Ghidul Sexului Kinky – Care sunt cele mai kinky activități sexuale?

femeie ce practica jocuri sexuale kinky

Sexul kinky poate defini orice activitati sexuale care ies din limitele normalului. Adesea kinky este un termen subiectiv in functie de normele culturale in care ai crescut. In general se refera la tot ceea ce nu este conventional.

In acest articol vom vorbi despre cele mai neobisnuite, cele mai kinky activitati sexuale. Este important de precizat ca sexul kink, cu toate ca nu e foaret comun, e perfect normal și sanatos atat timp cat are parte cu acordul tuturor persoanelor implicate.

Ce este sexul kinky?

Sexul kinky este un termen ce include toate tipurile și comportamentele sexuale neconventionale. Acest lucru poate insemna pozitii sexuale neobisnuite in timpul activitatilor amoroase dar și utilizarea a diferite jucarii sau aplicatii care fac sexul neobisnuit.

Exista nenumarte forme de a te exprima sexual care ar putea fi considerate kinky. Cu toate astea, in acest articol vom vorbi despre cele mai comune tipuri de sex kinky.

Jocurile BDSM

Jocurile bdsm sunt un tip de sex kinky. Acest acronim înseamnă legare, dominare, sadism și masochism. In general se ocupa cu activitatile de dominare a partenerului prin diferite mijloace cum ar fi legarea, plesnirea sau biciuirea acestuia. De asemenea, se pot folosi și tehnici de inhibare a anumitor simturi. Se pot folosi produse pentru a bloca auzul sau vazul persoanei, făcând astfel persoana supusa sa se concentreze mai mult pe stimulii tactili, intensificand senzatiile.

Jucării sexuale kinky pentru activitățile BDSM

Cele mai comune forme de BDSM sunt legarea la ochi, vorbitul murdar, trasul de par, muscaturile, biciuirea sau sufocarea partenerului (pana la un anumit punct).

cuplu care practica sex kinky bdsm

Sexul in grup

Sexul in grup este o activitate de sex foarte kinky ce implica mai mult de 2 parteneri. Acestea pot fii un threesome sau pot include mai multi parteneri, in acest caz clasificandu-se ca o orgie.

Sexul in grup este din ce in ce mai popular, existand petreceri la care praticipa parteneri (testati medical) pentru a diversifica viata sexuala. Exista chiar și aplicatii concepute pentru a ajuta la intalnirile pentru sexul in grup.

Swinging

Swinging-ul este o activitate sexuala kinky ce implica schimbul de parteneri intre doua cupluri care se afla in relatii stabile. Swingingul poate ajuta la diversificarea sexului deoarece cu un nou partener iti poți imbunatati cunostintele și performanțele sexuale fără sa fie nevoie sa iti inseli partenera.

Unul din beneficiile swingingului este imbunatatirea calitatii sexuale, sex mai frecvent și indeplinirea fanteziilor.

Incearca capsulele V-Activ for Men – Pentru o erecție puternica, de lungă durată ce ajuta barbații sa isi intreaga performanțele sexuale

V-Activ for Men – Capsule pentru Potenta, 20 cps

Swinging-ul poate fi făcut și prin schimbul unui singur partener. De exemplu un cuplu poate fi de acord ca doar sotia sa aiba un threesome cu celalalt cuplu. De asemenea, se poate ca doar sotiile sa faca dragoste, in timp ce barbații privesc.

Exista așadar multe derivate ale swingingului, pentru indeplinirea fetishurilor.

Bebelusii adulti

Activitatile de bebelusi adulti sunt de asemenea o activitate sexuala kinky ce poate ajuta la satisfacerea anumitor persoane. Aceste activitati insa nu sunt tot timpul sexuale. Persoanele pasionate de astfel de activitati adesea doresc sa poarte haine de bebelusi (pe marimea lor), scutece sau alte accesorii care sa ii faca să se simtă infantili.

Este de asemenea important de precizat faptul ca in comunitatea de bebelusi adulti, niciunul din aceste persoane nu este interesat de a avea contact fizic cu bebelusiiadevărati, așadar nu exista riscul de pedofilie. Acestia adora sa se imbrace și sa se comporte ca un copil, astfel de activitati oferindu-le satisfactie sexuala.

Furry Fandom

O persoana „furry” este una care se imbraca intr-un costum de animal cu trasaturi de om. Aceste persoane adora sa se imbrace intr-un costum de animal hibrid ce are emotii și trasaturi umane. Poate fi atat o activitate sexuala cât și non-sexuala. Exista multe persoane care au fetisuri legate de anumite personaje animale din desene animate iar aceste costume le pot ajuta sa isi materializeze fanteziile.

femeie ce practica jocuri furry

Jocurile anale

Jocurile anale, cu toate ca cresc in popularitate, inca sunt considerate un tabu și un tip de sex kinky. Jocurile anale nu sunt doar penis-anus, ci pot fi și asa-numitele „analingus” in care o persoana isi foloseste gura pentru stimularea anală a partenerului.

Cu toate ca in trecut activitatile anale erau considerate ca fiind o practica homosexuala, a devenit din ce in ce mai populara chiar și in randul persoanelor heterosexuale sau al cuplurilor lesbi.

Jocurile anale pot fi aplicate atat pe barbati cât și femei, acestea oferind plăceri intense. Una din cele mai kinky forme de sex anal se numeste „pegging”, care implica ca o femeie sa penetreze cu ajutorul unui dildo strap-on partenerul (in cazul cuplurilor heterosexuale) sau partenera (in cazul cuplurilor lesbi).

