Sexul între femei – Cum face o femeie dragoste cu altă femeie?

sexul intre femei

Sexul intre femei este destul de asemanator cu sexul dintr-un cuplu heterosexual – inconfortabil, ciudat, confuz dar extrem de excitant, placut și de-a dreptul irezistibil odata ce inveti cum se face.

Cu toate ca sexul cu un barbat poate fi considerat cel mai comun și conventional, cel cu o femeie îți oferă o experiență mai plăcută, cu totul deosebita de ceea ce ai incercat vreodata.

Cum se face sexul intre femei? Cum pot face doua femei sex?

Sexul intre femei se face exact ca sexul intre doua persoane de sex opus. Femeile folosesc jucarii, gura, sau sau degetele pentru a satisface și a duce la orgasm persoana de sex opus. Asta este inas varianta foarte pe scurt. Haideti sa dezvoltam acest subiect.

Chisa Ladybro – Dildo dublu realistic, perfect pentru cuplurile lesbi

Chisa Ladybro Love – Dildo Dublu Realistic, 46 cm

In primul rand, trebuie as intelegem ca orice persoana poate face sex cu orice alta persoana chiar fără ajutorul unui penis pentru penetrare.

Termenii sunt subiectivi, deoarece unele persoane considera ca sarutul, imbratisatul sau sexul oral este tot sex in timp ce alte femei doresc numesc ”sex” doar activitatea ce provoaca orgasm.

Dildo-uri duble, perfecte pentru femeile care doresc să petreacă o noapte de neuitat împreună

In al doilea rand, pentru a doua femei sa faca sex, nu este nevoie neaparat ca una dintre acestea sa fie „barbatul”. Cu acest tip de sex, amebele femei pot ambele femei pot fi la „carma” și sa penetreze partenera. Este mult mai dinamic și placut ca placerea sa fie impartita.

Femeile nu au nevoie de strap on sau alte jucarii și nici sa faca pozitia „foarfeca” (frecarea vaginurilor unul de celalalt). Sexul este despre explorare și descoperire și asta trebuie sa faca cele doua femei să se simtă bine.

Probabil ca cel mai comun feedback pe care il oferă persoanele femeile care fac sex este ca „totul era foarte moale”. Asta are sens deoarece nu exista niciun enis erect, doar sani moi, piele moale, vagin moale.

De asemenea, mai exista și persoanele care descopera ca sunt bisexuale și au incercat ambele tipuri de sex. Acestea sustin ca sexul intre femei este mult mai intim, mult ma gentil, per total mult mai „feminin”.

Femeile adora sa faca sex cu alta femeie asa cum adora sexul cu un barbat. Exista sarutari intense, preludiu, stimulare, placere, excitare și orgasm, tot ce are sexul obsinuit. Se excita una pe cealalta și isi oferă plăceri sexuaele și senzuale prin ochi, gura, degete și alte zone ale corpului.

Cu toate astea, nu spune nimeni ca jucariile erotice nu pot fi incluse. Dimpotriva, acestea amplifica semnificativ plăcerile din timpul sexului – chiar sunt recomandate in timpul sexului intre femei.

Jucarii sexuale pentru a face sexul intre femei mai intens

Jucariile sexuale sunt mereu distractiv de folosit și sunt o modalitate extraordinara pentru a-ti imbunatati viata sexuala. oamenii asociaza mereu dildo-ul și strap on-ul cu sexul intre femei, cu toate ca orice alta jucarie poate fi folosita (mai putin unele masturbatoare, bineinteles). Iata ce jucarii sunt adesea folosite in timpul sexului intre femei.

Strap on-ul

Acesta este esential pentru a face sexul intre femei mai intens și mai placut ca nicodata. Exsita nenumarate stiluri de strap on cu diferite curele care mai de care mai performante. Cu toate ca acestea sunt unisex și pot fi folosite și in timpul sexului intre un barbat și o femeie, exceleaza atunci cand sunt folosite pentru femeile care fac dragoste una cu cealalta.

