Studiu: Ce cred bărbații despre jucăriile erotice? Iată ce au răspuns cei ce au participat la sudiu

ce cred barbatii despre jucariile sexuale

Femeile se bucura mai mult de sex cu putin ajutor din partea jucariilor sexuale, dar acest lucru poate sa nu fie foarte bine vazut de societate. La urma urmei, de ce ai nevoie de o jucarie sexuala daca ai un barbat? Daca folosesti o jucarie erotica, înseamnă ca barbatul tau nu este bun la pat, nu-i asa? Nu, lucrurile nu stau chiar asaa!

De fapt, s-a făcut un studiu in legatura cu ceea ce cred barbații despre jucariile sexuale. La studiu au participat 3 barbati. Le vom spune Barbatul 1, Barbatul 2 și Barbatul 3.

Satisfyer Pro 3 – Vibratorul clitoridian ce-ți oferă plăceri de neuitat

Satisfyer Pro 3 – Vibrator pentru Clitoris din Silicon, 14 cm

Prima intrebare: Cati ani ai?

Barbatul 1: 32.

Barbatul 2: 25.

Barbatul 3: 26.

Cat de des faceti sex?

Barbatul 1: De 3-4 ori pe saptamana.

Barbatul 2: Cam de 5 ori pe saptamana.

Barbatul 3: Depinde de programul de lucru, dar de obicei de 4-6 ori pe saptamana.

Cat de des folositi jucarii erotice in dormitor?

Barbatul 1: Cam 50% din timp. Depinde de situatie. Daca ne grabim, nu folosim. Daca avem tot timpul pentru noi, folosim.

Cele mai noi vibratoare, ideale pentru partenerii ce doresc să încerce ceva nou

Barbatul 2: Cam in 40% din relatiile sexuale pe care le am folosesc jucarii erotice. Uneori, daca bateriile s-au terminat sau am uitat sa incarcam jucaria, renuntam la acestea și facem in stil clasic.

Barbatul 3: De cand am inceput sa le utilizam, cu fiecare ocazie. In 100% din activititatile sexuale cu partenera folosim jucarii erotice.

Este prima relatie in care folositi jucarii erotice in dormitor?

Barbatul 1: Nu, am folosit și in relatii anterioare. In alte relatii, foloseam mai mult jucarii sexuale anale, dar acum folosim mai mult vibratoarele vaginale. Am folosit și un inel de penis la un moment dat, dar am renuntat deoarece nu mi s-a parut suficient de satisfacator.

Barbatul 2: Da, niciunul dintre noi nu a mai folosit jucari sexuale inainte.

Barbatul 3: Da.

Triple Infinity – Vibratorul rabbit perfect conceput pentru o stimulare dublă simultană

Triple Infinity – Vibrator Rabbit, cu Stimulator Clitoridian prin Sucțiune, 23 cm

Cine a venit cu ideea sa folositi jucarii sexuale in dormitor?

Barbatul 1: Eu am venit cu ideea. Prietena mea mi-a spus ca nu a avut niciodată orgasm in timpul sexului, așadar după 6 luni de relatie, am sugerat sa folosim un vibrator. A fost foarte incantat de idee. De asemenea, i-a placut faptul ca sunt atat de deschis la aceasta idee, spunandu-mi ca barbații dinaintea mea nu erau suficient de deschisi la ideea de a folosi o jucarie erotica in dormitor deoarece se simteau prea mandrii.

Barbatul 2: Intr-o zi, cand ma uitam pe un sex shop online mai mult in gluma, am decis sa cumpar un vibrator glonte. Atunci nu stiam in ce ma bag, am cumparat mai mult in gluma. Totusi, am fost foarte incantati de aceasta jucarie și ne-a ajutat sa intelegem rolul pe are il joaca aceste produse intr-o relatie. De atunci, le folosim în mod regulat.

