Penisul subțire – Cum poți face sex cu un penis subțire?

sex cu penis subtire

Dupa cum stim, penisurile sunt de diferite forme și dimensiuni. Multi barbati sunt ingrijorati datorită marimii penisului, insa cum ramane cu grosimea acestuia? Avem vreun motiv de ingrijorare daca avem un penis subtire?

Cand vine vorba de culoare, penisul poate fi extrem de diferit, de la un roz foarte pana la cel mai inchis mov pe care l-ai vazut. Orice culoare este considerata „normala”.

PEnisul poate de asemenea sa aiba diferite forme, cum ar fi sa fie curbat in sus, curbat in jos, sau pur și simplu drept.
Acestea fiind spuse, ce înseamnă penis „normal?

Maxout Bathmate – Cea mai buna solutie pentru penisul subtire – ingroasa penisul și creste lungimea acestuia

Max Out Bathmate – Ser De Mărirea Penisului cu Jelqing

Ei bine, normalul in cazul unui penis nu are o definitie clara, pentru ca acesta poate fi atat de diferit incat este greu sa spui ca un penis este normal sau anormal. Cu toate astea, daca ne referim la forma standard a unui penis, acesta ar fi unul drept, de aproximativ 13-14 centimetri, de culoare roz pal.

Foarte multi barbati se ingrijoreaza de grosimea penisului lor. Care este media grosimii penisului? Conform unor studii, un penis are in medie o grosime de 9.31 cm cand este flasc și 11.66 cm in stare erecta. Asadar, care este considerat un penis subtire?

Produse pentru mărirea penisului - Pentru un penis uriaș, cu care impresionezi orice femeie

Toate organele și glandele, inclusiv penisul au in general o lungime, grozime și marime medie. Un penis subtire este o conditie medicala și conform unor estimari, se gaseste in cazul a 2% dintre barbații din intreaga lume. Aceasta poate aparea pe post de conditie medicala proprie asu poate fi asociata cu un penis de dimensiuni mici, o alta problema medicala.

Penisul subtire poate cauza probleme de incredere asupra unor persoale atunci cand vine vorba de performanțele sexuale. Partea buna este ca atunci canda este diagnosticata, poate fi tratata, cu diferite dispzitive sau hormoni recomandati de specialisti sau prin intermediul unei operatii.

Cum sa iti dai seama ca ai un penis mic?

Cat de subtire trebuie sa fie un penis pentru a fi considerat „prea subtire”? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, trebuie să știi ca grosimea penisului depinde de foarte multi factori cum ar fi nationalitatea și dimensiunile genetice ale parintilor sau rudelor de gradul 1.
Studiile sustin ca grosimea unui penis ar trebui sa fie undeva intre 10 și 13 cm – cam de grosimea unui tub de scoci gol.

Ce poate cauza un penis subtire?

Un penis subtire este o conditie medicala. Exsita multe cauze ale acesteia iar principalele sunt:

  • Prin nastere – Denmita de asemenea „penisul subtire congenital”, unele anormalizati cromozomale pot aparea in timpul conceptiei ce pot dezvolta aceasta conditie medicala
  • Datorita genelor – Daca multe persoane din familia ta au avut un penis subtire, foarte posibil ca și tu sa mostenesti un penis subtire. Tine cont de faptul ca, chiar daca tu iti tratezi penisul mic cu hormoni sau alte forme de tratament, copiii tai vor mosteni marimea initiala a penisului tau
  • Cauza nestiute – Trebuie as recunoastem ca nu stim foarte multe despre acest fenomen. Sunt unii barbati care au nivelul de hormon normal și toti ceilalti factori in detimetri normali, insa acestia tot au un penis subtire. Se considera ca aceasta problema poate aparea datorită capacitatii limitate de tesut pubian, ceea ce opreste cresterea acestia. Poate fi vorba de asemenea s de morfocene defective care apar in timpul sarcinii, ce pot cauza capacitati scazute de marire a penisului in timpul puberbatii.
  • Alte cauze – Exista multe alte cauze ce pot cauza un penis subtire și mic. infectii, lovituri sau alte deficiente genetice pot cauze un penis de dimensiuni mici.

