Prietena nu mai vrea să facem sex – Care este motivul? Cum o pot recuceri?

prietena nu vrea sex

Daca prietena ta nu vrea sa mai faceti dragoste sau nu mia este intereata de sex, citeste acest articol. Iti voi arata exact ce trebuie sa faci pentru a o face sa fie iar interesata. Aceasta problema nu apare doar atunci cand cuplurile vor as faca dragoste ci chiar și cand pur și simplu barbatul vrea sa se apropie de ea.

Indiferent ca vorbim de sex sau de gestul afectuoase cum ar fi o atingere mai romantica sau un sarut, partenera refuza și cauta scuze. Te recunosti in aceasta poveste? Ai ajuns in locul potrivit! Te voi invata cum o poți „recuceri”.

Motivele pentru care prietena ta nu mai vrea sex

Cantha-S Drops – Afrodiziac pentru cuplu ce crește atracția între parteneri

Cantha-S Drops – Afrodiziac pentru Cuplu, 15 ml

Daca prietena ta refuza sa faca sex cu tine, e important sa intelegi ce se intampla. Multe sfaturi care oferă sfaturi iti vor spune ca daca prietena ta nu mai vrea sa faceti sex, înseamnă ca nu esti suficient de romantic cu ea sau ca din diferite motive se simte nesigura pe ea, pe tine sau pe relatia voastra.

Multi spun ca daca esti mai apropiat de ea, daca ii faci masaj, daca ii gatesti, daca faci curatenie, o vei recuceri. Adevarul este insa ca daca faci toate acestea, nu vei reusi decat sa o faci și mai departata. Ii arati ca astfel poate obtine mai multe de la tine și fără sa isi dea seama, va incepe sa ii placa sa aiba aceasta atitudine cu tine.

Uleiuri de masaj ce reușesc să pună orice femeie în dispoziția perfectă pentru sex

Adevarul este crud: nu romantismul e problema, ci faptul ca partenera nu se mai simte atrasa de tine.

Da, este adevărat ca femeile se simt atrase în mod diferit de barbati. Acestora le ia mai mult timp sa se excite și privesc dragostea altfel.

La fel este și in cazul sexului. Femeile au nevoie de mai mult timp sa se excite. Assadar, e nevoie de un preludiu mai lung daca vrei ca acestea sa s ebucure cu adevărat de sex. De fapt, preludiul trebuie sa fie la fel de lung precum actul sexual in sine.

Trebuie sa incepi sa faci sex doar atunci cand observi ca partenera este excitata. Principalele semne sunt:

  • ritm de respiratie mai intens
  • comportament mai senzual – incepe sa te atinga mai mult, sa coopereze mai mult
  • vagin mai umed

Acestea sunt principalele semne ca puteti incepe sa faceti dragoste.

Dar daca nu esti un amator și nu iti bagi pur și simplu penisul in ea fără preludiu, problema este alta. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa fii un guru in sex pentru ca sa faci prietena sa isi doreasca sa faca sex cu tine.

Drop Sex – Afrodiziacul numărul 1 ce crește atracția între parteneri și îi ajută să se bucure de momente intime mai intense.

Drop Sex, Afrodiziac Unisex, 20 ml

Exista milioane de motive pentru care prietena poate sa isi doreasca sau sa refuze sexul cu tine.

Vei fi surprins sa afli ca femeia se poate abtine de la sex chiar și atunci cand isi doreste, insa e suparata pe tine. Nu de putine ori femeia refuza sa faca dragoste pentru a se razbuna pe prietenul ei sau pentru a-l fare as „invete o lectie”.

De asemenea, nu putine sunt cazurile in care prietena vrea sa se desparta de partener și nu stie cum sa ii zica – așadar incepe sa fie distant fata de el pentru ca acesta sa nu aiba alta solutie decat sa se desparta de ea. Este o metoda pe care o folosesc femeile care vor sa iasa dintr-o relatie dar nu vor sa faca ele acest pas.

