Masturbarea anala: cum sa o faci sa fie extrem de plăcută

tehnici de masturbare

In timp ce multe femei se misca rapid atunci cand vine vorba de isi lua o jucarie sexuala pentru a isi stimula clitorisul sau vaginul sau se joaca cu masturbarea obisnuita a clitorisului sau a vaginului, ele ar putea sa descopere ca masturbarea anală este un subiect tabu.

In timp ce aceasta explorare a jocurilor anale ar putea sa le para un lucru complet natural anumitor persoane, tu poate ca ai avea nevoie sa te obisnuiesti cu ideea in sine, poate ca la insistentele partenerului tau. Totusi, ai putea sa ai parte de orgasme mai intense daca inveti cum poți să te masturbezi anal intr-un mod care sa se „impace” cu corpul tau.

De ce le place oamenilor sa se masturbeze anal?

Ca femeie, te-ai putea intreba daca și chiar cum ti-ar putea place masturbarea anala, in special pentru ca nu ai o prostata, asa cum se intampla in cazul barbatilor. Cu toate acestea, multor femei le place sa introduca și masturbarea anală in sesiunile lor de masturbare și unele femei chiar pot sa ajunga la orgasm in acest mod. Desi este posibil sa nu ajungi sa ai un orgasm anal, se poate simti fantastic sa introduci obiecte sau chiar sa stimulezi zona din jurul intrarii in anusul tau.

Dildo-uri pentru masturbare anală

Curiozitatea a pavat drumul pentru tot felul de explorari anale și masturbarea anală nu face exceptie de la aceasta regula. Trebuie sa te asiguri ca ai o pozitie cat mai confortabila, mai ales daca esti și insarcinata, pentru ca te-ai putea simti mai putin comfortabil ca de obicei. Vezi aici care sunt cele mai bune pozitii sexuale.

pozitia-capra-corect

Pentru unii oameni, ideea in sine de tabu este o sursa de excitare, in timp ce altora le place sa fie intinsi la limita. In plus, implicarea in masturbare anală și explorarea zonei de acolo din spate te poate ajută să te pregatesti pentru mai multe partide placute de sex anal lipsite de orice durere împreună cu un partener. Unele cupluri BDSM folosesc, de asemenea, joaca anală cu butt plug-uri ca pe o metoda de control erotic.

Terminatiile nervoase pot sa faca ca masturbarea și alte activitati să se simtă foarte bine. Si nu exista nici un risc de a ramane insarcinata in urma masturbarii anale, asa cum se intampla și in cazul sexului vaginal (dar nu și a sexului anal). Acum, daca incepi sa cauți jucarii care sa te ajute in privinta masturbarii anale, poate ca ai ajuns sa te intrebi…..

Ce tipuri de jucarii sexuale anale exista?

Sex shopul tau preferat  va avea foarte multe optiuni atunci cand vine vorba de lucruri care pot fi folosite pe plan intern pentru joaca anala. Aici este o lista scurta.

  • Jucariile de tip butt plug au rolul de a fi inserate și de a ramane pe loc in timpul masturbarii sau al sexului. Acestea au o baza mai lata.
  • Si dildourile pot sa fie folosite pentru masturbarea anala, atat timp cat au o baza mai lata. Chiar iti recomand sa experimentezi cu dildourile. Dildourile pot sa fie folosite și cu un ham de tip strap-on
  • Bilele anale reprezinta un sir de bile intinse pe o sfoara. O sa gasesti de asemenea și jucarii din silicon cu umflaturi și care sunt mai igienice. Atunci cand te inveti cum sa te masturbezi anal, ti-ar putea place sa le inserezi și apoi sa le scoti cate o bila pe rand.
  • Vibratoarele anale variaza ca forma și ca dimensiuni. Multe dintre ele au forma literei C sau arata în mod similar cu jucariile sexuale pentru stimularea punctului G. Unele vibratoare au, de asemenea, mai multe extensii, pe care le poți folosi pentru stimularea simultana a perineului si/ sau a vaginului.

Lubrifianti pentru sex anal

Forma, culoarea, dimensiunea și scopul jucariilor anale pot sa varieze. De exemplu, unele butt pluguri sunt echipate cu pietre colorate la baza sau au unele cozi pufoase care se pot dovedi a fi foarte distractive. Unele jucarii au forma de limba.

butt-plug-anal-finger3

Poti sa cresti și dimensiunea în mod gradat daca iti doresti. Acest lucru e cunoscut ca “antrenare anala”. Desigur, poți mereu sa iti folosesti pur și simplu degetele pentru a iti stimula anusul, daca iti place sa faci acest lucru. De fapt, aceasta este probabil cea mai buna optiune pe care o poți incerca prima data, inainte de a incepe sa iti cauți jucarii sexuale pentru masturbarea anala.

Masturbarea anală nu trebuie în mod obligatoriu sa includa și penetrarea, lucru la care multi oameni se gandesc atunci cand le vine acest concept in minte. In timp ce exista foarte multe obiecte ce pot sa fie inserate, nu este obligatoriu sa folosesti o jucarie. In plus, nici nu este macar sa inserezi o jucarie. Folosirea unui vibrator sau a unui deget in jurul deschiderii anale poate sa fie de ajuns pentru a iti da fiori pe sira spinarii.

Trebuie doar sa tii minte faptul ca vibratoarele mici pe care le poți folosi pe plan extern nu ar trebui niciodată sa fie inserate, asa cum o sa poți sa vezi mai tarziu.

Modele de butt plug -uri pentru sexul anal

Pregatirea pentru masturbare anala

Chiar daca esti interesata de asturbarea anala, s-ar putea sa te ingrijorezi ca va fi prea … murdar. Poti sa reduci la minim potentialul de aparitie a oricarei astfel de situatii pregatindu-te asa cum trebuie de la inceput. In general, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai avut un tranzit intestinal mai devreme in acea zi. Trebuie sa te cureti cu atentie cu servetele umede sau cu un dus. Daca iti doresti sa fii deosebit de atenta, un mic dus anal iti poate curata canalul respectiv de orice materie care ar putea sa ramana.

Foarte important: trebuie sa te feresti de joaca anală daca te simti constipata sau bolnava, pentru ca acest lucru poate sa duca la aparitia unor situatii jenante.

Este foarte important ca orice obiect pe care il inserezi sa fie lipsit de margini ascutite și printre acestea se numara și unghiile. Taierea și aranjarea unghiilor pentru ca acestea sa ramana scurte este, de asemenea, foarte important. Unghiile ascutite pot sa provoace rupturi la nivelul anusului tau și bacteriile pot sa duca la aparitia unei infectii. Mai mult de atat, acele bacterii iti pot ramane sub unghii.

