Jucării Erotice – Catalog. Prețuri și Ghid complet de utilizare a fiecărui tip de jucărie

ghid pentru jucariile erotice

Jucariile erotice moderne au aparut in urma cu câteva zeci de ani, dar inca sunt vazute precum un tabu de majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, in ultimul timp (in special după aparitia filmului Fifty Shades of Grey) acestea au capatat o popularitate ca niciodată in trecut.

Totusi, cand ai contact pentru prima oara cu o jucarie erotica, acestea pot parea foarte intimidante și greu de utilizat, chiar daca in realitate lucrurile nu stau deloc asa. In continuare va voi vorbi de cele mai utilizate jucarii erotice de pe piata și modul in care se utilizeaza acestea.

Vibratoarele – Cele mai cumparate jucarii erotice

Fiind cele mai utilizate jucarii erotice de pe piata, acestea sunt deseori confundate cu dildo-urile. Diferenta intre vibrator și dildo este ca dildo-ul este utilizat ca atare, in miscari inainte-inapoi, de penetrare, in timp ce vibratorul poate fi prevăzut cu diferite funcții cum ar fi vibratii, încălzire, rotație, pulsatie și multe altele.

Vibratoarele, la randul lor sunt și ele de foarte multe tipuri. Exista vibratore rabbit, vibratoare realistice, de cuplu, pentru clitoris, oua vibratoare, și nenumarate alte modele. Haideti sa le luam pe rand, pe cele mai populare dintre acestea.

Vibratoare de TOP - Cele mai bune vibratoare

Vibratoarele realistice

Vibratoarele realistice au forma unui penis și au deseori rolul de a simula un penis adevărat. Totusi, spre deosebire de penis, aceste jucarii erotice sunt prevazute cu anumite funcții care le fac mult mai placute, oferind plăceri pe care niciun penis nu este capabil sa le ofere.

Asadar, femeile care doresc o experiență similara cu cea a unui penis adevărat insa pur și simplu nu pot ajunge la orgasm in timpul sexului obisnuit, vibratoarele realistice sunt ceea ce au nevoie.

Vibratoare realistice din materiale de calitate

Cum se utilizeaza?

Vibratoarele realistice pot fi de doua feluri: cu sau fără telecomanda. Cele fără telecomanda sunt utilizate cu ajutorul unor butoane aflate la baza jucăriei. Cele cu telecomanda sunt controlate cu ajutorul telecomenzii.

Cele mai populare sunt vibratoarele cu telecomanda fără fir, numite vibratoare realistice wireless.

Vibratoarele realistice sunt unul din cele mai cumparate și utilizate jucarii erotice din lume, la un loc cu dildo-urile și vibratoarele rabbit.

Vibratoarele rabbit

Vibratoarele rabbit sunt folosite pentru penetrarea vaginului in timp ce un membru secundar stimuleaza clitorisul. Astfel, acesta ajuta la stimularea ambelor zone in acelasi timp, oferind plăceri incredibile oricarei femei. De regula, aceste jucarii erotice includ diferite funcții și viteze de vibrație.

Cum se folosesc?

Seteaza vibratoarele la functia dorita și introdu-l ușor in vagin, tinand de maner. Exista vibratoare rabbit cu miscari inainte-inapoi, care pot fi utilizate fără maini. Daca vibrațiile ti se par prea puternice sau prea usoare, le poți regla oricand, chiar și in timp ce folosesti jucaria.

Sfat: Familiarizeaza-te cu butoanele de pe interfata jucăriei inainte sa il introduci in vagin pentru a nu fi nevoie sa il scoti mereu cand vrei sa schimbi viteza sau modul de vibrație.

Vibratoare rabbit pentru din cele mai bune materiale

Vibratoarele pentru punctul G

Vibratoarele pentru punctul G sunt asemanatoare cu cele clasice, diferenta fiind faptul ca au varful curbat, pentru a atinge mai ușor punctul G. Aceste jucarii erotice sunt folosite de femeile de pretutindeni care au probleme in atingerea orgasmului.

