Totul despre Pompele Vaginale – Ce sunt și cum se folosesc?

despre-pompele-vaginale

Temenul de pompe vaginale poate suna infricosator, insa acestea sunt de fapt foarte ușor de folosit și pot ajuta la stmiularea vulvei.

Daca nu ai auzit niciodată de aceste produse, nicio problema, e ok sa nu fii familiar cu aceste jucarii: iti vom spune tot ce trebuie să știi despre ele.

Termenul de „pompe vaginale” poate suna precum varianta feminina a pompelor de penis – care sunt folosite pentru a imbunatati erectia.

Vibrator Satisfyer One Night Stand

Pentru multi dintre noi, prima data cand am vazut o pompă de penis a fost o experiență infricosatoare. Dispozitivul nu pare tocmai ușor de folosit și poate fi chiar intimidant.

Cu toate astea, nu trebuie sa ne speriem de pompele pentru penis, deoarece acestea nu ar trebui sa provoace durere. Tot ce fac este sa creasca fluxul de sange din penis pentru a ajuta persoanele ce sufera de probleme cum ar fi disfunctie erectila să obțină o erecție mai puternica.

Cele mai noi vibratoare de clitoris

Aceeasi linie de gandire are loc și in cazul pompelor vaginale. Cu toate ca acestea pot parea inrocosatoare, sunt de fapt niste dispozitive ușor de folosit ce au ca rol sa creasca fluxul de sange de la vulva, clitoris și vagin.

De fapt, termenul de pompa de penis ar trebui sa fie placut și nu infonfortabil. La urma urmei, acestea fac zona vaginala mai sensibila și mai plăcută la atingere. Te ajuta sa obtii plăceri mai intense, așadar de ce nu ai vrea as le folosesti?

Iata tot ce trebuie să știi despre aceste dispozitive și de ce ar trebui sa iti iei și tie una (sau partenerei).

Ce este o pompă vaginala?

O pompa vaginala foloseste un dispozitiv de marimea unei vulve, un tub și un maner pentru a creste sensibilitatea de la nivelul clitorisului și a vulvei.

Majoritatea pompelor vaginale folosesc o camera de plastic pe care o pui deasupra vulvei pentru bloca aerul. Pe urma, poți folosi manerul pentru a crea presine, făcând aceasta zona mai sensibila.

Aceste pompe pot fi folosite inainte de preludiu sau in timpul preludiului, dar și pentru a creste sensibilitatea inainte de masturbare sau actul sexual. Depinde de tine și cum vrei sa o folosesti. Poti experimenta foarte mult cu aceste dispozitive, pana gasesti o metoda prin care le poți folosi.

Pompele pentru penis vin pot fi folosite de asemenea pentru stimularea clitorisului. Cu toate ca exista pompe special concepute pentru clitoris, aceste jucarii pot ajuta la o stimulare mai intensa, folosind o combinatie de suctiune și aer pentru a oferi o experiență similara cu cea a unul sex oral.

Clitorisul este extrem de sensibil (are aproximativ 8000 de terminatii nervoase), așadar aceste jucarii garantează orgasme intense.

Studiu: Daca vrei sa obtii orgasm, este indicat sa stimulezi clitorisul deoarece 73% din femei obtin orgasm doar prin stimularea acestui organ.

De ce sa folosesti o pompă vaginala?

Pompele vaginale pot fi folosite de orice persoana care vrea sa creasca senzatiile la nivelul vulvei și a clitorisului. Daca esti in cautare de extra plăcere sau sa experimentezi plăceri noi la nivelul corpului tau, trebuie sa incerci o astfel de pompa.

Acestea sunt extraordinare pentru orice femeie care doreste sa aduca un plus de plăcere in dormitor.

Satisfyer Pro Traveler – Stimulator Clitoridian din silicon. Pentru orgasme extreme.

Vibrator Satisfyer Pro Traveler 8.5 cm

Exista multe motive pentru care e posibil sa nu te poți stimula suficient in timpul sexului sau sa nu fii suficient de lubrifiata în mod natural. Unele din cele mai comune sunt stresul, traume din trecut, anxietate și mult altele.

Cu toate ca nu este un tratament miraculos, pompele vaginale te pot ajuta sa te bucuri mai mult de sex deoarece ajuta la sensibilizarea zonei vaginale, astfel ca orice atingere va fi mai intensa.

Aceste dispozitive sunt pentru orice persoana care vrea sa se cunoasca mai bine și sa se bucure de momente mai intense.

Stimulatoare de clitoris

Cum se simte o pompă vaginala?

O pompa vaginala se simte mai mult sau mai putin ca o ventuza. Cu cat tragi mai mult de pompa, cu atat suctiunae devine mai puternica. Cu toate ca senzatia poate varia de la persoana la persoana, de obicie se simte foarte bine.

Efectul de suctiun ecreste fluxul de sange di nzona respectiva, făcând aceasta zona mai sensibila alatingere. Astfel, plăcerile vor fi mai intense deoarece fiecare atingere se va simti mai placut.

Odata ce a fost inlaturata, stimularea manuala și orala poate fi și mai intensa. Te va ajuta sa te bucuri mai tare de fiecare senzatie.

Daca te gandesti sa incerci o pompă vaginala pentru prima oara, cu siguranta vrei un produs ușor de folosit. Cu toate ca cele avansate ofera de obicei senzații mai intense, este indica ca pentru inceput sa te limitezi la una de incepatori, pana te obisnuiesti cu senzatiile și vezi daca iti place.

