand mergi la cumparaturi, petrece mai putin timp la raionul de lactate și carne și mai mult la fructe și legume. Vei observa diferenta asupra sanatatii tale și partenera asupra gustului spermei.

De regula, alimentele care sunt benefice pentru sanatatea ta, sunt benefice și pentru gustul lichidului seminal. Cu toate astea, exista și câteva exceptii.

Tine cont de faptul ca și carnea sau lactatele sunt benefice pentru sanatate și nu trebuie sa renunti complet la acestea (daca nu asta iti doresti). Totusi, incearca sa le eviti inainte de activiatile sexuale daca vrei sa imbunatatesti gustul spermei.

Surse de informare

  • How To Make Your Semen Taste Better – Mens Health, Bray Stoneham
  • How to Make Semen Taste Better – Ask Men, Aly Walansky
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.