„Pastiluța Albastră” pentru femei – Pot femeile să folosească „Pastiluța Albastră”? Iată Ce Spun Medicii

femeie-mlf

„Pastiluța Albastră” trateaza disfunctia erectila la barbati. Recent, au aparut 2 noua medicamente care pot creste libidoul femeilor. Unele persoane le numesc „”Pastiluța Albastră” pentru femei”. Lipsa apetitului sexual, numita și dorinta sexuala hipoactiva afecteaza aproximativ 10% din toate femeile.

Unele femei iau „Pastiluța Albastră” de la farmacie sau de la partener fără sa intrebe medicul și fără sa stie ca exista acum doua produse aprobate de FDA pentru imbunatatirea calitatii sexuale in randul femeilor. Din pacate, „Pastiluța Albastră” nu este cea mai indicata pentru femei, deoarece aceste medicamente au efecte diferite in cazul barbatilor și al femeilor. In continuare vom vorbi despre medicamentele alopate, aprobate de FDA (echivalentul din Statele Unite pentru ANMSM) care au rolul de a imbunatati activitatile sexuale, crescand apetitul in cazul femeilor.

Cantha-S Drops – Cel mai recomandat afrodiziac pentru cuplurile care doresc o noapte de neuitat

Cantha-S Drops – Afrodiziac pentru Cuplu, 15 ml

Tipurile medicamentelor de „”Pastiluța Albastră”” pentru femei

Este vorba despre Filbanserina, vanduta de brandul Addyi și Bremelanotida, vanduta de brandul Vyleesi.

Vyleesi

Vyleesi este un medicament injectabil, pe care cercetatorii l-au creat pentru imbunatatirea dorintelor sexuale ale femeilor dinainte de menopauza. Exact asa cum un barbat ia „Pastiluța Albastră” inainte de sex, o femeie isi poate injecta Vyleesi in burta sau in coapse cu cel putin 45 minute inainte de sex. Efectul poate dura 24 de ore. Nu ar trebui folosit de mai mult de 8 ori pe luna.

Addyi

Precum Vyleesi, Addyi trateaza dorintele sexuale scazute a femeilor dinainte de menopauza, dar Addyi vine sub forma de pastila. Acest medicament este sub forma de tratament, ceea ce înseamnă ca trebuie luat zilnic, chiar daca persoana respectiva nu are intentia de a avea relatii sexuale in acea zi.

Poate lua pana la saptamani sa se observe o crestere a dorintelor sexuale, cu toate ca multe persoane sustin ca efectele au aparut mult mai devreme.

Spre deosebire de Vyleesi, acest medicament are efect pe termen lung, așadar daca esti in cautarea unei metode de imbunatatire a dorintelor sexuale generale și nu doar pe moment, Addyi este o alegere potrivita.

Medicamente pentru cresterea libidoului la femel care nu sunt aprobate de FDA sau ANMSM

Unele femei incearca sa trateze lipsa dorintelor sexuale cu alte medicamente, multe dintre care nu au fost aprobate de FDA sau ANMSM. Acestea includ:

„Pastiluța Albastră”

Unele femei folosesc „Pastiluța Albastră” pentru a trata lipsa dorintei sexuale. Acest lucru era insa mai des intalnit inainte sa apara Addyi și Vyleesi pe piata.

In randul barbatilor, „Pastiluța Albastră” îmbunătățește fluxul de sange di npenis, ceea ce ii ajuta să obțină erectii mai puternice, de lungă durată. Femeile experimenteaza de asemenea o crestere a fluxului de sange din zona genitala, asadar, teoretic, „Pastiluța Albastră” ar putea avea efect la femei.

efectele medicamentelor pentru crestere libido

Cateva studii au testat aceasta teorie. Un studiu mic din 2008 a descoperit ca „Pastiluța Albastră” ar putea ajută femeile care au libidoul scazut, mai ales daca acesta este datorat anumitor antidepresive sau alte medicamente.

Alte medicamente pe langa „Pastiluța Albastră” ce ar putea ajută femeile sa creasca libidoul

Exista multe alte medicamente care ar putea creste dorinta sexuala la femei prin tratarea cauzei care a dus la disparitia (sau diminuarea) apetitului sexual. De exemplu, daca o femeie are libidoul scazut datorită anxietatii, anxioliticele o pot ajuta sa se bucure iar de o viata sexuala obisnuita.