In cele din urma, trebuie sa folosesti lubrifiant, mai mult lubrifiant și chiar și mai mult lubrifiant. Fundurile nu se pot lubrifia de unele singure, asa cum se intampla in cazul unui vagin. Un lubrifiant poate sa usureze foarte mult procesul de inserare. Un lubrifiant pe baza de silicon poate sa te tina mai mult decat un lubrifiant pe baza de apa. Totusi, trebuie sa te asiguri ca nu folosesti prea mult lubrifiant, pentru a nu iti pierde stransoarea asupra jucăriei tale anale. Poti sa aplici o cantitate generoasa și sa mentii tubul la indemana daca ai nevoie sa aplici din nou.

Cum sa profiti la maxim de joaca anala

Inainte de a trece la treaba, asigura-te de faptul ca esti relaxata. Iti poți aranja starea potrivita de dispozitie cu ajutorul luminii, a lumanarilor sau a muzicii. Exploreaza-ti corpul cu mainile. Masturbeaza-te asa cum ai face-o în mod normal și poate chiar sa te aduci la orgasm pentru a iti relaxa mușchii în mod complet. Prima data cand introduci ceva, ai putea sa te incordezi. Relaxarea gatului tau are acelasi efect asupra anusului tau. Apasarea usoara duce la expandarea mușchilor sfincterului, ceea ce poate sa faca ca inserarea sa fie mai ușoară.

Materialele mai fine pot sa fie mai ușor de inserat, in timp ce materialele care prezinta margini pot sa provoace o anumita tractiune, ceea ce va necesită mai mult lubrifiant. Poti sa incalzesti o jucarie prin introducerea ei in apă caldă sau acoperind-o cu un material textil cald inainte de a o insera, ceea ce ti-ar putea ajuta anusul sa ramana destul de relaxat pentru a continua. Jucariile reci pot reprezenta un soc pentru corp….lucru pe care vrem sa il evitam.

Nu exista nici un mod bun sau rau de a te masturba anal, pentru ca fiecare persoana poate sa aiba propriile sale preferinte:

  • Poate ca iti place sa ai un butt plug in timp ce te masturbezi vaginal cu jucaria ta preferata pentru punctul G
  • Poate ca metoda ta preferata este sa iti scoti și sa iti bagi degetul incet in anus
  • Pe masura ce te apropii sa ai un orgasm vaginal, se poate simti absolut fantastic sa te joci cu un deget in jurul anusului
  • Poate ca iti place sa te joci mai dur cu un vibrator sau cu un dildo
  • Masturbarea anală iti poate oferi o senzatie de stimulare duala daca ai cate o jucarie in fiecare gaura. Daca una dintre aceste jucarii este un vibrator, atunci senzatiile se pot transmite prin peretele vaginal subtire
Mentine un anumit nivel de siguranta in timp ce inveti cum sa te masturbezi anal

Siguranta este deosebit de importanta atunci cand vine vorba de masturbarea anală și de orice partener care iti va bate la usa din spate. Aici sunt unii dintre cei mai importanti factor de care ar trebui sa tii cont.

O sa gasesti multe creme de amortire anală pe piata. Totusi, senzatia de durere sau de discomfort este un mod prin care corpul tau te anunta ca ceva nu este in regula. Daca ai parte de o senzatie de durere, mai ales daca este vorba de o senzatie foarte puternică de durere, atunci cand iti inserezi ceva in fund, atunci ar trebui sa incetinesti putin și sa folosesti mai mult lubrifiant. A te mai relaxa și a avea un orgasm sau doua inainte de a incerca o jucarie anală poate sa faca o foarte mare diferenta.

Nu ar trebui sa folosesti anal nici o jucarie care sa poata fi trasa mai adanc in rect.

Jucariile sexuale care sunt sigure pentru explorarea anală vor avea o baza mai lata. Dildourile care vin cu un harnasament sunt perfecte pentru acest lucru. Vibratoare lungi și subtiri de exemplu nu sunt prea bune. Poti, de asemenea, sa folosesti o jucarie anală cu o bucla sau un manaer la capat, ceea ce te va asigura de faptul ca poți sa o tii bine.

Aneros este o companie care s-a specializat in jucarii anale pentru barbati, desi și tu te poți bucura de ele. Manerul lor include manere pe fiecare parte care le fac sa fie sigure pentru inserarea anala.

In cele din urma, materialul din care este alcatuita jucaria reprezinta o ingrijorare pentru siguranta atunci cand vine vorba de explorarea anala. Nu ar trebui sa iti inserezi niciodată in vagin o jucarie după ce ai folosit-o anal fără a o steriliza, pentru ca bacteriile iti pot provoca o infectie. Unele materiale sunt imposibil de sterilizat si, prin urmare, ar trebui sa fie inserate doar anal și niciodată sa nu le impartasesti cu un alt partener. Printre aceste materiale, se numara:

  • Gelurile
  • Orice piele “reala” care nu este silicon
  • PVC
  • Cauciuc
  • Amestecurile din silicon
  • Latexul
Dildo de dimensiuni reduse perfect pentru masturbarea anala

Gaurile mici din aceste materiale pot adaposti bacteriile și aceste bacterii vor intra din nou in corpul tau de fiecare data cand le folosesti. In plus, unele materiale se pot scurge de-a lungul timpului. Totusi, exista unele materiale sigure pentru corp atunci cand vine vorba de joaca anala, printre care se numara siliconul, sticla, plasticul, otelul inoxidabil, lemnul tratat și obiectele din ceramica.

Chiar daca iti gasesti o jucarie sexuala anală care sa fie de lux, este posibil sa nu iti placa senzatia și acest lucru e in regula. Poti, de asemenea, sa descoperi ca starea actuala a tractului tau gastro intestinal, nivelele de stres și chiar ciclul menstrual pot sa faca masturbarea anală mai mult sau mai putin plăcută.

Chiar daca uneori ne este destul de greu pana sa și pronuntam cuvantul masturbare, trebuie sa reusim sa trecem peste și sa o consideram o realitate tot atat de frecventa ca și actul sexual in sine.

Daca faceam referire la o astfel de tehnica in trecutul nostru, probabil eram categorisiti cu moravurile destul de slabe. Cu toate acestea, chiar daca nu se vorbea inca de pe atunci de masturbare nu trebuie sa consideram ca aceste tehnici le erau de-a dreptul necunoscute adultilor.

Pana și astazi, masturbarea poate fi o tehnica adoptata destul de tacit, ambii parteneri neaducand in discutie in niciun fel astfel de placeri. Dar ce este masturbarea? Asa cum bine cunoastem probabil cu totii, masturbarea consta in autostimularea organelor sexuale masculine sau feminine avand un singur scop: atingerea orgasmului.

