3 Scenarii BDSM cu Femeia Dominantă pe care Trebuie să le Încerci

cuplu ce practica diferite scenarii de bdsm

In societate, femeile se asteapta mereu sa fie umile, blande și supuse. Asadar, ideea de a „prelua conducerea” poate fi terifianta, chiar daca ai fantezii despre aceste lucruri in fiecare noapte. Realitatea nu este la fel precum fantezia.

Cu toate acestea, oricat de infricosator și terifiant ar fi sa preiei conducerea, este bine să știi ca nu e atat de rau pe cat iti imaginezi – daca te incurci, probabil ca partenerul tau nici nu va observa.

Chiar și pentru femeile care au fantezii sa preia conducerea, emotiile care apar și frica de a „da gres” poate sa faca o femeie sa isi tina fanteziile in frau, fiindu-le frica sa incerce macar. Multe femei pur și simplu nu pot sa preia conducerea in activitatile sexuale de frica sa nu dea gres.

Scenele pe care ti le voi sugera au ajutat multe femei să se simtă mai confortabil in a prelua conducerea. Odata ce le vei invata, probabil ca vei dori sa le incluzi in toate partidele tale de BDSM cu partenerul.

Cele mai noi produse de BDSM - Perfecte pentru nopti de neuitat alaturi de partener

Sunt multi parteneri care isi doresc sa fie dominati de o femeie. Daca și partenerul tau este unul dintre ei și iti doresti sa devii o femeie dominanta sau chiar daca deja esti și pur și simplu ai nevoie de câteva idei noi de BDSM in dormitor, aceste scene te vor ajuta deoarece sunt potrivite atât pentru incepatori cât și avansati.

Odata ce vei incerca aceste screne, te vei simti mai increzatoare și mai confortabila sa devii femeia dominanta și vei putea incerca scene mai avansate. Insa, daca vrei sa intri in lumea BDSM ca o femeie ce detine controlul, poți tine cont de aceste scene.

Lucruri de baza legate de scenele BDSM cu femeia dominanta

Inainte sa vorbim despre scenele propriu-zise, este important sa vorbim despre informatiile de baza ale acestor scene.

In primul rand, vei observa ca majoritatea scenelor implica legarea la ochi a partenerului. Este un motiv bun pentru care se face acest lucru. Atunci cand il legi la ochi, nu te poate vedea. Pentru o femeie care are emotii, acest lucru este bine-venit, deoarece te ajută să mentii sub control frica de a gresi.

Nu iti poate vedea fata emotionata și nu te poate vedea cum tremuri. La inceput, vei fi coplesita de toata responsabilitatea pe care o vei avea ca o femeie dominanta, dar cu siguranta va deveni mai confortabil rolul pe parcurs.

Mai mult decat faptul ca nu il lasa sa te vada, inlaturand simtul vazului, se ampifica celelalte simturi. Asadar, fiecare atingere i se va parea mult mai intensa partenerului, așadar va fi mai ușor sa ii oferi placere. Nu va trebui sa iti faci griji ca nu ii va placea ceea ce ii faci.

Sfaturi de aplicat pentru scenariile bdsm

Din acest motiv, este important sa iti legi partenerul la ochi. Este o tehnica adesea folosita in BDSM, cu atat mai potrivita pentru incepatori.

In al doilea rand, aceste scene asuma faptul ca tu și partenerul ati vorbit dinainte despre faptul ca femeia sa detina controlul in jocurile sexuale BDSM și ca aveti un cuvant de siguranta pregatit in caz ca unul din parteneri se simte inconfortabil intr-o anumita situatie. Este important sa discutati dinainte despre legarea partenerului pentru a preveni un scenariu dezamagitor.

Tine cont de faptul ca nu oricine se simt confortabil in anumite situatii. In timp ce unui barbat ii place sa fie supus, altul prefera sa fie dominat. Asa se intampla și in functie de anumite scene. In timp ce unuia ii place sa fie legat la ochi, altul prefera sa vada totul. Ai grija ca toate scenele sa fie facute cu acordul ambilor parteneri – consimtamantul este cel mai important. Alegeti un cuvant de siguranta care, odata spus, scenele se opresc.

Biciuri și palete, perfecte pentru jocurile BDSM

Asadar, este important sa discuti aceste scene BDSM cu partenerul inainte sa le pui in aplicare. Daca partenerul nu stie ce anume vrei sa ii faci, nu are de unde sti daca se simte confortabil intr-o anumita situatie. Acest lucru poate duce la distrugerea intregului act. Din acest motiv, este indicat sa vorbiti dinainte pentru a va asigura ca amandoi sunteti de acord cu aceste scene de BDSM.