Baile Jessica – Strap on-ul pentru femei din TPE, perfect pentru sexul intre femei

Baile Jessica – Strap-On pentru Femei din TPE, 19 cm

Dildo-ul dublu

Nu exista nicio indoiala ca dildo-ul dublu este cea mai potrivita jucarie pentru sexul intre femei. La urma urmei, pentru asta a fost conceput. Bineinteles, poate fi folosit și pentru stimularea anala-vaginala intr-un cuplu heterosexual sau  pentru jocurile solo, insa scopul sauadevărat este sa fie folosit de doua femei in timpul sexului.

Classix Double Whammy – Dildo-ul dublu din PVC ce intensifica la maximul plăcerile din timpul sexului

Classix Double Whammy – Dildo Dublu din PVC, 43.8 cm

Vibratorul

Vibratorul este folositor pentru excitarea clitorisului, care te duce direct la orgasm. Acestea vin cu o varietate de functii, in forme, modele și marimi.

Exciter Liebe violet – Vibrator clasic pentru punctul G, ce amplifica plăcerile din timpul sexului

Exciter Liebe Violet- Vibrator Curbat pentru Punctul G, 22 cm

Kiturile BDSM

Kiturile BDSM sunt perfecte pentru femeile obraznice care vor sa duca sexul intre femei la alt nivel. Acestea nu doar ca amplifica plăcerile sexuale ci ajuta de asemenea la indeplinirea anumitor fetish-uri. De exemplu, femeile care doresc sa domine partenera sau sa fie dominate, pot folosi un kit BDSM pentru indeplinirea acestei placeri.

Kiturile BDSM sunt cel mai potrivite atunci cand doua femei se inteleg in ceea ce priveste fetishurile. Daca o femeie adora sa fie dominata și cealalta sa domine, aceste jucarii sunt exact ce aveti nevoie.

Bad Kitty Bondage – Setul complet BDSM pentru cuplurile lesbi, heterosexuale sau bisexuale care doresc sa experimenteze noi aventuri

Bad Kitty Bondage – Set BDSM

Butt plugurile

Cand vorbim de sex intre femei, sexul anal joaca un rol foarte important. Cu toate ca nu este esential (sunt multe cupluri lesbiene care nu practica penetrare anală deloc), de cele mai multe ori femeile adora jocurile anale. Butt plug-urile nu ajuta doar la obtinerea placerilor la nivel anal ci amplifica și senzatiile din timpul penetrarilor vaginale. Un butt plug va creste considerabil placerea pe care o simti in timpul penetrarii obisnuite.

Anal Party Rock – Setul de butt plug-uri din material moale și catifelat, pentru cuplurile pasionate de jocuri anale

Anal Party Rock – Set de Butt Plug-uri din Silicon, 20 cm

Pozitii care fac sexul intre femei mai intens

Femeile pot face sex practic in orice pozitie fac sex cuplurile heterosexuale. Cu ajutorul unui strap on, nu ar trebui sa existe nicio restrictie. Cu toate astea, exista anumite pozitii in care sexul intre femei exceleaza. Iata care sunt acestea.

Pozitia 69

O pozitie incercata și testata de toate tipurile de cuplu, pozitia 69 este perfectă pentru sexul intre femei. Cele doua femei cu buzele moi, catifelate, feminine, ating alta zona intima la fel de catifelata și feminina. Doar gandul te excita, nu exista ceva mai intens. Puteti testa și incerca Cine ar trebui sa fie deasupra. Faceti cu randul și bucurati-va împreună de o experiență extraordinara.

Pozitia „foarfeca”

Cu tote ca in filmele porno aceasta pozitie are o reputatie proasta prin faptul ca este considerata ca singura pozitie prin care doua femei pot face dragoste, pozitia foarfeca originala este extraordinara, oferind plăcere nesfarsita femeilor.

Exista de aemenea și varianta modificata, care seamana practic cu pozitia doggy style, in care o femeie se apleaca iar cealalta atinge și misca vaginul pe vaginul partenerei, pe la spate.

Pozitia „facesitting”

Daca un partener doreste sa incerce ceva mai intens, puteti incerca pozitia „facesitting”. In aceasta pozitie, trebuie practic sa stai pe fata partenerei iar aceasta sa iti stimuleze vaginul cu limba.