In  timpul actului sexual se cunoaste probabil ca partenerii tind sa isi atinga organele sexuale pentru obtinerea plăcerii orgasmice. Cu toate acestea, nu avem de-a face cu masturbarea partenerilor, ci cu „petting”.

Daca esti un necunoscator in masturbarea, ei bine, tehnicile sale sunt destul de variate și tin de imaginatia ta sexuala din acel moment. Cele mai comune obiceiuri de acest gen vizeaza in primul rand atingerea și stimularea organelor sexuale externe: la femei clitorisul sau regiunea vaginala, iar la barbati penisul și testiculele.

Daca esti barbat te poți masturba prin efectuarea unor miscari sus-jos cu mana direct la nivelul penisului, destul de dibace in asa fel incat sa te poți excita destul de ușor. La femei lucrurile sunt putin mai complicate. Iti poți atinge zona clitorisului atingandu-l și masandu-l alternand de la lent la rapid in asa fel incat sa obtii senzatiile cele mai profunde. De asemenea, iti poți mangaia sanii, dar nu trebuie sa te astepti la orgasm doar daca apelezi la mangaierea acestora. Te poți ajuta de prosop, haine, dar și de insertia in regiunea vaginala a jucariilor sexuale, a vibratoarelor. Alte femei duc masturbarea catre extreme, introducandu-si in vagin banane, castraveti sau alte obiecte la fel de trasnite. Bilele chinezesti  in cazul femeilor sau papusile gonflabile in cazul barbatilor sunt la mare cautare pana și la noi in tara.

Cu toate acestea, inainte de a trece la masturbare nu uita sa iti pui in valoare imaginatia și fanteziile sexuale pentru ca senzatiile pe care ti le doresti sa fie din ce in ce mai intense.

O discutie aparent interzisa, as putea spune… Un subiect tabu pentru femei, iar uneori și pentru barbati.

Si voi incerca sa aduc in discutie câteva lucruri esentiale despre masturbare, chiar daca, pentru unii pare un subiect neinteresant, iar pentru altii un subiect care nici macar nu trebuie pomenit. La fel ca și activitatea sexuala intre parteneri, și masturbarea la femei poate fi un lucru la fel de important.

Creand o stare care poate sa iti aduca cele mai placute senzații sexuale, masturbarea iti va da și posibilitatea de autocunoastere. Atunci cand femeilesunt dornice de o repriza de sex sau de câteva secunde de orgasm, pot apela la astfel de tehnici, deja cu un oarecare grad de popularitate. Cele care experimenteaza astfel de plăceri vor putea dobandi abilitatea de a-si intercepta reactiile corpului la anumiti stimuli sexuali.

Fiind o dorinta mentala pusa in aplicare in momentul masturbarii, femeile au reusit cu succes sa ajunga la orgasm, unele chiar pentru prima data. Asa au putut obtine cele mai fierbinti momente.

Si cum deja se cunoaste faptul ca viata sexuala trebuie realizata cu o anumita regularitate, in lipsa partenerului, femeia se va putea masturba, aceasta fiind un sprijin și pentru mentinerea sanatatii aparatului sexual. Asa ca, in adolescenta sau, mai tarziu, la maturitate, astfel de practici sunt uneori chiar recomandate.

Ca regula generala, femeia practica masturbarea in jurul varstei de 20 de ani. Cu toate acestea, s-ar putea recomanda aceasta forma de autocunoastere undeva mult mai devreme, inainte de pubertate. De ce atat de repede? Pentru a se autointelege și a incerca sa cunoasca ce anume i se intampla, mai ales intr-o astfel de perioada plina de transformari fizice și organice. Cunoscand ce înseamnă masturbarea, o tanara nu se va arunca imediat in bratele unui barbat, decat in momentul in care se va simti pregatita din punct de vedere emotional. Totodata, capatand astfel de deprinderi mai inainte de pubertate, vor putea atinge mai ușor plăcerile orgasmice, decat mai tarziu, la maturitatea, moment in care femeia parca isi pierde din indemanare.

Cum ajung femeile la orgasm prin masturbare?  Destul de simplu:
  • stimularea clitorisului cu degetele;
  • cu ajutorul unor vibratoare sau penisuri artificiale sau dildo uri cum li se mai spune;
  • stimulare anală in paralel cu stimularea vaginala și clitorisiana;
  • prin punerea in practica a multor fantezii erotice.

Cele mai realistice dildo uri

Daca va intrebati daca toate femeile vor ajunge ușor la orgasm sau vor resimti placerea la fel de puternic prin masturbare, ei bine, nu. Atata timp cat suntem creatii diferite pe pamant, fiecare vom resimti placerea în mod diferit, unii fiind mai receptivi la anumiti stimuli, iar altii la alte tehnici sexuale. Secretul consta in multa perseverenta și dorinta de a resimti ceea ce iti doresti cel mai mult, in clipele cele mai fierbinti, extazul sexual.

Review Doc Johnson Pony Play Butt Plug

Acest dop este unul mediu de la Doc Johnson, cu o coada neagra atasata printr-o gaura in baza. Coada este lipita și poate fi scoasa afara cu usurinta daca este impinsa tare. Nu am tras-o afara pentru ca mi-a fost frica de faptul ca nu voi putea sa o mai pun la loc.

Dopul este ferm, dar nu solid, și este flexibil, are un gat frumos, subtire și o creasta intre punctul cel mai larg și cel mai mic, ceea ce înseamnă ca acest dop este unul dintre acelea care raman mereu acolo unde ii pui. Am depozitat vechiul dop anal cu ceva cu care a reactionat și s-a topit, asa ca te sfatuiesc sa il depozitezi separat de restul jucariilor și sa folosesti doar lubrifiant pe baza de apa.

Dopul anal este fabricat din PVC rosu și nu are miros, mereu mi s-au parut ingrozitoare jucariile mirositoare. Imi place culoarea acestui dop și contrastul cu negrul cozii. Coada este destul de lunga, ajunge pana la genunchi atunci cand o folosesc.

Doc Johnson Pony Play Butt Plug pareri

Personal nu cred ca acest lucru poate fi un bici bun, coada nu pare a fi fixata foarte strans in dop și cred ca daca as arunca-o ca pe un bici ar exista riscul sa iasa din corpul jucăriei. Materialul din care este confectionata este, de asemenea, foarte subtire și ușor.

Este un dop anal mediu, dar din experienta mea, este putin cam mare pentru un mediu, are o lungime inserabila de aproximativ 10 cm și un diametru de 5 cm. Daca esti nou in jocul anal, ti-as recomanda sa achizitionezi o versiune mai mica a acestei jucarii, care are jumatate din diametru, dar aceeasi lungime.