De asemenea, mai ales in randul femeilror care sunt la menopauza, terapia cu estrogen ar putea creste apetitul sexual, daca aceasta este cauza problemei.

Totodata, unele studi sugereaza ca și lipsa hormonul masculin pot afecta libidoul femeilor (da, și femeile au nevoie de hormonul masculin, chiar daca nu la fel de mult ca barbatii), așadar adaugarea acestuia in terapia cu estrogen poate avea efect benefic.

Incearca capsulele eXXtreme – Special concepute pentru cresterea libidoului la femei

eXXtreme – Capsule pentru creșterea libidoului la femei

Cum functionează pastilele pentru stimularea libidoului la femei?

Cercetatorii inca nu stiu exact cum functionează medicamentele precum Addyi, dar unele descoperitit au indicat ca aceste medicamente schimba sistemul de serotonina din creier. Cand libidoul scazut este legat de nivelul de serotonina din creier, Addyi ar putea fi foarte eficient.

De asemenea, Addyi afecteaza indirect nivelul de dopamina, un neurotransmitator ce ofera o stare de bine.

De asemenea, cercetatorii nu sunt siguri cum functionează nici Vyleesi, insa se stie ca acesta afecteaza receptorii melanocortinei. Cu toatea astea, legatura intre aceasta și o dorinta sexuala crescuta ramane neclara.

Cercetatorii nu exclud faptul ca aceste medicamente ar putea avea de asemenea efect placebo, insa studiile arata ca mult prea multe persoane au observat efectele positive ale acestor medicamente pentru a exista doar efectul placebo.

Pentru cine sunt recomandate aceste medicamente de „Pastiluța Albastră” pentru femei?

Vyleesi și Addyi, asa-numitele „Pastiluța Albastră” pentru femei sunt recomandate femeilor dinainte de menopauza ce au probleme cu apetitul sexual. Femeile care ar putea beneficia de aceste medicamente sunt cele care au un libido scazut și care vor sa aiba parte de mai mult sex.

Persoanele care ar putea beneficia de aceste medicamente sunt:

  • Cele care iau medicamente care afecteaza dorinta sexuala (cum ar fi antidepresivele)
  • Femeile care nu simt plăcere in dormitor
  • Femeile care au experimentat o scadere brusca a interesului fata de sex

Efecte secundare a medicamentelor

Avand in vedere ca aceste medicamente sunt alopate și sunt vandute in magazin, efectele secundare sunt mai probabile decat in cazul suplimentelor naturiste.

ClitoriSex – Crema pentru cresterea libidoului la femei. Orgasme puternice, garantate

ClitoriSex – Crema clitoris pentru intensificarea orgasmului

Cele mai comune efecte secundare ale medicamentelor Addyi sunt:

  • probleme de somn – mai ales somnolenta (ce poate fi periculoasa mai ales in cazul persoanelor ce conduc) și dificultati de adormire
  • gura uscata
  • greata
  • ameteala
  • scaderea tensiunii arteriale, ce ar putea duce la lesin in cazul persoanelor care stau in picioare

Cele mai comune efecte secundare ale medicamentelor Vyleesi sunt:

  • greata
  • bufeuri sau inrosirea fetei
  • iritatii la nvielul pielii sau in zona unde s-a făcut injectia
  • dureri de cap
  • stari de voma
  • tuse
  • oboseala
  • ameteala
  • congestie nazala
  • innegrirea pielii, resultand in puncte negre numite hiperpigmentare
  • cresterea tensiunii arteriale
  • scaderea batailor inimii
  • gadilituri
  • precum orice alt medicament, pot aparea efecte alergice

Metode alternative

Dorinta sexuala este complexa iar cauza libidoului scazut poate ar putea sa nu fie cauzata de medicamente. Traumele, sexul nesatisfacator sau plictiseala poate reduce dorinta sexuala.

probleme apetit sexual femei

Unele studii sustin ca relatiile pe termen lung experimentaeza adesea o reducere a dorintei sexuale in randul femeilor. Un studiu din 2017 care includea barbati și femei a descoperit ca femeile care se afla intr-o relatie de mai mult e un an au dorinta sexuala mai scazuta.

