Cum să faci sexul la ocazii speciale, cu adevărat special

cuplu ce face sex la o ocazie speciala

Haideti sa vorbim despre sex. Nu despre orice fel de sex. Vreau sa vorbim despre acele partide de sex pe care le faci la ocazii speciale.

La anumite ocazii speciale cum ar fi Valentine’s Day sau ziua de nastere, sexul trebuie sa fie cu adevărat special, sa faca partenera să se simtă cu adevărat speciala. Acest tip de sex este foarte placut, insa uneori presiunea de a face totul perfect poate fi atat de mare incat actul sexual se termina mult prea repede.

In mod ironic, atunci cand partenerii incearca sa faca totul sa fie perfect, presiunea este atat de mare incat se termina cu un esec. Multe persoane, in loc sa astepte cu nerabdare Valentine’s Day pentru a face avea parte de o partida de sex deosebita in aceasta zi speciala, acestia simt mai degraba presiune.

Asadar, ce ai putea sa faci daca tu sau partenerul tau va simtiti stresati in legatura cu sexul la ocazii speciale? Iata câteva idei de la expertii sexologi.

Suplimente de top pentru o erecție puternică, perfecte pentru o noapte specială

Ce sa faci daca sexul la ocazii speciale este stresant?

Partenerii nu ar trebui să se simtă stresati de sexul la ocazii speciale, deoarece acesta poate sa cauzeze doar probleme, asociate adesea cu anxietatea de performanta.

De multe ori, standardele ridicate pot creea presiune, stres și anxietatea. Acest lucru face ca sexul sa nu mai fie placut, ci dimpotriva, sa fie un inconfort. Ultimul lucru pe care ar trebui sa il vada oamenii ca fiind stresant este sexul: acel refugiu in care ar trebui sa te relaxezi după o zi grea.

Cum poți scapa de stresul sexului la ocazii speciale?

Comunicarea și respectul sunt cele mai bune solutii. Daca te simti coplesit de nervi dar tot vrei sa ii oferi o noapte romantica plina de sex la ocazia speciala a persoanei iubite, trebuie sa iei lucrurile foarte ușor.

Creeati împreună un acord, setati limite pentru a elimina asteptarile ridicate pe care le poate avae un partener. Suna ironic, dar partenerii au performante sexuale crescute atunci cand nu au standarde ridicate. Este important ca partenerii sa discute și sa se bucure pur și simplu unu de prezenta celuilalt. Sexul de calitate la acea ocazie speciala trebuie sa vina natural, nu sa fie fortat.

Setul complet de produse ce ajută cuplurile să petreacă o noapte plină de activități sexuale intense la orice ocazie specială

Shunga Geisha Secret Gift Kit – Set de produse Shunga pentru Escapade Romantice

Concentrati-va mai mult pe intimitatea și conexiunea dintre voi. Bucurati-va unul de prezenta celuilalt. Noptile la ocazii speciale nu trebuie neaparat sa contina partide hardcore de sex. Puteti avea o noapte romantica pur și simplu stand imbratisati și uitandu-va pe Netflix la un film romantic, petrecand timp împreună pentru a va valorifica reciproc.

Intimitatea dintre parteneri difera de la un cuplu la altul. In timp ce unele persoane prefera sex non-stop, altii prefera sa petreaca timpul vorbind lucruri romantice și relaxandu-se la un film.

despre sexul intr-o zi speciala

Metode efiiciente prin care va puteti sa va bucurati de o ocazie speciala, fără sex

Daca nu vrei sa ai parte de sex la o ocazie speciala, nu-ti fie frica sau rusine sa spui partenerului. E ok ca din cand in cand sa nu iti doresti activitati sexuale. Cu toate astea, este de asemenea important sa stiti ce sa faceti in loc.

Unele persoane prefera să se simtă speciale fără activiati sexuale și este posibil sa faci acest lucru, dar trebuie sa aveti o metoda prin care as faceti acest lucru.

Daca doua persoane nu fac sex la o ocazie speciala, nu înseamnă ca nu se pot bucura una de prezenta celeilalte. Exista atat de multe metode prin care te poți conecta cu o persoana, fără sa incluzi sexul.

Asadar discutati despre ceea ce vreti sa faceti atunci cand urmeaza acel eveniment mult asteptat. Indiferent ca vorbim de ziua de nastere, de Valentine’s Day sau orice alt eveniment pe care voi il considerati special, cu siguranta exista o metoda prin care poți face persoana iubită să se simtă special fără sa incluzi activitati sexuale.

Cele mai eficiente afrodiziace, pentru îmbunătățirea vieții sexuale la orice ocazie specială

Partenerii stiu ce poate face ocazia cu adevărat speciala. Cautati lucruri pe car ele aveti in comun și faceti ceva ce va place amandurora. Mergeti intr-un loc pe care amandoi il adorati sau uitati-va la un film pe care de mult v-ati dorit sa il vedeti dar nu ati avut timp. Vedeti-l împreună pentru a petrece timp de calitate in acelasi timp, in timp ce stati imbratisati.

De asemenea, puteti fi intimi împreună, fără sa aveti activitati sexuale. Iata care sunt cele mai comune metode prin care va puteti bucura de timp împreună fără sa includeti sex in ziua voastra speciala.

Metode prin care partenerii pot fi intimi in ziua lor speciala fără sa includa activitati sexuale

Cu putina creativitate, puteti sa fiti foarte intimi unul cu celalalt. Iata care sunt aceste metode.

