Îndrăgostit de o fată care are prieten – Cum să furi prietena cuiva?

cum sa flirtezi cu o fata care are prieten

Cand iesi in oras în mod regulat pentru a intalni femei ai toate sansele sa gasesti fete care sunt deja cuplate. Nu exista nimic mai frustrant decat sa simti ca ai o legatura puternică cu cineva care este indragostit de o alta persoana.

Intr-o astfel de situatie, ai doua optiuni: mergi mai departe, sau iti incerci norocul. Stiu, este dificil sa decizi urmatorul pas. Care este protocolul? Este in regula sa alergi după o fata care are deja un iubit?

Despre asta vom discuta in acest articol. Dar mai intai, trebuie sa raspundem la o intrebare importanta.

De ce vrei o fata care are un iubit?

Inainte de a merge mai departe, trebuie sa te intrebi de ce doresti o fata care are deja un iubit. Exista miliarde de femei in lume, iar multe dintre ele traiesc la o distanță mica de tine, deci de ce este ea atat de speciala?

Sfat: Poti incerca un parfum cu feromoni, acestea contin un hormon care face persoanele de sex opus să se simtă atrase inconstient de tine. Astfel, iti va fi mai ușor sa faci persoana dorita să se simtă atrasa de tine.

Daca ai un raspuns convingator la aceasta intrebare, atunci ar putea exista un motiv bun pentru a alerga in continuare după acea fata. Daca insa nu poți da un raspuns clar, atunci ar trebui sa-ti vezi de drumul tau.

Nu sunt aici pentru a-ti spune cand trebuie și cand nu trebuie sa umbli după o fata care are un iubit, dar incerc sa te conving ca ai nevoie de un motiv bun pentru a face asta.

Daca alegi sa o cauți in continuare, urmatorul lucru pe care trebuie sa-l intelegi este ca procesul nu va fi nici ușor, nici placut. Asteapta-te sa treci prin multe situatii dificile daca iti doresti alaturi o femeie care este deja intr-o relatie.

Pentru inceput, despartirea ei – chiar daca ea vrea ca relatia sa ia sfarsit – va fi dificil și dureros pentru toti cei implicati. Ar putea fi chiar prea dureros pentru ea sa fie cu altcineva intr-un timp atat de scurt.

atractia fata de o fata care are iubit

In plus, sentimentele oamenilor sunt foarte imprevizibile după o despartire. Asa ca, desi ar putea fi interesata de tine acum, sau sapte saptamani mai tarziu, ar putea sa se razgandeasca rapid. Pur și simplu nu ai de unde să știi cum vor merge lucrurile după despartire.

Dar sa spunem ca totul merge conform planului. Ea se desparte de prietenul ei, iti spune ca este indragostita nebuneste de tine și incepeti o relatie.

Grozav – dar iata o problema care apare frecvent: Te vei intreba daca nu cumva este un alt baiat care asteapta sa va desparta. Te vei intreba mereu daca relatia voastra va avea aceeasi soarta ca ultima in care partenera ta a fost implicata. Aceasta teama va fi intotdeauna prezenta.

Deci, inainte de a-ti asuma riscul, intreaba-te: Chiar iti place aceasta fata, sau vrei doar sa castigi acest joc?

Dorinta de a fi cu cineva fără de care nu iti vezi viitorul este foarte puternica. Dar la fel este și dorinta de a fi victorios, de a dovedi ca esti mai bun, mai puternic sau mai atractiv. Trebuie sa intelegem care sunt motivatiile noastre ori de cate ori punem ochii pe o femeie, mai ales atunci cand mai exista cineva in peisaj.

Aceasta ar trebui sa fie una dintre intrebarile după care te ghidezi: daca urmaresti pe cineva pentru a te simti bine sau pentru a fi alaturi de acea persoana?

Este acceptabil sa umbli după o fata care are iubit?

Nu suntem aici pentru a imparti sfaturi psihologice, dar vrem sa abordam intrebarile esentiale. Pe scurt, uneori este acceptabil, alteori nu. Inca o data, motivatiile tale te vor ajuta sa examinezi aspectul etic al situatiei in care te te afli.

Lasand la o parte considerentele, daca o fata este intr-o relatie nesanatoasa, abuziva sau toxica, nu ar trebui sa versi nicio lacrima pentru despartirea ei. Cu toate acestea, ar trebui sa te gandesti la modul in care ai reactiona tu daca ai fi intr-o relatie toxica (tinand cont ca te intalnesti cu cineva care ar intra intr-una).

La sfarsitul zilei, probabil nu ai fi foarte mandru de tine, deci gandeste-te bine ce vrei. Tot ce poți sa faci este sa ii oferi un sprijin, sa fii grijuliu și sa ii dai de inteles ca esti interesat de ea, sperand sa te aleaga pe tine.

sfaturi cum sa furi prietena altcuiva

Este, de asemenea, o mare diferenta intre a avea un iubit și a avea un iubit serios. Un tip cu care se intalneste de câteva luni nu este la fel ca un tip cu care traieste de cativa ani.

