Semne evidente ca partenera te înșeală – Iată cum să o prinzi

semne ca te inseala

Daca esti atent, e posibil sa iti prinzi partenera de viata daca aceasta te inseala. Cu toate ca nu este indicat sa fii paranoic, exista de multe ori motive sa iti pui la indoiala relatia.

Este mereu recomandat sa ai incredere in persoana iubită, dar nu strica niciodată sa verifici subtil, fără ca aceasta sa isi dea seama, daca te inseala sau nu. Iata care sunt cele mai importante semne ca te inseala pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand investighezi situatia.

Incepe sa faca majoritatea activitatilor fără tine

Sa fim seriosi, nu vei fi considerat paranoic sa crezi ca iubita ta te inseala daca partenera de viata incepe sa faca toate activitatil efara sa te includa pe tine. Daca te iubeste atat de mult pe cat ai crede, ar face tot ce ar putea sa te includa in activitatile ei zilnice.

Esti gata sa cuceresti barbatul visurilor tale? Incearca parfumul Fun Obsessive pentru a da pe spate toti barbatii

Fun Obsessive – Parfum cu Feromoni pentru Femei, 30 ml

O relatie implica doua persoane, după cum spune și vorba: E nevoie de 2 persoane pentru tango. Daca te exclude din activitatile sale, e posibil sa fi gasit alt partener de tango.

Asadar, faptul ca nu te include in activitatile ei zilnice asa cum o facea inainte este un semn clar de ingrijorare. Daca observi aceste schimbari, este indicat sa investichezi pentru a te asigura ca partenera de viata nu te inseala.

Suplimente puternice pentru o potență de invidiat - Vei da gata orice femeie!

Atentie: Acest sfat nu se aplica tuturor. Daca vorbim de activitati precum mersul la cumparaturi de bijuterii sau altele asemanatoare și ea a incercat de multe ori sa te cheme dar tu ai refuzat mereu, e natural ca la un moment dat nici sa nu te mai intrebe.

In cazul in care esti genul de barbat comod caruia nu ii plac cumparaturile cu femeile și ai refuzat-o mereu cand te-a invitat, nu trebuie sa te ingrijorezi atunci cand pur și simplu nu te mai intreaba.

Partenera evita intrebarile tale și devnie paranoica

Daaca o femeie incepe as evite intrebarile pe care i le pui, poate fi un semn ca te inseala. Conform psihologiei, intrebarile evoca run raspuns subliminal care te fac sa oferi un raspuns verbal. Daca incepe sa evite intrebari legate de prietenii ei barbati, atunci aceasta poate fi o problema. Cu toate astea, nu deveni paranoic, pur și simplu trebuie sa fii mai grijuliu.

Este mai interesata de toate activitatile tale

Fie ca planuieste sa te insele cu un coleg de birou sau cu cel mai bun prieten, partenera ta va dori mereu să știi ce planuri ai in ziua urmatoare pentru a sti cum sa se fereasca mai bine de tine.

Cu toate astea, de cele mai multe ori aceasta vrea sa stie pentru ca ii este dor de tine și sau ca ii pasa de tine, dar uneori se intampla ca aceste intrebari sa aiba legatura cu alt barbat din viata ei.

London Mysterious man – Parfumul cu feromoni care innebuneste femeile

London Mysterious Man – Parfum cu Feromoni pentru Bărbați, 30 ml

O persoana care inseala va face mereu planuri din timp, așadar daca face asta mai des decat e normal, ar putea fi un semn ca te inseala.

Daca nu mai este multumita de tine, ar putea insemna ca te inseala

La un moment dat, o femeie era indragostita cu totul de tine – inclusiv de imperfectiunile tale. Dar acum, tot ce faci ii provoaca sila. Modul in care mesteci mancarea, modul in care te asezi pe canapea, modul in care vorbesti sau razi, daca observi ca a inceput sa urasca tot ce este legat de tine, e posibil sa fie un semn ca te inseala.

Chiar daca nu eadevărat, chiar daca nu te inseala, totusi ar trebui sa faci ceva in legatura cu acest aspect, altfel relatia voastra se va termina. Femeile vor incerca mereu sa te excluda din viata lor și sa te invinuiasca pentru tot mai multe lucruri, pentru a se absolvi de vina faptului ca te inseala. Asadar daca observi ca a inceput sa te invinuiasca pentru tot ceea ce faci, ar putea fi un semn clar ca te inseala și este indicat sa investighezi.

Lucreaza foarte mult in ultimul timp

Unul din principalele semne care spun ca o femeie inseala sunt ca aceasta se indragosteste de cariera ei. In vremurile de demult, abia astepta sa ajunga acasa sa stea langa tine și sa va uitati împreună la un film. Acum, deodata, este extrem de ocupata de muca și pare mult mai interesata de toate activiatile ei de la birou decat de activiatile de cuplu, alaturi de tine.

Daca observi ca ajunge tarziu acasa in fiecare seara iar acest lucru nu o deranjeaza deloc (sa o deranjeze vizibil, nu doar sa se prefaca ca e deranjata), poate fi un semn de infidelitate.