Cand am incercat acest dop, am folosit un lubrifiant anal bun, pe bază de apă și am constatat ca se simte foarte bine in momentul in care este inserat, și iti permite sa te misti ușor fără a te simti greoi. Coada se simte foarte putin și nu trage dopul, poți simti cum iti atinge picioarele atunci cand te misti.

Imi place coada și iubesc modul in care atarna, este doar o coada normala, nu este plina sau pufoasa, dar mi se pare ca acest dop este perfect pentru cei care doresc sa intre in acest tip de joc. Partenera mea a fost foarta incantata de aspectul dopului și i-a placut sa ma biciuiasca in timp ce il purtam.

Cred ca baza este destul de mare și din experienta pe care o am cu acelasi tip de dop, dar fără coada, pot spune ca fără un lubrifiant bun poate deveni incomod daca este purtat pentru o perioada mare de timp. Pe de alta parte, baza fiind mare, înseamnă ca nu se va pierde in interiorul tau.

Dopul este frumos și ușor de curatat, deoarece coada este o fibra subtire de plastic, iar daca o umezesti nu ii faci niciun rau, dar te-as sfatui sa nu scufunzi dopul complet in apa. Poti folosi solutie speciala pentru curatarea jucariilor sexuale, apoi il poți lasa la uscat.

In concluzie, pot spune ca imi place dopul anal și coada cand sunt folosite ca atare, dar nu ca un bici, fibrele trebuie sa fie subtiri și usoare pentru a biciut corespunzator. Dopul este mare pentru marimea medie, asa ca daca esti incepator, iti recomand sa incerci unul mai mic.

Masturbarea și sexul anal la barbati

Nu, in acest articol nu voi vorbi despre introducerea penisului in anusul femeii. Voi vorbi despre stimularea fundului tau. Daca esti ca majoritatea barbatilor care refuza acest tip de sex, probabil interesul tau pentru aest articol este destul de scazut. O mulțime de barbati nu accepta ideea jocului anal și ca urmare pierd distractia. Astazi scriu acest articol pentru a te convinge ca este timpul sa ii acorzi o atentie deosebita fundului tau.

De ce tu, ca barbat ar trebui sa iei in considerare jocul anal?

Pentru ca se simte foarte bine!!! Serios, totusi, anusul și rectul sunt pline de terminatii nervoase, la fel ca și penisul. Rectul tau este, de asemenea, casa petru glanda prosatei, un alt centru al placerii. De fapt, poti avea orgasm stimuland doar prostata – ceva ce multi barbati nu stiu. Jocul anal este minunat și poate duce la orgasme incredibil de intense.

In plus, este un mic tabu, ceea ce il face interesant. Chiar daca analul pentru barbati nu ar trebui sa fie tabu, el este, și explorarea sa poate adauga o intensitate obrazinca vietii sexuale. Exista o serie de modalitati diferite de a te juca cu anusul și este interesant sa te aventurezi pe un teritoriu neexplorat.

Asta înseamnă ca esti homosexual?

Nu. Este o rusine ca multi tipi inca au aceasta mentalitate și cred ca masturbarea anală te face gay. Ascultati baieti, identitatea sexuala este definita de genul oamenilor de care sunteti atrasi nu de partile corpului cu care va jucati. Multi barbati bi și homosexuali se bucura de sexul oral. Daca te bucuri de sexul oral înseamnă ca esti gay? Sigur ca nu!

Singurul caz in care jocul anal defineste sexualitatea ta este atunci cand vrei ca alt tip sa-ti stimuleze anusul și alegi sa te identifici ca fiind homosexual.

Implica-ti și partenera in acest joc. Ar trebui sa fii primul care iti exploreaza anusul. Dar daca nu iubesti experienta jocului anal solo, atunci ar fi bine sa-i ceri partenerei tale sa te ajute. Jocul anal poate fi mai minunat atunci cand altcineva efectueaza fapta. Ea are dreptulsa te refuze, dar fiind un bun partener sexual, la un momentat va dori sa-ti satisfaca poftele sexuale.

Daca ea doreste sa dea lovitura, fa un dus și pregateste-te. Roag-o sa-ti ofere mai intai un handjob sau un blowjob. Asigura-te ca esti suficient de excitat inainte de a te aventura in jocul anal. Cand ii spui ca esti pregatit, ea ar trebui sa-ti atinga fundul cu degetul lubrifiat. Ar trebui sa-ti introduca degetul in anus și sa-si continue activitatile. Daca te face sa te simti bine, roag-o sa-ti impinga degetul mai tare. Las-o sa impinga ușor, sa-si tina degetul acolo pentru o secunda, apoi sa-l scoata ușor inapoi.  Continuati sa comunicati. Bucura-te de sex și fii fericit ca ai experimentat jocul anal.

Ghidul începătorilor in jucării sexuale anale

Sexul anal nu mai este un tabu urias in lumea sexului. Cu o mulțime de jucarii sexuale anale va puteti indulci jocul anal și veti putea explora taramul placerii. Aceste jucarii distincte vin intr-o gama larga de forme și dimensiuni pe care oricine, indiferent de nivelul de experienta, le poate folosi.

Margele anale sau bile anale cum sunt ele cunoscute după nume

Bile anale subtiri și mici, sunt jucariile perfecte pentru orice incepator care este curios sa experimenteze placerea anala. Bilele tipice au o formă graduala, prima margeluta este cea mai mica, iar ultima cea mai mare. Unele margele anale, cum ar fi margelele Flexa Pleaser au aceeasi dimensiune, dar sunt totusi destul de mici pentru a face jocul ușor și confortabil. Mai exista și margele în formă de minge, asa cum sunt Easy Clean ‘Vibro Ball’ Anal Beads și the Power Balls Large Anal Beads.

Dildo-uri anale

Pentru incepatorii mai avansati sau pentru expertii in jucarii sexuale anale, dildo-urile anale sunt concepute special pentru penetrarea anusului, similar cu modul in care dildo-urile obisnuite sunt frecvent utilizate pentru penetrarea vaginala. Minunate pentru iubitorii de entuziasm care vor o jucarie mai satisfacatoare, dildo-urile anale va oferă mai mult decat margelele anale. Veti vedea ca multe dildo-uri de acest fel au un corp curbat sau un varf inclinat, exclusiv pentru stimularea prostatei. Prostata este o zona erogena a barbatilor ultra-sensibila care oferă senzații intense atunci cand este stimulata.

Sonde anale. Proiectate pentru penetrare anală profunda, sondele anale va permit sa va bucurati de mai multe aventuri anale. Aceste sonde sunt de obice mai subtiri decat dildo-urile anale.

