De ce vibratorul din silicon miroase ciudat?

Vibrator Multi-Speed A-Toys Realistic

Cand vorbim despre numeroasele beneficii ale jucariilor din silicon, trebuie sa vorbim despre modul in care oamenii pot face diferenta dintre silicon și non-silicon. Putem face o mulțime de teste, inclusiv testul cu flacara, dar ce se intampla daca trece toate testele și tot iti faci griji? Am scris acest articol pentru cei care vor sa stie adevarul despre jucaria lor sexuala.

PVC-ul este cunoscut pentru faptul ca are un miros urat, chiar din pachet, din cauza agentilor de inmuiere din plastic folositi – flatati sau nu. Prin urmare, multi oameni folosesc acest miros, sau lipsa lui, pentru a determina daca o jucarie este sau nu din silicon. Ei cred ca o jucarie sexuala din silicon nu ar trebui sa miroase a chimicale și multi oameni devin suspiciosi atunci cand deschid ambalajul și sunt loviti puternic de un miros chimic.

De asemenea, trebuie mentionat ca o modalitate prin care poți observa diferenta dintre un material poros foarte rau precum PVC și un material poros semi-rau ca TPS este, de asemenea, sa mirosi produsul. In general, TPR/TPE nu are un miros neplacut. Dar ar putea avea din mai multe motive. Din experienta proprie, pot spune ca mirosul de substante chimice toxice sau parfumuri nu va disparea intr-o singura zi.

Vibratoare din silicon de calitate superioară, la super oferte

Siliconul retine mirosurile

Deoarece siliconul nu este complet non-poros poate retine mirosurile, insa mirosurile chimice care sunt solubile in apa ar trebui sa dispara mult mi ușor, imediat ce sunt spalate sau aerisite. Prin spalatul cu apă caldă și săpun se vor indeparta toate substantele chimice persistente.

Oricare dintre metodele care cauzeaza miros vor face ca jucariile din silicon sa miroase cand sunt deschise. Mirosurile sunt prinse in ambalajul etans și nu se elibereaza pana cand ambalajul nu este deschis. Elementele ambalate doar in carton, care nu sunt niciodată invelite in plastic s-ar putea sa aiba niciun miros. Dar daca obiectul este introdus intr-o punga din plastic și mai apoi impachetat, un miros chimic se va simti imediat ce pachetul va fi desfacut.

De ce jucariile sexuale din silicon miros a substante chimice?

Exista o mulțime de factori care pot provoca mirosuri neplacute. Acest lucru se intampla foarte des.

  • Agent de eliberare a mucegaiului – practic PAM pentru silicon. Este un lubrifiant care ajuta la scoaterea jucăriei sexuale din matrita.
  • Produse chimice de curatare – sau, au scapat de agentul de eliberare a mucegaiului, dar nu au lasat sa se usuce produsul la aer pentru a elibera COV-urile din substantele chimice de curatare.
  • Ambalajul din plastic – in cazul in care articolul se afla intr-un recipient din plastic, respectivul plastic ar putea elibera COV-uri.
  • Adeziv sau colorant in ambalaj – uneori in loc de o tava din plastic, jucaria ta se afla intr-o tava din spuma. Poate este vopsita intr-o culoare care se potriveste cu ambalajul. Poate exista mai multe straturi lipite intre ele. Din nou avem COV-uri.
  • Lubrifianti – nu cei pe care ii folosesti tu, ci cei folosit in timpul productiei.

Ce sunt COV-urile?

Unii dintre voi s-ar putea sa va intrebati ce sunt COV-urile. COV – compus organic volatil. Cand simti un miros chimic acesta este un COV. Vopseaua, perdelele noi de dus, jucariile secuale, produsele de curatare – nu putem scapa de el. Daca noile tale jucarii sexuale au un miros chimic, lasa-le la aerisit, deoarece multe COV-uri pot cauza dureri de cap.

Cele mai performante vibratoare de lux - Pentru cei ce vor calitate

Mituri legate de mirosul vibratoarelor din silicon

Exista foarte multe informatii gresite pe internet care sustin ca „vibratoarele din silicon nu au cum sa miroasa”. Adevarul este ca acestea pot mirosi urat, dar cel mai probabil nu din motivele la care te gandesti tu. Daca consideri ca mirosul urat al unui vibrator este cauzat neaparat de toxicitatea acestuia, e bine să știi ca nu e neaparat cazul! Mirosul poate fi cauzat și de un miros din exterior, de un gaz cu care a intrat jucaria in contact, datorită porilor materialului din care e făcută jucaria.

Adevarul este ca toate vibratoarele din materiale poroase precum elastomer și plastic sunt permeabile la gaze – inclusiv siliconul! Avantajul siliconului este ca acesta poate elibera foarte ușor gasul – da, mentine gazul(mirosul), dar il elibereaza mult mai ușor decat celelalte materiale.

Ce sa faci pentru a scapa de mirosul urat al vibratorului din silicon

Daca simti ca vibratorul tau din silicon miroase urat, nu te ingrijora. Cel mai probabil a retinut un miros cu care a intrat in contact. Acesta il poate elibera ușor daca il aerisesti.

Daca motivul pentru care jucaria ta miroase urat este faptul ca a retinut un miros in interior, spalarea acesteia nu are niciun efect. Nici macar fierberea jucăriei nu poate indeparta mirosul. De fapt, atunci cand il scufunzi in apa, porii nu mai pot elimina la fel de ușor gazul care provoaca mirosul neplacut. Metoda cu spalatul functionează doar in cazul in care este alt motiv pentru care jucaria miroase.

Cele mai bune metode prin care poți scapa de mirosul neplacut al jucăriei este de a-l lasa la aerisit. Temperaturile inalte te pot ajuta sa scapi mai ușor de mirosul neplacut, așadar poate fi o idee bnua sa lasi jucaria in soare sau in cuptor – atat timp cat esti sigur ca jucaria și toate functiile sale permit aceste metode.

De asemenea, un vibrator din silicon abia cumparat poate avea un miros neplacut initial. Aceasta a intrat in contact cu toate mirosurile din fabrica in care a fost conceput și nu a avut timp sa se aeriseasca. Din acest motiv, este indicat sa lasi jucaria la aerisit pentru câteva ore inainte sa o folosesti.

Concluzie

Pot fi multe motive pentru care vibratoarele din silicon pot mirosi. Materialul poros al acestora permite „captarea” mirosurilor din spatiul in care este depozitat pentru lungi perioade de timp. De asemenea, daca este folosit anal pe termen lung, poate capta acel miros. Din acest motiv, este indicat sa fie aerisit periodic, pentru a scapa de aceste mirosuri.

Foloseste sfaturile de mai sus și vei reusi sa scapi repede și simplu de mirosurile neplacute ale unui vibrator din silicon, pentru a te putea bucura in continuare de acesta fără nicio retinere. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.