Jes Extender, aparat pentru mărirea penisului – Review. Cât este de eficient? Cum funcționează?

jes extender

Nu exista dubii la faptul ca aparatele pentru marirea penisului pot și iti vor face penisul mai mare, insa cu toate astea probabil stii deja ca nu toate oferă rezultate optime. Cum vine asta? Simplu! Daca cumperi un aprat ieftin, făcut „pe vapor” de o companie de care nu a auzit nimeni, sansele sunt sa nu aiba niciun efect, sau chiar sa aiba efect negativ asupra penisului tau.

Decat sa treci prin toate cestea, cel mai indicat ar fi sa optezi pentru calitate și sa cumperi un produs de la o firma cunoscuta, cum ar fi Jes Extender.

Ce este Jes Extender?

Fiind conceput in 1995 pe post de aparat medical pentru tratarea bolii peyronie, Jex Extender este unul din cele mai populare dispozitive de pe piata, fiind primul model ce a aparut pe piata. Acesta a functionat, a reusit sa trateze cu succes boala Peyronie, dar s-a observit alt efect interesant – ajuta la marirea penisului.

Bathmate Hydroxtreme7 – Pompa ce te ajută să iti maresti penisul in dimesniuni. Pentru un penis gigant.

Bathmate Hydroxtreme7 – Pompa pentru Marirea Penisurilor intre 13 si 18 cm

Intre timp, Jes Extender a fots folosit de peste 250.000 de barbati și a avut efecte extraordinare.  Bineinteles, exista multe modele de astfel de dispizitive pe piata, da acesta este mai presus de celelalte datorită calitatii sale.

Este făcut din material de calitte superiara, cum ar fi otel chirurgical și silicon medicinal pentru partile moi. Este confecționat in Danemarca, așadar este conceput conform regulilor foarte stricte ale acelei tari. Nu e nicio surpriza ca exista asa putine recenzii negative pentru acest dispozitiv.

Pompe de calitate de top, pentru mărirea penisului

Cum functionează aparul de marit penisul Jes Extender?

Jes Extendertin penisul strans. Spus mai simplu, acesta adauga presiune penisului, pentru a-l face sa se adapteze in celule mai mici ce eventual vor creste ma imari. Presiunea nu trebuie sa fie dureroasa sau inconfortabila.

Ca o consecinta directa a acestui proces natural, penisul creste atât în lungime cât și in grosime. Rezultatele insa nu vor aparea in primele saptamnai. Trebuie sa il folosesti cel putin câteva saptamani sau chiar luni pana sa vezi abia inceputul rezultatelor. Fiind o metoda naturala de marit penisul, e nevoie de mult timp.

Conform statisticilor disponibile pe site-ul oricinal, utilizatorii sustin ca au obtinut o marire cu pana la 28% in jumatate de an. Bineinteles, asta in cazurile fericite. Rezultatele difera de la un individ la altul. Unii au norocul să obțină un penis mai mare, in tip ce altii. nu prea.

Cum se foloseste Jes Extender?

Folosind Jes Extender este un dispozitiv simplu și intuitiv de folosit. Doar uitandu-te la el, poți sa iti dai seama cum functioneaza. Cu toate astea, daca e prima oara cand il folosesti, ete indicat sa citesti sintrusctiuile. Sunt cativa pasi simpi prin care il poți inhala corespunzator. Incepe prin a introduce penisul prin inelul de la baza jucăriei, barele ramanand pe lateral.

cum se foloseste jes extender

Partea de sus este din silicon – pune varful penisului prin aceasta. Fixeaza-l pentru siguranta și esti gata!

Ultimii pasi implica aplicarea fortei. Exista 2 bare de extindere pe fiecare prate a penisului. Poti aplica mai multa sau mai putina presiune. Asigura-te ca nu e foarte inconfortabil. De asemenea, nu ar trebui sa fie dureros. Cu toate astea, se va simti tensiune. Este normal. Gaseste echilibrul perfect atunci cand il strangi.

Pump Worx Euro – Singura pompa de mărirea penisului de care ai nevoie

Pump Worx Euro – Pompa pentru Marirea Penisului

Tine minte ca aplicand prea multa presiune nu va grabi rezultatele. Singurul lucru pe care il poți obtine astfel sunt dureri in zona penisului și chiar leziuni.

Pentru cine este potrivit Jes Extender?

Acest dispozitiv este potrivit tuturor care vor sa isi mareasca pensisul in lungime. Majoritatea barbatilor au un penis de dimensiuni medii, insa cu toate astea se compara cu barbații din filmele porno, care sunt atent alesi pentru penisul lor gigant. Acele penisuri sunt insa exagerat de uriase. Insa din acest motiv, il vor mai mare.