Daca simti ca trebuie sa fii cu aceasta persoana și – acest lucru esential – sentimentul este reciproc, atunci poți merge mai departe. Asta nu înseamnă ca ceea ce faci este corect, sau ca relatia voastra va functiona. Dar, din punct de vedere etic, doi adulti care se aleg unul pe altul, in ciuda oricaror atasamente anterioare, au dreptul sa isi construiasca o relatie.

Dar exista și motive puternice pentru a renunta la gandul de a cuceri o femeie aflata intr-o relatie. Daca fata este fericita, de ce ai vrea sa o desparti de partenerul ei? Sansele de a o convinge sa se desparta de iubitul ei sunt destul de mici, asta daca nu apelezi la lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu.

Apoi, daca iti place asa mult aceasta persoana, nu ar trebui sa fii fericit pentru ea? Din nou, nu iti pot spune ce sa gandesti, simti sau faci. Te pot ajuta doar sa raspunzi sincer la câteva intrebari esentiale.

Fa-o sa se indragosteasca de tine

Pentru a face o femeie sa se indragosteasca de tine ai nevoie de multa incredere și forta. Gandirea pozitiva te va ajuta sa obtii atitudinea de care ai nevoie pentru a face o fata care are deja un iubit, sa se indragosteasca de tine.

Teoretic, trebuie sa te pui pe tine pe primul loc cand ii face curte cuiva, mai ales daca acea persoana are un iubit. Practic, asta înseamnă ca iti vei face timp pentru ea, doar atunci cand chiar vei avea timp pentru ei.

Afrodiziace care te ajută și ai po noapte romantică alături de persoana iubită

Nu-ti neglija locul de munca, pasiunile, antrenamentele sau orice alta parte a vietii tale pentru a incerca sa faci o femeie sa se indragosteasca de tine. Cel mai bun și mai atractiv lucru pe care i-l poți oferi chiar acum este puterea și independenta ta fata de situatia ei. Alergand spre ea de fiecare data cand iti spune ca are nevoie de tine vei distruge acea putere.

cum sa faci o fata cuplata sa se indragosteasca de tine

Stabilirea limitelor este, de asemenea, importanta cand incerci sa faci o fata sa se indragosteasca de tine. Acest lucru este mult mai important atunci cand acea faca are și un iubit. Daca nu esti decat un umar pe care plange atunci cand sufera, s-ar putea sa te placa, dar nu se va indragosti de tine.

Ai putea fi prietenul ei, baiatul pe care il suna sa se planga atunci cand relatia ei nu merge bine, dar nu barbatul pe care l-ar dori de partener. Ar fi bine daca te-ai putea separa de relatia in care ea se afla in acest moment. Dar daca totusi vrei sa-i oferi sfaturi, asigura-te ca o faci doar cand ai timp. Nu alerge spre ea de fiecare data cand simte nevoia sa vorbeasca cu cineva.

Este esential sa construiesti o legatura cu fata pe care vrei sa o faci sa te iubeasca. Probabil ai construit deja o conexiune, insa poți face oricând aceasta legatura mai puternica, pentru a o impinge spre o iubire romantica.

Dcaa vrei sa o faci sa te iubeasca, fa-o sa rada. Nu subestima puterea rasului. Daca reusesti sa faci o fata sa rada, o ajuti sa treaca mai ușor peste problemele pe care le are in relatie. Trebuie doar sa ii arati cat de bine se poate simti alaturi de tine. Astfel vei reusi sa o convingi sa te aleaga pe tine.

In acelasi timp, s-ar putea ca partenerul ei sa nu fie foarte interesat de ea. In anumite relatii, exista parteneri care nu se simt pretuiti. Poate ca a și uitat cum este sa fie cu un barbat care o doreste, care o face să se simtă apreciata.

Ba mai mult, s-ar putea sa aiba o relatie cu un tip cu care nu are prea multe in comun. Daca este asa, atunci joaca-te cu puterea pe care o ai – nu fi superficial ci emotional, intelectual și creativ. Uneori, mai ales in relatiile de lungă durată, un partener ar putea deveni dezinteresat de pasiunile celuilalt.

In final, nu uita de rolul atingerii. Odata ce chimia emotionala și intelectuala s-a dezvoltat, trebuie sa gasesti o modalitate de a-ti expirma interesul fizic fata de ea. Risti sa fii umarul pe care plange atunci cand relatia ii merge prost. Atingerea trimite un mesaj clar ca ai un interes sexual și nu urmaresti doar sa-i fii prieten. De asemenea, iti permite sa testezi interesul ei fata de tine și sa stabilesti alte limite pentru relatia existenta deja. Daca ea raspunde la aceste atingeri, atunci înseamnă ca intre voi se dezvolta o atactie.

Pe scurt, este dificil sa faci o femeie care este deja intr-o relatie, sa se indragosteasca de tine. Dar, daca aceasta persoana chiar este importanta pentru tine, s-ar putea sa merite efortul. Daca sunteti prieteni, înseamnă ca aveti deja o legatura puternica. Insa, trebuie sa treci la nivelul urmator și sa-i arati ca vrei mai mult decat o simpla prietenie. Lasa-te ghidat de sentimente!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.