Acelasi studiu a descoperit ca un numar de alti factori poate reduce libidoul, inclusiv:

  • ideologia sociala legata de sex și toata aceasta presiune care ridica asteptarile sexului
  • ideologiile religioase
  • contactarea bolilor cu transmitere sexuala
  • lipsa atractiei fata de partener
  • dificultatea de a comunica deschis legat de sex
  • probleme sexuale in randul partenerului

Cand dorinta sexuala este scazuta din unul sau mai mult din acesti factori, medicamentele ar putea sa nu functioneze. Unele medicamente alternative, in functie de cauzele libidoului scazut și a preferintele personale, ar putea include:

  • terapia sexuala cu partenerul
  • discutia deschisa despre sex cu partenerul
  • terapie individuala pentru adresarea anumitor traume sau ganduri negative legate de sex
  • schimbarea stilului de viata amoros, cum ar fi incercarea unei relatii poliamoroase
  • reducerea nivelului de monotonie din relatie prin explorarea a noi fantezii sexuale, jucarii erotice și tehnici.

De asemenea, lipsa apetitului sexual ar putea fi cauzat și de faptul ca se pune prea mult accent pe stimularea vaginala și prea putin pe stimularea clitorala. Studiile au descoperit ca multe femei au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a ajunge la orgasm. Obtinerea frecventa a orgasmelor poate imbunatati radical libidoul femeilor.

Daca vrei alternative pentru „Pastiluța Albastră” pentru femei, poți merge in farmacii și sa intrebi. Cu siguranta vei gasi câteva care sa iti indeplineasca dorintele. Totusi, poți gasi suficiente și la sex shop, pe baza de ingrediente naturale.

Cu toate ca suplimentele similare cu „Pastiluța Albastră” din farmacii pot avea efecte mai puternice, la fel sunt și efectele secundare, deoarece unele medicamente alopate pot provoca reactii adverse serioase. Daca esti in cautarea unui supliment ușor care sa iti trezeasca pofta sexuala în mod natural, poți gasi multe variante in sex shop.

Ce se intampla daca o femeie ia „Pastiluța Albastră”?

Cu toate ca nu exista pastile „Pastiluța Albastră” pentru femei (celelalte sunt alternative), ce se intampla daca o femeie totusi ia o asemenea pastila? Conform specialistilor, acest medicament nu ra trebui vazut ca un simplu stimulent sexual.

Conform unui specialist ginecolor, „Adevaratul motiv pentru care barbații administreaza „Pastiluța Albastră” este pentru ca vor sa faca sex și nu pot obtine (sau mentine) o erectie. Aceasta pastila poate creste radical fluxul de sange din penis și poate oferi o erecție puternică barbatilor. Nu are nimic de a face cu dorinta scazuta de sex.”

Asadar, problemele sexuale ale femeilor și ale barbatilor sunt diferite. „Pastiluța Albastră” nu creste dorinta sexuala ci îmbunătățește erectia. Avand in vedere ca femeile au nevoie de medicamente care sa creasca dorinta sexuala, „Pastiluța Albastră” nu ar fi cea mai buna varianta.

Cu toate ca femeile experimenteaza o crestere a fuxului de sange in zona intima, acest lucru nu duce neaparat la cresterea apetitului sexual. Cu toate astea, fluxul de sange crescut poate duce la o crestere a placerilor in timpul sexului, ceea ce poate creste apetitul sexual in timp ce partenerii fac sex.

Cu toate astea, libidoul scazut la femei este o problema foarte complexa cu o multitudine de posibile cauze. Cel mai indicat ar fi tratarea cauzei care duce la scaderea apetitului sexual.

Siguranta și eficienta capsulelor „Pastiluța Albastră” asupra femeilor

Femeile ar putea administra „Pastiluța Albastră” ara as observe niciun efect real asupra apetitului sau a functiilor sale sexuale, cu toate ca exista unele studii care sustin ca multe femei sustin ca au acest medicament a crescut plăcerile din timpul sexului.

