Tratament Pentru Ejaculare Precoce – Care Sunt Cele Mai Bune Remedii?

tratament pentru ejaculare precoce

Daca suferi de ejaculare precoce, este important să știi ca nu esti singurul. De fapt, este o afectiune cu care au de a face majoritatea barbatilor la un moment dat in viata lor. Ejacularea prematura este cel mai adesea intalnita la barbații sub 40 de ani. Din fericire, problemele de ejaculare precoce au, in general, tratament. Trebuie să știi cum il gasesti pe cel care functionează pentru tine. Asta te vom invata in acest articol.

Ce înseamnă ejaculare precoce?

Daca un barbat sufera de ejaculare precoce, acesta va avea orgasm mult mai repede decat si-ar fi dorit. Adesea se intampla foarte devreme și poate fi o experiență frustranta pentru ambii parteneri.

Ejacularea prematura este cea mai comuna problema care afecteaza barbații sub 40 de ani. Se spune ca in momentul de fata afecteaza unul din 5 barbati, insa va afecta majoritatea barbatilor intr-un punct din viata lor.

Suplimente pentru Ejaculare Precoce - Un Tratament de Nădejde

Din punct de vedere medical nu exista un timp-limita care defineste ejacularea prematura dar se considera ca daca ejaculezi in mai putin de un minut, suferi de ejaculare precoce..

Ejaculare precoce – cauze și remedii

Cauzele pentru care un barbat sufera de ejaculare precoce nu sunt prea stiute. Ejacularea prematura este adesea cauzata de factori psihologici cum ar fi anxietatea sau depresia. Exista insa și alte cauze care pot afecta ejacularea precoce:

  • rani la nivelul penisului
  • o infectie
  • probleme hormonale

Uneori, ejacularea prematura poate aparea din cauza entuziasmului ca esti cu un partener nou. Daca un barbat nu a mai avut parte de relatii sexuale de mult timp, este posibil ca acesta sa sufere de ejaculare precoce la inceput. Cu timpul, prin obisnuinta, va reusi sa reziste mai mult.

Cu toate astea, exista și anumite medicamente pentru ejaculare precoce. Asadar, daca esti in cautarea unui tratament pentru ejaculare precoce, iata care sunt cele mai potrivite produse.

Pastile, spray și creme. Remedii pentru ejacularea precoce

Avand in vedere numarul mare de persoane care sufera de aceasta problema, era inevitabil sa apara multe produse pe piata. Din pacate insa, nu toate au acelasi efect. Sunt unele care vand doar sperante false, lasandu-te cu buzunarul gol și cu aceeasi problema. Iti vor prezenta in continuare care sunt cele mai bune produse pentru ejaculare precoce, care te vor ajuta sa scapi o data pentru totdeauna de aceasta problema și sa spui stop ejacularii precoce.

Crema Long Power Delay de la Prorino

Cand cautam un tramtament pentru ejacularea precoce, crema Long Power Delay ar trebui sa fie prima pe lista noastra. Aceasta crema este pe baza de ingrediente naturale și contine ingrediente care amortesc ușor zona penisului. Cu toate astea, aceasta crema contine și ingrediente care imbunatatesc erectia. Astfel, erectia ta nu va avea de suferit datorită amortelii.

Aceasta crema se aplica pe penis 10-15 minute inainte de actul sexual, timp in care trebuie masata pentru a se absorbi. Atentie, insa: daca ramane crema care inca nu s-a absorbit, ar fi bine sa o stergeti deoarece cand intra in contact cu vaginul, e posibil ca și partenera sa simta efectele acesteia, ameliorand de asemenea plăcerile ei.

Crema pentru Ejaculare Precoce Prorino Long Power Delay, 50 ml

Crema Proprino Long Power Delay este unul din cele mai populare astfel de spray-uri. Este pe baza de ingrediente naturale, așadar putem spune ca este aproape un tratament naturist pentru ejaculare precoce (cu toate ca nu e chiar naturist, e aproape de a fi).

Delayxetine – Plic cu gelatina pentru intarziere

Delayxetine sunt niste plicuri cu gel special conceput pentru a intarzia ejacularea precoce. Acesta se administreaza cu 30-40 minute inainte de actul sexual și te ajută să rezisti mai mult in dormitor. Daca esti in cautarea unui tratament pentru ejacularea precoce, plicurile Delayxetine sunt ideale deoarece combat eficient aceasta problema.

