Sexul după 50 de ani – De ce este mai bun sexul după 50 de ani

sexul dupa 50 de ani

Sexul după menopauza? Unii experti iti vor spune ca este un declin in ceea ce priveste sexul și hormonii. Nu e tocmaiadevărat. Sunt multe persaone care au peste 50 de ani și se bucura de sex la fel de mult ca in tinerete. Important este să știi cum sa te bucuri de aceasta varsta.

Nu mai esti deranjata de menstruatie, nu mai esti deranjata de copii și poți avea sex in orice camera din casa. Ai toata casa pentru tine. Profita de aceast oportunitate! Poti avea parte de cele mai grozave partide de sex din ultimii 20 de ani! In continuare iti voi spune principalele motive pentru care sexul după 50 de ani este mai grozav.

Nu iti faci griji de sarcini nedorite

Sexul la 40 de ani poate fi extraordinar, dar inca trebuie sa faci pachete copiior la scoala, sa le stergi nasul, sa mergi la serviciu și sa eviti sarcina.

Big Boy Golden Delay – Gelul nr. 1 pentru Ejaculare Precoce

Big Boy Golden Erect – Cremă pentru Ejaculare Precoce, 50 ml

De la 40 la 50 de ani inca exista acea frica de faptul ca poți ramane insarcinata. Odata ce ai intrat la menopauza, aceasta grija dispare. Imagineaza-ti doar – nu mai ai nevoie de absorbante, de pastile sau de prezervative (daca faci sex doar cu partenerul de pe termen lung). Ce ar putea fi mai bun?

Nu vei mai fi intrerupt in timpul sexului

Dupa 50 de ani, copii tai vor fi suficient de mari pentru a nu te deranja in mijlocul noptii. Timpul este un factor urias. Nici macar femeile la menopauza care sunt mame nu mai sunt genul de mame care sa isi urmareasca copilul la fiecare pas. Copiii sunt mai independenti și cuplul are mai mult timp pentru a investi in relatie.

Scapi de inhibitii

Menopauza este o perioada in care femeile isi dau seama ca si-au pus sexualitatea pe locul 2 pentru mult timp și trebuie sa se foloseasca de aceasta, altfel o vor pierde pentru totdeauna.

Cele mai noi produse pentru ejaculare precoce. Te ajută să reziști mai mult în dormitor

Exista unele studii care sustin ca femeile renunta la inhibitii pe masura ce imbatranesc, așadar după 50 de an este operioada de relaxare și te vei simti mai bine cu tine insati, buccurandu-te de acte sexuale mai libere și de performante mai intense. Vei incerca lucruri pe care nu le-ai incercat niciodată!

Iti vei dori mai mult

Expertii spun ca declinul hormonal poate duce la dorinta mai slaba de sex, dar acest lucru nu este mereuadevărat. Dorinta sexuala care a fost candva ameliorata de anticonceptionale isi poate reveni acum ca ai renuntat la aceste pastile.

Chiar daca apetitul sexual are de suferit, un tratament hormonal dat de medic poate ajuta la revenirea acestuia. Cu toate ca tratamentele traditionale de inlocuire hormonala care includ estrogen și progesteron nu sunt recomandate datorită cresterii riscului de boli de inima, exista alte optiuni. Important este sa vorbesti cu medicul pentru a lua cea mai buna decizie.

placerile sexului după 50 de ani

Terapia hormonala include testoteroni care sunt explorati ca o modalitate de a imbunatati libidoul.

Esti stabil financiar

Acum este timpul sa te bucuri de adevăratele beneficii ale unei vieti sexuale fără griji. Poti face sex mai intens ca niciodată deoarece grija banilor nu mai exista.

Mai mult ca sigur ai terminat rata la casa după 50 de ani iar banii, chiar daca sunt putini, nu mai sunt atat de necesari. Iti poți permite sa cumperi mai multe lucruri. Acum este momentul sa investesti putin in viata ta amoroasa.

Lubrifiantii pot face sexul mai placut

Da, după 50 de ani e posibil sa nu te mai lubrifiezi ca la 20. Te vei confrunta mai mult ca sigur cu uscaciune vaginala. Dar aceasta est doar o scuza: invata sa te bucuri de adevăratele plăceri ale unei experiențe sexuale intense.