Fantasy for her – Stimulator pentru femei, de lux

Este important sa acorzi atentie corpului și sa vezi cum se simte fiecare senzatie. Fiecare pompare poate creste radical nivelul de suctiune, așadar verifica după fiecare strangere pentru a nu exagera.

Odata ce zona a devenit mai sensibila, te poți bucura de momente mai intense și de partide de amor (sau de masturbare) mult mai orgasmatice.

Cum se foloseste?

Acum ca stii ce este și cum functionează o pompă vaginala, trebuie sa trecem la pasul urmator: cum se foloseste aceasta?

Majoritatea pompelor vaginale sunt facute din 4 parti: o „camera” in care se introduce zona nitima,  un tub flexibil, o pompă pentru mana și o supapa de eliberare.

Primul pas este sa folosesti un lubrifiant. Acesta asigura ca aerul nu va intra și nici nu va iesi atunci cand vei pompa.

 

Pe urma, foloseste pompa de mana pentru a crese presiuenea de suctiune. Nu apasa prea repede fără sa te asiguri ca e confortabil. Nu ar trebui sa simti durere, ci placere!

Asigura-te ca verifici nivelul de suctiune după fiecare apasare pe pompa de mana, deoarece fiecare apasare poate creste radical nivelul de suctiune din aceasta zona.

Tine cont de faptul ca suctiunea nu apare atunci cand apesi pe pompa, ci cand o eliberezi. Asadar, fii atet la ce se intampla și mereu spune-i partenerului daca se simte bine sau provoaca disconfort, in cazul in care o folosesti impreun acu acesta.

Vibratoare de top

Pentru a elibera presiunae, apasa pe supapa. O singura apasare ar trebui sa fie suficienta pentru a scapa de efectul de vacuum creat.

La ce sa ai grija cand folosesti o pompă vaginala?

Una din cele mai comune intrebari este „cat de sigura e pompa vaginala?”

Cu toate ca acest dispozitiv este sigur, avand in vedere ca vorbim de suctiune la o zona atat de sensibila, trebuie sa ai grija cand o folosesti. Daca apesi prea tare sau de prea multe ori, sau daca nu eliberezi presiune cu ajutorul supapei atunci cand simti ca presiu e prea mare și simti durere, poți provoca lesiuni la nivelul tesutului.

De asemenea, daca ai avut probleme sau inca ai cu afectiuni precum dispareuna, vulvodinia, endometrioza sau orice alte afectiuni vulvare, este consulta un medic inainte de a folosi o astfel de jucarie. Poti intreba medicul chiar daca nu suferi de o anumita afectiune sau daca suferi de una care crezi ca nu are legatura. Mai bine sa te asiguri ca e OK decat sa risti.

De asemenea, este important sa folosesti un lubrifiant pe baza de apa. Foloseste unul fără parabeni asu glicerina pentru a face experienta mai plăcută.

Satisfyer High Fashion – Stimulator de clitoris cu efect de suctiune

Vibrator Aluminium Satisfyer High Fashion

Dupa ce ai scos pompa vaginala, asculta-ti corpul atunci cand ai parte de alte astfel de jocuri. Cu toate ca aceste pompe au fost concepute pentru a creste senzatiile, pot de asemenea sa creasca nivelul de durere. Foloseste-o cu grija.

Beneficiile pompelor vaginale

Cu tote ca ideea de suctiune in zona intmia poate parea intimidanta la inceput, daca este folostia cum trebuie, aceasta poate avea multe beneficii pentru tine. Iata care sunt acestea.

Creste fluxul de sange

Spre deosebire de alte jucarii pentru femei cum ar fi vibratoarele care produc vibratii pentru a creste senzatiile, suctiunea este mai mult concepută pentru a creste fluxul de sange din aceasta zona.

Cu cat fluxul de sange este mai crescut, cu atat plăcerile sunt mai intense. Cu toate astea, ai grija sa nu exagerezi.

Stimulente de top pentru femei - Pentru orgasme mai intense ca oricand

Poate imbunatati orgasmele

Acest beneficiu (si majoritatea celorlalte) sunt oarecum legate de primul. Prin cresterea fluxului sa sange, senzatiile vor fi mai intense, așadar orgasmul va fi mai puternic. Acest dispozitiv te poate ajută să explorezi noi metode prin care sa otbii plăcere și care sa te duca la orgasm.

Toyz4Partner – Vibrator clotirdian de calitate. Ideal pentru plăceri de neuitat

Vibrator Toyz4Partner 17.5 cm

Senzatii noi

Majoritatea jucariilor din sex shop te stimuleaza prin vibratii sau prin miscari inainte-inapoi. Acesta foloseste o metoda destul de rar intalnita: prin suctiune. Ofera senzații diferite de ceea ce esti obisnuit. Aceste senzații noi te pot ajuta sa diversifici plăcerile și sa te bucuri de o viata sexuala mai intensa.

Metoda de intretinere

Pentru a spala aceasta jucarie, foloseste un sapun delicat și apa calda. Usuca jucaria complet și depoziteaz-o intr-un loc uscat și racoros. Asgigura-te ca o speli bine după fiecare utilizare.

Tinand cont de sfaturile noastre, vei reusi sa te bucuri din plin de o pompă pentru clitoris. Daca ai grija sa atentionarile noastre și tii cont de sfaturi, poți creste plăcerile radical.

Surse de informare

  • What’s The Deal With Pussy Pumps? – Le Wand Massager , Gigi Engle
  • How to Choose the Best Clit or Pussy Pump For Your Body – Lioness, Liz Klinger
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.