Barbatul 3: Ea a venit cu ideea, după 3 saptamani de cand eram împreună. In prmiele partide de sex, nu a reusit sa aiba orgasm, după care, intr-o zi a intrebat daca nu putem folosi o juarie sexuala. Amandoi suntem open mind așadar nu ni s-a parut ciudat. Cu siguranta am fost incantat de idee deoarece o iubesc și imi doresc sa se bucure de sex la fel de mult ca mine.

Vibratoare mici - Amatorii de jucării erotice adoră această colecție

Care a fost prima ta jucarie sexuala pe care ai cumparat-o?

Barbatul 1: Un vibrator.

Barbatul 2: Un vibrator glonte, unul mic.

Barbatul 3: Prima jucarie erotica a fost una în formă de minge, de culoare argintie, conectata la o telecomandă cu fir. Pe urma a cumparat un vibrator mov, unul clasic, pe care inca il folosim.

studiu despre opiniile barbatilor in legatura cu jucariile erotice

Care sunt jucariile erotice preferate pe care le folositi in cuplu?

Barbatul 1: Folosim un vibator, bile anale și câteva butt plug-uri. As spune ca preferatele mele sunt bilele anale deoarece ii place foarte mult sa faca sex cu aceste bile. Daca ea se bucura, evident ca ma bucur și eu.

Barbatul 2: Avem un vibrator mare cu 7 funcții de vibrație. Ea il adora sar mie imi place cum se simte pe testicule. Este extraordinar, e jucaria noastra preferata.

Barbatul 3: Un vibrator mov pe care il folosm în mod constant.

Care este cele mai neplacute jucarii sexuale pe care le-ati incerat împreună?

Barbatul 1: Daca e sa fiu egoist, as spune ca jucaria care imi place cel mai putin este vibratorul deoarece bilele anale și plugurile imi oferă o experiență mult mai intensa in timpul penetrarilor, asadar, personal, vibratorul imi place cel mai putin. Ea ar putea fi de alta parere.

Barbatul 2: Inelele de penis deoarece le-am folosit și simteam ca imi sufoca penisul. Prima oara mi-a placut dar pe urma am preferat sa folosim un vibrator. Nu ma pot obisnui cu senzatia de gatuire a penisului.

Barbatul 3. Nu exista. Folosim vibratorul mov despre care am spus mai inainte și sunt foarte multumit de el.

Ati avut vreodata o cearta in legatura cu jucariile erotice?

Vibratoare de clitoris, ideale pentru femeile ce doresc orgasme extreme

Barbatul 1: Nu. Ei ii plac sa joace rolul persoanei supuse, așadar are incredere in mine și ma lasa sa folosesc orice jucarii doresc, atat timp cat nu o doare. Eu apreciez acest lucru și o respect, o tratez cat pot de frumos. Nu ne certam in legatura cu jucariile erotice.

Barbatul 2: Da, uneori mi se pare ca ii place mai mult vibratorul decat sa faca sex cu mine. Ne-am certat chiar in dimneata asta deoarece am făcut sex, după care mi-a spus ca imi da nota 3 din 10. Mi se pare ca acum ii place sa faca sex mai mult cu jucucarii și fără acestea, nu e la fel de distractiv pentru ea. Ea spune ca nu e asa și ca putem face sex de calitate și fără jucarii. Totusi, nu pot spune ca nu sunt multumit ca folosim jucarii erotice in dormitor. De cand le folosim, viata noastra sexuala este de un milion de ori mai buna.

Amy – Vibratorul de lux din material de calitate superioara. Asigură plăceri intense

Amy – Vibrator de Lux din Silicon, 17 cm

Barbatul 3: Niciodata. Jucariile erotice fac sexul mai placut, așadar nu avem de ce sa ne certam. Nu sunt de acord cu barbații care sunt gelosi pe jucariile erotice. Barbatii care isi fac griji ca vor deveni gelosi pe jucarii sunt cei care nu au folosit nicidoata una cu persoana iubită.

