10 Motive să Folosești Jucării Sexuale cu Partenerul?

utilizarea jucariilor sexuale cu partenerul

Jucariile sexuale pot sa iti condimenteze viata sexuala solo, dar ce se intampla atunci cand esti cu partenerul? Ce se intampla daca esti intr-o relatie? In timp ce unele cupluri sustin ca jucariile sexuale pot fi intimidante, altele pur și simplu adora sa le foloseasca in dormitor.

Totusi, te pot ajuta acestea sa iti imbunatatesti relatia cu persoana iubită? In acest articol vom discuta totul despre utilizarea jucariilor sexuale împreună cu partenerul.

Popularitatea jucariilor pentru adulti a crescut radical in ultimul deceniu. Studiile sustin ca tabuurile legate de vibratoare sau alte jucarii sexuale incep sa dispara iar partenerii incep sa le foloseasca mai des chiar și in cuplu.

King Cock Vibrating Balls – Vibratoare Realistice cu Ventuză

King Cock Vibrating Balls – Vibrator Realistic cu Ventuza, 25 cm

Cu toate astea, cum iti poate afecta o jucarie sexuala relatia cu partnernerul?

Inainte exista o preconceptie care care sustinea ca „daca folosesti o jucarie sexuala cu partenerl înseamnă ca nu esti destul de bun sa o satisfaci”. Astfel de preconceptii duceau adesea la certuri in cuplu atunci cand se aducea in discutie utilizarea unui astfel de produs.

Vibratoare perfecte pentru parteneri, la super oferte

Din fericire insa, am inceput sa realizam ca utilizarea unei jucarii sexuale alaturi de partenerul iubit nu înseamnă ca nu ne putem satisface reciproc, ci pur și simplu ca dorim sa aducem ceva nou in dormitor, sa evitam aparitia monotoniei care poate distruge o relatie.

Barbatii au inceput sa realizeze ca jucariile sexuale nu ii inlocuiesc in dormitor, ci ca ii ajuta sa isi satisfaca partenera. Cu ajutorul unei astfel de jucarii, partenera poate obtine orgasme mai intense. Nu jucaria utilizată este ceea ce isi va aminti ea, ci persoana cu care era.

Barbatii trebuie sa inteleaga ca jucaria sexuala nu este un competitor, ci un ajutor pentru a satisface partenera.

Studiul legat de jucariile sexuale împreună cu partenerul

Devenind atat de populare in ultimul deceniu, s-a făcut un studiu pentru a intelege cat de mult poate afecta viata sexuala a pertenerilor utilizarea unei jucarii erotice. Iata ce s-a descoperit.

Majoritatea cuplurilor utilizeaza jucarii sexuale

Conform unui studiu, 52% dintre cupluri utilizeaza anumite jucarii sexuale pentru a condimenta lucrurile in dormitor. Conform statisticilor, putem spun ca jucariile sexuale chiar ajuta partenerii sa se bucure mai mult de activitatile din dormitor. Altfel nu le-ar folosit atat de multi!

Este imposibil sa nu faci sex in aceleasi 1-2 pozitii in fiecare zi și sa nu te plictisesti la un moment dat. Aici vin jucariile in ajutor! 52% dintre cupluri sustin ca aceastea i-au ajutat sa isi faca imbunatateasca viata sexuala.

cum sa folosesti o jucarie erotica in cuplu

Jucariile sexuale folosite cu partenerii sunt din ce in ce mai populare

Nu este o surpriza, dar acestea devin mai populare ca niciodată. Cu toate ca pana recent erau considerate un tabu, cuplurile incep din ce in ce mai mult sa le foloseasca in dormitor. In ultimii ani, multe tabu-uri au disparut. Unul dintre acestea este utilizarea jucariilor sexuale.

Cu toate ca un mare merit il are filmul Fifty Shades of Grey care a ajutat fanii sa inteleaga rolul jucariilor erotice și a diversificarii sexuale, sunt multe alte motive care au făcut partenerii sa doreasca sa exploreze aceste produse.

Indiferent de motive, rezultatul este clar: jucariile erotice sunt din ce in ce mai utilzate de partenerii care se afla intr-o relatie.

Noua colecție de vibratoare rabbit - Calitate de TOP

Cuplurile care folosesc vibratoare comunica mai mult

Din cei care au participat la studiu, 49% dintre partenerii care au folosit vibratoare sustin ca si-au imbunatatit relatia cu partenerul datorită faptului ca acum comunica mai mult. Sunt mult mai interesati de cum se simt in timpul și după activitatea sexuala. Acest lucru ii face sa se apropie, deoarece arata compasiune unul fata de celalalt.

Doar 29% dintre cupluri sustin ca au acelasi nivel de comunicare.