Acestea fiidn spuse, haideti sa trecem la scenele propriu-zise:

Scenariul BDSM 1: Controleaza-i orgasmele

Multe femei dominante incepatoare folosesc aceste tehnici pentru a se obisnui cu atmosfera. Poti folosi diferite tehnici de masturbare pentru a aduce partenerul aproape de orgasm. Pe urma, se opresc. Inhibarea orgasmului poate creste tensiunea sexuala, așadar odata ce acesta este obtinut, va fi mai intens.

Poti face aceste scene putin mai obraznice. Adu-ti partenerul aproape de orgasm și tine-l in acest punct. Spune-i ca daca se comporta frumos și este ascultator, il vei lasa să obțină orgasm la sfarsit. Daca nu se va supune cerintelor tale, nu va avea voie să obțină orgasm in acea zi și ca va trebui sa incercati in alta zi, in care se va comporta frumos.

Daca partenerul are probleme in a rezista suficinet, foloseste acest spray pentru a rezista mai mult pana la orgasm

Marathon – spray pentru întârzierea orgasmului la bărbați, 50 ml

Adu-ti partenerul cat mai aproape de orgasm și tine-l in acest punct. Nu il lasa sa ejaculeze.

Odata ce a fost de acord cu „conditiile” impuse de tine, spune-i sa stea intins, intr-o pozitie care este cat mai confortabila pentru tine. Leaga-l la ochi și spune-i sa nu se miste fără permisiunea ta. Daca partenerul pur și simplu nu poate sta nemiscat, spune-i sa tina ceva în mână și sa nu il lase jos sau sa nu miste anumite parti ale corpului. Orice, doar sa fie niste ordine la care trebuie sa se supuna.

Daca se misca, pierde și nu va avea orgasm in seara respectiva. Si crede-ma ca isi va dori!

Acum ca este complet la mila ta și nici macar nu te poate vedea, este timpul sa te joci cu trupul sau. Fa ceea ce iti doresti sa faci t cu trupul sau. poți alege sa treci o pana peste el sau, daca nu ai o pana, pur și simplu poți sa il mangai ușor cu degetul sau cu unghia.

Atinge-l in cele mai sensibile zone ale sale (orice zone erogene cunosti tu ca are partenerul).

De asemenea, poți sa ii faci un masaj cu un ulei special, stimulent ce va face senzatiile și mai placute și isi va dori și mai are orgasm. Poti folosi un vibrator special pentru stimularea penisului. Orice ai face, nu il lasa să obțină orgasm pana in punctul in care te-ai saturat sa il „torturezi” și il lasi să obțină orgasm. Asta DACA a fost cuminte și daca merita orgasmul respectiv.

Daca vrei neaparat sa „piarda” jocul și sa nu obtina orgasm, poți sa il gadili intr-o zona sensibila (cum ar fi la picioare) și sa ii spui sa nu se miste. Cel mai probabil nu va rezista și va pierde!

Afrodiziace de top, pentru nopți intense

Daca te-ai saturat sa joci astfel de jocuri, apleaca-te inspre el și sopteste-i cat de mult il iubesti și ca ti-a placut sa il vezi cum ti se supune. Acum va puteti bucura împreună de jocuri sexuale și orgasme mai intense. Cu toate ca nu te poți astepta sa reziste la fel de mult!

Scenariul BDSM 2: Leaga-ti partenerul

Spune-i partenerului sa se dezbrace și sa stea intins in pat. Poti incepe scenariul și cu un partener imbracat, dar e mult mai greu sa il dezbraci după ce l-ai legat.

Asadar, spune-i sa se dezbrace is foloseste orice produse de legare ai. Daca ai catuse pentru maini și picioare, foloseste-le. Daca orice ai este o esarfa, foloseste-o pentru a lega mainile deasura capului.

Leaga-ti partenerul cu sfoara Behave Retrain Me pentru o noapte de neutat, in care tu, ca femeie, detii controlul

Behave Retrain Me – Sfoară BDSM, 10 metri Lungime, 0.9 cm grosime

Tine minte: totul e despre cum ti se pare tie sexy. Leaga-l in modul in care ti se pare sexy, insa ai grija și ca el să se simtă confortabil, altfel nu va rezista mult in pozitia respectiva.