Produse de igiena anala

Una dintre preocuparile majore pe care le au oamenii atunci cand vine vorba de jocul anal este cum sa ramana curati pentru o experiență mai buna. Igiena orala este esentiala din moment ce faceti sex anal, indiferent daca o faceti cu partener sau cu jucarii, puteti raspandi bacterii și impuritati. Pregatiti-va ușor cu un instrument special de igiena. Unul dintre cele mai usoare și mai bune cai prin care va puteti curata este folosirea irigatorului anal. Aceste irigatoare anale au de obicei o duza subtire pentru o insertie usoara; unele au duze suplimentare de forme și marimi diferite pentru a va oferi o doza de plăcere in timp ce va spalati.

  • Jucarii în formă de coada de animal. Aceste jucarii captivante ce dispun de cozi de animale false vor intensifica senzatii. Acum puteti sa puneti in practica tot felul de fantezii și sa va bucurati de un accesoriu pe care il poți purta intreaga zi.
  • Jucarii anale cu bijuterii. Rasfatati-va cu o jucarie anală speciala. Cele mai multe dintre aceste jucarii sunt dopuri anale ce au un cristal mare și colorat la capatul dopului pentru o stralucire suplimentara.
  • Jucarii sexuale pentru incepatori. Concepute pentru a fi mai ușor de manevrat decat jucariile anale mari, aceste instrumente sunt potrivite pentru incepatori. Margelele anale, dopurile și dilod-urile anale mici sunt doar o parte din numeroasele jucarii pe care le puteti incerca.
  • Set de jucarii anale. Luati-va un set complet de jucarii anale sau antrenati-va și pregatiti-va pentru jucarii anale mai mari cu un kit de jucarii sexuale. Veti gasi doua truse de jucarii anale: una cu o varietate de jucarii pe care le puteti folosi pentru a explora placerea anală și una cu dopuri anale sau alte jucarii pentru adulti de diferite marimi pentru a va pregati pentru jocul cu jucarii mai mari. The Size Matters Magnum Ease-In Anal Dilator Kit și the Bum Buddies SensaFirm Booty Bumpers Plug Set sunt doar doua exemple de kituri cu jucarii sexuale de dimensiuni diferite, de la mic la mare care va vor pregati pentru instrumente de plăcere uriase. Incepeti cu cea mai mica jucarie din set și apoi treceti prin toate, pana cand vă veți simti confortabil cu ele.

Dopuri anale sau butt plugs cum li se spune

Dopuri anale ieftine

La fel ca și jucariile clasice, dopurile anale au o formă simpla, dar oferă o stimulare intensa și interesanta care o sa va lase fără aer. Dopurile anale traditionale su un varf ascutit sau rotunjit pentru o insertie ușoară. Din motive de siguranta, cele mai multe dopuri anale au un inel de recuperarea sau un maner curbat care va poate asigura ca jucaria nu va intra prea adanc in interior. Daca sunteti in cautarea unui dop neconventional dar senzational, puteti gasi o serie de dopuri concepute în mod unic care va vor excita in diferite moduri.

  • Jucarii anale din sticla. Jucariile realizate din sticla sunt sculpturi erotice frumoase. Daca va place stimularea unica oferita de jucariile sexuale din sticla atunci puteti experimenta cu sonde și dopuri anale din sticla. Aceste opere de arta irezistibile au proria forma ce intensifica placerea.
  • Jucarii anale gonflabile. Desi exista nenumarate jucarii sexuale anale de la o marime mica la una uriasa pentru a se potrivi pe toate nivelele de experienta, exista oameni care isi doresc ceva mai minimalistic și de aceea au fost create dopurile anale gonflabile. Acestea pornesc de la o dimensiunea naturala dar se pot extinde in functie de senzatia de plăcere pe care doriti sa o simtiti. O pompa atasata umple jucaria in timp ce e in interior, astfel incat sa puteti simti cum creste, oferindu-va o senzatie incredibila. Unele dintre aceste jucarii au și funcții de vibrare pentru extra placere.
  • Jucarii anale mari. Nu va mai saturati de jocurile anale și vreti ceva mai mult? Jucariile anale mari sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a obtine stimularea anală finala. De la dildo-urile realistice care pot fi folosite pentru excitarea anală pana la dopurile anale super-mari, jucariile anale se gasesc intr-o gama variata.

Masator de prostata

Situata in partea din fata a canalului anal, prostata este o zona erogena a barbatului, foarte sensibila și similara cu punctul G a femeilor. Cand este stimulata, multi barbati experimenteaza un orgasm de prostata care ii lasa fără aer. Dar aceasta zona greu de atins obtine cantitatea potrivita de presiune cu un masator de prostata masculin. Aceste baghete inteligente de plăcere oferă o stimulare directa prostatei. Unele masatoare vibreaza pentru a va oferi mai multa placere.

Masatoare pentru prostata

Jucarii anale metalice. Daca sunteti in cautarea unei jucarii anale care nu este fabricata din silicon, cauciuc sau alt material la care ati putea fi alergic, aceste dopuri anale metalice sunt exact ceea ce aveti nevoie. Jucariile facute din acest material calitativ sunt mult mai grele decat celelalte, iar aceasta este una dintre cele mai incantatoare trasaturi. Elegane și netede, aceste jucarii hipoalergenice se strecoara cu usurinta in interior pentru un joc anal fără efort.

Jucarii anale mici. Pentru o impingere adanca și o intindere minima, jucariile anale mici sunt cele mai bune pentru incepatori datorită dimensiunii pe care o au. Cu aceste jucarii puteti testa placerea anala, iar daca veti dori sa continuati ati putea folosi mai tarziu și jucarii de dimensiuni mai mari.

Deoarece canalul anal este uscat și nu se lubrifiaza natural, va recomand sa folositi intotdeauna un lubrifiant calitativ, de lungă durată. Acesti lubrifianti au o formula speciala ce va oferă un confort sporit atunci cand folositi jucarii sexuale anale. De asemenea, ati putea incerca și spray-uri anale de relaxare pentru a face insertia mai usoara atunci cand vine vorba de penetrare anala.

Ghidul începătorilor în folosirea bilelor anale

Incepatorii care vor sa exploreze lumea jocurilor anale incitante și interzice, trebuie sa incerce margelele anale. Aceste jucarii sexuale au un design cu margele care va permite sa experimentati stimularea anală cu usurinta.