Fiind perfect concepute pentru acest punct sensibil, te vor ajuta sa obtii orgasm imediat. Contrar a ceea ce se crede, vibratoarele pentru punctul G nu scad plăcerile din timpul sexului obisnuit cu partenerul, ci dimpotriva: te ajută să iti cunosti mai bine organismul, astfel ca pe viitor vei putea obtine orgasm mai ușor.

Vibratoare care stimulează intens punctul G

Cum se utilizeaza?

Vibratoarele pentru punctul G sunt introduse in vagin precum un vibrator clasic. Varful curbat sau bombat ajuta la stimularea precisa a punctului G, oferind plăceri incredibile.

Vibratoarele de cuplu

Unele persoane cred ca vibratoarele sunt facute doar pentru activitatile solo. Cu toate ca sunt perfecte pentru a te relaxa de una singura după o zi grea, exista și vibratoare concepute special pentru cuplu, care asigura plăcere ambilor parteneri. Acestea au o formă de U și au rolul de a creste plăcerile din timpul sexului.

Vibratoarele pentru cuplu, jucăriile erotice pentru sexul romantic

Cum se utilizeaza aceste jucarii erotice?

Un membru al vibratorului de cuplu se introduce in vagin, in timp ce cel de-al doilea va sta in exterior, indreptat inspre clitoris. Acestea au dimensiuni mici, pentru a permite și penisul sa penetreze vaginul, pe langa vibrator.

Sunt facute din materiale de calitate pentru a asigura confort. In timpul sexului, puteti porni vibrațiile care vor stimula atat vaginul, cât și penisul, dar și clitorisul datorită membrului din exterior.

Aceste jucarii erotice pot creste semnificativ plăcerile din timpul sexului pentru ambii parteneri, făcând partidele mult mai intense.

Oua vibratoare

Ouale vibratoare sunt facute dintr-un material moale și placut la atingere și au o formă ovala, de oua. Acestea pot avea forma unui singur ou sau a mai multe, lipite unul de altul.

Ouă vibratoare - Jucării erotice pentru orgasme adânci

Cum se utilizeaza

Ouale vibratoare sunt niste jucarii erotice deosebite care nu se folosesc prin miscari inainte-inapoi precum majoritatea celorlalte tipuri de vibratoare. Acestea se introduc in vagin cu totul, la exterior ramanand doar un snur din material rezistent (de regula din acelasi material precum jucaria in sine). La baza acestui snur sunt prevazute niste butoane cu ajutorul carora poți controla vibratiile.

Aceste jucarii sunt concepute special pentru a fi introduse adanc in vagin, oferind vibratii acolo unde alte vibratoare nu reusesc, oferindu-ti orgasme extrem de puternice.

Exista pe piata și oua vibratoare cu aplicatie, concepute pentru a putea fi controlate de la mii de kilometri departare. Acestea pot fi folosite de cuplurile aflate la distanță sau la studiourile de videochat, oferind clientilor control asupra jucăriei.

Vibrator Elity Lise cu Aplicație, 7 viteze

Vibratoare pentru clitoris

Vibratoarele pentru clitoris sunt niste jucarii care au rolul de a se ocupa de cea mai neglijata zona din timpul sexului. Acestea nu se introduc in vagin, ci ofera vibratii la exterior, la nivelul clitorisului.

Au diferite forme iar unele sunt prevazute cu strap-uri pentru a putea fi utilizate fără maini. Sunt facute din materiale de calitate superioara pentru a nu irita clitorisul, care este foarte sensibil la atingere

Se spune ca orgasmele la nivelul clitorisului sunt mai puternice decat cele vaginale, iar aceste vibratoare demonstreaza asta cu brio. Sunt perfecte pentru femeile care doresc sa experimenteze plăceri intense la nivel clitoridian.

Vibratoare pentru stimularea clitoridiană intensă

Mod de utilizare

Aceste jucarii sunt ușor de utilizat. Pur și simplu pui vibratorul pe clitoris, după care pornesti vibrațiile pentru a te bucura de orgasme externe puternice. Daca este prevăzut cu strap-uri, le poți lega de talie sau de coapse, conform instructiunilor.