Acest lucru ii oferă de asemenea o priveliste extraordinara asupra fundului tau superb și o face să se simtă dominata, vulnerabila, ajutand-o sa se excite in timp ce bineinteles și tu te bucruri de un sex oral intens. Ar putea chiar sa se jaoce cu clitorisul tau in acelasi timp pentru a-ti oferi o stimulare dubla.

Orice pozitie cu strap on-ul

Exista nenumarate pozitii pe care le poți incerca cu un strap on. Chiar și atunci cand vorbim de sex intre femei, putem vorbi de pozitii heterosexuale precum doggy-style sau chiar vacarita daca se foloseste nu strap on.

Practic, strap on-ul te scapa de orice limite și te ajută să te bucuri de orice pozitie doresti.

Blowjob-ul

Sexul oral intre femei poate fi extrem de placut deoarece femeile stiu cel mai bine cum sa il faca, ele avand propria experienta. Avand in vedere ca și ea are vagin, stie ce sa faca pentru stimularea punctului G și a clitorisului pentru a te aduce la orgasm.

Sexul între femei nu a fost niciodată mai plăcut decât cu utilizarea unuia din aceste strap on-uri

Sexul fata in fata

Foloseste degetele,o jucarie sau un dildo dublu pentru a face sex fata in fata cu partenera. Aceasta pozitie îți oferă posibilitatea sa te bucuri de o experiență cu totul deosebita de tot ceea ce ai incercat pana acum, mult mai intima și mai plăcută.

Sfaturi despre sexul intre femei – Iata ce trebuie să știi inainte sa incerci

sfaturi pentru sexul intre femei

In continuare noi nu vom incerca sa te convingem sa incerci sexul intre femei, ci iti vom prezenta obiectiv beneficiile acestuia și cum se face. Daca ai tendinte bisexuale sau gay, nu ai niciun motiv sa nu il incerci. La urma urmei, este natural sa experimentezi.

Cu toate astea, inainte sa cauți o femeie cu care sa faci sex, iata câteva sfaturi esentiale de care trebuie sa tii cont și pe care trebuie sa le tii minte.

Fii sincer cu ea

Sinceritatea și comunicarea sunt cele mai importante pentru o viata sexuala de succes, indiferent de sex. Cu femeile, avand in vedere ca nu e ceva ce toata lumea a incercat, este important sa iti spui grijile și motivele pentru care esti nelinisttia, precum și faptul ca ai sau nu experienta.

Comunicarea poate face sexul intre femei mult mai intens. Vorbeste cu partenera despre plăcerile tale și intelege-o daca aceasta are alte preferinte sau nu iti impartaseste placerile. Tine minte: femeile sunt ca niste fulgi de zapada: unice. Nu exista doua care sa isi doreasca in totalitate acelasi lucru.

Comunica cu partenera prin atingeri blande și precise, in locurile in care stii ca le place femeilor sa fie atinse. Daca nu esti pasionata de sex anal, este important sa ii spui de la bun inceput.

Taie-ti unghiile

Daca doresti sa faci sex cu alta femeie, va trebui cu siguranta sa iti folosesti degetele. Unghiile mari nu sunt potrivite pentru penetrarea vaginala, asadr iti sugerez sa le tai inainte de actul sexual intre femei.

Nu este totul despre orgasm

Pentru femeile care au fost cu barbati și doresc sa aiba parte de acelasi tip de sex cand fac cu o femeie, este important de tinut minte nu lucru: Sexul hetereosexual este despre actiunea penis-vagin, dar cu alta femeie lucrurile nu stau chiar asa.

Senzațiile sunt diferite, nu te astepta la aceleasi placeri. Placerile sunt la fel de intense dar le vei experimenta altfel. Asteapta-te la ceva cu totul nou, mult mai diferit.

Concluzie

Sexul intre femei este din ce in ce mai acceptat din punct de vedere social și din ce in ce mai multe femei il experimenteaza. Daca tii cont de sfaturile de mai sus, cu siguranta vei reusi sa ai parte de o relatie sexuala fără limite alaturi de persoana iubită.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.