Sfaturi despre cum sa utilizati margelele anale. Profitati la maximum de margele anale și aflati cum sa le folositi corect cu aceste sfaturi simple:

Folositi lubrifiant inainte de a va juca cu margele anale

Lubrifianti buni pentru masturbarea anală

Folosirea unui lubrifiant anal de calitate va va ajuta sa introduceti mai ușor margelele in anus.Din moment ce canalul anal nu se auto-lubrifiaza este important sa fiti bine lubrifiat inainte de a intra intr-un joc anal. Ar fi bine sa folositi un lubrifiant pe baza de silicon deoarece acesta este mai gros și rezista mai mult, ceea ce este excelent pentru jocul anal. Puteti folosi și spray relaxant pentru a desensibiliza zona inainte de a utiliza jucariile sexuale.

Daca folositi bilele anale, in special din pe cele care contin bile gradate cum sunt Anal Fantasy de la Pipedream, introduceti fiecare margeluta treptat și testati pragul pentru stimularea anala. Acest lucru este esential pentru incepatori, mai ales daca doresc sa se asigure ca sunt in siguranta in timp ce se bucura de margelele anale.

bile-anale-anal-fantasy-cu-vibratii

Cand sunteti obisnuiti cu margele și jucarii anale mai mici, dar vreti mai multa stimulare, atunci trebuie sa optati pentru margele anale mai mari care va pot aduce placerea maxima. Cu cat va implicati mai mult in jocul anal, cu atat corpul vostru se va acomoda mai bine cu jucariile mari. Cresteti treptat dimensiunea cand va simtiti pregatiti și folositi lubrifiant pentru a ramane in siguranta. Dar, daca vreti sa ramai la margelele mici, ati putea amplifica placerea prin folosirea unora care vibreaza.

Scopul principal al margelelor anale este de a va oferi senzații usoare, dar placute și de a va permite sa inserati incet o margeluta in interior pentru a va ajuta corpul sa se adapteze la noul tip de stimulare sexuala.

  1. Beginners Anal Bead Set + FREE Starter Kit! – Incepeti sexploratia anală cu acest set Beginners Anal Bead. Acesta este compus din trei tipuri diferite de margele anale ce va oferă o stimulare intensa.
  2. X-10 Graduated Anal Beads – Simplu și clasic, X-10 Graduated Anal Beads este o jucarie de sex anal care are o formă flexibila și margele care cresc treptat in dimensiune pentru a va ajuta sa va adaptati la intensitatea plăcerii anale. Corpul flexibil va permite sa pozitionati margele in functie de preferintele pe care le aveti.
  3. Elite ‘Vibro’ Anal Beads – Intensificati-va placerea cu margelele vibrante Elite ‘Vibro’. In timp ce testati jucariile anale puteti obtine o stimulare bonus cu aceste margele anale și puteti face jocul anal mai satisfacator. Elite ‘Vibro’ are doua bile și un cablu de recuperarea pentru a fi mai ușor de indepartat.
  4. Topco Climax Vibrating Anal Beads 5 Inches – Fa placerea anală mai intensa cu Topco Climax Vibrating Anal Beads 5 Inches. Acest vibrator cu gloante este proiectat special pentru penetrarea anal, iar corpul subtire cu margele va face stimularea anală mai blanda. Inelul de la capat va permite sa retrageti mai ușor jucaria.
  5. Dual Penetrator Realistic 5 Inch Vibrator Anal Bead Combo – Experimentati excitarea dublei penetrari cu aceasta jucarie hibrida margele și dildo. Puteti incerca simultan penetrarea vaginala și cea anală cu aceasta jucarie.
  6. Tantus Ripple Large Silicone Plug – Daca sunteti in cautarea unei jucarii cu margele mai mari, incercati Tantus Ripple Large Silicone Plug. Aceasta jucarie rigida are margele va oferă o stimulare sporita. Este potrivita pentru utilizatorii experimentati.

Pregatirea pentru penetrare

Daca este prima data cand experimentezi sexul anal, atunci s-ar putea sa fii putin incordat sau nelinistit. Pentru o penetrare anală sigura, este important sa te relaxezi și sa folosesti mult lubrifiant pentru a preveni orice trauma anala. Lufiriantul pe baza de silicon este cel mai bun pentru sexul anal, deoarece este relativ gros.

Cu toat acestea, daca utilizezi un dop de silicon, un vibrator, sau bile anale, atunci lubrifiantul pe baza de ulei este mai potrivit, deaorece lubrifiantul pe baza de silicon poate degrada jucariile din silicon.

Compania de lubrifianti organici YES a lansat, de asemenea, un lubrifiant pe bază de apă special conceput pentru utilizarea anala.YES But este compatibil cu prezervativul și are o consistenta mai groasa decat alti lubrifianti pe baza de apa. In plus, nu contine substante chimice nocive care se gasesc în mod obisnuit in lubrifiantii pentru sexul anal.

Intinderea sau inclestarea mușchilor anali va face penetrarea mai incomoda. Inainte de a  experimenta jocul anal, fa o baie fierbinte sau cere-i partenerului sa-ti ofere un masaj senzual, aprinzand niste lumanari pentru a crea atmosfera potrivita. Acest lucru te va ajuta sa te relaxezi și astfel experienta va fi mai plăcută pentru tine.

In timp ce unii ar sustine ca sexul anal este doar pentru satisfactia masculina, exista o mulțime de femei care se bucura de jocul anal. Multe femei constata ca sunt capabile sa se lege de partenerii lor in timp ce sunt incredibil de satisfacute. Cu toate acestea, unele femei au declarat ca prefera sexul anal atunci cand sunt foarte excitate.

Pozitii

La fel ca sexul vaginal, sexul anal iti permite sa fii foarte inventiv. Exista o mulțime de pozitii grozave pe care le poți experimenta. Pozitia lingura este incredibil de intima și faciliteaza stimularea sanilor, a sfarcurilor și a clitorisului. Daca este prima data cand faci sex anal, o pozitie precum Reverse Cowgirl cu femeia deasupra, ii oferă ei ocazia sa detina controlul complet asupra vitezei și adancimii de penetrare.

Pegging

Barbatii considera ca jocul anal este placut din cauza prostatei, care este adesea denumita punctul P, fiind echivalentul masculin la punctul G al femeilor. Multi barbati se bucura de penetrarea anală datorită stimularii prostatei, in timp ce altora le place sa fie dominati.

Pegging-ul este actul in care o femeie isi penetreaza barbatul cu un strap-on. Multe femei se bucura de acest lucru, intrucat detin controlul și isi satisfac partenerul. Ca și in cazul altor elemente ale jocului anal, se recomanda utilizarea lubrifiantului.

Dopuri anale

Dopurile anale vin intr-o mare varietate de stiluri și dimensiuni. Acestea au fost concepute pentru a creste placerea sexuala. Odata ce dopul a fost inserat in anus, acesta poate fi lasat acolo in timpul sexului sau in timpul masturbarii. Multi considera ca eliminarea dopului anal in timpul orgasmului il poate imbunatati.

