Torturarea Penisului și a Testiculelor – Practică BDSM: Ghidul Începătorului

Torturarea Penisului și a Testiculelor

Exista doua tipuri de barbati: Cei care obtin o erecție puternică atunci cand aud despre „torturarea penisului și a testiculelor” sau cei care se simt foarte infonfortabil doar la auzirea acestui termen. Daca faci parte din cei care adora aceasta practica BDSM, in continuare iti vom arata totul despre cum se pune in practica pentru a o face mai plăcută.

De ce sa incerci practica de torturare a penisului și a testiculelor?

Cu toate ca exista mai multe, noi iti vomm expune cele mai importante 5 motive pentru care sa incerci și tu aceasta activitate.

Persoanele supuse din activitatile BDSM nu se bucura doar de senzatiile masochiste, ci și de satisfactia de pe fata dominatorului atunci cand ii provoaca aceste dureri. Faptul ca aceasta practica are loc in cea mai sensibila zona din corp face aceste jocuri cu atat mai placute.

Daca crezi ca esti suficient de curajos sa incerci aceste practici iata 5 motive sa incerci practicile BDSM de torturare a testiculelor și a penisului.

Cele mai noi produse BDSM, la super prețuri

1. Este perfect pentru masochisti

Daca esti o persoana masochista (si cel mai probabil esti, daca esti pasionat de practicile BDSM), aceasta metoda este perfectă pentru tine! Are loc in cea mai sensibila zona din organism, care este plina cu terminatii nervoase care pur și simplu parca te implora as te joci cu ele.

Stimularea prin practica de torturare a penisului și a testiculelor creste radical nivelul de endorfine (care este analgezicul natural al organismului). Acest efect este similar cu morfina sau codeina iar rezultatul este o senzatie intensa, incredibil de puternică de placere. In unele cazuri, te poate duce la stari euforice. Asadar, elibereaza-ti masculinitatea!

2. Va creste fluxul de sange in zona respectiva

Atunci cand cauzezi durere intr-o anumita zona, organismul va intra intr-un sistem de autoaparare, crescand fluxul de sange in zona respectiva. Acest lucru face testiculele și penisul și mai sensibile iar stimularea mult mai intensa. Asadar, tot acest proces de torturare a testiculelor și a penisului duce la intensificarea experienței.

Fiind asociat în mod normal cu placerea, acest proces ofera totodată și durere. Organismul devine confuz, nu mai intelege daca trebuie sa simta durere sau placere. Asa ia loc acea senzatie pe care multi pasionati de BDSM o cauta, numita „placere dureroasa”.

Daca nu ai simtit niciodată aceste senzatii, iti spun doar atat: Iti vei dori sa le simti iar și iar. Sunt unele dintre cele mai intense senzații pe care le poate simti un barbat in dormitor!

3. Doua capete sunt mai bune decat unul

Doua capete sunt mai bune decat unul și cu siguranta vei simti acele senzații de plăcere in ambele! Experimenteaza o noua metoda sa te bucuri de palcere care nu este doar mental, ci și fizic. Nu doar ca este extrem de satisfacator pentru ambii aprteneri, dar ajuta totodată la cresterea nivelului de incredere.

Cei mai eficienți lubrifianți, pentru jocuri BDSM super intense

Limitele sunt impinse la maxim dar niciodată nu sunt trecute, ceea ce duce la la leguri mai puternice intre voi. Practica de torturare a penisulu și a testiculelor, la fel ca și celelalte practici BDSM ajuta la intarirea relatiilor intre parteneri.

4. Placerile la nivelul penisului vor ajunge la laximum

Dupa cum am spus mai sus, torturarea penisului și a testiculelor creste radical fuxul de sange din aceasta zona. Acest lucru face penisul mai sensibil. Asadar, după ce a crescut fluxul in aceasta zona, se poate trece la alte jocuri sexuale.

Penisul se va simti mult mai sensibil la atingeri, așadar cu orice activitati veti avea, vor fi mai intense. Sexul oral, anal sau vaginal, toate se vor simti mai bine ca niciodată. Buzele sau limba partenerei pe penisul tau nu s-a simtit niciodată mai bine!

PONT: Daca vrei sa duci jocurile de BDSM la un alt nivel, incearca cusca metalica Fetish Fantasy The Prisoner de la Pipedream! Facuta din material metalic – Calitate de TOP

Fetish Fantasy The Prisoner Pipedream – Cusca Metalica pentru Penis, 11.3 cm

Penisul și testiculele sunt deja cea mai sensibila parte a organismului, asadr imaginaeza-ti doar cum ar fi sa intensifici aceste senzații cu ajutorul practicilor de torturare a penisului și a testiculelor.

