Totul despre Jucăriile sexuale pentru bărbați – Tipuri de jucării, cum se utilizeaza și ce beneficii au acestea?

jucarii sexuale pentru barbati

Studiile efectuate in 2009 au aratat ca 45% dintre barbații cu varste cuprinse intre 18-65 de ani au folosit un vibrator și ca utilizarea vibratorului este asociata cu imbunatatirea functiei sexuale. Barbatii care au folosit jucarii sexuale aveau mai multe sanse sa ceara ajutorul unui specialist in cazul in care aveau o problema de ordin sexual.

Desi multi considera ca jucariile sexuale sunt destinate doar femeilor, exista și barbati care ajung sa isi dea seama ca folosind o jucarie sexuala, viata lor intima se imbunatateste.

Masajul prostatic

Stimularea prostatei poate oferi o multime de beneficii. Prostata, descrisa de unii drept echivalentul masculin al punctului G al femeii, este o glanda de marimea unei nuci, situata chiar sub vezica. Poate fi stimulatata atat extern, prin exercitarea presiunii asupra perineului, cât și intern, prin rect. Stimularea anală este mai directa, mai intensa și produce rezultate mai bune.

Cand este ignorata, sperma se poate acumula in interiorul ei, se pot acumula bacterii, și apare prostatita (inflamatia prostatei). O prostata marita poate provoca probleme urinare și erectile, perturband somnul și functia sexuala.

Beneficiile masajului de prostata

Masajul regulat al prostatei poate relaxa tensiunea și stresul in muschii și terminatiile nervoase din zona prostatei. Atunci cand prostata este masata, un barbat poate experimenta orgasme extrem de puternice, de lungă durată, adesea multiple și ejaculare intensa. De asemenea, un orgasm al prostatei elimina orice lichid stagnat in prostata, care poate provoca umflarea prostatei, evitand astfel o interventie chirurgicala.

cele mai bune masatoare pentru prostata

Masajul de prostata regulat poate reduce riscul de a dezvolta cancer de prostata și dureri genitale prin imbunatatirea circulatiei sangelui și curatarea prostatei. In plus, masarea prostatei poate usura simptomele hemoroizilor și fisurilor anale. Masajul prostatic paote fi efectuat prin introducerea unui deget in rect orientat in sus spre stomac. Aceasta pozitie poate fi dificila de mentinut, astfel ca multi barbati folosesc masatoare de prostata pentru a stimula confortabil glanda prostatei, fie singuri, fi alaturi de partenerele lor.

Unele masatoare de prostata vibreaza cu viteze variate care modifica intensitatea stimularii resimtite prin prostata. Alte masatoare necesită manipulare manuala. Folosirea unui bun lubrifiant este importanta pentru ca masajul să se simtă confortabil și placut.

Masatoare de prostata

Masatoarele de prostata vin in multe modele cu funcții diferite. Sunt disponibile in silicon, care este sigur pentru piele și bland cu pielea delicata a zonei genitale, sticla sau chiar metal care poate fi racit sau incalzit. Unele masatoare de prostata pot fi folosite manual și altele vibreaza, creand diferite senzații sexuale.

  • Bilele anale constau in mai multe bile mici atasate împreună in serie, care sunt introduse și apoi eliminate cu viteze variabile in functie de efectul dorit – de obicei pentru a spori orgasmul.
  • Vibratoarele anale sunt concepute pentru a sitmula aceasta zona bogata in nervi. Prin cresterea sau scaderea intensitatii vibratiilor, un barbat poate controla profunzimea senzatiilor sexuale pe care vrea sa le simta. Unele jucarii anale vibrante au, de asemenea, modele de vibratii diferite. La fel ca in cazul tuturor jucariilor anale, ar trebui sa existe o creasta pe jucarie pentru a preveni pierderea lor in interior.
  • Dopurile anale pot fi fabricate din metal, sticla sau silicon. Multi oameni adora senzatia deplina pe care o promoveaza aceste jucarii. Dopurile anale sunt concepute pentru a fi foarte stimulante, in special cand sunt folosite in timpul sexului oral. Unii le folosesc pentru a-si pregati anusul pentru sex anal.

La fel ca in cazul oricarei jucarii sexuale, un lubrifiant de buna calitate va face experienta mai plăcută. Alege o jucarie sexuala calitativa, realizata din material sigur pentru piele, cum ar fi siliconul, care ar trebui sa fie ușor de curatat și neporos. Cauciucul și produsele din latex pot fi greu de curatat și pot absorbi bacteriile.

