Cum știi dacă ai fost sedusă: 13 trucuri subtile ale unui seducător

seducerea

Seductia este un joc de fum și oglinzi. Este important să știi daca esti sedus pentru a dejuca orice tentativa pe viitor.

Seductia se bazeaza trucuri discrete și lipsite de importanta, motiv pentru care unii oameni reusesc sa cada in aeasta capcana. Dar, in ciuda acestui fapt, seductia trebuie sa urmeze o formula specifica pentru ca aceasta sa functioneze eficient. Dupa ce intelegi cum iti dai seama daca esti sedus, devii imuni la farmecele lor și vei vedea cu usurinta prin motivele lor.

Cum iti dai seama ca esti sedusa

Pentru a detecta o tentativa de seductie, trebuie sa intelegi cum functioneaza, inclusiv strategiile tipice pe care seducatorii le folosesc.

Etapa prieteniei

etapa de prietenie in seducere

Etapa prieteniei este o conditie necesara pentru a seduce pe cineva. Desigur, seducatorii nu vor incepe intr-o maniera agresiva. Asta prezinta un mare risc de esec. Pentru a-si spori sansele de succes, vor stabili mai intai o relatie de prietenie cu tinuta lor.

In consecinta, este imposibila detectarea seductiei in aceasta faza, deoarece interactiunea implicata este intamplatoare și prietenoasa.

Parfum cu feromoni pentru bărbații care doresc să seducă orice femeie

Aceasta etapa este importanta in seductie, deoarece seducatorul va folosi aceasta faza pentru a aduna informatii despre tinta lor și pentru a-si formula strategia de seductie. Odata ce a adunat suficiente informatii, va trece la etapa de dezarmare.

Etapa de dezarmare

Etapa de dezarmare este cea mai lunga și mai importanta faza a seductiei. Aici, seducatorul nu sugereaza niciodată ca incearca sa se culce cu tine. In schimb, apeleaza la emotia, interesele și pasiunile tale. Te manipuleaza astfel incat sa crezi ca se bucura ca petrece timp cu tine.

INFO: Foloseste un parfum cu feromoni pentru a da pe spate o femeie cu un minim de efort. Acestea le stimuleaza simtulii sexuali mereu cand sunt in prezenta ta, simtindu-se astfel mai atrase de tine. Exista și varianta pentru femei!

Un seducator rabdator va avea rabdare pana cand tinta lui va incepe sa-l placa. Odata ce se intampla asta, victima poate fi de acord sa intretina relatii sexuale și chiar s-ar putea sa fie ea cea care initiaza actul sexual.

Atacul

Daca etapa de dezarmare se realizează perfect, un seducator s-ar putea sa nu fie nevoit sa fie agresiv in initierea sexului. Uneori, seducatorii isi testeaza norocul și stabilesc scenariul perfect pentru a-si face atacul. In aceasta etapa, vor face prima miscare evidenta care va duce fără indoiala la sex.

Semne care iti arata ca esti sedusa

Daca te-ai intrebat vreodata daca ai fost sedusa de cineva, urmareste aceste semne. Uneori, instinctele tale iti pot spune ca esti sedusa subtil, chiar daca seducatorul nu iti arata asta intr-un mod evident.

Primesti prea multa atentie din partea lui

barbat care oferă atentie

Primul semn evident de seductie este obtinerea unui volum neobisnuit de mare de atentie din partea unei persoane. Acest lucru se confirma și mai mult daca primesti mai multa atentie de la el decat de la alti oameni din jurul lui. Aceasta atentie poate lua multe forme, dar primul lucru de care trebuie sa tii cont este ca atentia pe care ti-o va oferi seducatorul va fi foarte interesanta pentru tine. Aminteste-ti, atentia poate provoca dependenta, iar seducatorii stiu asta.

Iti va vorbi frecvent

Daca schimbati o mulțime de mesaje, apeluri și interactionati mult, trebuie sa fii atenta. S-ar putea sa te fii tinuta unui seducator.

Se afla in preajma ta

Daca observi ca suspectul seducator incepe sa frecventeze locurile in care iesi tu, sa stea cu prietenii și oamenii pe care ii cunosti sau poate sa faca aceleasi activitati pe care le faci tu, înseamnă ca te vrea.

Observa orice schimbare și te complimenteaza des

El va fi primul care va observa daca ai slabit, daca te dai cu un parfum nou, daca te-ai tuns sau porti o noua rochie. Este ca și cum ar deveni dintr-o data fanul tau numarul unu.

Se comporta diferit in prezenta ta

In incercarea lui de a te conduce in pat, va face orice va fi nevoie pentru ca tu sa-l doresti. Va depune mari eforturi pentru a te impresiona și a te face sa te indragosteti de el.