Crezi ca ai nevoie de o jucarie erotica pentru a face sexul mai placut?

Barbatul 1: Nu, nu cred. Pentru mine, nu. Pentru ea in schimb, poate fi dificil raspusul. Cred ca exista posibilitatea ca relatia noastra sa nu fi mers atat de bine daca nu foloseam o jucarie erotica. Parerea mea este ca daca nu reusesti sa ii oferi orgasm partenerei, relatia ta nu are cum sa dureze. O jucarie erotica iti poate salva relatia in acest caz.

Barbatul 2: Dupa cum spuneam, am avut o cearta legata pe acest subiect cu ea deoarece mi se parea ca ii place mai mult sexul cu un vibrator decat cu mine, ceea ce m-a făcut sa ma simt ofensat și foarte nesigur pe capacitatile mele de a a o satisface. Mai mult de atat, mi se pare ca nu este la fel de excitata și nu geme la fel de tare atunci cand nu folosim jucarii erotice. Cred ca sunt putin suparat ca am nevoi de o jucarie erotica pentru a o satisface, dar la urma urmei nu as renunta la ele deoarece viata noastra sexuala s-a imbunatatit forate tare de cand folosim una.

Barbatul 3: Eu cred ca datoria unui barbat este sa-si aduca iubita la orgasm. Daca el nu poate, trebuie sa caute alte metode sa o faca. Avand in vedere ca majoritatea nu vor sa aduca un alt barbat in dormitor, o jucarie sexuala poate fi ceea ce ai nevoie pentru a o aduce in acest punct. Intr-o zi, cand nu gaseam vibratorul a ajuns la orgasm cand imi foloseam degetele pe clitorisul ei, deci se poate și fara. Cu toate astea, a spus ca nu a fost la fel de placut. Deci da, jucariile erotice fac sexul mai placut in cazul nostru.

Bile anale din materiale de calitate superioară, la cele mai bune oferte

Ti-ai dorit vreodata sa nu fi folosit niciodată jucarii sexuale in dormitor?

Barbatul 1: Nu, in niciun caz. Viata noastra sexula este mult mai buna de cand folosim aceste produse. Atat eu cât și ea ne bucuram mai mult de momentele pe care le petrecem împreună in dormitor. Chiar ma gandesc uneori cat de nasol ar fi fost sa nu fi incercat niciodată o jucarie sexuala. Viata mea sexuala nu ar fi fost nici pe departe la fel de buna. Sa nu mai vorbesc de ea..

Barbatul 2: Uneori. Cred ca utilizarea unei jucarii erotice te face intr-un fel dependent de acestea. Pentru noi, sexul obisnuit nu mai este la fel de placut. Cu toate astea, nu vreau sa imi imaginez cum ar fi fost viata mea sexuala fără o jucarie.

Barbatul 3: Nu.

parerile barbatilor despre jucariile sexuale

Care este cea mai mare diferenta intre sexul cu o jucarie erotica și sexul clasic?

Barbatul 1: E simplu: daca nu folosim o jucarie erotica, ea nu obtine orgasm, sau trebuie sa ma straduiesc mult mai mult sa ii ofer orgasm – asa cum a fost atunci cand a trebuit sa o stimulez cu degetele.

Barbatul 2: Dureaza mult ami mult sa ajunga la orgasm fără o jucarie sexuala. Daca imi folosesc mainile, reusesc sa ii ofer orgasm, dar nu e la fel de satisfacator, după cum spune ea.

Barbatul 3: Facem sex doar cu jucarii erotice. Singurul moment in care facem sex fără jucarii este cand uita unde este vibratorul nostru mov. Diferenta este ca atunci cand nu folosim o jucarie, nu are orgasm la fel de intens și nici la fel de rapid. Dureaza mult mai mult. Practic, nu reusesc sa o satisfac doar cu penisul.