Dopurile anale sunt disponibile in material de silicon, metal și sticla și sunt proiectate cu o baza evazata pentru a nu fi aspirate in corp. Dopurile sunt minunate pentru incepatori deoarece le permite sa se obisnuiasca cu senzatia de penetrare anala.

Gama de dopuri njoy Pure sunt minunate pentru cei care vor sa experimenze jocul anal, deoarece acestea sunt disponibile in 3 marimi diferite. Metalul poate parea descurajant, deoarece este putin mai greu decat dopul din silicon, dar poți folosi lubrifiant pe baza de silicon cu dopurile metalice deci pot beneficia de o lubrifiere suplimentara.

Margele anale

Majoritatea margelelor anale incep cu o bila mica pentru o introducere usoara, fiecare bila crescand treptat ca marime. Cand folosesti margelele anale nu este ca și cum ai folosi un dildo, care adesea este folosit cu miscari rapide de impingere.

Introdu incet margelele pe rand și indeparteaza-le intr-o maniera similara in punctul in care urmeaza sa ai orgasm pentru o experiență cu adevărat intensa.

Folosirea rapida a margelelor anale poate provoca dureri și leziuni ale rectului și este important sa te simti tot timpul confortabil. Nu uita sa folosesti mult lubrifiant.

Vibratoare anale

La prima vedere, unele vibratoare anale arata foarte mult ca vibratoarele destinate uzului vaginal. Cu toate acestea, la fel ca toate produsele concepute pentru penetrarea anala, vibratoarele anale au o baza evazata chiar deasupra manerului pentru a asigura o plăcere senzuala, dar sigura.

Unele vibratoare anale sunt similare cu dopurile anale, dar sunt ceva mai mari, deoarece contin un motoras. Rocks Off Butt Quive este o jucarie sexuala cu un varf ușor conic pentru atingerea punctului P.

We-Vibe Ditto este dopul anal vibrator, perfect pentru aventurile anale. Ditto este un dop anal cu telecomanda de îți oferă psoibilitatea sa-l controlezi printr-o aplicatie.

Anilingus

Anusul este extrem de sensibil datorită faptului ca este plin de terminatii nervoase, asa ca daca penetrarea completa nu-ti suna atragatoare, poți incerca alte modalitati. Anilingus, cunoscut și ca „ramming” este actul de a stimula anusul altei persoane cu gura. Este cunoscut și sub denumirea de contact anal-oral.

Cand te angajezi in anilingus, asigura-te ca zona este cuatata corespunzator.

Comunicare și incredere

Daca ti-ai exprimat interesul de a experimenta jocurile anale, incearca sa vorbesti deschis cu partenera ta. In timpul sexului, asigurati-va ca amandoi va simtiti bine, intrucat sexul nu trebuie sa fie niciodată dureros. Daca exista ceva care nu te face sa te simti bine, spune-i partenerului tau. Explorarea corpurilor intr-un mod cu totul nou va poate schimba viata sexuala in bine.

Vibratoare anale pentru începători

In timp ce multi oameni vor presupune ca jucariile sexuale anale trebuie sa le placa doar barbatilor care vor sa se bucure de stimularea prostatei, oricine este atras de ideea jocului anal poate folosi un vibrator anal. Disponibile intr-o gama larga de stiluri și modele, exista o mulțime de produse disponibile care oferă senzații sclipitoare pentru jocul anal.

Ce face un vibrator anal?

Atunci cand descoperi deliciile jucariilor anale, trebuie sa incerci un produs mic, și sa treci la altele mai mari, de indata ce te simti confortabil cu jocul anal. Este, de asemenea, important sa ai in vedere ce iti doresti sa obtii de la jucaria ta sexuala.

Dopurile anale pot fi purtate in timpul sexului și jocului solo, și oferă un sentiment de plenitudine pe care multi oameni il considera placut. Nexus G-Play Trio este un set minunat pentru incepatori, deoarece este compus din trei dopuri vibrante. Astfel, vei fi pregatit oricând sa treci la un alt nivel, insa daca tu te simti confortabil cu cel mai mic dop, poți ramane la acesta, daca nevoile iti sunt satisfacute.

Cele mai comune jucarii anale sunt dopurile, bilele și vibratoarele, toate fiind concepute cu un maner sau o baza evazata pentru a se asigura ca produsului nu se piede in interiorul corpului.

Spre deosebire de alte jucarii sexuale, care sunt adesea folosite cu miscari puternice de tractiune, atunci cand folosesti bilele anale trebuie sa incetinesti ritmul. Daca vei lua lucrurile mai incet, te vei putea bucura de senzatia pe care o oferă fiecare bila ce este introdusa in interior. In plus, indepartarea lenta a bilelor poate duce la orgasme incredibil de intense.

Rocks Off Petite Sensations Pearls sunt excelente pentru incepatori, desi arata destul de mari, bilele sunt destul de mici in comparatie cu Bubbles.

Un vibrator anal pentru incepatori ar trebui sa aiba un arbore mic, asa cum este Rocks Off O Boy. Arborele sau curbat este conceput pentru un joc de prostata incredibil.

Dupa ce ai descoperit placerea pe care vibratoarele anale mici ti-o ofera, este posibil sa-ti doresti sa treci la produse mai mari, cum ar fi Nexus Ace Remote Control Vibrating Plug, un dop anal incredibil de puternic ce poate fi folosit atât pentru sesiune de sex senzual cât și pentru jocul solo. Daca esti suficient de curajos, lasa-ti partenera sa controleaza telecomanda!

Te poți delecta cu jocul anal chiar și atunci cand tu și partenera ta nu sunteti împreună. We-Vibe Ditto este un dop anal vibrant cu telecomanda, ce poate fi controlat și prin aplicatia We-Vibe Connect. Aplicatia permite controlul dopului prin iPhone sau Android, permitandu-ti sa partajezi accesul la Ditto pe internet pentru ca partenera ta sa controleze dopul, indiferent de locul in care s-ar afla.

Cum sa te pregatesti pentru jocul anal

Spre deosebire de vagin, anusul nu este un organ auto-lubirfiant si, prin urmare, utilizarea unui lubrifiant sexual este incredibil de importanta pentru a preveni aparitia lacrimilor in tesuturile delicate ale rectului. Poti utiliza un lubrifiant creat special pentru uz anal, cum ar fi  YES But, ce are pH-ul echilibrat cu cel al anusului și este compatibil cu prezervativele și jucariile sexuale din silicon.

De asemenea, este important sa iei lucrurile incet: ar fi bine sa incepi folosind degetele, bine lubrifiante, pentru a te obisnui cu senzatia jocului anal inainte de a introduce produsul ales. Fa-ti timp sa experimentezi diferite miscari și nu te grabi, deoarece te-ai putea rani singur.