5. Vei simti o usurare uriasa atunci cand jocurile se vor termina

Dupa ce veti termina aceste jocuri, vei simti o usurare incredibila. In mod normal, testiculele se ridica in sus in timpul orgasmului. Aceasta practica este concepută pentru a restrictiona testiculele de a se misca in sus in  timpul orgasmului. Toata aceasta rezistenta face orgasmele mult mai intense.

Mai mult de atat, cu cat sunt mai jos testiculele, cu atat mai mult trebuie sa circule sperma pentru a fi eliberata, ceea ce prelungeste orgasmele. Placerea extrema pe care o simti in timpul orgasmului, in contract cu tortura va fi extrem de puternica. Cu siguranta iti vei mai dori sa simti astfel de orgasme și pe viitor!

Reguli de siguranta in practicile de torturare a penisului și a testiculelor

Stim ca esti o persoana curajoasa și ca vrei sa te bucuri din plin de aceste practici, dar este indicat sa tii cont de câteva reguli de baza pentru a nu face aceste experienta periculoase. Cea mai mare problema in timpul practicilor de torturare a penisului și a testiculelor este circulatia.

Inele de penis. Perfecte pentru torturarea penisului și a testiculelor

Presiunea crescuta înseamnă ca esti in pericolul de a opri complet circulatia. Asadar, este esential sa tii cont de câteva semne pentru a nu pune in pericul sanatatea organului tau genital. Principalele simptome sunt pierderea senzatiilor, umflarea sau decolorarea din zona respectiva.

Cele mai comune probleme care apar sutn rani minore, taieturi sau vanatai. Acestea se pot vindeca in timp, dar este o idee  buna sa pui niste gheata in zona respectiva pentru a reduce umflatura și sa aplici o cremă antiseptuca pe taieturi pentru a evita infectiile.

Este normal sa experimentezi de asemenea dureri puternice la nivelul testiculelor după o practica de torturare, numita „blue balls”. Acestea apar de regula după sesiuni prelungite de jocuri erotice. Daca durerea persista sau orbervi anormalitati, inclusiv umflaturi sau pete de sange sub piele, asigura-te ca vorbesti cu un medic cat mai repede.

In cel mai rau caz, poate aparea torsiune testiculara sau fractura. Este foarte improbabil, mai ales daca urmezi sfaturile noastre de mai jos despre cum sa faci aceste practici mai sigure, dar daca se intampla, este important sa suni la urgente.

Daca vrei sa faci practicile de torturare a penisului și a testiculelor mai sigure, iata câteva sfaturi de care sa tii cont.

Ce sa faci

  • Tunde parul pubian pentru a face testiculele mai vizibile și pentru a evita problmele
  • Atenueaza presiunae la fiecare 20-30 de minute pentru a lasa circulatia sa functioneze corespunzator
  • Evita jucariile greu de pus și de scos pe penis, mai ales daca esti incepator
  • Foloseste doar jucarii BDSM care se pot elibera ușor și rapid, printr-un buton
  • Opreste aceste senzații daca observi scaderi de senzatie, umflaturi, amorteala sau lipsa de culoare in zona genitala
  • Alege un cuvant de siguranta împreună cu partenerul tau
  • Incepe ușor, crescand treptat intensitatea și ti econt de reactii
  • Opreste-te imediat daca durerea incepe sa se extinda și in alte zone
  • Evita orice practici care iti pot rasuci tare testiculele

Ce sa nu faci

  • Nu lasa clemele pe penis pentru perioade lungi de timp
  • Nu lasa dispozitivele de tortura a penisului și a testiculelor pentru perioade lungi de timp pe penis
  • Nu lega testiculele de nimic. Reflexele involuntare ale genunchilor pot cauza probleme serioase
  • Nu insera nimic in uretra fără lubrifiere corespunzatoare
  • Nu strange prea tare de penis: ar putea deteriora tesutul erectic
  • Nu folosi unelte ascutite

Daca tii cont de aceste reguli, practicile BDSM de tortura a penisului și a testiculor vor fi mai sigure.

Tipuri de practici pentru tortura penisului și a testiculelor

Asadar te-ai hotarat sa incerci aceste practici? Ei bine, acum trebuie sa alegi ce top de tortura doresti. Exista foarte multe jocuri, care mai de care mai intense. Cel mai adesea, aceste jocuri sunt la nivelul penisului, dar sunt multe și pentru penis.

Lubrifianți pe bază de apă, compatibili cu jucăriile de tortură a penisului și a testiculelor

Alege tipul de tortura a penisului și a testiculelor și in functie de intensitatea de durere pe care vrei sa o simti, deoarece fiecare tip ofera un grad diferit de senzatie de durere/placere. Iata care sunt cele mai cunoscute și folosite tipuri de jocuri de tortura:

Prinderea testiculelor

Prin prinderea testiculelor cu un aparat special, te poți bucura de plăceri super intense. Acasta practica a aparut in Japonia și iti poate oferi plăceri supre intense, de care nu te mai saturi.