V-activ Woman – Crema stimulatoare pentru femei. Îmbunătățește radical performanțele sexuale

V-activ woman – Crema Stimulatoare pentru Femei

Exista de asemenea și studii contrare care sustin ca capsulele „Pastiluța Albastră” nu au niciun efect pentru femei, așadar parerile sunt impartite.

De asemenea, nu stim exact cat de sigure sunt aceste capsule pentru femei. Cu toate ca exista studii care sustin ca sunt bine tolerade, nu exista suficiente informatii in ceea ce priveste efectul pastilelor pe termen lung.

Lipsa studiilor și parerile impartite in ceea ce priveste eficienta capsulelor „Pastiluța Albastră” asupra femeilor sugereaza clar ca ar fi mai indicat sa fie folosita medicamentele special concepute pentru femei, care sunt mult mai eficiente și mult mai bine studiate, ce pot ajută femeile să obțină efectul dorit.

„Pastiluța Albastră” poate fi periculoasa în mod special daca este combinata cu nitritul de amil, un alt medicament adesea folosit pentru imbunatatirea senzatiilor sexuale. In cazuri rare, combinatia acestor doua medicamente poate avea efect fatal.

In loc sa fie folosita alternativa „Pastiluța Albastră”, mult mai indicata este utilizarae medicamentelor alopate cum ar fi Vyleesi sau Addyi pentru femeile care doresc cresterea apetitului sexual. De asemenea, suplimentele naturale din sex shop, cu toate ca nu sunt aprobate oficial de FDA sau ANMSM, s-au dovedit de nenumarate ori ca fiind eficiente in cresterea libidoului asupra femeilor.

Avand in vedere ca acestea sunt pe baza de ingrediente naturale, efectele secundare ale suplimentelor din sex shop sunt mult mai rar intalnite. Ingredientele pe care le contin acestea sunt studiate și recunoscute de sute de ani pentru efectele lor benefice asupra apetitului sexual in cazul femeilor.

De asemenea, utilizarea unei jucarii erotice poate avae efect mai puternic decat medicamentele. Nu de putine ori, lipsa stimularii poate duce la scaderea radicala a apetitului sexual in randul femeilor. Achizitionarea unui vibrator poate ajută femeile să obțină orgasme mult mai puternice, ceea ce le ajuta sa „isi intre in ritm”. Le ajuta sa se aprecieze iar sexul.

Cu toate ca barbații sunt sceptici atunci cand vine vorba ca partenera să folosească un vibrator, aceste jucarii, de fapt, ii pot ajuta. O femeie care obtine orgasm cu ajutorul unui vibrator va reusi mult mai ușor să obțină orgasm atunci cand face sex cu partenerul. Asadar, daca unei femei ii este greu sa se bucure de sex sau să obțină orgasm, utilizarea unui vibrator poate fi o decizie buna.

Vibratoare ce pot ajută femeile să trateze problemele de libido scăzut

De asemenea, o astfel de jucarie poate fi folosita și in timpul preludiului, astfel ca partenerul ia parte la toata aceasta activitate. In unele cazuri, jucariile sexuale pot avea efect mai benefic decat orice suplimente sau medicamente precum „Pastiluța Albastră” pentru femei.

Totodata, poți gasi „Pastiluța Albastră” pentru femei și in farmacii. Exista multe alternative a pastilelor pentru barbati pe care le poți gasi. Totusi, tine cont ca cele de acolo au efecte secundare mai serioase deoarece nu sunt facute din ingrediente naturale.

Concluzie

Dorintele sexuale scazute sunt o problema foarte complexa. Exista multe cauze posibile, inclusiv schimbarile hormonale, relatiile dificile și probleme cu chimia cerebrala. O persoana ar putea suferi de o combinatie dintre acesti factori.

Este indicat sa vorbesti cu medicul pentru a te asigura care este cauza și sa nu iei „Pastiluța Albastră” pentru femei fără acordul acestuia, deoarece ar putea avea efecte secundare neplacute sau ar putea pur și simplu sa nu aiba efect.

Libidou sexual scazut poate fi tratat cu medicamente sau alte alternative. Daca administrarea medicamentelor nu creste libidoul, ar putea fi cautate alte optiuni pentru tratarea acestei probleme.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.