Satisfyer Partner Multifun 3 – Vibraotorul revoluționar, conceput atât pentru femei cât și bărbați

Satisfyer Partner Multifun 3 – Vibrator Versatil, Pentru Femei și Bărbați, 23 cm

Exista ceva legat de jucariile erotice ce ti-ai fi dorit sa fi stiut de mai de mult?

Barbatul 1: Mi-as dori sa fi stiut de jucariile sexuale și in relatiile anterioare. IN zileel noastre, filmele porno au ajutat ca jucariile sexuale sa fie mai populare ca niciodată, dar inainte nu erau chiar atat de bine vazute. Cu siguranta ne-ar fi ajutat sa facem relatiile sexuale mai intense daca le foloseam și in relatiile anterioare, mai ales in relatiile de lungă durată.

Barbatul 2: Mi-as dori sa fi stiut de mai de mult ca nu sunt atat de intimidante pe cat le vezi la inceput. Inainte de actuala prietena, eram virgin, așadar am fost foarte reticent sa incerc lucruri noi, dar odata ce am inceput sa ma simt confortabil cu acestea, am inteles cat de mult pot ajuta viata sexuala.

Barbatul 3: Cred ca mereu am fost destul de open mind și dechis sa le folosesc, dar nicio partenera din trecut nu mi-a sugerat sa folosim o astfel de jucarie.

Care crezi ca sunt cele mai mari mituri gresit legate de utilizarea jucariilor sexuale in dormitor in cuplu?

Barbatul 1: Din punctul meu de vedere, nu cred ca mai sunt atat de multe mituri sau preconceptii legate de aceste jucarii, dar asta se poate datora doar faptului ca sunt foarte deschis la lucruri noi.

Barbatul 2: Nu-mi place ca multi oamenii ii considera pe cei care folosesc jucarii sexuale ca fiind niste ciudati. Foarte multe cupluri le folosesc, chiar daca nu vor sa recunoasca. Am gasit un butt plug chiar și in dormitorul parintilor mei.

Butt Plug-uri concepute special pentru jocuri anale de neuitat

Barbatul 3: Nu prea stiu. Poate ca atunci cand oamenii aud de jucari sexuale, imediat se gandesc la BDSM, iar avand in vedere ca aceste practici au o reputatie proasta, poate fi motivul pentru care multe persoane sunt reticente in a incerca jucarii erotice in cuplu.

Ce sfat vrei sa oferi barbatilor ai caror femei vor să folosească jucarii erotice? 

Barbatul 1: Folositile! Nu fiti reticenti, jucariile erotice nu va fac mai putin barbati. Incercati-le, dati-le o sansa și veti vedea cat de mult va ajuta acestea in dormitor. Cu toate astea, nu te baza pe acestea pentru a inlocui chimia sexuala dintre voi doi.

Barbatul 2: Incercati-le și probabil ca o sa va placa. Cand o vad atat de excitata folosind o jucarie, ma excit și eu mai tare.

Barbatul 3: Cred ca multi barbati heterosexuali sunt de parere ca ar trebui sa isi faca iubita sa aiba orgasm doar cu penisul. De multe ori, acesti barbati devin frustrati de rezultate. In realitate, multe femei au nevoie de un ajutor in plus, de jucarii erotice sau cel putin de stimularea clitorisului. Cu toate ca poți folosi mainile pentru a ajuta partenera sa ajunga la orgasm, jucariile erotice te ajuta mai mult și fac orgasmul mai intens decat degetele. La urma urmei, au fost concepute pentru a oferi placeri. Degetele tale nu pot fi la fel de placute ca un vibrator, de exemplu. Barbatii care nu folosesc nici macar degetele și vor sa ofere orgasm doar cu penisul, in cele mai multe cazuri nu vor reusi. Daca reusesti, felicitari, esti unul dintre putinii care o fac. Pentru ceilalti, recomand utilizarea unei jucarii sexuale.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.