Intinderea testiculelor

Exista inele pentru penis care sunt prevazute de asemenea cu inel pentru testicule, care se pune la baza scrotului. Acestea aplica presiuae usoara asupra scrotului, tragandu-l in jos. Ofera senzații super intense in timpul activitatilor BDSM. Este aelegerea perfectă pentru cei care sunt in cautarea unor jocuri cu totul deosebite.

Zdrobirea testiculelor

In timpul acestor jocuri, testiculele tale vor fi stranse pentru a oferi plăcere dureroasa. Evident, nu „zdrobesti” testiculele inadevăratul sens al cuvantului, doar provoci durere strangandu-le.

Jocurile cu ace

Vrei sa faci aceste jocuri mai intense? Exista ace speciale pentru astfel de jocuri BDSM. Cu toate astea, acestea provoaca dureri super intense și nu sunt recomandate decat persoanelor experimentate.

Aceasta practica de tortura este cu siguranta dureroasa, dar aceasta durere poate fi de asemenea o experiență senzuala. Acele pot stimula intens organismul datorită vaselor de sange și a multiple terminatii nervoase.

Este esential eptnru a curata zona cu o cremă antiseptica pentru a evita infectiile.

Jocurile la nivelul uretrei

De la testicule trecem la jocurile la nivelul penisului. Aceste jocuri implina insertia a ceva prin varful penisului (prin uretra). Poate fi foarte inconfortabil, mai ales daca nu ai mai incercat niciodată, așadar asigura-te ca folosesti lubrifiant din plin.

Sfat: Pentru jocurile la nivelul penisului, incearca cusca Fetish Fantasy Extreme Chastity Belt. Este perfectă atât pentru persoanele pasionate de jocuri BDSM cât și pentru persoanele pasionate de cuckold. Este alegerea potrivita in nenumarate situatii. Pedepseste-ti partenerul cu ajutorul acestei custi, invata-l sa stea la locul sau. Face erectia imposibil de obtinut, ceea ce intensifica radical jocurile erotice in cuplu.

Fetish Fantasy Extreme Chastity Belt – Cușcă pentru Penis, 7.6 cm

De asemenea, este indicat sa practici astfel de jocuri doar cu unele specializate.

Jocurile de temperatura

Doresti sa faci jocurile de tortura mai fierbinti sau mai racoritoare? Exista multe jucarii care pot introduce jocurile de temperatura in viata ta.

Da, este o experiență super hot, dar trebuie sa ai grija la persoanele cu pielea sensibila – sa nu provoci iritatii la nivelul pielii.

Exista multe creme sau uleiui care pot incalzi sau raci zona respectiva. Aceste temperaturi pot intensifica senzatiile și fac jocurile de tortura a penisului și a testiculelor mai intense ca niciodată.

Concluzie

jocurile de torura la nivelul penisului și a testiculelor pot fi cu adevărat deosebite. In timpul acestor jocuri, poți obtine palceri de nedescris.

Avand in vedere ca vorbim de o zona atat de sensibila, durerea este profund accentuata iar plăcerile de asemenea. Prin provocarea de plăcere și durere se naste acea senzatie de plăcere dureroasa pe care multe persoane pasionate de BDSM o cauta.

Incearca prelungitorul din Silicon Ass-Gasm Cock Blocker – Perfect pentru persoanele pasionate de torturarea penisului

Ass-Gasm Cock Blocker – Prelungitor din Silicon, 12.7 cm

Poti obtine o satisfactie incredibila și orgasme mai puternice ca niciodată, deoarece multe dintre aceste practici folosesc practici medicale pentru intensificarea orgasmelor. De exemplu, intinderea testiculelor in jos poate prelungi orgasmul, ceea ce il face mai intens ca niciodată.

Cu toate acestea, astfel de jocuri pot fi de-a dreptul periculoase. Este important sa ai grija la simptomele care pot aparea in cazul a astfel de jocuri BDSM, cum ar fi durere, amorteaza, umflaturi, schimbare de culoare și multe alte semne.

De asemenea, trebuie sa fii responsabil și sa lasi sangele sa circule normal după o perioada de timp (de regula cam 20 de minute – insa și mai devreme daca durerile se intensifica sau scad brusc).

Mai mult de atat, avand in vedere ca multe dintre aceste practici se „joaca” cu fluxul de sange, persoanele care au probleme cum ar fi problem vasculare, diabet sau orice alte probleme circulatorii, este indicat sa evite astfel de practici sau sa vorbeasca cu medicul pentru a primi un sfat avizat, daca are voie sa practice astfel de jocuri BDSM.

Poate fi inconfortabil sa vorbesti cu medicul tau despre asa ceva, dar este mai bine decat sa iti pui sanatatea in pericol. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.