Hot Man Twilight Intense – Parfum cu feromoni pentru barbații vor sa fie asaltati de femei

Hot Man Twilight Intense – Parfum cu Feromoni pentru Barbații Adevărați, 5 ml

Ar putea petrece mai mult timp cu un partener de la birou. Daca acetst lucru se intampla in timpul relatiei tale, ar fi bine sa iti pui un semn de intrebare.

Se imbraca mai sexy și poarta haine mai provocatoare in ultimul timp

Partenera ta mereu a fost eleganta, aranjata, insa in ultimul timp observi ca are o imbracaminte mult mai obraznica, mult mai provocatoare decat de obicei. Partea cea mai ciudata este ca poarta aceasta imbracaminte la birou. E ok sa mergi imbracata elegant la birou, este chiar indicat, dar de ce are nevoie de acea bluza cu decolteu urias, pe care inainte o purta sa te impresioneze pe tine?

Aceste semne pot arata faptul ca partenera te inseala și este indicat sa urmaresti semnele. Totusi, acest lucru nu e obligatoriu. Poate fi pur și simplu o criza de stil. Multe femei doresc sa incerce ceva nou și sa vada daca lumea le oferă mai multa atentie și se comporta mai frumos cu ele.

Daca gasesti o lenjerie sexy in sertarul ei, e posibil sa o pastreze pentru a o purta la aniversarea nuntii voastre, e posibil ca toate aceste semne sa fie pentru tine. Nu trebuie sa fii paranoic, dar nici sa nu fii complet dezinteresat!

Devine foarte agresiva atunci cand o intrebi daca te inseala

Barbatii pot fi foarte buni la a face femeia sa nu ii mai intrebe cand acestia o inseala, dar crede-ma ca femeia este mult mai priceputa. Un comportament agresiv face partenerul care a intrebat sa intre intr-o stare defensiva și sa isi doreste sa iasa din acel subiect, nu sa il aprofundeze. Acesta este motivul pentru care multe persoane care inseala devin agresive atunci cand li se pune aceasta intrebare.

Inainte sa iti dai seama, va trebui sa cauți explicatii și scuze pentru aceasta intrebare aparent absurda pe care ai pus-o, inainte sa o poți prinde in acest subiect.

Asadar, daca continua sa devina agresiva atunci cand o intrebi de inselat, exista sanse ca aceasta sa te insele și sa incerce sa acopere urmele. Ai grija, odata ce ai intrebat-o, aceasta va deveni mult mai grijulie și iti va fi și mai greu sa o prinzi. E posibil chiar sa renunte la amant daca devine foarte speriata.

Cu toate ca acesta poate fi un lucru bun, asta înseamnă ca veti trai toata viata intr-o minciuna și ca pentru ea relatia nu a fost la fel de importanta ca pentru tine.

Daca isi ascunde mai bine ca inainte telefonul, poate fi un semn clar ca te inseala

Persoanele care nu inseala nu au nimic de ascuns, așadar daca telefonul ei este extrep de bine pazit, ar putea fi un semn ca te inseala. Fie ca vorbim despre colegul de birou, instalator, livratorul de pizza (ok, ultimele doua sunt mai mult fantezii porno decat lucruri reale), daca te inseala, va incerca mereu sa tina telefonul ascuns de tine.

Se imbraca de parca se duce sa concureze la Miss Univers atunci cand iese in oras „cu fetele”

Orice barbat poate face diferenta atunci cand o femeiee se imbraca frumos pentru el sau se imbraca de parca este disponibila iar. Asadar, daca vei observa ca aceasta incepe sa se comporte mai ciudat și sa se imbrace mult mai provocator ca inainte, e un semn destul de clar ca te inseala.

Concluzie

Daca partenera s-a schimbat brusc și a devenit mult mai dezinteresata de tine, preferand sa faca majoritatea activitatilor snigura, purtand o imbracaminte mult mai provocatoare decat în mod obisnuit, poate fi un semn clar ca te inseala. Cu toate astea, nu fi foarte evident și agresiv in investigatiile deoarece e posibil doar sa ti se para sau o poți face sa devina mult mai atenta la detalii, ceea ce iti va ingreuna și mai tare procesul.

Exista mult mai mult semne care pot spune ca te inseala, cum ar fi evitarea contactului vizual, statul constant pe telefon, lipsa apetitului sexual, toate aceste semne pot insemna ca ea te inseala.

Daca lipsa apetitului sexual și statul pana tarziu la birou se intampla in acelasi timp, nu deveni foarte agresiv cu ea: poate chiar are o perioada mai dificila și ultimul lucru de care are nevoie este ca nici tu sa nu o intelegi.

Sper ca acest articol sa te fi ajutat sa-ti dai seama daca partenera ta te inseala și iti doresc sa nu ti se intample acest lucru. Daca totusi se intampla, intelege faptul ca nu este singura femeie din lume și ca vei gasi una caresa iti fie de-alungul intregii vieti!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.