Sărutul franțuzesc – Cum se face? Cum să devii expert în arta sărutului franțuzesc

sarutul frantuzesc

Sarutul frantuzesc este una din cele ma iintime forme de sarut pe care o poți face, pe langa sex. Daca vrei sa devii bun la saruturile frantuzesti, iata câteva sfaturi de care trebuie sa tii minte.

Cu toate ca ar putea parea simplu, probabil ai putea deveni mai bun decat aesti acum. In acest articol te voi invata cum sa saruti frantuzesc in cel mai romantic mod, pentru a impresiona cu succes pe oricine.

Creeaza tensiunea

Este important ca inainte sa saruti frantuzesc sa creezi o tensiune. Intoarge capl, astfel ca nasurile voastre nu se vor intalni. Musca incet buza de jos a partenerului in timp ce iti folosesti limba pe acelasi loc după ce l-ai muscat.

Crema pentru masaj cu aroma de ciocolata Shunga Kissable – Creste atractia și tensiunea sexuala din cuplu

Cremă pentru Masaj Shunga Kissable cu Aromă de Ciocolată, 200 ml

Acest lucru te va pune intr-o dispozitie perfectă pentru sarutari ma iintense și va face toata aceasta experietna mult mai fierbinte. Incepe prin saruturile obisnuite, fără limba după care vei ajunge sa saruti frantuzesc.

Ai grija de respiratia ta

Incepe prin sarutul fără limga și urma ușor in sus. Ultimul lucru pe care ti-l doresti atunci cand saruti frantuzesc este ca respiratia ta sa miroase urat.

Foloseste o guma cu aroma de menta inainte sa incepeti. Cu cat este mai plăcută respiratia ta, cu atat va fi mai ușor pentru cealalta persoana sa ii placa sa va sarutati.

Nu trebuie sa aiba un miros „wow”, dar ai grija ca macar sa nu miroase urat..

Foloseste-ti mainile

Ceea ce faci cu mainile tale poate face diferenta atunci cand iti saruti frantuzesc partenera. Mangaie-ti partenreul pe gat in timp ce limba ta e in gura sa. Acest lucru va adauga un plus de senzualitate experienței. Tine minte sa fii bland și nu prea brutal cu sarutarile (cel putin nu la inceput).

Afrodiziace care pot îmbunătăți radical intensitatea sărutului

Cu cat lucrurile se vor intensifica, cu atat mai agresiv poți deveni cu miscarile. Sarutul frantuzesc este mai mult decat sa iti folosesti limba, tine minte acest lucru! De asemenea, e indicat sa va tineti de maini in timpul sarutarilor, ceea ce face experienta mai pasionala, mai romantica și mai intima.

Respira

Cu toate ca pare evident, ar trebui sa iti amintesti sa mai respiri atunci cand va sarutati frantuzesc. Atunci cand nu esti cu limba in gura partenerului, aminteste-ti sa respiri pentru a putea continua. Poti respira pe nas daca vrei as faci lucrurile mai simple.

Urmeaza-ti parteenerul

Daca ai vreodata dubii atunci cand saruti frantuzesc, ar trebui sa iti urmezi partenerul. Acest lucru te poate ajuta enorm atnuci cand esti la inceptu cu aceste tehnici de sarutat.

Cei care nu au foarte multa experienta cu sarutul frantuzesc se pot simti coplesiti uneori. Este important sa te relaxezi și pur și simplu sa continui sa faci ceea ce ti se pare natural. Urmeaza-ti partenerul daca nu stii ce sa faci, atat timp cat ea sau el stie.

Cand sa se termine

O alta parte importanta din sarutul frantuzesc este cand toata lumea stie ca ar trebui sa se termine. Nu ti-ai dori sa iti folosesti limba pentru prea mult timp.

Sweet Kisses Shunga – Set de produse erotice ce imbunatatesc viata sexuala

Sweet Kisses Shunga – Set de Produse Erotice pentru Cupluri

Alegerea momentului potrvit poate fi putin stanjenitor, dar nu ar trebui sa te gandesti foarte mult la acest aspect. Traieste momentul, bucura-te de sarut și cand va veni timpul sa incetati cu sarutul, cel mai probabil iti vei da seama. Este o idee buna sa iti faci partenerul sa isi doreasca mai mult inainte sa te opresti.

Deschide ochii

Nu vrei as tii ochii deschisi tot timpul atunci cand iti saruti partenerul, dar din cand in cand e OK sa ii deschizi. De fapt, avand contact vizual poate face aceasta experienta mult mai intima și mai pasionala.