Pe langa faptul ca comunica mai bine, partenerii aflati intr-o relatie care folosesc jucari sexuale sustin ca acestea i-au ajutat sa se cunoasca mai bine. Prin utilizarea acestor produse, partenerii au inceput sa fie mai interesati de feedback-ul celeilalte persoane, ceea ce i-au ajutat sa se descopere mai bine, sa stie mai bine ce ii persoanei iubite in dormitor.

Cunoasterea partenerului este una din cele mai eficiente metode pentru imbunatatirea vietii sexuale.

Nu doar utilizarea, ci chiar pur și simplu cumpararea unei jucarii sexuale poate creste nivelul de comunicare intre parteneri.

Atunci cand alegi o jucarie, trebuie sa fii atent la multe detalii: material, culoare, dimensiune, forma, funcții și tot ce te mai intereseaza. Achizitionarea unui astfel de produs se face de regula cu acordul ambilor parteneri.

Stronic Real Pulstaor – Jucaria perfectă pentru partenerii ce doresc jocuri extreme în doi

Stronic Real Pulsator – Vibrator Semi Realistic cu Pulsații, 20 cm

Este important ca amandoi sa fie de acord cu toate caracteristicile unei jucarii sexuale. Din acest motiv, nivelul de comunicare din cuplu creste.

Conform studiului, s-a descoperit ca 51 dintre partenerii care cumpara jucarii sexuale împreună comunica mult mai bine decat 28% dintre cei care nu cumpara sau cumpara singuri. Asadar, cumpara jucarii sexuale împreună cu partenerul, nu de unul singur daca vrei sa iti imbunatatesti relatia.

Utilizarea jucariilor sexuale cu partenerul îmbunătățește viata sexuala

Conform studiului, 38% dintre persoane sustin ca viata lor ar putea fi mai buna. Cu toate astea, se pare ca acestia nu aveau sex rar. Ceea ce rezulta ca nu cantitatea, ci calitatea sexului este problema.

Dintre persoanele care au participat la studiu, 28% sustin ca doresc sa schimbe ceva in viata lor sexuala, pentru a face sexul mai interesant. Este interesant faptul ca acestia nu stiau exact ce doresc sa schimbe. O jucarie sexuala poate fi schimbarea perfecta! Aceasta iti poate imbunatati radical modul in care te exprimi sexual.

10 motive pentru care sa folosesti jucarii sexuale împreună cu partenerul

Unele cupluri care au o viata sexuala activa și de calitate sustin ca principalul motiv este faptul ca folosesc o jucarie sexuala împreună cu partenerul. Cu toate ca la inceput poate fi dificil și chiar inconfortabil, cu timpul partenerii incep sa se relaxeze și incep sa observe beneficiile utilizarii unui astfel de produs in dormitor.

Daca esti fan inrait a jucariilor sexuale și nu stii daca ar fi OK sa le introduci in dormitor, împreună cu partenerul, iata 10 motive pentru care ar trebui as o faci cat mai repede. Acestea iti pot duce viata de cuplu la un cu totul alt nivel!

motive sa folositi o jucarie sexuala cu partenerul

1. Te pot ajuta sa scapi de presiune

Uneori poate fi greu sa ai orgasm, indiferent cat ar incerca partenerul.Cofnorm unui studiu, 70% dintre femei au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a avea orgasm. Cu toate ca clitorisul poate fi stimulat cu degetele sau limba, uneori partenerii doresc pur și simplu ceva mai mult.

Vibratoare de clitoris, la prețuri accesibile tuturor

Pentru a stimula mai intens clitorisul dar și vaginul, se poate folosi un vibirator. Aceasta jucarie sexuala ajuta partenerii să obțină un orgasm mai intens.

Indiferent de cat de mult timp esti mipreuna cu persoana iubită, probabil ca niciodată nu au reusit sa te aduca la un orgasm atat de puternic incat sa uiti de tine. Din pacate, uneori poate fi imposibil sa obtii aceste plăceri pur și simplu prin utilizarea penisului.

Atunci cand aduci o jucarie erotica in dormitor împreună cu partenerul, te poți bucura de orgasme mai puternice. Sexul va fi mai relaxant, deoarece partenerul nu va simti acel nivel de presiune de a te aduce la orgasm. Astfel, viata voastra sexuala se poate imbunatati radical.

2. Ai mai multe sanse sa obtii orgasme multiple

Odata de ai scapat de acea presiune de a obtine orgasm, acestea vor veni mai ușor. S-a dovedit ca vibratoarele pot oferi orgasme multiple mult mai ușor femeilor decat penisul, așadar utilizarea unei astfel de jucarii alaturi de partener iti poate aduce doar beneficii.