Masturbarea masculina și jucăriile sexuale bărbătești care te ajută să te simți bine

Masturbarea are multe beneficii și rareori dauneza sanatatii, cu exceptia cazului in are este practicata la niveluri extreme sau fortat. Utilizara unor jucarii sexuale pentru barbati poate preveni supra-masturbarea.

Beneficiile masturbarii

  • Poate reduce riscul de a dezvolta cancer de prostata. In 2008, un studiu efectuat pe barbații cu varste intre 20 și 50 de ani care s-au masturbat de mai mult de 5 ori pe saptamana aveau cu 33% mai putine sanse sa dezvolte cancer de prostata. Carcinogenii sunt eliminati din prostata in timpul ejacularii, reducand acumularea de lichid seminal.
  • Reduce stresul și tensiunea. Cand ne implicam in orice forma de plăcere sexuala, producem dopamina, un hormon care ne face sa ne simtim bine, și endorfine care ne ofera un sentiment de bunastare. Ambele au imact asupra tensiunii arteriale, reusind sa o scada.
  • Este sigura. Nu exista niciun risc de a contracta boli sau infectii sexuale, cum ar fi HIV, sifilis sau gonoree.
  • Poate imbunatati relatiile sexuale. Masturbarea poate ajuta atunci cand un partener necesită mai mult sex decat celalalt. De asemenea, poate ajuta partenerii sa se deschida unul catre celalalt și sa-si arate reciproc ce ii satisface.
  • Poate preveni ejacularea prematura ajutand barbatul sa constientizeze ceea ce simte și sa se concentreze pe cresterea plăcerii pentru mai mult timp.
  • Poate imbunatati satisfactia sexuala. Oamenii care se masturbeaza au mai multe sanse sa aiba o sanatate sexuala mai buna, deoarece sunt constienti de cum se simte corpul lor și observa cand ceva nu este in regula. Ei au mai multe sanse sa ceara ajutor medical decat oamenii care nu se masturbeaza.

Masturbatoare pentru barbati

Utilizarea unui masturbator poate oferi o plăcere intensa barbatului. Multe masturbatoare au diferite mansoane interne, care pot schimba intensitatea placerii, iar unele vibreaza, oferind valuri de plăcere orgasmica. Un masturbator poate ajuta barbații care nu au dexteritate manuala.

masturbatoare de calitate superioara

Multe masturbatoare sunt rezistente la apa, sunt confectionate din materiale sigure pentri piele, iar unele sunt reincarcabile.

Inele pentru penis

Inelele pentru penis sunt o solutie pentru barbații care se confrunta cu disfunctie erectila. Un inel pentru penis se plaseaza in jurul penisului, de obicei la baza. Scopul sau este de a reduce fluxul de sange din penis, mentinand astfel o erecție pentru o perioada mai lunga de timp. Inelele pentru penis pot fi purtate și in jurul penisului și al scrotului: inelul pentru scrot este denumit, de obicei, manseta testiculara. Acesta poate fi confecționat dintr-o varietate de materiale, dar cel mai adesea, este fabricat din cauciuc, silicon, piele sau metal. Inelele din silicon sunt mult mai blande pe pielea din aeasta zona, care este foarte delicata.

Utilizare medicala

Un inel pentru penis poate fi purtat daca un barbat sufera de disfunctie erectila, împreună cu o pompă de penis. Pompa ajuta la obtinerea unei erectii printr-o actiune mecanica și hidrodinamica, in timp ce inelul este pus la baza penisului erect pentru a mentine erectia.

Utilizare recreativa

Un inel pentru penis poate fi purtat in timpul actului sexual pentru a prelungi placerea ambelor persoane implicate, datorită senzatiei de strangere și de mangaiere extrema pe care o ofera. Deseori, purtarea unui inel pentru penis poate intarzia orgasmele și poate produce erectii mai mari, ambele intensificand senaztiile orgasmice.

Inelele vibrante pentru penis pot aduce plăcere și femeilor, deoarece unele au un stimulator clitoral proeminent care este conceput pentru a stimula clitorisul, vulva sau anusul. Impreuna cu o erecție și o stimulare mai mare a clitorisului, o femeie poate obtine adesea un orgasm dual, clitoral și vaginal.

Un inel de penis ii permite femeii sa ajunga la orgasm, chiar daca partenerul ei a avut deja orgasm, sau daca are nevoie de stimulare clitorala pentru a atinge un orgasm – cum se intampla in cazul a 70% dintre femei.

Avertizare medicala

Inelele pentru penis nu ar trebui purtate mai mult de 30 de minute. Atipirea și consumul de droguri in timpul purtarii inelului pentru penis pot fi extrem de periculoase. Orice durere sau disconfort este un semn de avertizare, iar inelul trebuie indepartat imediat.