Vibratoarele mai mari și jucariile sexuale nu sunt pentru toata lumea, dar daca doresti sa te orientezi spre o jucarie mai mare, asigura-te ca te „incalzesti” mai intai cu un produs mai mic.

Ca in cazul oricarei jucarii sexuale, este incredibil de important sa mentii jucariile sexuala anale curate pentru a preveni raspandirea bacteriilor. Daca imparti jucariile cu altcineva, foloseste un prezervativ pentru a preveni transmiterea infectiei.

Vibratoare pentru bărbați

Vibratoarele nu sunt doar pentru femei – acum exista o selectie din ce in ce mai mare de vibratoare pentru barbati extrem de luxoase și captivante, disponibile pe piata. Aceste jucarii îți oferă senzații și vibrații inedite, garantate sa ofere orgasme incredibile: singura parte complicata este sa te decizi care este perfect pentru tine.

FUN FACTORY Cobra – Vibratorul masculin Cobra de la Fun Factory a revolutionat piata jucariilor sexuale masculine. A fost conceput special pentru a stimula capul penisului: deschiderea neteda din silicon a dispozitivului imbratiseaza capatul penisului și te lasa sa controlezi nivelul de vibrații pe care doresti sa-l simti.

Aceasta jucăriei nu este un mason de masturbare: este un dispozitiv intens de plăcere care oferă vibrații complete printr-o combinatie de doua motoare puternice. Desi aceasta jucarie nu este impermeabila, este rezistenta la stropi și poate fi curatata in siguranta.

Pulse by Hot Octopuss – Pulse by Hot Octopuss este o jucarie sexuala pentru barbati care foloseste un mecanism tip piston ce face ca PulsePlate sa se deplaseze in sus și in jos. Aceasta tehnica este cunoscuta ca Penile Vibratory Stimulation.

Designul jucăriei Pulse permite utilizatorului sa se bucure de un orgasm fără a avea nevoie de un penis erect și permite, de asemenea, stimularea hands free, ideala pentru cei cu dizabilitati fizice.

Pulse III SOLO by Hot Octopuss proiectat ergonomic tine ferm penisul in aripile sale iar placile oscilante maseaza frenul pentru a crea senzații sexuale incredibile. Atunci cand este utilizat cu lubrifiant, Pulse devine cel mai inovativ masturbator pentru barbati. Acest vibrator masculin uimitor este reincarcabil și ușor de utilizat.

Rocks Off Hand Solo – Rocks Off Hand Solo este 100% impermeabil și incredibil de ușor de utilizat. Este plin de umflaturi și contururi dramatice care te vor incanta de fiecare data. Acest produs este o jucarie masturbatoare cu adevărat fantastica și garanteaza plăcere cu fiecare atingere.

Fleshlight Vibro Pink Vagina Touch – Fleshlight Vibro Pink Vagina Touch oferă toata placerea unui Fleshlight clasic cu vibrații palpitante adaugate. Trei gloante sunt amplasate in interiorul acestui manson de masturbare în formă de vagin, mangaind axul și oferindu-ti o senzatie uimitoare pe care nu ai mai simtit-o niciodată.

Usor de curatat, Fleshlight Touch Sleeve este modelata cu denivelari senzuale concepute pentru a oferi plăcere excelenta de fiecare data.

Nexul este un fabulos brand britanic alcatuit dintr-o echipa devotata de ingineri și designeri dedicati fabricarii produselor functionale de inalta calitate. Gama lor diversa de produse garanteaza rezultate optime ce satisfac atat nevoile barbatilor cât și ale femeilor.

Nexul a observat o lacuna pe piata produselor anale de inalta calitate și s-a grabit sa vina cu o gama variate de jucarii. De la dopuri vibrante pentru incepatori la stimulatoare somptuoase duale pentru cunoscatorii jocului anal, exista ceva care sa satisfaca nevoile oricui.

  • Nexus Anal Starter Kit – Nexus Anal Starter Kit este setul perfect pentru incepatorii in jocul anal. Cu trei dopuri din silicon de diferite dimensiuni, poți fi sigur ca te vei simti bine. Forma anatomica se potriveste corpului și oferă senzații supreme. De asemenea, sunt suficient de flexibile pentru stimularea cu adevărat senzuala. Cel mai mic dop este excelent pentru incepatori sau pentru încălzire, in timp ce dopurile medii și mari te imping catre noi inaltimi ale jocului de prostata.
  • Nexus G-Play – Dopurile anale G-play sunt disponibile separat in diferite dimensiuni: mic, mediu și mare și toate au vibrații puternice pentru a imbunatati orgasmul. Dopurile G-Play iti permit sa explorezi senzații sexuale noi: fiecare dop are un arbore ergonomic, curbat conceput pentru a oferi senzații placute intense in locurile dulci.
  • Nexus Sparta – Descopera o abordare cu totul noua in jocul prostatei. Sparta are un secret sexy: datorită tehnologiei sale inteligente, Sparta maseaza prostata in cinci moduri diferite. Cu un varf unic, asemanator cu degetul mare, Sparta mangaie punctul P pentru a prelungi sesiunile de placere. Fabricat din silicon moale, Sparte este 100% rezistent la apă și reincarcabil.
  • Nexus Ace – Aceasta este o jucarie sexuala controlata prin telecomanda pe care nu vei dori sa o imparti cu nimeni. Dopurile Ace sunt incredibil de puternice, potrivite atât pentru jocul sexual senzual cât și pentru sesiunile solo.

Facute dintr-un silicon neted, sigur pentru piele, dopurile Ace au un corp ridicat care oferă stimulare suplimentara chiar acolo unde este nevoie. Dopurile Ace sunt complet impermeabile și reincarcabile și pot fi controlate manual printr-o telecomanda.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

4 thoughts on “Masturbarea anala: cum sa o faci sa fie extrem de plăcută

  1. Elvis Gabriel says:

    Salut, mie îmi place sa ma masturbez anal pina cind ejaculez, am doua dildouri de 35 și 45 de cm, încep cu cel mai mic, pe care îl introduc aproape tot, apoi termin cu cel mai mare, care este și mai gros, dar ma simt minunat și o fac zilnic de 3 ani de zile.

  2. Dan says:

    Si eu ma masturbez anal pina ejaculez, folosesc un vibrator special pentru prostata cu 10 functii de vibratie si pulsatie,placerea e fantastica,dar se intimpla sa ma erectie in timpul folosirii sau sa nu am,de ce patesc asa ceva?simt aceeasi placere si excitare defiecare data

  3. Grigoriu magda roxana says:

    5int lesbiana imi place masturbarea dar prin fata si mi’ar placea sa incerc prin spate dar nu pe nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.