Uscarea vaginala după menopauza poate incuraja femeiele sa experimenteze lubrifiantii vaginali care promoveaza intensificarea placerilor.

Lubrifianți pe bază de apă, perfecți pentru a fi folosiți cu jucăriile erotice

Aquaglide original – Lubrifiantul de top, ce îți oferă cea mai realistica experienta

Aquaglide Original – Lubrifiant pe Bază de Apă, 75 ml

Cariera ta este stabila

Bineinteles, ai putea sa fii stresat. Cu toate astea insa, la aceasta varsta, nu te vei simti la fel de stresata precum te simteai la 20, 30 sau 40 de ani.

Cel mai sigur pana la menopauza ti-ai indeplinit toate scopurile in ceea ce priveste cariera, așadar ai mai putine motive sa fi stresata acum. Stresul are un efect negativ asupra dorintei sexuale.

Problemele partenerilor pot fi tratate

Unul din cele mai mari cosmaruri ale unei femei la menopauza este sa isi doreasca sex dar partenerul sa nu mai fie capabil.

Oricare ar fi probelma, ejacularea prematura, disfunctia erectila sau nivel de hormoni scazuti, exista tratament. De asemenea, poți gasi multe tratamente naturiste la sex shop pentru erecti sau ejaculare precoce. Inainte de a administra orice este indicat sa vorbesti cu medicul insa, deoarece la aceasta varsta incep sa apara bolile care care sunt incompatibile cu majoritatea a astfel de pastile.

Problemele sexuale ale barbatilor pot avea și o parte buna. Femeile la menopauza au parteneri mai maturi, care, datorită lipsei de incredere și a performantelor, sunt mai deschisi la utilizarea vibratoarelor pentru o experiență sexuala mai satisfacatoare.

Dupa 50 de ani, sexul este mai placut deoarece femeile și barbații sunt mai predispusi la introducerea in dormitor a unor jucarii erotice. Acestea sunt extrem de intense și cresc radical sansele sa obtii un orgasm – de fapt, daca nu ai probleme de sanatate dar totusi iti este greu sa obtii un orgasm, vibratoarele sau dildo-urile te pot ajuta sa il obtii simplu și rapid.

Vibrator de calitate, special conceput pentru cuplurile care doresc sex de calitate

Amy – Vibrator de Lux din Silicon, 17 cm

Sexul este un mod grozav sa faci exerciții fizice

Haideti sa recunoastem: odata cu inaintarea in varsta, devenim mai sedentari. Nu mai facem avem la fel de multe activitati, nu mai iesim atat de des in oras și vizitam din ce in ce mai rar sala de fitness – priveste doar cate persoane de pese 50 de ani vezi atunci cand mergi la sala. Foarte putine.

Astfel, sexul poate fi un mod extraordinar prin care poți face exerciții fizice care sa iti placa.

Cele mai noi și performante vibratore de lux, la super oferte

Sportul este un stres pentru organism. Cu toate ca este esential pentru a te mentin sanatos, orgasnismul considera ca efortul fizic este un inconvenient. Daca vrei sa il faci mai placut, sexul este modul ideal.

Astfel, te vei concentra pe plăceri și vei uita ca trebuie sa depui efort pentru a obtine placere. De fapt, vei fi motivat sa depui din ce in ce mai mult efort pentru a obtine și mai multa satisfactie sexuala.

Concluzie

Exista nenumarate motive pentru care sexul după 50 de ani este mai placut. Motivele prezentate mai sus sunt doar câteva dintre acestea.

Daca partenerul are probleme cu mentinerea erectiei, exista multe tratamente, atat alopate, la medic cât și naturiste, alternative, la sex shop. Inainte de adminsitrarea oricarui tratament insa, este indicat sa vorbesti cu medicul.

Avand in vedere ca pot aparea mult afectiuni medicale după 50 de ani, e posibil ca unele medicamente (chiar și cele naturiste) sa fie contraindicate.

Cu toate astea, cu medicatia potrivita (sau chiar fara, in cazul persoanelor sanatoase) te poți bucura de sex după 50 de ani la fel de placut ca cel de la 20!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.