Pierderea Virginității La Băieți – Ce se Întâmplă Când Bărbații Își Pierd Virginitatea?

pierderea-virginitatii-la-baieti

Foarte multe persoane consideră că fetele sunt mult mai afectate decât băieții, de pierderea virginității. Probabil acest lucru se datorează faptului că în timpul primului raport sexual, cele mai multe fete ar putea simți o durere ușoară, urmată de sângerări minore, ca urmare a ruperii himenului.

Pentru că viața sexuală poate debuta cu un ușor disconfort, multe femei oferă o importanță aparte acestui moment. Asta nu înseamnă însă că băieții nu sunt emoționați și tensionați când știu că urmează să facă sex pentru prima dată cu o fată.

Ce înseamnă pierderea virginității pentru un băiat?

Un răspuns standard la această întrebare nu putem oferi, deoarece pierderea virginității are o însemnătate aparte pentru fiecare persoană în parte. Probabil cei mai mulți băieți sunt de părere că își pot pierde virginitatea doar prin penetrare. Însă, aceștia sunt liberi să decidă singuri dacă se mai consideră sau nu virgini după ce practică alte tipuri de sex.

sfaturi-despre-pierderea-virginitatii

Băieții gay care au primul raport sexual cu o persoană de același sex, probabil vor considera că și-au pierdut virginitatea în urma acelei experiențe. Trebuie menționat faptul că mai important decât actul în sine, este modul în care fiecare persoană se pregătește emoțional pentru pierderea virginității.

Cele mai Noi Produse din Sex Shop

Ce schimbări fizice apar în momentul în care un băiat își pierde virginitatea?

Foarte mulți băieți se întreabă dacă apar schimbări fizice după dezvirginare, de fapt, ceea ce îi interesează pe ei este dacă penisul se modifică după ce își pierd virginitatea.

În cazul fetelor, dezvirginarea se caracterizează prin ruperea himenului, în schimb, la băieți, acest moment este marcat de ruperea frenului prepuțial, cunoscut sub denumirea de „ața”.

Prepuțul este acel strat de piele retractabil, ce acoperă penisul. La exterior este format din țesut cutanat, iar la interior este compus dintr-o mucoasă ce conține glande sebacee care au rolul de a proteja și lubrifia glandul. Ața este bucata de țesut elastic aflată în partea posterioară a penisului.

În momentul în care apare erecția, glandul iese deasupra, iar frâul prepuțului îl împiedică să se retragă. Când are loc prima penetrare, prepuțul este forțat să se retragă spre baza penisului și astfel ața ajunge să se rupă fie total, fie parțial. În acest moment poate apărea o senzație de durere, dar și o ușoară sângerare.

Virginitatea se pierde în momentul în care frâul prepuțial se rupe?

Ața se poate rupe chiar și atunci când băiatul se masturbează, deoarece decalotarea și întinderea frâului este forțată. Nu contează dacă frâul prepuțial s-a rupt sau nu în urma primului raport sexual, cert este că pierderea virginității ar trebui să fie marcată de prima partidă de sex.

Pentru cei mai mulți bărbați, sexul înseamnă penetrare, adică introducerea penisului în vagin. Dacă însă o persoană are parte de experiențe sexuale diferite, care nu implică penetrare, asta nu înseamnă neapărat că și-a pierdut virginitatea. Așa cum spuneam și mai sus, fiecare persoană are o altă părere despre ce înseamnă pierderea virginității.

ce-se-intampla-cand-baietii-isi-pierd-virginitatea

Ce trebuie să știi înainte de a-ți începe viața sexuală?

Este important de menționat că primul contact sexual nu va fi extraordinar, așa cum este descris în filme, așadar ar fi bine să nu ai așteptări mari. Dacă nu ai experiență, este normal să nu te descurci perfect încă de la început. Însă, pe măsură ce timpul va trece și vei căpăta experiență, situația se va îmbunătăți.

Fii singer cu partenera ta și spune-i că nu ai mai făcut sex niciodată (chiar dacă ea mai este sau nu virgină). Astfel, nu va trebui să-ți faci griji dacă nu te vei descurca, pentru că ea te va înțelege. În timp, vă veți cunoaște mai bine și veți descoperi multe lucruri noi, iar experiențele sexuale vor deveni din ce în ce mai satisfăcătoare.

Cei mai mulți băieți, se tem să nu-și lase partenera însărcinată în timpul contactului sexual. De aceea, ambii parteneri trebuie să fie bine informați și să știe ce metode contraceptive pot pot folosi pentru a evita o sarcină nedorită, dar și o boală cu transmitere sexuală.

În timpul sexului vaginal, există riscul ca femeia să rămână însărcinată, așadar contracepția este foarte importantă. Dacă ambii parteneri comunică deschis, pot alege împreună cea mai bună metodă de contracepție pentru a se bucura din plin de fiecare experiență sexuală, fără să se teamă că ar putea apărea o sarcină nedorită.