Cum sa iti faci prietena sa fie mai interesata de sex

Daca prietena ta refuza sa fac sex cu tine sau chair daca prietena ta si-a pierdut tot interesul in a face sex cu tine, exista câteva lucruri pe care le poți face pentru a reaprinde scanteia in aceasta relatie.

Iti voi spune in continuare cum trebuie sa procedezi pentru a face prietena sa isi doreasca sa faca iar sex cu tine.

1. Inceteaza sa mai fii acel baiat de treaba

barbat de treaba

Daca esti genul de baiat care este mereu foarte dragut și face tot posibilul sa o faca fericita, pentru a putea face sex cu ea, atunci inceteaza sa faci toate acestea. Daca trebuie sa fii prea dragut cu partenera pentru ca aceasta sa isi doreasca sa faca dragoste cu tine, ceva nu este in regula.

Aceasta va observa ca sexul cu ea este ceva ce nu poți obtine atat de ușor și va incepe sa profite de situatie. Nu neaparat intentionat, dar inconstient va intelege ca „trebuie sa meriti” pentru a face sex cu ea iar pe viitor nu isi va dori decat daca va primi mai intai „recompensa”, mai exact sa ii faci acele gesturi dragute.

O relatie nu ar trebui sa fie despre un barbat care face tot posibilul sa faca sex cu o femeie, ci despre un cuplu care se bucura de sex împreună – un cuplu in care atat barbatul cât și femeia is doresc la fel de mult sa faca dragoste unul cu celalalt și care ar depune eforturi la fel de mari pentru a se bucura de sex împreună.

Bineinteles ca trebuie sa speli vasele și sa cureci caza, dar ar trebui sa o faci pentru tine, nu sa iti multumesti partenera. Odata ce partenera observa ca faci toate acele lucruri dragute doar pentru a face sex cu ea, va incepe sa o foloseascca ca o „arma” sa te controleze. Este ultimul lucru pe care ti-l doresti de la o relatie.

Guarana ZN Special – Afrodiziac unisex pentru creșterea apetitului sexual și pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale în dormitor

Studiile arata ca femeile sunt mai atrase de barbații mai increzatori, mai egoisti, trasaturi complet opuse fata de cele pe care le au barbații de treaba. Folosesc aceasta informatie in avantajul tau.

2. Fa exact ce face ea

Daca incerci sa faci sex cu prietena dar ea te refuza și are tot felul de motive, este important sa o tratezi la fel. Incearca sa nu te mai gandesti la sex și arata-i ca nu mai esti nici tu interesat.

Nu deveni sarcastic deoarece va observa ca te deranjeaza comportamentul ei. Totusi, daca vezi ca partenera te refuza, nu fi foarte insistent. De fapt, refuz-o și tu pe ea. Cand partenera te atinge, trateaz-o asa cum te-a tratat și ea.

Acest comportament este ușor de făcut și foarte eficient deoarece iti va face partenera se simta mai atrasa de tine. Suna paradoxal, dar cu cat esti mai distanță fata de ea, cu atat ea va fi mai interesata de tine. Rezultatul va fi ca e mult mai probabil ca partenera sa isi doreasca sa faca sex cu tine.

3. Nu face nimic

Prietena ta nu vre aas faca sexu cu tine. Spue ca e obosita, ca e stresata și ca nu vrea sa faceti dragoste. Ce sa faci? Nimic!

Stiu ca e tentant sa te dai cu capul de perete și sa tipi de nervi, dar acestea nu te vor ajuta la nimic. Cel mai bine e sa nu faci nimic atunci cand prietena nu vrea sa faceti dragoste.

Trebuie sa renunti complet la actiunile fizice. Nu vorbim doar de sex, ci și de sarutari sau imbratisari. Pare o metoda extrema, dar functioneaza. Daca partenera refuza sa fie apropiata de tine, trebuie și tu sa refuzi sa ii mai arati afectiune.

Stimulente pentru femei ce cresc considerabil apetitul sexual al acesteia

Dac prietena incearca sa te atinga, nu ii raspunde. Vei dori sa ii oferi prietenei impreisa ca incepi sa renunti la aceasta relatie, ceea ce o va face sa preia controlul pentru a repara problema.

