Punctul A la femei – unde este și de ce are nevoie de atenția noastră?

Spre deosebire de „fratele sau”, punctul G, punctul A, nu primeste atentia pe care o merita. Punctul A este deseori confundat cu punctul G, dar sunt de fapt doua zone separate, care produc reactii diferite.

Ceea ce este interesant la punctul A este ca poate fi stimulat intern in timpul sexului anal, in ciuda mitului ca femeile nu se simt deloc bine atunci cand fac sex anal. Locul A le permite femeilor sa primeasca placere orgasmica dincolo de clitoris.

Unde este localizat punctul A?

Punctul A poate fi gasit in, sau aproape de cel mai adanc punct al peretului anterior al vaginului, deasupra colului uterin. Este o zona super sensibila, asemanatoare cu prostata barbatului, deoarece se afla in aceelasi loc și este stimulata în mod similar.

Cu ce se difera punctul A de punctul G?

Clitorisul este adesea descris ca fiind o suprafata mica, de dimensiunea unui bob de mazare situat in varful vulvei. Totusi, acest lucru nu este adevărat. Clitorisul este, de fapt, o bucata mult mai lunga de tesut care se extinde in interiorul canalului vaginal și are o dimensiune de aproximativ 5 cm. Prin urmare, nu exista o zona precisa a clitorisului care sa poata fi definita drept „punctul G”, Difera de la femeie la femeie.

In ceea ce priveste orgasmele, se considera ca stimularea punctului A este diferita de stimulare clitorisului. Spre deosebire de clitoris care poate „obosi” atunci cand este stimulat excesiv, punctul A iti permite sa continui mai mult timp. Acest lucru nu înseamnă ca ai mai multe sanse sa obtii orgasme multiple prin stimularea constanta a punctului A.

Bile anale pentru plăceri intense

Cum il poți gasi?

Vrei sa afli cum poți gasi aceasta zona erogena misterioasa? Raspunsul este destul de simplu. Trebuie sa introduci un deget sau o jucarie in interiorul vaginului, pana ajungi in punctul cel mai profund. Ar trebui sa simti ceva destul de ferm. Aceasta este zona pe care trebuie sa descoperi.

Daca femeia doreste sa stimuleze singura punctul A, atunci miscarile „de lovire” cu o presiune ferma sunt cele mai recomandate. Aceste miscari pot fi efectuate cu degetele mainii sau jucarii sexuale cu forma speciala. Desigur, partenerul poate rasfata punctul A, fie cu degetele, fie cu o jucarie sexuala speciala sau cu un dop anal.

Deoarece acest loc este situat in partea din spate a vaginului, orice fel de penetrare profunda ar trebui sa declanseze un raspuns. Este posibil sa ajungi in aceasta zona printr-o varietate de pozitii.

Jucării anale

Anal, ai spus?

Da! Punctul A poate fi descoperit in timpul sexului anal. Acest luru este important, in special, pentru femeile care doresc sa incerce sexul anal sau sa imbunatateasca calitatea sexului anal. Adesea, femeile tind sa creada ca sexul anal nu le ofera placere.

Punctul A este situat in partea din spate a clitorisului, chiar deasupra colului uterin, iar in timpul sexului anal, este impins impotriva rectului. O jucarie sau un penis poate stimula indirect punctul A prin impingere impotriva rectului și a peretelui vaginal. Asta înseamnă ca punctul A feminin este stimulat indirect in timpul sexului anal.

De ce este atat de important punctul A?

Punctul A are nevoie de atentia ta! Stimulandu-l vei putea avea parte de cele mai bune orgasme din viata ta. Cu cat iti cunosti mai bine corpul și vaginul, cu atat te simti mai bine in timpul sexului.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.