Vibratoare pentru masaj

Vibratoarele de masaj sunt niste jucarii erotice prevăzut cu un varf de dimensiuni mai mari decat celelalte tipuri de vibratoare. Acestea au varful flexibil, astfel ca se poate misca in orice directie.

Pe langa plăcerile obisnuite prin penetrare, vibratoarele pentru masaj sunt adesea utilizate pentru masaj după o zi grea. Acestea pot relaxa muschii din orice zone ale corpului, putand fi utilizate fără niciun scop sexual.

Vibratoarele pentru masaj - Jucăriile care-ți oferă plăcere și relaxare în același timp

Mod de utilizare

Dupa ce sunt pornite, vibratoarele pentru masaj pot fi folosite in doua moduri: pentru relaxare sau pentru placere.

Daca vrei sa le folosesti pentru placere, pur și simplu introdu-le in vagin precum un vibrator clasic sau conform instructiunilor. Atentie: sunt multe modele care au capul foarte mare, fiind imposibil de introdus. Acestea sunt folosite doar pentru relaxare

Daca vrei sa le folosesti pentru relaxare, pur și simplu foloseste vibrațiile asupra muschilor care ii simti tensionati. In cel mai scurt timp vei simti o detensionare puternica. Ajusteaza vibrațiile la viteza dorita.

Spre deosebire de vibrațiile celorlalte tipuri de vibratoare, acestea sunt mai mult ca niste pulsatii, scopul lor principal fiind de relaxare musculare. Sunt ideale pentru a fi folosite chiar și pentru scopuri terapeutice, ajutand la combaterea stresului și anxietatii.

Vibratoarele Finger

Fiind confectionate in general din cauciud , aceste jucarii sunt prevazute cu striații și sunt perfecte pentru degetul tau. Practic, aceste jucarii se pun pe degetul tau și au rolul unui mini vibrator: de a oferi plăceri incredibile femeilor.

Vibrator Lady Finger 8 cm

Mod de utilizare

Vibratoarele finger se pun pe deget, după care se pornesc vibratiile. Acestea sunt perfecte pentru jocurile solo dar pot fi de asemenea folosite și de partener, pentru o experiență de fingering cum n-ai mai avut parte niciodată!

Poti folosi vibratoarele finger atât pentru vagin cât și pentru sfarcuri, coapse, solduri sau orice zone erogene doresti.

Dildo-urile – Jucariile erotice care au făcut inconjorul lumii

Dildo-urile sunt cele mai clasice jucarii erotice de pe piata. Acestea au rolul de a oferi plăceri prin penetrare, fără sa fie prevazute cu funcții de vibrație.

Deseori, au forma unui penis pentru a simula in totalitate un penis adevărat, atat la design cât și la textura, fiind confectionate din materiale care imita perfect pielea fina de pe penis. Cu toate acestea, sunt multe dildo-uri confectionate din alte materiale precum sticla sau metal.

Spre deosebire de dildo-urile din silicon, cele din sticla și metal pot fi utilizate cu orice tip de lubrifianti (dildo-urile din silicon sunt compatibile doar cu lubrifiantii pe baza de apa) și necesită o cantitate foarte mica, deoarece au o textura foarte alunecoasa. Totodata, cele din sticla și metal pot fi incalzite sau racite pentru a fi utilizate la orice temperatura doresti.

Cu toate astea, acestea nu imita prea bine un penis adevărat, astfel ca daca doresti o experiență similara cu cea a penisului obisnuit, este recomandat sa folosesti un dildo din silicon. Fiecare material are rolul sau, indeplinind anumite dorinte. Alege dildo-ul din materialul dorit pentru a-ti satisface nevoile tale.

Cele mai bune dildo-uri din România

Cum se utilizeaza

Dildo-urile sunt unul din cele mai ușor de utilizat jucarii: pur și simplu trebuie sa le introduci in vagin pentru a te bucura de plăceri incredibile.

Este recomandat sa fie introduse incet, deoarece multe dintre acestea au dimensiuni mult mai mari decat un penis de dimensiuni medii. In aceste cazuri, este recomandat sa folosesti un lubrifiant.