Elity Lise – Jucăria sexuală ideală pentru partenerii aflați la distanță. Ajută partenerii să se simtă aproape oriunde s-ar afla

Elity Lise – Vibrator Smart Controlat prin Aplicație, 7.2 cm

Unii barbati pot fi ingrijorati in ceea ce priveste acest lucru, gandindu-se ca nu vor putea sa isi satisfaca partenera după ce vor folosi un vibrator. Acest lucru este insa gresit. Obtinerea orgasmului este un antrenament. Atunci cand partenera experimenteaza un orgasm multiplu, isi antreneaza corpul și va putea obtine mai ușor urmatorul orgasm.

Asadar nu doar ca o jucarie sexuala poate satisface partenera, dar poate ajuta barbații sa isi satisfaca mai ușor partenera chiar și in timpul sexului clasic.

3. Va veti explora mai mult

Explorarea partenerului este unul din lucrurile care fac sexul mai intens. Atat timp cat nu iti cunosti partenera, este aproape imposibil sa nu ii oferi orgasm, in cazul in care nu ai o vasta experienta in spate.

Barbatii care fac sex pentru prima data cu o femeie și reusesc sa ii ofere orgasm sunt foarte rari și in general sunt cei care au foarte multa expereinta, care au avut multe femei și au inteles cum le place sa fie satisfacute. In general insa, barbații trebuie sa isi inteleaga partenera pentru a o aduce la orgasm.

Nimic nu te poate ajută să iti explorezi partenera mai bine decat utilizarea unei jucarii sexuale. Aceasta va ajuta sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt și as creeati o conexiune sexuala intensa intre voi. Cu alte cuvinte, utilizarea unei jucarii sexuale va poate ajută să va cunoasteti mai bine, ceea ce îmbunătățește relatia dintre voi și va ajuta sa va bucurati mai mult de sex, chiar și atunci cand nu folositi o astfel de jucarie.

4. Va fac sa incercati noi pozitii

Explorand partenera, vei intelege ca este important sa diversifici viata sexuala. Schimbarea pozitiei este un mod perfect de a face sexul mai interesant. De altfel, nu degeaba exista atatea pozitii in Kama Sutra.

Cu ajutorul unei jucarii sexuale, poți incerca mai multe pozitii, chiar și unele mai inconfortabile, deoarece aceasta jucarie poate fi folosita precum o extensie a barbatului.

5. Este perfectă pentru masturbarea reciproca

Daca nu ati incercata sa va masturbati reciproc, trebuie sa o faceti! Este o metoda extraordinara prin care puteti diversifica viata sexuala. Pe langa faptul ca va ajuta sa aveti orgasme mai intense, este foarte educational. Va ajuta sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt.

Daca vrei sa oferi un plus de plăcere partenerei atunci cand o masturbezi, poți utiliza o jucarie sexuala precum un vibrator. Aceasta o poate face sa se bucure mai mult de aceste partide de amor dintre voi.

Totodata, pot fi folosit și in timpul preludiului. Barbatii adora sa vada partenera cum se satisface singura. Nu e nimic mai hot decat sa te uiti la persoana iubită utilizand un vibrator și gemand de placere. Poate face preludiul mai intens ca niciodată!

Partner Plus Remote – Unul din cele mai populare vibratoare pentru cuplu. Calitate absolută

Partner Plus Remote – Vibrator pentru Cuplu cu Telecomandă Wireless

6. Poate ajuta la indeplinirea fanteziilor

Sa fim seriosi: toti avem fantezii erotice. Fiecare area acele chestii care ii provoaca placere, dar sunt constienti ca niciodată nu le vor indeplini.

Vrei sa devii o profesoara obraznica și sa iti pedepsesti studentul, care este iubitul tau? Un bici este perfect! Vrei sa fii o politista care abuzeaza sexual de criminal? O pereche de catusi poate ajuta la indeplinirea acestor fantezii de roleplay.

Sau poate vrei sa fii un violator care sa isi supuna sexual victima? Catusile, calusii, mastile de blindfold și multe alte produse din gama BDSM te pot ajuta. Exista jucarii sexuale pentru indeplinirea a nenumarate fantezii.

De asemenea, exista și costumatii sexy care pot face experienta mai intensa.

Cele mai noi costume sexy, ideale pentru condimentare sexului cu partenerul

Totodata, sunt multi parteneri interesati de threesome. Foarte multe cupluri ar dori sa incerce un threesome cu un alt barbat dar la este frica sa nu distruga relatia. Un dildo realistic poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru indeplinirea acestei fantezii! Acesta ajuta la simularea unu threesome de calitate, de care nu vei uita prea curand.

De asemenea, daca sunteti interesati de un threesome cu o femeie, puteti incerca un masturbator realistic. Acesta seamana perfect cu vaginul unei femei, oferind o experiență cat se poate de reala.

Niciodata nu ati avut o aventura atat de apropiata de un threesomeadevărat. Si toate astea, fără sa existe responsabilitatea de a aduce o femeie adevărată in dormitor. Aceasta poate crea gelozie și certuri intre pateneri. Masturbatorul provoaca doar placere!

