Jocurile cu electro sex – Tot ce trebuie să știi despre această practică

jucarii pentru electro sex

Sunt multe persoane pasionate de BDSM, insa una din cele mai putin cunoscute laturi ale acesteia este electro sexul. Electro sexul inseamna, practic, includerea electricitatii in viata ta sexuala. Da, stiu, nu suna foarte sexy, dar la baza, chiar asat este: sexul ce include socuri electrice. Folosesti electricitate, cu ajutorul unor dispozitive sigure pentru a oferi excitare și plăceri sexuale.

Asadar, cum se simte electro sexul? Doare? Raspunsul nu este atat de simplu. Jucariile pentru electro sex, denumite și electrostimulatoare sunt concepute pentru a oferi plăceri intense prin intermediul socurilor electric eutilizatorilor. Acestea pot oferi plăceri incredibile – chiar și persoanelor noi in acest domeniu.

Aceste cjucarii au capacitatea de a oferi senzati incredibile, de la atingeri elictrifiante usoare pana la senzații usoare de durere.

Jucării erotice electrostimulatoare - pentru persoanele pasionate de jocuri pentru electro sex

Asadar, sunt utilizatorii incantati de aceste jucarii electrice? Raspunsul este categoric DA. Acestea pot oferi plăceri de neimaginat foarte variate, de la gadilituri usoare pana la plăceri intense. Orice tip de plăcere doresti sa simti, acum poti, cu ajutorul acestor electrostimulatoare.

UNele electrostimularae pot fi folosie chiar și pentru preludiu. De fapt, sunt multe vibratoare potrivite pentru electrostimularea clitorisului. Persoanele ce le utilizeaza sustin ca au avut parte de senzații cu totul diferite de ceea ce sunt obisnuiti.

Sunt sigurle jucariile de electro sex?

Jucariile de electro sex sunt foarte sigure, mai ales cele concepute pentru incepatori, doarece sunt facute pentru a fi cat mai sigure posibiil. Acestea fiind spuse, siguranta este mereu in mainile celui care utilizaeza jucaria. Indiferent de cat de sigura este, daca nu o folosesti cum trebuie, poate fi periculoasa, mai ales atunci cand exista electricitate.

Prima regula a electro sexului este sa folosesti aceste jucarii departe de fata și inima. Inima și multe zone ale fetei pot fi extrem de sensibile la electricitate, in timp ce coapsele și zonele genitale pot fi mai rezistente. Probabil ca in aceasta zona doresti sa folosesti aceste jucarii erotice oricum.

Electri sexul este sigur pentru multe cu;pluri, dar exista și cazuri in care ar trebui sa se foloseasca cu grija sau sa fie evitate in totalitate.

Sfat: Exista multe alte jucarii care se potrivesc cu jucariile de electro sex, majoritatea din gama BDSM. Just Love are o gama uriasa de produse BDSM care pot intensifica și mai mult lumea jucariilor electrice.

De exemplu, ar trebui sa eviti electro sexul daca esti insarcinata sau daca ai aritmie sau anormalitati la nivelui inimii. De aseenea, aca folosesti un pacemaker, daca eiei insulina sau ai orice fel de implant medical care foloseste electricitate, ar trebui sa eviti jocurile cu electro sex.

Pe langa aceste lucruri, trebuie sa tii cont de accesoriile pe care le are persoana care foloseste astfel de jocuri. De exemplu, piercing-urile pot fi un conductor puternic de electricitate care poate duce la durere intensa, neintentionasa daca nu ai grija. Scoate ceasul de la mana, nu tine telefonul electric in buzunar sau în mână și indeparteaza-te de orice dispozitiv electric inainte de astfel de jocuri.

De asemenea, aceste jucarii trebuie evitate de asemenea in cazul in care folosesti un implant pentru contraceptie. In cazul jucariilor prin penetrare, ar trebui sa fie evitate in cazul persoanelor ce poarca sterilte.

Tipuri de jucarii pentru electro sex

Jucariile de electro sex sau electrostimulatoarele sunt impartite in doua categorii foarte specifice. Cum doresti sa le folosesti depinde de preferintele tale, de problemele de sanatate și de ce senzații doresti sa obtii. Poti de asemenea sa folosesti electrostimulatorare pentru exterios sau interior.

Jucariile de exterior sunt cele mai recomandate incepatorilor și sunt de asemenea mai acceptabile la pret

Jucariile de electro sex pentru exterior aplica electricitate doar acolo unde jucaria atinge și doar pentru durata atingerii,. Acestea sutn mai ușor de folosit și oferă senzații mai usoare de obicei, insa pot fi folosite de asemenea și de persoanele experientate.

Jucariile de electro sex pentru interior snut mai avansate. Acestea functionează cu doua puncte de electricitate și sunt prevazute cu niste asa-numite paduri elcetrice. Avand in vedere ca electricitate trece pri n aceste pad-uri, este foarte important sa te asiguri ca aceste jucarii se folosesc doar in zona genitala, nu trebuie sa fie puse nicaieri in zona pieptului.

Anumite jucarii de electro sex sunt folosite acolo unde multi incepatori se pierd. Majoritatea branduri de electro sex au propria gama de jucarii concepute pentru a folosi difereite nivele de electricitate, așadar ai multe alegeri, fiecare oferind diferite tipuri de senzatie. Nu te poți plcitisi de acestea jucarii.

Cele mai noi vibratoare la super prețuri

Pot jucariile pentru electro sex sa ofere orgasm?

Jucariile erotice pentru electro sex produc senzații foarte diferite fata de cele pentru interior. Acestea pot stimula mușchii cu ajutorul electricitatii.

Avand in vedere ca orgasmul are loc prin incordarea musculara, da, jucariile de elecro sex te pot ajuta sa ajungi la orgasm.

Cu toate astea, e posibil ca la inceput sa fie dificil sa atingi acest punct, dar pe masura ce inveti sa le folosesti, vei reusi sa obtii oragsm mai ușor.

Cum sunt folosite jucariile pentru electro sex?

Jucariile pentru electro sex au foarte multe moduri prin care pot fi folosite. Fiecare jucarie are propriul sau design, propriile nivele de electricitate și propriile moduri de utilizare. Cel mai bine este sa citesti cu grija instrucțiunile inainte sa folosesti un electrostimulator.

Stimulente pentru femei din calitate de TOP - Pentru orgasme puternice

De unde sa incep in lumea jucariilor pentru electro sex?

Atunci cand esti incepator in lumea acestor jucarii, cel mai indicat este sa incepi cu electrostimulatoarele externe. Acestea sunt de regula cel mai ușor de folosit și cele mai accesibile ca pret. Cele interne pot fi mai dificile și este mai ușor sa te accidentezi cu ele.

Acestea fiind spuse, daca nu ai anumite probleme de sanatate care interzis aceste jocuri, chiar este indicat sa incerci jocurile prin electrostimulare deoarece poți obtine senzații deosebite, cu totul diferite de tot ce ai incercat pana acum.

Concluzie

Jucariile pentru electro sex pot fi alegerea potrivita pentru persoanele pasionat atat de jocuri diferite cât și de BDSM, deorece la un anumit nivel pot provoca plăceri intense. Cu ajutorul acestor jucarii, ai capacitatea sa te bucuri de cele mai intense orgasme.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.