Poate sexul să afecteze penisul?

Unele persoane sunt îngrijorate că frenul, „ața” penisului se poate rupe când un băiat își pierde virginitatea. Aceasta parte a penisului este fragilă și se poate rupe după mai multe partide de sex sau niciodată. De asemenea, acesta se poate rupe chiar și în timpul activităților non-sexuale, cum ar fi sportul sau mersul cu bicicleta, așadar pierderea virginității nu implică neapărat ruperea frenului.

Ruperea frenului poate fi dureroasă și poate cauza o sângerare ușoară, dar aceasta se vindecă de la sine precum orice altă tăietură sau. Dacă se întâmplă acest lucru, pur și simplu spală bine zona respectivă și usuc-o cu un prosop curat. Evita activități ce pot cauza deschiderea rănii până se vindecă. Se recomandă repaos sexual.

Masturbatoare - Modele Noi La Super Prețuri

Când ar trebui un băiat să-și piardă virginitatea?

Mulți băieți se pot simți complexați dacă nu își încep viața sexuală la vârsta la care, simt ei că arr trebui. Cu toate că există o presiune socială pentru a-ți îîncepe viața sexuală la o anumită vârstă, adevărul este că ar fiecare băiat ar trebui să înceapă atunci când se simte pregătit. Cel mai bine ar fi ca fiecare băiat să decită pentru el când și dacă dorește să își înceapă viața sexuală.

Conform unui date din 2017, în america. aproape 50% dintre elevii de liceu nu avut niciodată parte de activități sexuale. Așadar, daca ești îngrijorat că ești încă virgin, nu fi! Fiecare este diferit și are dreptul să își înceapă viața sexuală atunci când dorește – chiar dacă acest lucru înseamnă la 18 sau la 40 de ani.

Dacă nu simți deloc dorința de a face sex, este ok. Dacă te-ai dezvirginat dar apoi decizi că vrei să practici abstinența, este de asemenea totul OK. Indiferent ce decizi, ține cont de faptul că această decizie este normală pentru tine și nu ar trebui să te lași influențat de societate.

Ce riscuri implică pierderea virginității?

Unul din principalele motive pentru care nu ar trebui să te lași influențat de societate și ar trebui să decizi tu când vrei să faci sex este faptul că trebuie să fii suficient de matur pentru a-ți asuma anumite decizii. Pierderea virginității implică anumite riscuri, de la contactarea bolilor cu transmitere sexuală până la apariția unei sarcini nedorite.

Un băiat ar trebui să fie suficient de matur și informat pentru a înțelege cât de periculoase pot fi aceste boli și cum te poți proteja. Conform unor studii, 1 din 2 persoane active sexual au contactat o boala cu transmitere sexuală până la vârsta de 25 de ani. Având în vedere că aproximativ jumătate din persoanele ce suferă de astfel de boli transmisibile au între 15 și 24 de ani arată faptul că imaturitatea și lipsa de responsabilitate joacă un rol serios în transmiterea acestora.

Cele mai comune boli transmisibile sexual sunt:

cand-ar-trebui-baietii-sa-isi-piarda-virginitatea

Chiar dacă partenera nu suferă de astfel de boli, există totuși și alte riscuri pe care le poate implica pierderea virginității, și anume: sarcinile nedorite. Dacă ești pregătit să îți asumi faptul că activitățile sexiașe pot duce la apariția unei sarcini, cel mai probabil nu ești pregătit să îți începi viața sexuală. Totuși, există mai multe metode contraceptive ce pot preveni sarcina, cum ar fi prezervativele, anticoncepționalele și steriletul.

Cum se simte un băiat după pierderea virginității?

Unele persoane consideră ca această experiență îți poate schimba viața. Fiecare se simte diferit. În timp ce unii au un sentiment de fericire, alții se pot simți anxioși sau mai liniștiți că acum se încadrează în normele sociale.

Produse pentru Potență - Pentru Bărbații ce Doresc O Partidă de Neuitat

Nu există o anumită senzație pe care ar trebui să o simți – fiecare persoană este diferită și vede această experiență diferit. Unele persoane se pot simți copleșite după pierderea virginității. Dacă experiența nu a fost plăcută, poți simți o stare puternică de dezamăgire. Ține minte faptul că lipsa de experiență poate fi motivul pentru care sexul nu a fost așa cum ți-ai imaginat. Pe parcurs, după ce vei căpăta mai multă experiență, partidele de amor vor deveni din ce în ce mai plăcute.

Așadar, pierderea virginității la băieți nu trebuie să fie un eveniment stresant. Nu există o anumită vârstă la care trebuie să îți începi viața sexuală – un băiat se poate simți pregătti mai devreme decât altul – fiecare este diferit. Comunicaarea cu partenera este foarte importanta. Asigură-te că amândoi vă simțiți confortabil pentru a vă bucura de această experiență.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.