Nu folosi daca…

Inelul de penis nu ar trebui utiliat de barbații care sufera de boli de inima, tulburari de coagulare a sangelui, sau de catre cei care iau medicamente pentru subtierea sangelui. Daca simti ca inelul este prea strans, indeparteaza-l imediat. Consulta medicul daca apar vanatai.

Acestea fiind spune, inelele pentru penis sunt minunate cand sunt utilizate în mod responsabil și pot intensifica placerea sexuala.

Jucarii cu vibratii pentru barbati

Exista mai multe jucarii sexuale cu vibratii pentru barbati, disponibile pe piata, multe dintre ele produc plăcere sexuala intensa și orgasme puternice. Multe vibratoare le permit barbatilor sa-si puna penisul partial sau complet in interiorul jucăriei si, prin cresterea intensitatii vibratiilor, sa atinga nivelul de plăcere sexuala pe care il cauta. Unele jucarii ofera senatii diferite prin modul in care acestea vibreaza sau se rotesc.

Aceste jucarii sexuale pot ajuta atunci cand exista o scadere a sensiblitatii cauzata de leziuni fizice, boli sau efecte secundare ale medicamentelor. Solo Pulse III este o jucarie ideala care te ajută să te bucuri de stimulare sexuala și placere, deoarece poate fi folosita atunci cand penisul este flasc sau erect.

10 jucării sexuale pentru bărbați care sunt mult mai bune decât mâna ta

Cine spune ca doamnele sunt singurele care ajung să folosească jucarii pentru a-si da drumul? Barbatii trebuie sa profite și ei de beneficiile jucariilor, iar aceste masturbatoare sunt ideale pentru ei.

Cand vine vorba de autosatisfacere, uneori mana ta nu este suficienta. Sigur, isi va face treaba, dar nu va fi foarte interesant. Daca nu mai reusesti sa te satisfaci de unul singur, atunci folosesti jucariile sexuale. Multi oameni cred ca baietii nu au nevoie de jucarii și ca femeile sunt singurele care le merita. Adevarul? Si barbații pot avea la fel de multe jucarii ca fetele.

Beneficiile masturbarii

Intotdeauna vor exista oameni care iti vor spune ca masturbarea este gresita. Insa, totul depinde de convingerile tale personale, dar totusi nu poți nega faptul ca exista multe beneficii pe care doar masturbarea ti le poate aduce. In primul rand, ii ajuta pe barbati sa reziste mai mult cand ajung sa fie intimi cu o femeie. Si in al doilea rand, este ceva ce te relaxeaza și chiar te poate face sa-ti dai seama ce iti place cu adevărat in pat. Dar după o vreme, folosirea mainii poate deveni obositoaare și plictisitoare.

Jucarii sexuale care te vor face sa te simti grozav

beneficiile masturbarii

De aceea, și barbații merita jucarii! Exista o multime de jucarii pentru barbati care le ofera acestora placere. Nu numai ca fac lucrurile mai distractive pentru tine, dar le poți folosi și cu un partener. Daca esti cu cineva care cauta sa se distreze tot timpul, jucariile sexuale te pot ajuta.

Inele pentru penis

Cred ca acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute jucarii sexuale pentru barbati. Daca nu esti sigur ce sunt, gandeste-te la ele ca la inelele care se infasoara in jurul penisului. Ele pot fi folosite, de asemenea, și in jurul testiculelor. Sunt concepute pentru a strange și a tine sangele in erecție astfel incat sa dureze mai mult, sa fie mai ferma și mai sensibila in acelasi timp. Sunt fantastice pentru jocul in doi, deoarece și partenera ta va avea de castigat daca tu vei folosi aceste inele.

inele clasice pentru penis

Inele vibrante pentru penis

Daca doresti sa condimentezi putin lucrurile, atunci cumpara-ti un inel care vibreaza. Femeile nu sunt singurele care se bucura atunci cand ceva vibreaza in regiunea intima. Acestea sunt practic la fel ca inelele de penis normale, dar au o functie in plus care face ca totul sa vibreze. Acesta este un alt lucru care nu doar ca iti va spori placerea, dar te poate ajută să te bucuri mai mult și de partidele de sex cu partenera ta.

modele super de inele pentru penis cu vibrații

Fleshlight

O alta jucarie pentru barbati destul de populare, este Fleshlight. Poate suna putin ciudat la inceput, dar nu este nimic mai mult decat un tunel moale in care un barbat isi poate introduce penisul. Este adesea confecționat din silicon sau jeleu și imita modul in care se simte vaginul unei femei. Aceasta jucarie este minunata pentru cei care s-au plictisit de mana lor și doresc o senzatie noua.