Il vor mai mare tat pentru ei, cât și pentru partenre. Indiferent ca ai un penis mic sau mediu dar iti doresti sa cresti in dimensiuni, cu dedicatie și perseverenta, poți reusi.

Jex Extender este de asemea potrivit pentru cei care au deja un penis mare. Chiar daca ai un penis mare, de ce sa nu il ai și mai mare? Cu toate astea, tine cont de faptul ca cu cat e mai mare penisul tau, cu atat va creste mai putni. Proportional, presoanele cu penisul mic vor obtin cele mai bune rezultate.

Cele mai eficiente creme și geluri pentru mărirea penisului

In ceea ce priveste varsta utilizatorilor, se recomanda ca cei ce il utilizeaza sa aiba peste 18 ani. In mod normal, ar trebui sa astepti pana la 20. Atunci corpul inceteaza sa creasca natural, așadar e timpul sa treci la urmatoarea etapa e crestere a penisului. Poti lua decizii bun după ce procesul de crestere naturala a penisului inceteaza. Cat despre varsta maxima, nu exista restrictii.

Jes Extender este potrivit chiar și pentru cei care sufera de penis curbat. De fapt, acesta a fost rolul sau original.

Efectele secundare ale aparatului de mărirea penisului Jes Extender

Nu exista efecte secundare ale utilizarii acestui aparat atat timp cat este folosit corespunzator. E posibil sa experimentezi senzații de disconfort mediu, roseata sau mancarimi pana e obisnuieste organismul cu acesta. In acel moment, trebuie as iei in considerare câteva lucruri de precautie. Evita s foil folosesti daca ai rani asu taieturi pe piele. Asteapta mai bine pana s-au vindecat.

Bathmate Hydroxtreme11 – O pompa pentru mărirea penisului uriasa. Perfecta pentru cei ce doresc calitate

Bathmate Hydroxtreme11 – Cea mai mare Pompa pentru Marirea Penisului

Cu toate ca e posibil sa citesti ca unii utilizatori il folosesc in timp ce dorm, nu este deloc indicat, mai ales daca ai tendinta de a te misca in somn – mai bine sa fii sigur decat sa iti para rau dupa.. Daca penisul devin erect cand il folosesti, scoate dispozitivul și pune-l iar cand erectia dispare.

Avantajele aparatului Jes Extender

  • Rezultate dovedite clinic și sustinut de dovezi stiintifice
  • Confectionat din materiale de caliate superioara, care orefa posibilitatea utilizarii aparatului pe perioade lungi de timp
  • Usor și sigur de folosit, insa necesită câteva precautii
  • Vine cu o politica de returnare a banilor, ce garanteaza eficienta
  • Dispnibil in mai multe modele și marimi pentru a se potrivi penisului tau

Dezavantajele aparatului Jes Extender

  • Dureaza mult pana sa apara rezultate bune
  • Poate dura ceva pana te obisnuiesti cu el

Intrebari frecvente

Pot sa fac sex in timpul tratamentului?

Bineinteles, dar nu cu dispozitivul pe penis. Scoate-l și bucura-te de sex. De fapt, multi utilizatori au observat de asemenea erectii imbunatatite in urma unui tratament cu dispozitivul Jes Extender. Persoanele care sufereau de probleme usoare de erectie au reusit sa treaca peste acestea cu ajutorul acestui aparat

Avand in vedere ca acesta actioneaza la nivel celular, e nevoie de mai mult sange și nutrienti pentru a-l face sa creasca. Excesul de sange din penis duce inevitabil la erectii mai mari, mai ferme și mai puternice – un efect bine venit.

aparat jes extender

Pot folosi Jes Extender la munca?

In cazul in care jobul tau nu necesită mult efort fizic, ta. De asemenea, il poți folosi atunci cand mergi la cumparaturi. Unele persoane il folosesc chair și cand dorm – totusi aceasta nu e o idee buna daca tinzi sa te misti atunci cand dormi.

Maximizer Worx VS1 – Pompa revolutionara ce te ajută să obtii un penis mai mare și mai puternic.

Maximizer Worx VX1 Power Pro Pump – Pompă pentru Mărirea Penisului

Concluzie

Poate fi destul de dificil sa gasesti pareri negative despre Jes Extender. Inafara faptului ca dureaza mult pana apar rezultatele – ceea ce e perfect normal avand in vedre ca ajuta la mărirea penisului în mod natural, Jes Extender este ușor de folosit și se vinde bine de peste 2 degenii. Daca nu era bun, nu ar mai fi fost aici acum.

Sper ca acest review la dispozitivul Jes Extender sa iti fi raspuns la toate intrebarile tale. Daca ai nelamuriri, scrie in comentarii și iti voi raspunde cu drag. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.