Dildo-urile duble

Dildo-urile duble sunt niste jucarii erotice special concepute pentru cuplurile gay dar pot fi folosite și de persoanele heterosexuale. Acestea sunt perfecte pentru a fi utilizate de ambii parteneri in acelasi timp. Un varf este folosit de un partener, iar celalalt de alt partener.

Dildo-uri duble

Cum se foloseste

Dildo-urile duble pot fi folosite atât pentru penetrare vaginala cât și anala, așadar poate fi folosit de doua femei in acelasi timp, dar și de doi barbati sau de o femeie și un barbat. Oricum și cu oricine folosesti acest dildo, un lucru e sigur: veti avea parte de plăceri cum n-ati mai experimentat niciodată!

De asemenea, poate fi utilizat și pentru jocurile solo. Femeile il pot utilia pentru penetrarea vaginala și anală simultan!

Dopurile anale – Jucariile erotice care au grija de anusul tau

Butt plug-urile sunt niste jucarii erotice folosite atat de femei cât și de barbati. Acestea sunt perfecte pentru pasionatii de jocuri anale care doresc sa experimenteze momente incredibile. Sunt facute adesea din materiale precum silicon, sticla sau metal și au o formă conica sau rotunda pentru a face penetrarea mai usoara.

Avand in vedere ca nici dopul anal, nici anusul nu se lubrifiaza în mod natural, este indicat sa folosesti un lubrifiant.

Dopuri anale - Jucăriile erotice care oferă orgasme anale extreme

Cum se folosesc aceste jucarii erotice

Dopurile anale sunt niste jucarii erotice care se introduc in anus și nu sunt folosite neaparat pentru miscari de penetrare, inainte-inapoi: deseori, acestea sunt pur și simplu introduse in anus. Daca sunt utilizate de femei, pot creste plăcerile din timpul sexului, deoarece stimularea anală poate intensifica plăcerile vaginale.

Exista și dopuri anale cu vibratii, care ofera plăceri și mai intense, insa necesită baterii. Vibratiile se ajusteaza din butoanele aflate fie pe jucarie, fie pe telecomanda (in cazul celor care sunt prevazute cu o telecomanda).

Masatoarele pentru prostata

Aceste jucarii erotice sunt special concepute pentru barbații pasionati de jocuri anale. Acestea stimuleaza anusul la cote maxime, ajutand barbații sa experimenteze unele din cele mai intense plăceri pe care le poate simti.

Masatoare pentru prostată - pentru bărbații care fac față unei provocări!

Mod de utilizare

Sunt introduse in anus și asigura o atingere precisa a prostatei. Folosind vibratiile, acestea vor stimula organul intens, oferind unele din cele mai puternice orgasme pe care le poate simti un barbat.

Bilele anale

Bilele anale sunt niste jucarii erotice care ofera plăcere nu atunci cand sunt introduse, ci cand sunt scoase din anus. Acestea sunt folosite atat de femei cât și de barbati și îți oferă posibilitatea sa experimentezi unele din cele mai intense orgasme anale pe care le poți avea.

Bile anale

Acestea sunt confectionate din materiale tari și sunt prinste intre ele cu un snur. Fiecare bila scoasa din anus ofera plăceri extreme utilizatorului, care te vor face sa uiti de tine!

Mod de utilizare

Bilele anale se introduc in anus una cate una și sunt scoase tragand de snur. Acestea pot fi metalice, prinse intre ele cu o sfoara sau din silicon, prinse intre ele cu un snur făcut din acelasi material. Exista și bile anale cu vibratii care duc plăcerile la un alt nivel.

Strap On-urile

Aceste jucarii erotice sunt prevazute din 2 parti: dildo și curele. Cureaua are rolul de a se prinde in talie, astfel ca dildo-ul poate fi folosit drept un penis artificial. Poate fi folosit atat de femei cât și de barbati, fiind potrivit pentru oricine. Barbatii care sufera de disfunctie erectila sau femeile pot folosi acest strap on pentru penetrarea partenerului.

Pe scurt, strapoanele sunt niste dildo-uri care se prind in talie pentru a fi folosite precum un penis artificial. De multe ori, cureaua (strap-ul) se poate scoate, pentru a fi folosite precum un dildo simpu.