Delayxetine Oral Jelly – Plicuri gelatinoase pentru Ejaculare Precoce

Aceste plicuri gelatinoase orale pot fi tratamentul perfect pentru ejaculare precoce. Nu este tocmai un tratament naturist, dar are la baza extracte de ingrediente naturale.

Corrige Langzeit – Un tratament puternic pentru ejacularea precoce

Corrige Langzeit sunt niste pastile pentru ejaculare precoce care se administreaza oral, cu o ora inainte de sex. Continand ingrediente precum pudra de lupulin, hamei și pudra de radacina de ginseng, aceste pastile sunt pe baza de plante naturale și au efecete incredibile asupra penisului.

Nu doar ca este un tratament naturist extraordinar pentru ejacularea precoce dar totodată te ajuta și sa obtii o erectie mai puternica. Astfel, vei avea parte in dormitor de o repriza de sex mai intensa și de mai lunga durata.

Corrige Langzeit – Tablete pentru Întârziere și Erecție, 45 cps

Pjur Med Pro-Long – Tratament pentru ejaculare precoce fără efect de amortire

Pjur med Pro-Long este un ser special care ajuta la tratarea ejacularii premature fără sa amorteasca penisul. Acest este unul din cele mai sensibile medicamente pentru ejaculare precoce, fiind pe baza de ingrediente naturale și fiind foarte bland cu penisul. Este ideal pentru a fi folosit de barbații care au simtit efecte negative de la alte solutii pentru ejaculare precoce, cum ar fi lipsa sau scaderea in intensitate a erectiei.

pjur MED pro-long – Ser pentru ejaculare precoce

Pjur Superhero – Spray pentru ejaculare precoce perfect pentru prelungirea actului sexual

Pjur Superhero este un spray pentru ejaculare precoce care ajuta barbații sa reziste mult mai mult in dormitor. Acesta este un tratament pentru ejaculare precoce potrivit celor care nu doresc sa maseze pana se absoarbe, administrandu-se foarte ușor: pur și simplu pulverizeaza de câteva ori pe peni și asteapta pana isi face efectul (in general sub 10 minute).

Pjur Superhero – Spray pentru ejaculare precoce, 20 ml

 

Wild Stud – Spray popular pentru ejaculare precoce

Lista nu ar putea fi completa fără bine-cunoscutul Stud. Acest spray este adesea cautat de clienti deoarece si-a făcut foarte multa reclama și este bine stiut. Insa acest lucru nu il face mai putin eficient. Wild Stud este un spray pentru ejaculare precoce care te poate ajută să rezisti mai mult. Avand sute de clienti multumiti care il recomanda, Wild Stud merita sa fie considerat un tratament pentru ejaculare precoce eficient.

Daca esti in cautarea unui tratament pentru ejaculare precoce, acesta este unul din cele mai eficiente.

Exista și altfel de tratament pentru ejaculare precoce?

Am fost intrebat de unii clienti de altfel de tratamente, cum ar fi de ceaiuri pentru ejaculare precoce. Cu toate ca este posibil sa existe, cele mentionate mai sus sunt cele mai eficiente deoarece au efect rapid și sigur. Avand in vedere ca majoritatea produselor sunt pe baza de plante naturale, nu ar trebui teoretic sa fie niciun motiv de ingrijorare.

Cu toate acestea, remediilor pentru ejaculare precoce (mai ales cele care se administreaza oral) contin și anumite ingrediente care influenteaza sistemul cardiovascular, așadar este indicat sa intrebi medicul inainte de utilizarea unui tratament pentru ejaculare precoce.

Acestea fiind spuse, ai toate motivele sa te bucuri de o viata sexuala normala, lipsita de stresul ca nu rezisti suficient in dormitor. Toate aceste remedii pentru ejaculare precoce mentionate mai sus au fost verificate de clienti care au revenit sa le cumpere deoarece chiar i-a ajutat sa mentina un act sexual.

Ejaculare intarziată – probleme cu atingerea orgasmului, sau ai nevoie de peste 30 de minute

Majoritatea persoanelor au o anumita problema in ceea ce priveste viata sexuala. Pentru barbati, exista câteva probleme comune, ejacularea precoce este una dintre ele, iar disfunctia erectila este alta. Tindem sa uitam de altele, dar problemele penisului nu se limiteaza doar la acestea doua.