Seducatorul se va imbraca pe gustul tau și va depune eforturi pentru a-si imbunatati aspectul. Vei observa ca seducatorul va scoate in evidenta lucrurile bune: costume fanteziste, tunsori frumoase, parfumuri și accesorii. Seducatoarele feminine, in special, vor purta tinute sexy pentru a-si etala corpul.

Tratament special pentru tine

Seducatorii vor face favoruri speciale pentru a te incuraja. Acestia te vor ajuta sa-ti duci cumparaturile, vor avea grija de animalele tale de companie și se vor oferi sa te duca in diferite locuri. Este ușor sa cazi in aceasta capcana, dar aminteste-ti ca seducatorul „joaca frumos” deoarece are un motiv intemeiat. El joaca un joc. Va incerca sa te manipuleze, sa-ti ofere toata atentia pe care ti-o doresti pana cand va simti ca tu incepi sa-l placi și se va opri.

Dupa ce vei simti ca iti lipseste toata atentia, vei dori sa o cauți mai tarziu. Si fără sa stii, ai cazut in capcana lui.

Seducatorul te pune intr-o stare de suspans

Timpul tau cu seducatorul este departe de a fi monoton. Vei experimenta explozii periodice de drama, emotie și un pic de romantism, ceea ce face să pară ca seducatorul nu este niciodată plictisitor. Vei fi intotdeauna intr-o situatie in care vei fi luata prin surprindere din cauza acestor mici surprize. Este o formă de manipulare prin care te tine agatata de el.

Femei seducatoare: arata multa piele

Femeile seduc intr-un mod aparte. Barbatii se lasa ușor sedusi de o bucata de carne. Evident, o seducatoare va folosi acest lucru in avantajul ei și va purta rochii sexy și scurte.

Contact fizic frecvent

contactul fizic

Acest lucru va incepe, de obicei, cu atingeri prietenoase cum ar fi strangeri de mana, imbratisari, atingeri pe umar sau brat. Acest lucru te pregateste pentru atingeri mai intime și mai indraznete.

Parfum cu Feromoni pentru Femei care doresc să cucerească orice bărbat

Oamenilor le place sa fie atinsi de cei care sunt prietenosi. Un seducator cunoaste acest aspect. Odata ce tinta lui va fi obisnuita cu atingerile prietenoase, va creste frecventa atingerilor și va indrazni sa traeaca la atingeri senzuale și intime.

Aduce intotdeauna in discutie subiecte sexuale

Intr-o conversatie normala, s-ar putea sa fie incomod sa ridice subiecte legate de sex. Cu toate acestea, seducatorii introduc in mob obisnuit subiecte cu incarcare sexuala in conversatiile normale. La urma urmei, acesta este scopul lor final. Inserarea subiectelor sexuale este pentru ei o modalitate de a-si implanta un mesaj sublinial al intentiei in mintea lor.

Vorbeste mult despre intalnirile lui sexuale

barbat care vorbeste cu femeia

Un seducator atent nu te va intreba niciodată nimic despre viata ta sexuala. In schimb, va oferi informatii sexuale nesolicitatea despre el pentru a reduce suspiciunile cu privire la motivele lui. Este ca și cum ar spune „Sunt o carte deschisa cand vine vorba de sex”. Astfel vei fi și tu incurajata sa-ti impartasesti experiențele sexuale.

Pune o mulțime de intrebari despre sex

Odata ce va vedea ca tinta lui se simte confortabil sa vorbeasca despre sex, va incepe sa pescuiasca informatii. Seducatorul pune intrebari intr-un mod inocent și le formuleaza atent. Nu te lasa pacalita. Este o modalitate evidenta de a te face sa-ti doresti sa ajungi in pat cu el.

Te izoleaza

Daca intalnesti seducatorul intr-un bar sau la o petrecere, va incerca sa te indeparteze de prietenii tai. Daca esti deja prietena cu seducatorul, iti va sugera sa faceti activitati care se vor incheia cu o intalnire. Izolarea este un aspect important al seductiei deoarece seducatorul se asigura ca toata atentia ta este asupra lui.

Raspunde intr-un mod negativ la respingere

Daca vrei sa diferentiezi un avans romantic sincer de o incercare de seductie trebuie sa fii atenta la modul in care persoana raspunde la respingere.

Seducatorii raspund negativ la respingere și folosesc adesea masuri de constrangere daca le-ai rasturnat planurile. Pe de alta parte, cei care iti fac avansuri romantice sincere sunt mult mai intelegatori.

Avansuri sexuale repetate

avansuri sexuale

In timp ce se afla in faza de atac, seducatorii pot face neincetat avansuri sexuale. Acestea pot aparea sub forma de atingeri sexuale agresive, invitatii frecvente pentru a petrece noaptea împreună și trecerea brusca la subiecte sexuale chiar daca va aflati in mijlocul unei conversatii neutre.

Seductia poate fi un joc de subtilitate. Daca urmaresti aceste semne, poți identifica cu usurinta o persoana care incearca sa te cucereasca pentru a te aduce in patul sau.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.