Butt plug-uri de TOP pentru jocurile sexuale kinky

Jucariile sexuale

Jucariile sexuale pot veni in diferite forme și pot fi o metoda distractiva de a te bucura de sex conventional alaturi de partenera sau chiar de unul singur. Cu toate acestea, aceste activitati inca mai sunt vazute ca un tabu de anumite persoane, fiind considerate o formă de sex kinky.

Jucariile sexuale au rolul de a stimula utilizatorul și de a intensifica orgasmul. Cele mai comune jucarii sexuale sunt dildo-ul și vibratorul. Exista variante atât pentru femei cât și pentru barbati. Acestea cresc radical calitatea sexuala.

Jocurile pe roluri

Jocurile pe roluri este o activitate de sex foarte kinky in care se creeaza o scena pe tema căreia se pot intretine activitati sexuale. Multe dintre aceste scenarii includ relatii sexuale care sunt considerate tabu-uri, nefiind acceptate de societate, cum ar fi activitati sexuale intre doctor/pacient, intre profesor/student și intre sef/angajat.

Prezervative Amor Mix din latex cu striații – Pentru jocuri pe roluri pe care nu le vei uita curand

Amor Mix – Prezervative cu Striații, din Latex, 12 Buc

 

Jocurile pe roluri oferă posibilitatea oamenilor sa isi experimenteze fanteziile și experienta sexuala dintr-o alta perspectiva.

cuplu ce face sex kinky pe roluri

Cum pot incepatorii sa aiba parte de sex kinky?

Sexul kinky poate fi foarte intimidant pentru cineva care nu are experienta sexuala sau care a avut parte doar de sex conventional pana acum. Multi cred ca este prea extrem sau se tem sa fie discriminati pentru dorintele pe care le au.

Cu toate astea, intr-o relatie stabila in care exista iubire și sprijin reciproc, ar trebui sa se poata discuta liber despre orice fetis sau dorinta sexuala kinky pe care o are cineva. Aceste dorinte ar putea fi de la simple plesniri sau muscaturi pana la jocuri pe roluri (role playing) sau jocuri BDSM extreme.

Iata câteva sfaturi prin care poți face activitatile sexuale kinky mai placute și sigure pentru toti cei care participa la acestea

1. Comunicarea cu partenerul

Un cuplu ar trebui sa poata vorbi despre cele mai intime lucruri, asadar, ar trebui sa poata vorbi deschis despre fetisuri și dorintele sexuale pe care le are o persoana.

Sinceritatea in legatura cu preferintele tale ar putea fi cheia catre niste activitati extrem de intense și satisfacatoare.

2. Explorati ideile împreună împreună

Incerca sa aduci in activitatile sexuale fanteziile tale sau ale partenerei. Puneti-le in aplicare în mod egal pentru a avea parte de activitati mai sexy și mai romantice ca niciodată

3. Setati niste limite

Este bine sa intelegeti faptul ca unele fantezii și acivitati sexuale kinky pot fi chiar periculoase. DIn acest motiv este bine sa impuneti niste limite inainte sa incepeti. Alege un cuvant de siguranta cu ajutorul caruia toate activitatile sexuale se vor opri.

Gigaman – Crema pentru o erecție puternică și un penis urias

Gigaman – Crema pentru Marirea si Erectie, 75 ml

4. Nu va grabiti

Daca fetisurile voastre implica activitati BDSM extreme, incercati prin integrarea in partidele de amor a unor activitati usoare, cum ar fi trasul ușor de par sau palmele peste fese. Cu timpul, acestea se pot intensifica, insa incepeti ușor, fără sa va grabiti. Doar asa veti reusi sa va bucurati de acitivati de sex kinky intense, asa cum va place.

5. Distrati-va!

Experimentand cu diferite tipuri de activitati sexuale kinky, viata ta sexuala se poate imbunatati. Nu incerca nimic ce te face sa te simti inconfortabil. Invata sa te bucuri și sa te distrezi in timpul sexului pentru a avea o viata sexuala sanatoasa.

Concluzie

Cu toate ca sexul kinky nu este atat de comun, acesta creste in popularitate, fiind o alternativa din ce in ce mai acceptata pentru sexul conventional. Indiferent de orientare și de sexul unei persoane, fiecare dintre noi avem diferite preferinte kinky de sex.

Surse de informare

  1. Bergado, Gabe. The Best Apps for Finding a Threesome. Inverse: 2017.
  2. Michelson, Noah. Inside the Misunderstood World of Adult Baby Diaper Lovers. Huffington Post: 2017.
  3. Castleman, Michael. Heterosexual Anal Play: Increasingly Popular. Psychology Today: 2010.
  4. A Guide to Sex Toys. Society for Human Sexuality: 2004.
  5. A 10-Step Beginners Guide to Exploring the Kinky Art of Bondage. YourTango: 2016.
  6. Ehrenfeld, Temma. Can Swingers Have a Happy Marriage? Psychology Today: 2012.
  7. What Are Furries? Furry Fandom Information Center: 2016.
  8. Fay, Damien. An Exploration of Fetish Social Networks and Communities. Advances in Network Science: 2016.
  9. Wright, Susan. Second National Survey of Violence & Discrimination Against Sexual Minorities. National Coalition for Sexual Freedom: 2008.
  10. Rehor, Jennifer. Sensual, Erotic, and Sexual Behaviors of Women from the “Kink” Community. Archives of Sexual Behavior: 2015.
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.