12 Moduri pentru a avea sex cu un penis subtire

Avand in vedere ca un penis subtire poate reduce semnificativ satisfactia sexuala atat asupra barbatilor cât și a femeilor, ce ar trebui să știi sau sa faci pentru a avea parte de sex de calitate?

Bathmate Xtreme – Pompa pentru mărirea penisului cu sistem Hydromax. Creste rapid penisul in grosime și lungime și îmbunătățește performanțele sexuale

Bathmate Xtreme X20 Hydromax – Pompă pentru mărirea penisului

Tine minte ca un barbat cu un penis subtire poate fi mai bun in pat decat un barbat cu penis urias dar care nu stie sa il foloseasca. Da, este mai ușor sa impresionezi și sa satisfaci o femeie cu un penis mare, dar daca inveti ce ai de facut, o poți aduce la orgasm chiar și cu un penis mic și subtire. Iata niste sfaturi pentru a o aduce la orgasm chiar și cand ai un penis de dimensiuni nefavorabile.

Perfectioneaza-ti tehnicile orale

Daca iti este greu sa iti aduci prtenera la orgasm datorită penisului tau subtire și mic, trebuie sa inveti sa faci un sex oral de calitate. Iti poți misca limba pe vagin, poți face cercuri sau poți misca in sus și in jos.

Foloseste degetele

Uneori (nu suficient de des), o experiență sexuala implica mai mult decat penetrare. Placerea intensa poate fi obtinuta chiar fără presiune (precum un masaj), folosind degetele.

Adu câteva jucarii

Daca altceva nu functioneaza, poți folosite niste jucarii erotice dintr-un sex shop. Poti folosi un vibrator, stimulator pentru clitoris sau un simplu dildo. Alegerea este a ta, in functie de preferinte.

Male Edge Extra  – Sistem pentru prelungirea penisului și pentru ingrosarea acestuia

Male Edge Extra – Sistem de Prelungire a Penisului

Daca nu stii ce preferi, iti sugeram un vibrator, deoarece este cel mai clasic și versatil (de asemenea, poate fi folosit și pe post de dildo, pur și simplu fără sa ii pornesti vibratiile), dar iti sugeram totusi sa le incerci pe toate.

Incercati sexul anal

Daca nu ati incercat deja, probabil ca ar trebui sa vedeti ce va poate oferi acesta. Poate fi extraodrinar de placut, mai ales in cazul persoanelor cu penisul subtire sau mic. Daca nu ai făcut niciodată sex anal, tin econt de urmatorul sfat: foloseste lubrifiant, preferabil pe baza de apa.

De asemenea, este indicat sa nu incepi brusc, nu intra deodata. Intra incet la inceput și incepe as o penetreizi din ce in ce mai adanc, pentru a nu fi foarte inconfortabil pentru ea. Imagineaza-ti ca cineva te-ar penetra pe tine pe la spate: ti-ar placea sa fie brutal?

Incercati diferite forme de stimulare

Unele forme de stimulare precum cuburile de gheata și pernele pot fi extraordinare. Pine niste perne sub fundul ei și ridica picioarele in sus pentru a reusi sa o penetrezi mai ușor. Poti folosi de asemenea diferite dispozitie cum ar fi hamacul de sex. De asemenea, jocurile BDSM pit fi de asemenea de ajutor in acest caz.

Prelungitor pentru penis cu vibratii Fantasy Xtensions Vibrating Real Feel – Creste penisul in lungime și grosime, ajutandu-te sa obtii un penis mai mare și mai gros ca niciodată

Fii regele preludiului

Cand un penis subtire nu te avantajeaza, poți prelungi preludiul pentru a face senzatia mai intensa și mai plăcută.
Acest lucru va creste nivelul de excitare pe care il simti și pe care il experimentezi, ceea ce poate fi exact ce are nevoie partenera pentru a obtine orgasm.