4. Indu sentimentul de teama și nesiguranta

De mute ori recomand barbatilor sa joace aceasta „carte” atunci cand relatia este inca la inceput și partenera refuza sa faca sex cu ei.

barbat refuza sex

Sane imaginam ca abia esti intr-o relatie noua și de fiecare data cand vrei sa faci sex cu partenera, acasta refuza. Gaseste mereu motive sii spun eca nu e interesata sau nu e pregatita. Sau poate ca esti intr-o relatie de lunga durta și partenera refuza sa faca sex cu tine. Ce faci?

In toate cazurile, nu e nimic mai puternic decat inducerea unui sentiment de nesiguranta prietenei tale. Inducerea unei astfel de nesigurante trimite câteva semnale deodata prietenei tale: ii vei spue ca ca are mai multe optiuni. Ii vei arata incredere și o vei face sa simta nesiguranta. In ochii ei, vei deveni mai valoro și prietenei ii va fi frica sa te piarda.

Spanish Drops – Picături afrodiziace ce cresc atracția între parteneri

Spanish Drops – Picaturi Afrodiziace, 15 ml

Toate aceste mesaje o vor face sa devina brusc foarte interesata de tine.

Inducerea de frica și nesiguranta este cea mai puternică miscare pe care o poate face un barbat asupra prietenelor care nu vor sa mai faca sex. Cu toate astea, trebuie să știi cum sa aplici aceasta metoda. Iata câteva sfaturi:

  • Zambeste-i amuzat atunci cand refuza sa faca sex cu tie. Acest lucru ii va arata prietenei ca esti OK cu faptul ca nu vrea sa faceti dragoste. Se va gandi daca nu cumva este o alta femeie la mijloc și de aia nu esti interesat de ea
  • Vorbeste cu alte fete la telefon in fata prietenei tale. Poti de asemenea sa le scrii atunci cand prietena este cu tine. Cand prietena te intreaba cine e la telefon, ii raspunzi vag „doar o pritena”. Acest lucru va induce sentimentul de frica in partenera.
  • Incepe as faci exerciții (daca nu faci deja ) și cumpara-ti haine noi. Partenera ta va obsreva ca incepi brusc sa ai mai multa grija de tin și se va gandi daca nu cumva e vorba de o alta femeie. Va dori sa actioneze rapid daca doreste sa te aiba in continuare pentru ea.
  • Ignora-i telfoanele și measjele pentru câteva ore sau chiar zile. Acest lucru ii va arata ca ea nu e centrul universului tau și ca nu vei fi mereu acolo pentru ea cand va incepe sa se distanteze de tine. Se va gandi ca vrei sa te desparti de ea. Panica și anxietatea nu ii vor oferi nicio alta cale de scapare decat sa faca sex cu tine.
  • Pleaca din camera atunci cand devine nervoasa in legatura cu comportamentul tau și nu vorbi cu ea pentru câteva ore sau chiar zile.

Multi barbati sunt ingrijorati ca daca vor aplica aceste sfaturi nu doar ca prietena nu isi va mai dori sa faca sex in continuare cu ei, ci chiar ca o vor pierde pentru totdeauna. Adevarul este ca, daca nu aplici aceste sfaturi cand partenera se distanteaza de tine, e mai sigur sa o pierzi decat daca le aplici.

5. Incearca un afrodiziac

Hai sa nu fim cinici. De multe ori femeia pur și simplu este foarte obosita sau stresata. Daca iubita ta trece printr-o perioada mai grea și nu vrea sa faca sex cu tine, e bine sa o intelegi – la urma urmei, despre asta e vorba intr-o relatie: intelegere și compasiune. Fii alaturi de ea și ajut-o cum poți mai bine. Ironic, cel mai bun lucru pe care il poți face pentru a o calma este sa faceti dragoste.

Totusi, daca libidoul ei este la pamant datorită stresului, e greu sa abordezi acest subiect. Aici te pot ajuta afrodiziacele. Acestea stimuleaza apetitul sexual și cresc atractia intre parteneri, ajutandu-i sa se bucure de nopti mai romantice și ma intense împreună.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.