Dupa ce l-ai legat, pune-i o masca de ochi. Daca nu ai, leaga-l tot cu o esarfa sau un tricou. Ideea este sa nu poata vedea! Pe urma, poți să te bucuri de partener avand diferite activitati sexuale cu acesta. Poti incerca orice pozitie pentru femei dominante doresti.

partener legat in jocurile bdsm

Dupa ce partenerul este legat la maini, picioare și la ochi, este la mila ta. Poti face tot ce vrei cu el (conform limitelor stabilite – tine minte, e un joc). Daca nu stii cum te poți bucura sexual de partenerul tau, iata câteva idei:

  • Joaca-te cu sfarcurile lui. Prinde-l și trage-l de sfarcuri. Daca ai niste cleme pentru sfarcuri, foloseste-le. Chiar și la barbati, sfarcurile sunt extrem de sensibile, avand foarte multe terminatii nervoase.
  • Foloseste un masturbator cu telecomanda pe pensul lui și controleaz-l cu ajutorul telecomenzii. Ofera-i plăceri pe care nu are voie sa le vada.
  • Foloseste tu o jucarie erotica și nu il lasa sa te vada. Geme adanc sa ii arati ca iti face plăcere sa o folosesti,, dar nu il lasa sa te vada, doar sa te auda. Ar da orice sa te poata vedea cum te bucuri de tine insati, dar nu are voie.
  • Daca esti pasionata de sex oral, intinde-l pe pat și pune-te cu vaginul pe fata lui. Spune-i sa fie un baiat cuminte și sa-ti faca sex oral. Altfel, il pedepsesti.

Scenariul BDSM 3: Fa-l jucaria ta sexuala

In centrul tuturor dorintelor de fantezii sexuale sta o dorinta: dorinta de „a apartine” cuiva sau de a fi „obiectificat”. Majoritatea barbatilor care vor sa fie dominati de o femeie, vor de fapt sa devnia jucaria lor sexuala. La fel este și in cazul femeilor!

Acest scenariu bdsm va face ca aceasta fantezie sa fie indeplinita in totalitate. Trebuie practicata atunci cand aveti suficient timp sa va bucurati unul de celalalt.

Leaga-ti partenerul la ochi și spune-i sa faca orice vrei. Vrei sa fii penetrata adanc? Spune-i și o va face. Vrei sa iti faca sex oral, stand in genunchi in fata ta? Poti sa faci asta! Partenerul va trebui sa se supuna in totalitate, sa fie jucaria ideala care niciodată nu spune „nu”.

Uleiuri de masaj ce amplifică plăcerile în timpul partidelor nebune de amor

Vrei sa se masturbeze in timp ce tu te uiti la el, dar fără sa ejaculeze? Poti sa ii spui sa faca asta! Orice ti se pare sexi, il poți ruga acum (atat timp cat nu este ceva exagerat ce ar refuza).

Daca vrei, poți face aceste scenariu verbal. Il poți pune sa spuna anumite lucruri sexi care te fac sa te simti superioara. Poti sa ii spui sa ti se adrezeseze cu „stapano” daca asta va face sa va simtiti mai bine.

Tine mine ca și in astfel de jocuri trebuie consimtamantul partenerului. Orice faci, trebuie sa fie cu acordul sau. De asemenea, trebuie sa existe un cuvant de siguranta pe care il poate spune in cazul in care doreste ca jocurile sa se opreasca.

partener pe post de jucarie sexuala

Nu-ti fie teama sa il legi la mini și la picioare, daca asta nu incurca planurile pe care le ai pentru el. Daca trebuie sa fie mobil și sa se poata misca, poate nu ar fi bine sa il legi.

Fa-l să se simtă exact ca jucaria ta sexuala. Spune-i ca daca este cuminte, la final il vei lasa și pe el să obțină orgasm. Altfel, va trebui sa incercati maine, sa vedeti daca atunci va fi mai ascultator.

Daca vrei sa fie in totalitate o jucarie sexuala, nu il lasa să obțină orgasm pana ce jocurile se termina in totalitate. Poti chiar sa ii spui „tu nu ai voie sa ai orgasm. Nu exista jucarii care sa ejaculeze!”.

Capsulele Rider – Pentru o erecție puternică, de lungă durată

Rider – Capsule pentru potență, erecții puternice

Pe de alta parte , daca vrei sa il vezi cum explodeaza de placere, lasa-l să obțină orgasm. Totul depinde de tine și de cum vrei sa faci aceste jocuri.

Concluzie

Scenele BDSM in care femeia este dominanta pot fi incredibil de satisfacatoare in cazul persoanelor pasionate de astfle ce jocuri. Tine cont de sfaturile de mai sus daca esti incepatoare și vrei anumite idei pentru noptile alaturi de partener in care tu, ca femeie, sa preiei conducerea.

Evident, poți pune in practica și alte activitati. Acestea sunt doar un punct de reper, in cazul in care te simti pieduta și nu stii cum sa vorbesti cu partenerul sau cum sa il indrumi.

La urma urmei, nu exista un anumit mod in care se fac scenele BDSM. Totul depinde de fanteziile personale. Fiecare scenariu BDSM este diferit, de la un cuplu la altul.

Daca partenerii se simt bine, înseamnă ca stii sa fii o femeie dominanta!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.