Masturbatoare ce imita fundul unei femei

Daca intr-adevar doresti sa aduci ceva mai realistic in rutina ta, atunci fundurile false sunt exact ce ai nevoie. Daca esti un tip caruia ii place sexul anal atunci, cu siguranta, aceasta jucarie este pentru tine. Acestea sunt replici de dimensiunea fundului unei femei, echipate cu 2 gauri. Acest lucru îți oferă ocazia sa te bucuri de jucarie in doua moduri.

Vagine artificiale

Aceste tipuri de jucarii sunt practic o combinatie intre fleshlights și funduri false. Fleshlight cu o replica a vaginului poate fi exact ceea ce ai nevoie daca simti nevoia de a incerca un lucru care pare real.

 

Imitatoare blowjob

Daca esti un barbat caruia ii place sa-si imagineze o femeie in genunchi, exista o multime de masturbatoare care îți oferă cat mai real ceea ce cauti. Acestea sunt de fapt foarte asemanatoare cu jucariile fleshlights dar au o gura in locul unei gauri deschise. Acest lucru te poate ajută să vizualizezi buzele unei femeiadevărate atingandu-ti penisul.

Fleshlight cu vibratii

Daca vrei sa incerci o noua versiune a jucăriei fleshlight, atunci adauga la colectia ta un fleshlight cu vibratii. Multi il prefera pe acesta deoarece ofera senzații mai puternice. In plus, il poți folosi și fără functia vibranta, ceea ce înseamnă ca ai doua jucarii intr-una.

cele mai noi modele de masturbatoare fleshlight

Stimulator pentru prostata

Multi barbati nu stiu cata plăcere le poate aduce prostata lor. Este practic echivalentul punctului G feminin. Si asta înseamnă ca exista multe jucarii concepute pentru a apasa direct pe ea. Folosind una dintre acestea și o alta jucarie sexuala sau doar mana proprie vei avea parte de mai multa placere. Nu te speria, multi barbati se bucura de ele.

masator prostata Glide Prostate Massager

Dopuri anale

Un alt mod de a-ti stimula prostata este sa folosesti dopuri anale. Acestea sunt utilizate atat de barbati, cât și de femei, dar sunt unele dintre cele mai bune jucarii pe care le poți folosi pentru a primi ceva special. Folosind una dintre acestea, iti stimulezi prostata fără a te ingrijora in privinta plasarii, din moment ce ele raman pe pozitie.

dopuri anale pentru o stimulare anală de calitate

Papusi pentru sex

Vrei sa faci lucrurile cu adevărat interesante? Ia-ti o papusa pentru sex! Exista multe tipuri diferite și poți chiar sa cumperi doar partea de jos daca vrei. Dar daca vrei sa ai totul, cumpara o papusa pentru sex completa. Are o gaura pentru tine, un vagin artifical și un fund pentru a-ti oferi placere. Ca sa nu mai vorbin de toate aspectele fizice – cum ar fi sanii.

cele mai noi modele de papusi gonflabile

Sfaturi pentru alegerea jucariilor potrivite

Inainte de a merge mai departe și a incerca una dintre acestea, tine cont de aceste sfaturi pentru a te asigura ca iei jucaria sexuala potrivita.

Gandeste-te la ce este convenabil

Daca ai o gramada de colegi de camera, o papusa sexuala nu este cea mai buna alegere. Trebuie sa te gandesti la ce este convenabil pentru tine. Alege o jucarie mica pe care o poți ascunde cu usurinta.

Nu te lasa intimidat

Sigur, exista o multime de optiuni diferite, dar nu trebuie sa te lasi intimidat de ele. Nu ai folosit niciodată un fleshlight? Si ce? Il iei, il incerci și iti dai seama cum trebuie sa-l folosesti pentru a te simti bine.

Incearca ceva nou

Nu te opri doar la lucrurile care stii ca-ti plac. Extinde perimetrul. Foloseste un stimulator pentru prostata și vezi cat de bine se simte. Daca nu-ti place, nu e nicio problema. Dar s-ar putea sa iti dai seama ca o astfel de jucarie iti aduce multa placere. Asa ca incearca multe lucruri noi. Jucariile sexuale nu sunt pentru toata lumea. Acestea fiind spuse, ar trebui sa incerci câteva pentru a-ti intensifica placerea și a-ti imbunatati viata sexuala.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.