Suplimente pentru erecție ce te pot ajuta să reziști mai mult

O problema despre care nu se vorbeste foarte mult este ejacularea intarziata. Un barbat care are o astfel de problema, are nevoie de mult timp pentru a ajunge la orgasm. Deci, cum se descurca cu aceasta problema?

Ejacularea intarziata afecteaza multi barbati. Daca observi ca ai nevoie de mult timp pentru a ajunge la orgasm, s-ar putea sa ai aceasta problema. In unele cazuri, suferinzii afirma ca nu pot atinge deloc orgasmul, indiferent cat sunt de stimulati.

Majoritatea barbatilor se vor confrunta, la un moment dat, cu ejacularea intarziata. Cu toate acestea, poate fi o problema ce se intinde pe tot parcursul vietii, motiv pentru care este important sa luam masuri pentru a incerca sa rezolvam aceasta problema. Expertii medicali considera ca ejacularea intarziata poate afecta sanatatea. In orice caz, poate provoca probleme in relatie și in viata sexuala.

Care sunt simptomele și cum stii daca suferi de ejaculare intarziata?

Daca ai probleme cu atingerea orgasmului, sau ai nevoie de peste 30 de minute pentru a ajunge acolo, este posibil sa suferi de ejaculare intarziata. Acest lucru se poate intampla in timpul relatiilor sexuale cu partenera ta sau chiar atunci cand te masturbezi. Exista câteva ocazii cand poți ejacula normal, dar apoi descoperi ca iti este dificil sa ajungi la orgasm. Aceasta este „ejaculare intarziata situationala” si, de obicei, poți afla ce anume o declanseaza.

Care pot fi cauzele?

Ca in cazul multor probleme ale penisului, exista diferite lucruri care pot provoca ejacularea intarziata. Factorii psihologici cum ar fi trauma, anxietatea, depresia și stresul pot juca un rol important. Dificultatile la locul de munca sau in relatie pot avea, de asemenea, un impact.

Exista, de asemenea, factori fizici pe care s-ar putea sa vrei sa-l privesti. O infectie ar putea duce la aceasta afectiune, mai ales daca vorbim despre o infectie a prostatei. Nivelul scazut de hormonul masculin, boli de inima chiar și leziuni ale nervilor in coloana vertebrala sau penis. Anumite medicamente pot provoca efecte secundare care duc la ejacularea intarziata.

Diagnosticarea

In timp ce citesti acest lucru, s-ar putea sa-ti dai seama ca treci și tu prin acest lucru. Cel mai bine ar fi sa discuti cu medicul tau despre problema pe care o ai pentru a primi un diagnostic. In acest fel, poți obtine ajutorul de care ai nevoie.

Va fi efectuat un examen fizic, iar medicul te va intreba despre simptomele pe care le ai. S-ar putea sa fii nevoit sa faci un test de sange și de urina pentru a cauta o infectie sau un dezechilibru hormonal.

Tratarea ejacularii intarziate

Evident, modul in care este tratata problema depinde mult de cauza care sta la baza ei. S-ar putea sa fii nevoit sa faci unele schimbari in stilul deviata. Un numar mare de probleme apar ca rezultat al stresului. De aceea ar fi bine sa elimin stresul din viata ta. Vorbeste cu medicul tau pentru a primi mai multe recomandari.

Relatia cu un tip ce sufera de ejaculare intarziata

In ultima mea relatie serioasa, tipul cu care ma intalneam se confrunta cu ejaculare intarziata. Prima data cand am făcut sex, m-am umplut de nervi. Apoi am realizat ca el nu poate ajunge prea ușor la orgasm. Era un eveniment regulat.

A pus o presiune mare pe relatia noastra. Amandoi am inceput sa evitam sa facem sex, pentru ca dura mult timp pana sa ajunga la orgasm. La inceput a fost reticent și nu voia sa caute ajutor, deoarece se simtea jeant. In cele din urma a facut-o și lucrurile s-au imbunatatit.

Vorbind deschis despre ejacularea intarziata

Majoritatea oamenilor nu vor sa discute despre problemele pe care le au in viata sexuala, deoarece se simt jenati. Cred ca vor fi judecati de partenera lor sau de medic. Merdicul este acolo sa te sustina și sa te ajute, și este de departe, cea mai buna persoana cu care poți discuta.

Iata câteva sfaturi MEDICALE și idei de tratament penturi problemele de ejaculare precoce

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

2 thoughts on “Tratament Pentru Ejaculare Precoce – Care Sunt Cele Mai Bune Remedii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.