Ar trebui sa faci deschizi ochii in timpul sarutului frantuzesc daor atunci cand pare OK sa faci acest lucru, pentru ca altfel ar putea deveni ciudat foarte rapid. Tine minte sa deschizi ochii din cand in cand atunci cand saruti frantuzesc. Acest lucru va va apropia mai mult și va intensifica actul de sarut pentru amandoi.

sfaturi sarut cu limba

Uleiul de masaj cu aroma de migdale Shunga Organica Kissable – Perfect pentru cuplurile care vor sa isi demonstreze cat de mult se iubesc

Shunga Organica Kissable – Ulei de Masaj cu Aromă de Migdale, 250 ml

Nu folosi foarte multa saliva

Nu e nimic mai rau decat un partener care foloseste exagetarata saliva in timpul sarutului frantuzesc. Folosing prea multa saliva sau prea mult limba la momentul nepotrivit poate fi foarte rau. Ar trebui sa alternezi proni sarutari cu și fără limba. Avand mereu limba in gatul partenerului poate distruge toata experienta.

Ai grija de parul tau facial

Un lucru la care barbații care barbații nu il suporta atunci cand saruta frantuzesc o femeie este parul facial. Cu toate ca unor femei le place sa simta parul barbatesc pe obrazul lor in timpul sarutului, nu toata lumea e de acord.

Ar trebui sa te gandesti mai bine daca partenera ta prefera parul facial și cum sa il ingrijesti. Daca esti femeie, aceasta informatie este cu atat mai importanta..

Foloseste sarutul frantuzesc cu grija

Sarutul frantuzesc poate fi grozav pentru preludiu, dar ar trebui sa il folosesti cu masura. In cazul in care nu stii foarte multe despre acesta, și ca partenerului tau ii place, ar trebui ca sarutul frantuzesc sa fie pe o perioada relativ scurta. Facandu-l prea lung il poate face mai putin special și poate reduce impactul sexy pe care il are pentru voi amandoi.

Suplimente de potență ce îți pot îmbunătăți radical viața sexuală

Atentie la cum raspunde partenerul

Daca esti atent/a la partener, intelegi ce ii place și ce nu. Daca acesta se misca incet și nu foloseste inca limba, e nu semnal sa faci acelasi lucru (pentru moemnt). Este important sa va cititi semnele. Nu strica sa aveti contact vizual din cand in vand, deoarece va ajuta la crearea unei atmosfere mai romantice, ceea ce duce la sarutari și mai intense.

Daca ti se pare ca ceva nu e in regula, puteti vorbi despre acest lucru

Fiecare dintre noi saruta diferit – tot ce conteaza este ca tu și partenerul sa va bucurati de o experiență pozitiva atunci cand va sarutati. Daca nu iti place ceva ce face partenerul atunci cand va sarutati, spune-i.

cum sa saruti frantuzesc

Nu trebuie sa aiba legatura neaparat cu sarutul. Poate nu iti place sa te atinga pe fund in timp ce va sarutati. Oricare ar fi probleema care iti strica dispozitia, spune-i partenerului ce te obiceiuri de ale sale de deranjeaza atunci cand va sarutati frantuzesc.

De asemenea, daca este un gest care tie ti-ar placea sa il faca in timp ce va sarutati, spune-i. Este grozav daca ceva te poate excita mai mult in timpul ce va sarutati. Lasa-ti partenerul sa stie, va fi mai mult decat doritor sa puna in aplicare tehnicile dorite de tie.

Cantha-S Drops – Afrodiziacul de top care face partidele de sex mai fierbinti

Cantha-S Drops – Afrodiziac pentru Cuplu, 15 ml

Atentie insa, ca poate fi un subiect sensibil. Nu fi foarte critic atunci cand ii spui despre sarut partenerului. Ai grija cum formulezi!

Concluzie

Sarutul frantuzesc este o arta, este un mod extraordinar prin care poți crea o atmosfera intima. In timpul preludiului, aceste sarutari pot face experienta intima și cu adevărat deosebita.

Daca și tie și partenerei va place sarutul frantuzesc, acesta este ideal pentru preludiu, intensificand la maxim sexul. Este totodată perfect și sa va sarutati frantuzesc in timpul sexului.

Daca vrei sa imbunatatesti performanțele sexuale, sa devii mai bun in pat, arta sarutului frantuzesc este foarte importanta. Succes!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.