Cum iti ascunzi jucăriile sexuale: fii-miu, de 3 ani, mi-a gasit vibratorul și a coborat cu el in living

dildo-ascuns-copii

Este greu de aflat cate femei detin/au detinut vibratoare, dar unele statistici sugereaza ca aproximativ 50% dintre femei au astfel de jucarii. Cui ii pasa de numere? Pentru multe femei, cumpararea unui vibrator este un pas spre controlarea propriei plăceri sexuale.

Probabil ai vorbit deja cu prietenele tale despre jucariile sexuale. Vorbind despre astfel de produse, poate fi cu adevărat ciudat la inceput – mai ales ca nu traim in cea mai pozitiva societate, cand vine vorba de sex. Si este dificil sa identifici care prieteni se simt in siguranta sa impartaseasca cu tine „secretul din sertar.” Toti il impartasim la un moment dat cu cineva, dar este enervant cand acest secret este descoperit inainte ca tu sa fii sigura ca vrei sa-l dezvalui.

Intr-o lume perfecta, jucariile noastre sexuale ar ramane private. Intr-o lume in care avem copii, nu avem la fel de mult control asupra lucrurilor pe care le detinem. Din nefericire, au fost momente in care copilul meu de trei ani a trecut prin dressing-ul meu, mi-a gasit vibratorul și a coborat cu el in living.

Aceste experiențe ne reamintesc ca vibratoarele sunt normale, dar asta nu înseamnă ca astfel de situatii nu sunt jenante. Mai jos, sunt experiențele unor femei anonime ale caror jucarii sexuale au devenit cunoscute de public fără permisiunea lor. Si ghici ce, toate au supravietuit după aceste experiențe.

Fotografia bomba

Ai trimis vreodata o fotografie care spunea mai mult de o mie de cuvinte? O prietena apropiata a facut-o. Inainte, cand lucram cu norma intreaga, ea avea grija de copiii mei și imi trimitea în mod regulat, poze dragute cu ei. Intr-o zi, mi-a trimis o poza adorabila. Dar ooops! Jucaria ei sexuala se vedea pe fundal. In acel moment am realizat ca vom fi prietene pentru o perioada lunga de timp.

Dildo catalog

Cainele a mancat-o

O femeie a trait o poveste deosebit de hilara. „Am pus vibratorul l-a incarcat, iar după jumatate de ora am mers in camera și am descoperit ca micul meu catelus a scos-o de la incarcat și a muscat-o. Nu mai aveam ce face cu ea. Era distrusa!”

Un secret dezvaluit

„Imi tineam unul dintre vibratoarele mele intr-un dulap, iar la un moment dat s-a pornit și a inceput sa faca un zgomot urias. Se putea auzi de pe scari. Nu mi-am dat seama, la inceput, ce se aude. Cand in sfarsit am realizat, ai ghicit – copiii erau acolo. DIn fericire, era un vibrator cu glont, deci nu arata ca un vibrator. Le-am spus ca este un fel de aparat pentru făcut masaj.”

Un prieten in perete

Pentru o femeie, amintile din studentie sunt mai putin traditionale. Ea a spus ca o prietena, in facultate, studia pentru examenele finale cand din perete s-a auzit un zgomot ingrozitor. Pur și simplu nu s-a oprit deloc. Cand a sunat proprietarul, el a crezut ca ar putea fi o problema cu apă caldă sau cu un animal. Dar cand mesterul a tras patul de la perete, un vibrator mare a cazut pe podea. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost destul de jenanat, proprietarul a primit factura de la meserias pe care scria „dildo”.  A fost postata pe frigider pentru o perioada lunga de timp.

Vibratoare punctul G

Bresa de securitate

Aparent unele dintre cele mai bune povesti despre jucariile sexuale se petrec cand ne asteptam cel mai putin. „Cand asteptam sa urc in avion, cu cativa ani in urma, oamenii de la securitate cautau in valiza unei femei, iar unul dintre baieti a aruncat în mod accidental dildoul femeii. Unul dintre copiii ei l-a recuperat in timp ce ea și sotul ei aratau de parca isi doreau sa moara chiar in acel moment.”

Prietenul mamei

Aceasta poveste este preferata mea. Ma intreb ce efect va avea acest nivel de deschidere fata de copii, pe termen lung. „Vorbesc destul de deschis cu copiii despre sex, de aceea vibrator meu nu este niciodată ascuns, sta in sertarul de langa patul meu. DIn cand in cand, unul dintre copiii mei il gaseste și spune: Ce este acesta? și eu ii raspund cu bucurie: Oh! Este vibratorul meu! Ma face sa ma simt foarte bine! Si de fiecare data, il pune incet in sertat, se intoarce și pleaca fără a spune vreun cuvant.

Te rog nu manca asta!

Copiii baga in gura o gramada de lucruri, dar aceasta poveste este una pe care speram sa nu o traim. „Fiul meu, care are 6 ani și sufera de autism, baga totul in gura. Intr-o zi, era cat pe ce sa bage vibratorul meu roz in gura, pentru ca eu am uitat sa-l ascund inainte ca el sa se trezeasca și sa vina in camera mea. Din fericire, sotul meu l-a oprit la timp.”

Vibratoare realistice

Lansare

Daca ma intrebi cum e sa te plimbi cu racheta, nu pot sa-ti dau un raspuns. Insa, am auzit de la o doamna o poveste hilara. ” Am auzit o poveste despre un copil care a dus la scoala dildoul mamei, l-a arata copiilor și le-a spus: Aceasta este racheta mamei mele. Mama lui era invatatoare in acea scoala.”

MI-ar placea sa-ti spun ca ar trebui sa nu ne mai fie rusine de vibratoarele noastre, dar stiu ca este dificil sa ne dezvaluim secretele.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.