Ce sunt exercițiile Jelqing? Iți fac penisul să crească?

exercitii jelqing

Esti interesat sa afli cum iti poți mari penisul? Este vorba despre jelqing. Ce este jelqing? Continua sa citesti pentru a afla.

Exista o noua completare la familia „cresterea naturala a penisului” și se numeste jelqing. Exista aproximativ un milion de teorii care circula pe internet despre marirea penisului, insa cea mai noua se numeste jelqing. Deci, ce este?

Inainte de a explica aceasta noua tendinta sexuala, trebuie sa subliniem ca, în mod surprinzator, barbații sunt obsedati de penisurile lor și aici nu ma refer doar la placerea pe care le-o ofera. Un studiu realizat pe 200 de barbati a aratat ca toti participantii erau nemultumiti de marimea penisului. Fie acest studiu a fost efectuat in tinutul trist al penisurilor mici, fie barbații au complexe serioase.

exercitii jelqing

Si de ce nu ar trebui? Toate fatetele societatii ne spun ca femeile iubesc penisul mare. Ce putem soune…este frumos și se simte uimitor. Nu este gigantic, tine minte ce-ti spun. Acei 18 cm pot fi prea multi pentru femeile normale. Cu toate acestea, un studiu a folosit modele 3D pentru a afla preferintele femeilor care cautau o relatie pe termen lung.

Descoperirile? Majoritatea femeilor au preferat o dimensiune a penisului de 15 cm lungime și doar timid au spus ca vor 13 cm in ricumferinta.

Date despre marirea penisului

La fel cum exista multe metode diferite de crestere a penisului, exista și multe tipuri de penisuri. Penisul vin in toate formele, culorile, lungimile și circumferintele diferite. Esti curios sa afli mai multe despre organul sexual masculin?

  • Conform unui studiu din 2015, dimensiunea medie a penisului erect este de 13.13 cm
  • Penisurile flacide au in medie 9.16 cm
  • Un penis intins are aproximativ aceeasi lungime ca și cum ar fi erect
  • Procentajul barbatilor care folosesc, de fapt, prezervative extra-mari? Sase!
  • Cel mai mare penis erect a inregistrat 34 cm.
  • Cel mai mic penis inregistrat vreodata a avut 0.99 cm.

Tot ce ai vrut vreodata să știi despre jelqing

Deci, ce este jelqing-ul, cum se face, este sigur, functioneaza? Va spunem tot ce trebuie sa stiti despre avantajele și dezavantajele jelqing-ului.

Ce este jelqing-ul?

Ah, buna intrebarea! Jelqing-ul este o froma de intindere manuala concepută pentru a prelungi penisul și a face erectiile mai puternice. Jelqing-ul este o tehnica folosita pe penis, care poate fi comparata cu mulsul unei vaci. Sexy, nu?

Cum se realizează jelqing-ul?

Iata instrucțiunile pas cu pas despre cum sa faci jelqing:

  1. Incepe prin a-ti incalzi penisul. Poti face asta cu un tampon incalzit sau o carpa calda.
  2. Apoi, intinde ușor penisul inainte, spre dreapta, spre stanga și apoi in jos.
  3. Lubrifiaza-ti mana pentru un jelqing ușor.
  4. Cu un penis pe jumatate ghemuit in mana, aranjeaza degetul aratator și degetul mare intr-o prindere „A-ok” in jurul bazei penisului.
  5. Trage-ti mana inainte spre capul penisului.
  6. Evita sa atingi glandul, sau capul penisului.
  7. Repeta acest proces timp de 5-10 minute pe zi, de 3 ori pe saptamana.

eficienta exercițiilor jelqing

Majoritatea articolelor despre arta jelqing-ului iti spun sa eviti exectuarea acestui exercitiu pe un penis complet erect. Cum ar putea totusi sa nu devina erect după atata mangaiere, habar n-am!

Sangele joaca un rol important in jelqing. Nu-ti face griji, nu este atat de infiorator pe cat pare. Jelqing forteaza sangele in camerele penisului si, în mod ideal, va face ca in penis sa ajunga atat de mult sange cat acesta poate tine. Teoria spune: cu cat iti extinzi camerele mai tare, cu atat penisul va fi mai mare, atât în lungime cât și in circumferinta, odata ce devine erect.

La fel de bine poți incerca și pompele pentru marirea penisului

Exista pompe pentru mărirea penisului care fac acelasi lucru precum exercițiile jelqing (adica maresc penisul), insa mult mai eficient. Acestea sunt pe baza de presiune și ajuta penisul sa se mareasca in timensiuni. Cele mai multe pompe folosesc presiunea aerului (care este eliberata foarte ușor), insa relativ recent Bathmate a revolutionat piata pompelor pentru penis folosind presiunea apei care face aceste exerciții mult mai eficiente.

pompe pentru marirea penisului

Este periculos să faci jelqing?

Intrucat vorbim despre smulgerea, tragerea și intinderea bazei penisului, nu ar trebui sa te surprinda sa afli ca exista mai multi factori de risc implicati in jelqing. Unele efecte secundare ale jelqing-ului includ ruperea permanenta a tesuturilor penisului, decolorarea și cicatrizarea, rupturile capilare și uneori, aceasta tehnica poate scadea și mai mult eficacitatea erectiei tale.

Daca ai de gand sa faci jelqing, asigura-te ca faci asta intr-un mod lent. Exercitiile pot fi riscante și periculoase daca nu sunt facute corect. Cele mai mari greseli pe care le fac barbații atunci cand fac exerciții pentru penis sunt:

  • Jelking prea repede
  • Prea multe repetari inainte ca penisul tau sa se obisnuiasca cu exercitiul
  • Nu se incalzeste corect, putand duce la explozia capilarelor și la decolorare
  • Jelqing-ul in exces poate duce la umflarea preputului

Functioneaza exercițiile jelqing?

Raspunsul la aceasta intrebare este extrem de discutabil. Din nefericire, in afara de faptul ca pe internet exista o mulțime de pareri pozitive de la barbati, nu exista cu adevărat dovezi stiintifice disponibile care sa demonstreze ca acest exercitiu chiar functioneaza. La fel ca alte tehnici ridicole de marire a penisului (cum ar fi pompa de penis), unii barbati spun ca nu merita sa incerci, in timp ce altii se jura ca lungimea și circumferinta lor a crescut. Deci, functionează jelking-ul? Tu esti judecatorul..

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.