Imbratisati-va

Sariti peste sex (daca asta doriti sa faceti) și treceti direct la imbratisari. Un film frumos sau pur și simplu niste muzica pe fundal in timp ce stati imbratisati poate crea o atmosfera foarte intima. De multe ori aceasta atmosfera duce la sex, dar acest lucru se intampla doar daca doriti voi sa treceti la urmatorul pas.

Discutati despre ce e important

Un alt mod prin care partenerii pot fi intimi la o ocazie speciala fără includerea sexului este de a discuta. Discutati despre orice lucruri doriti, atat timp cat sunteti prinsi amandoi in discutie și nu e ceva foarte lejer. Discutati lucruri importante cum ar fi planurile voastre pe viitor, dorintele voastre etc. Ati fi uimit sa aflati cati parteneri nu stiu ce planuri are unul sau celalalt pe viitor.

Dansati împreună

Dansul poate fi o metoda foarte intima prin care puteti petrece timp de calitate împreună. Puneti o muzica romantica pe fundal și dansati, sau puteti merge intr-un club pentru a dansa împreună. Daca vreti sa petreceti timp de calitate și nu o simpla seara de week-end, este recomandat sa mergeti intr-un loc select, in care va puteti auzi pentru a discuta atunci cand sunteti la masa iar muzica sa fie cat mai usoara, pentru a putea dansa lent.

Capsulele eXXtreme – Special concepute pentru creșterea libidoului la femei

eXXtreme – Capsule pentru creșterea libidoului la femei

Dormiti împreună

De multe ori, chiar și după sex, partenerii dorm separat. unul intr-o parte a patului și celalalt in cealalta parte. Intr-adevar, poate fi mai confortabil, dar de multe ori acest lucru nu va lasa sa petreceti timp de calitate complet împreună. Dormitul imbratisati poate fi foarte intim. Incercati sa dormiti intr-un mod cat mai romantic. Da, poate nu este cel mai confortabil mod dar cu siguranta este intim și placut sa fiti atat de apropiati unul de celalalt.

Jucati jocuri împreună

Nu exista nimic mai romantic și mai distractiv decat un joc de cupu. Nu trebuie neaparat sa fie un joc sexual (cu toate ca nu strica, mai ales la ocazii speciale, in special daca vreti sa includeti sex!). Puteti juca diferite jocuri de carti sau orice doriti. Important este sa va simtiti bine.

Jocuri sexuale distractive, perfecte pentru orice ocazie specială

Discutati despre fanteziile voastre

Cu toate ca nu aveti parte de activitati sexuale, puteti vorbi despre acestea. Discutati despre fanteziile sexualepe care le aveti. Acest lucru poate ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale pe viitor. Poate ca ambele persoane sunt pasionate de BDSM ușor și niciunul nu a avut curajul sa recunoasca.

In timp ce unele persoane pot fi pasionate de a fi legate la ochi sau la maini, altele isi pot dori pur și simplu sa fie trase par in partidele de sex in pozitia doggy style. Sunt persoane care au fantezii ușor de indeplinit: trebuie doar sa discutati și veti observa imbunatatiri in dormitor.

sexul la ocazii speciale

Oferiti-va masaj reciproc

Nu e nimic mai placut decat nu masaj relaxant, de la persoana iubită. Oferiti-va unul altuia un masaj relaxant pentru a detensiona organismul. Veti observa plăceri uimitoare! Masajul poate fi cu sau fără haine, cu toate ca in cazul in care este fără haine, se poate ajunge la sex.

Nu e nimic rau sa includeti sex, mai ales daca este o ocazie speciala, dar daca nu doriti sa ajungeti in acest punct, pur și simplu nu o faceti.

Ulei de masaj special conceput pentru o noapte intimă alături de o persoană specială

SuperGleiter Orion – Ulei de Masaj Afrodiziac, 200 ml

Gatiti împreună

Niciodata nu te-ai fi gandit ca gatitul împreună poate fi o activitate intima. Stati împreună in bucatarie și gatiti ceva delicios, in haine confortabile. Veti observa ca aceasta activitate va apropie și veti observa ce delicii puteti gati atunci cand va uniti fortele. Chiar daca rezultatul nu e delicios, important e ca ati petrecut timp împreună, lucru care va apropie. Este un mod inedit de a petrecete o ocazie speciala, fără sa includeti sex.

Colecție nouă de stimulente - Pentru îmbunătățirea calității sexului

Sarutati-va

Oamenii asociaza din ce in ce mai des sarutul cu sexul. Acest lucru insa nu este neapărat adevărat. Sarutatul poate fi o activitate extrem de intima ce va apropie extrem de tare și nu trebuie neaparat sa duca la sex.

Aceste activitati va pot ajuta sa petrecti o noapte cu totul speciala fără sa aveti activitati sexuale, indiferent de ocazie.

Exista multe alte metode, trebuie sa fiti doar putin creativi. Nu trebuie sa o dai pe spate: doar ceva ce sa va ofere ocazia de a petrece timp de calitate împreună. Cu siguranta vă veți aminti mai mult de aceasta acitivitat decat de orice partida sexuala pe care o planuiati.

Astfel, veti reusi sa scapati de stresul asteptarilor sexuale ridicate din ziua respectiva. Nu este nimic rau sa faceti sex, mai ales la o ocazie speciala, dar daca acest plan va provoaca stres, discutati cu partenera și veti gasi o alta activitate care sa va faca amandurora plăcere și sa va ajute sa petreceti timp intim împreună.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.