 

Cu ajutorul jucariilor sexuale, pot duce viata amoroasa alaturi de patener la un alt nivel. Poti sa iti indeplinesti nenumarate fantezii!

jucaraiile sexuale cu partenerul ajuta la indeplinirea fanteziilor

7. Va ajuta sa va simtiti eliberati de presiunea sociala

Cu toate ca jucariile sexuale sunt mai populare ca niciodată, inca au o reputatie proasta, mai ales in Romnaia. Sunt adesea considerate produse pe care le folosesc doar femeile singure, care nu pot avea un partener.

Pe cand adevarul este cu totul altul: multe femei casatorite, aflate intr-o relatie fericita, ce au o viata sexuala activa se bucura de utilizarea unei jucarii erotice.

Utilizand o jucarie erotica poți scapa de aceasta presiune sociala care spune sa fii mereu „normal”, sa nu iesi din normalitate. Ar trebui sa iti arati tie insati ca meriti mai mult de atat. Aceasta normalitate ne limiteaza mult. Poti trece dincolo de limite aducand o jucarie sexuala in dormitor, alaturi de partener.

Masturbatoare de lux pentru satisfacarea bărbaților

8. Iti poți indeplini curiozitatile

Te-ai bucurat mult de jucariile sexuale in dormitor de una singura, dar cum ar fi daca le folosesti împreună cu partenerul? Oare ce parere are iubitul tau despre astfel de jucarii?

De ce nu iti satisfaci acesta curiozitate? Adu aceste produse in dormitor și vezi cu ochii tai cum va reactiona. Mai mult ca sigur, după ce le veti incerca, veti intelege ce înseamnă cu adevărat o viata sexuala de calitate.

9. Cumpararea jucariilor sexuale cu partenerul este o experiență ce va apropie

Chiar și cumpararea unei jucarii sexuale cu partenerul poate fi o experiență ce va apropie. Exista o gama uriasa de jucarii, așadar va fi imposibil sa alegi singura. Hotaraste împreună cu persoana iubită cum va arata, ce funcții va avea și cum o veti folosi.

Toate aceste discutii va ajuta sa va cunoasteti mai bine și sa va apropiati, ajutandu-va nu doar sa va imbunatatiti viata sexuala, ci și relatia in general, cu partenerul.

Exista jucarii sexuale ce pot face ce partenerul nu poate

O jucarie sexuala poate fi duce viata sexuala alaturi de partener la un alt nivel. Pe langa faptul ca iti pot oferi orgasme mai puternice, acestea adesea pot pur și simplu sa faca lucruri pe care barbații nu pot.

De exemplu, niciun barbat nu poate satisface atat de intens clitorisul precum un vibrator clitoridian de calitate. Acestea sunt concepute prin multe studii, de cercetatori cu ani de experienta in spate. Tot ceea ce e legat de o jucarie sexuala este de a oferi placere.

Toate functiile și chiar și designul unei astfel de jucarii are ca scop satisfacerea partenerei. Asadar, putem spune ca o jucarie sexuala poate face ceea ce partenerul nu poate. Dupa cum spuneam, asta nu înseamnă ca e in competie cu barbatul, ci ca îl ajută să isi satisfaca partenera.

Vibratorul pentru masaj Wand-er Woman – Ideal pentru partenerii care doresc să se relaxeze după o zi epuizantă

Vibrator pentru Masaj Wand-er Woman, 34 cm

Concluzie

Acestea fiind spuse, ai toate motivele sa folosesti o jucarie sexuala in dormitor alaturi de partener. Indiferent care ar fi motivul tau, un lucru e clar: te va ajuta sa iti imbunatatesti viata sexuala.

Vibratoare de cuplu - Colecția ideala pentru parteneri

Multe cupluri se multumesc cu o viata sexuala mediocra, dar nu trebuie sa fie asa. Dupa utilizarea unei jucarii, vei vedea ce ai pierdut de fapt pana acum prin faptul ca nu ai utilizat una. Ambii parteneri vor observa cat de intense pot deveni partidele de sex atunci cand folositi o jucarie sexuala.

Asadar, ce mai astepti? Cumpara jucaria mult dorita și fiti gata sa experimentati cele mai intense orgasme împreună, sa aveti parte de o partida de amor mai romantica, mai pasionala și mai intima ca niciodată!

Surse de informare:

  • Sex IRL: We talked to 11 people who love using sex toys with their partners – Hello Giggles, Kelly Gonsalves
  • How Sex Toys Impact Relationships – Psychology Today, Katherine Schreiber
  • How Sex Toys Really Affect Your Relationship – Bustle, Amanda Chatel
  • 10 Hot Reasons To Use Sex Toys With Your Partner – Bustle, Amanda Chatel
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.