Suplimente pentru potență ce asigură o erecție mai mare și mai puternică ca niciodată

Prelungirea preludiului poate duce la cresterea tensiunii sexuale, așadar atunci cand se obtine orgasmul, acesta va fi mult mai intens. Daca vrei sa ii oferi partenerei un orgasm pe care sa nu il uite niciodată (chiar daca ai un penis subtire), atunci prelungirea preludiului este cea mai buna varianta.

Crema pentru mărirea penisului XXL Enhancement Cream – Cea mai potrivita crema pentru un penis urias

XXL Enhancement Cream for Men – Crema pentru Mărirea Penisului, 50 ml

Incearca o pozitie putin mai indoita

O pozitie sexuala mai diferita este importanata daca vrei sa ii oferi orgasm partenerei. Pozitioneaza-te deasupra ei și roag-o sa se incline putin. Daca ea sta putin inclidnata, aceasta pozitie va fi considerabil imbunatatita.

Spune-i sa ridice picioarele in sus

Daca o rogi sa ridice picioarele in sus in timpul pozitiei misionraului, aceasta poate creste considerabil plăcerile și senzatiile din timpul penetrarii.

Foloseste canapeaua

Daca vrei sa condimentezi lucrurile in dormitor, foloseste capaneaua. Aseaza-te pe marginea canapelei și spune-i parteneri sa se puna pe tine. In timp ce ea coboara pe penisul tau, vei avea parte de o penetrare de neuitat.

Nu folosi lubrifiant

Ultimul lucru pe care vrei sa il folosesti atunci cand ai un penis subtire este un lubrifiant.Daca partenera ta este lubrifiata în mod natural, nu ai nevoie de un plus de lubrifinat. Ai nevoie de putina frictiune pentru a creste senzatiile. Daca aceasta nu s-a lubrifiat și nu are probleme medicale (precum vagin uscat), incearca sa o exciti mai tare inainte sa incepeti sa faceti sex.

Imbunatateste-ti flexibilitatea

Imbunatatirea flexibilitatii poate schimba regulile jocului atunci cand vorbim de sex, mai ales daca ai un penis subtire, deoarece o pozitie mai flexibila creste considerabil plăcerile din timpul sexuli. Este important sa ai multa coordonare in zona soldurilor pentru a manipula penisul

Incearca pozitia „vacarita” inversata

Pozitia in care ea sta pe tine, cu spatele la tine este excelenta pentru a reusi sa o satisfaci. Ii vei vedea corpul superb de la spate și vă veți bucura de o experineta de neuitat.

Aceste sfaturi ar trebui sa te ajute sa scapi de anxietatea cauzata un penis subtire și sa te faca sa te bucuri mai tare de fiecare moment din timpul sexului.

Largo – Crema pentru marirea penisului

Largo – Crema pentru Marirea Penisului, 40 ml

Cum scapi de anxietatea cauzata de un penis subtire

Barbatii cu un penis subtire tind sa aiba adesea patologii severe, datorate anxietatii și rusinii fata de penisul lor. Avand in vedere ca aceasta cauza scade semnificativ performantele sexuale și performanțele in viata in general, este important sa cauți ajutor de specialitate.

Concluzie

Poti avea parte de sex grozav chiar și cu un penis subtire. Nu te mai axa atat de mult pe grosimea penisului și incepe sa inveti și sa te bucuri de fiecare moment alaturi de partenera. Invata cum ii place sa fie atinsa și ai grjia de ea. Vei vedea ca vei reusi sa ii oferi un super orgasm in cel mai scurt timp.

Uite un clip in care s-au intrebat femeile daca un penis subtire este mai rau decat unul mic in dimensiuni. Rezultatele sunt interesante.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.