Sexul cu o femeie mai în vârstă: Cu ce este diferit?

sexul cu o femeie in varsta

Stiai ca exista multi barbati care au fetishuri cu femei in varsta? Aceasta se cheama gerontofilie și se manifera prin atractia sexuala fata de persoanele mai in varsta. Si de multe ori, acest fetish este de inteles, deoarece o femeie in varsta iti poate oferi cele mai intense aventuri sexuale.

Sa ne intelegem: nu vorbim despre femei la varsta la care nu trebuie sa mai faca sex. Vorbim de femei in varsta, care inca arata sexy dar sunt considerabil mai mari fata de partener. Femeile in varsta adesea au trecut peste perioada in care nu sunt sigure fata de corpul lor, au invatat sa se accepte și se bucura din plin de orice senzatie exista.

Vibratoare de calitate, ce pot satisface orice femeie

In general, femeile mai invarsta au descoperit deja ce le place și cum se face sexul pentru a fi mai placut pentru ele, și sunt dispuse de cele mai multe ori sa te invete. Cu toate astea, nu toate sunt asa, Sunt, bineinteles și femei in varsta care nu au experienta sexuala, așadar daca iti doresti o femeie de la care sa ai de invatat in dormitor, asigura-te ca aceasta are experienta inainte sa incepi sa flirtezi cu ea.

Afrodiziacul care creste intensitatea placerilor dintre persoanele din cuplu. Perfecte pentru persoanele care nu mai au acelasi apetit sexual ca la 20 de ani

Spanish Love Drops, 30 ml – Picături Afrodiziace pentru Creșterea Dorinței Sexuale

Ceea ce face sexul cu o femeie mai in varsta cu adevărat placut este faptul ca acestea nu mai au rusine in timpul sexului, astfel ca te poți bucura de momente incredibile alaturi de aceasta fără sa existe acea tensiune sexuala care scade din placere.

Principala problema in ceeea ce priveste sexul cu o femeie mai in varsta este faptul ca acestea se lubrifiaza mai greu, deoarece nivelul hormonal al acestora nu mai este ca la 20 de ani. Aceasta problema se poate inlatura foarte ușor cu un lubrifiant.

Majoritatea femeilor in varsta in varsta din ziua de azi nu mai sunt atat de rusinat de propria sexualitate și adesea rad de femeile care sunt foarte nesigure de corpul lor, deoarece au trecut și ele prin aceasta situatie și au invatat sa accepte situatia.

Femeile mai in varsta te vor asculta și vor lua in considerare ceea ce iti place. Din acest motiv, sexul cu o femeie in varsta poate fi extrem de intens: practic poți in sfarsit sa pui in aplicare fetishurile tale fără sa te simti rusinat. Crede-ma, o femeie mai in varsta cu tine care a avut o viata sexuala activa in tinerete a vazut multe la viata ei și nu mai sunt uimite de fanteziile tale.

Cum poți sa agati o femeie in varsta pentru sex?

Femele in varsta se amuza mereu cand un barbat tanar incearca sa flirteze cu ele. Totusi, daca stii sa vorbesti, o poți avea in dormitor. Flirtatul cu o femeie in varsta este diferit fata de cel cu o tanara, cu capul in nori deoarece aceasta are mai multa experienta și nu va inghiti toate minciunile. Asadar, la o femeie in varsta nu merge cu „vrajeli”.

In primul rand, nu mentiona elefantul din camera. Nu ii spune ca e in varsta! Acest lucru poate fi suficient pentru a refuza avansurile viitoare. Nu exista niciun compliment in faptul ii spui ca e mai in varsta. Evident, nu e nimic rau daca ii mentionezi acest lucru mai tarziu, cand deja va cunoasteti, și il faci in gluma.

Vibratorul de cuplu Whale – Creste intensitatea sexului și oferă orgasme incredibile tuturor cuplurilor.

Partner Whale – Vibrator pentru Cuplu. Calitate Satisfyer

Inteligenta conteaza

Pentru o femeie in varsta, conteaza foarte mult inteligenta, aceasta fiind unul din principalele aspecte pe care il cauta la nu potential partener sexual. Acestea sunt constiente ca nu mai au corpul unei femei de 25-30 de ani, așadar nici ele nu-si doresc neaparat un musculor bine.

Cauta un subiect inteligent pe care sa il dezbateti, acest lucru i se va parea mai excitant decat sa ii arati muschii, precum unei tinere credule, ce gandeste cu hormonii.

Bineinteles, apreciaza atunci cand ai nu corp bine, dar acesta nu conteaza la fel de mult daca creierul care este atasat de acesta lasa de dorit.

Stimulente care te ajută să aduci mai ușor la orgasm o femeie în vărstă

In niciun caz nu ii trimite poze cu penisul tau petnru ca e ultimul lucru pe care o intereseaza (ok, sunt unele femei care apreciaza asta. Dar este indicat sa intrebi inainte.)

Conversatia poate fi atat inteligenta cât și seducatoare, așadar nu aborda un subiect foarte obraznic dar nici foarte inteligent, fără gram de senzualitate deoarece va intelege ca esti interesata de ea doar mental, nu și sexual.

Cateva glume erotice nu strica, atunci cand deja ai cucerit-o.

Nu te crede mai presus ca ea

Este bine de stiut faptul ca doar pentru ca esti mai tanar ca ea, asta nu înseamnă ca ii faci o favoare prin faptul ca faceti sex. Nu te crede mai presus, deoarece te poate refuza la fel de ușor cum o refuzi tu. Sunt multe femei in varsta care sunt foarte curtate, chiar daca nu pare.

Acest sfat se aplica chiar și la femeile de aceeasi varsta. Chiar daca esti mai popular decat ea, asta nu înseamnă ca ii faci un favor prin faptul ca faci sex cu ea.

Aki – VIbratorul de lux ce sporeste placerea cuplurilor ce cauta plăcere fără limite

Aki – Vibrator de Lux din Silicon, 17.5 cm

Femeile in varsta pot fi puternice, amuzante și inteligente. Totodata, pot fi foarte sexy. Cu toate astea, și ele pot avea o relatie bazata strict pe sex, așadar poți vorbi despre acest lucru cu ea. De fapt, chiar este indicat, deoarece multe femei cauta o relatie serioasa, așadar este indicat sa vorbiti despre acest aspect de la inceput.

Concluzie

Daca vrei sa faci sex cu o femeie in varsta, in niciun caz sa nu te simti mai presus decat aceasta doar pentru ca esti mai tanar. Partidele de sex vor fi cu siguranta mai intense, deoarece tu ai virilitatea unui tanar și ea are experienta varstei. Aceste doua se potrivesc de minune daca exista atractie intre cele doua persoane.

Sexul cu o femeie oferă o cu toata alta experinta deoarece aceasta nu are timiditatea unei femei tinere și cu siguranta a vazut multe la viata ei daca a fost activa sexual cand a fost tanara.

Printr-o conversatie inteligenta-erotica pot convinge o femeie in varsta sa faca sex cu tine. Trebuie sa depui la fel de mult efort ca in cazul unei tinere, doar ca trebuie sa folosesti alte replici: aceasta nu este interesata de jargoane sau de mușchii tai, ci mai degraba de inteligenta ta și de modul prin care arati afectiune.

Daca reusesti sa flirtezi și sa faci sex cu o femeie in varsta, vei avea o experiență cu nemaiintalnita.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.