Strap on-uri de TOP, din cele mai bune materiale

Cum se folosesc

Strap on-ul este foarte ușor de utilziat: leaga strapurile in talie și penetreaza-ti partenerul! Poti folosi aceasta jucarie in orice pozitie doresti, exact ca un penis adevărat.

Exista și strap on-urile cu vibratii, care transforma dildo-ul intr-un adevărat vibrator, o masinarie de orgasme.

Sfat: Daca sunteti la inceput, recomand sa alegeti o jucarie din material mai moale pentru a face penetrarile mai usoare.

Masturbatoarele – Jucariile erotice preferate ale barbatilor

Masturbatoarele sunt niste jucarii erotice pe care orice barbat le viseaza. Acestea sunt facute din materiale moi, de calitate care asigura confort și plăcere absoluta asupra penisului.

Acestea pot fi cu vibratii sau fără și au o multime de forme. Unele simuleaza sexul obisnuit, vaginal, in timp ce altele arata precum un cap cu gura deschis sau pur și simplu ca o gura, pentru simularea sexului oral.

Exista totodată masturbatoare în formă de anus, pentru a oferi barbatilor o experiență similara cu cea a sexului anal.

Alege masturbatorul dorit pentru indeplinirea fanteziilor tale sexuale!

Cele mai performante masturbatoare

Cum se utilizeaza

Masturbatoarele foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci penisul in orificiul special conceput. Acestea trebuie spalate cu grija, conform instructiunilor după fiecare utilizare pentru a evita dezvoltarea bacteriilor. Este recomandata utilizarea unui toycleaner.

Inelele pentru penis

Inelele pentru penis, numite adesea și inele pentru erecție sunt ajutorul de nadejde al barbatilor care sufera de probleme cu erectia sau de ejaculare precoce. Acestea ajuta barbații să obțină un penis mai erect și sa reziste mai mult inainte sa ejaculeze. Practic, orice problema pe care o poate avea un barbat, acest inel o trateaza.

Inelele pentru penis pot fi flexibile, confectionate din silicon sau casante și dure, confectionate din metal. Pentru incepatori, este indicat sa se foloseasca inele din silicon deoarece sunt cele mai sigure și ușor de utilizat

Cele mai bune inele pentru penis

Mod de utilizare

Modul de utilizare al inelelor pentru penis nu este greu: trebuie doar sa pui inelul pe penis atunci cand acesta este erect. In acel moment, inelul blocheaza sangele in penis, facandu-l mai erect, mai sensibil și prelungind actul sexual.

Cu toate acestea, este important ca barbații sa nu tina inelul pe penis mai mult de 15 minute și sa il scoata imediat daca incep sa simta disconfort puternic sau durere.

Inelele pentru penis din silicon sunt mai ușor de utilizat decat cele din metal deoarece se poate scoate foarte ușor. Inelele din metal sunt potrivite doar persoanelor experimentate, care sunt sigure ca au mereu situatia sub control. Amandoua tipurile au acelasi rol: de a mentin sangele in penis, oferind erectii puternice și prelungind actul sexual.

Exista și inele pentru penis cu vibratii, care transforma practic penisul intr-uadevărat vibrator. Acestea ajuta barbații sa satisfaca femeile deoarece cresc plăcerile din timpul sexului și te ajută să rezisti suficient pentru a-i oferi orgasme acesteia.

Nu de putine ori, inelele pentru penis au salvat cuplurile sau casniciile care erau in prag de divort datorită sexului nesatisfacator. Inelele pentru penis au reusit sa reaprinda scanteia din timpul sexului și au ajutat partenerii sa se bucure iar de orgasme ca la inceputul relatiei!

Concluzie

Acestea sunt cele mai folosite jucarii erotice din lume. Atunci cand comanzi o astfel de jucarie, este important sa fii hotarat la ceea ce iti doresti.

Fiecare jucarie indeplineste anumite dorinte, iar experienta a doua vibratoare, de exemplu, nu va fi niciodată la fel. Asadar alege jucaria pe care o doresti și pregateste-te sa experimentezi adevăratele orgasme!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.