Sexul legat la ochi – De ce să faci sex cu o mască pentru ochi blindfold

sexul legat la ochi

Legatul la ochi este unul din cele mai sexi și versatile tehnici sexuale pe care le poți incerca. Acestea iti pot inlatura inhibitiile și te pot face sa te bucuri mai mult de fiecare atingere.

Cu toate ca poate fi prima oara cand faci sex legat la ochi poate fi infricosator, daca o vei lua incet, vei invata sa te bucuri de aceasta tehnica. Daca faceti dragoste legati la ochi, este important sa luati lucrurile ușor.

Cele mai noi măști pentru ochil, la super oferte

Prima oara cand practicati aceasta metoda de a face dragoste, lucrurile vor fi cu totul noi și palpitante – cu toate ca este descurajant și infricosator, aceste emotii pot de semenea sa amplificie senzatiile de plăcere din timpul sexului. Fiecare atingere este mega intensa și neastepata, ceea ce creste considerabil plăcerile din timpul actului sexual.

Satin Love Mask – Masca pentru ochi, perfectă pentru sexul legat la ochi

Satin Love Mask – Mască pentru Ochi Blindfold

Poti adauga și alte obiecte sau jucarii pentru a face sexul și mai intens – cuburile dde gheata sau o ceara de masaj sunt perfecte pentru stimularea partenerei și pentru a oferi plăceri nemaiintalnite.

6 Motive pentru care sa incerci sexul legat la ochi

Sexul legat la ochi este de-a dreptul infricosator pentru incepatori, insa cu cat este mai neanticipat, cu atat este mai placut. Iata care sunt pricipalele 6 motive pentru care sa incerci sexul legat la ochi.

1. Inlatura inhibitiile

Nu te va vedea, dar te va simti mai mult decat în mod obisnuit. Daca esti o persoana plina de inhibitii și timida, o masca pentru ochi te poate ajută să scapi de ihibitii. Aceasta metoda pacaleste creierul sa creada ca, daca tu nu iti vezi partenerul, nici el nu te vede și te vei putea bucura de placeri mai intense in timpul sexului.

Iti va fi mai ușor sa te relaxezi, crezand ca nimeni nu se uita la tine. Acest lucru este deosebit de placut și recomandat mai ales in cazul persoanelor timide, deoarece te ajută să te destinzi și sa te bucuri mai mult de sex.

Nu doar ca vei putea face lucruri pe care în mod normal nu le-ai face in dormitor, dar plăcerile vor fi de asemenea amplificate deoarece vei fi mai relaxata și te vei putea bucura mai mult de senzatiile de placere.

2. Sexul legat la ochi condimenteaza sexul

Sexul legat la ochi este o tehnica perversa, dar la limita bunului simt. Nu este nici pe departe la fel de perversa precum jocurile hardcore BDSM, dar este mai perversa decat clasica pozitie a misionarului. De fapt, sexul legat la ochi poate fi o portita catre jocurile BDSM, făcând parte din categoria de soft bondage.

Satin Blindfold – Masca pentru ochi din satin, fina și plăcută la atingere. Asigura o partida de sex intensa

Satin Blindfold – Masca pentru Ochi din Satin

Daca doresti sa condimentezi sexul fără incerci lucruri foarte perverse, sexul legat la ochi este o alegere foarte potrivita

3. Inhibarea unui simt le amplifica pe celelalte

O simpla atingere – a degetelor sau a unei pene pe coapse, de exemplu, va fi mult mai intensa atunci cand nu stii cand va veni. Fara sa vezi pentru a anticipa senzatiile pe care le vei simti pentru ca organismul sa se pregatesaca dinainte, te vei concentra mai mult de plăcerile ce-ti vor taia respirtia și pe mirosul aromaterapeutic al lumanrii pe care ai aprins-o pe gat.

Atunci cand nu vezi, toate senzatiile pe care le simti sunt mult mai intense iar mirosul este de asemenea amplificat.

4. Creste increderea intre parteneri

Sexul legat la ochi poate intari relatia cu partenerul. Lasand partenerul sa isi faca de cap cu tine in timp ce tu stai legata la ochi și avand incredere in acesta creste semnificativ increderea dintre voi și va ajuta sa va imbunatatiti relatia. Atunci cand aveti mai multa incredere unul in celalalt, plăcerile din timpul sexului cresc.

5. Sexul legat la ochi adauga un element de surpriza

Atat timp cat nu vezi ce urmeaza sa se intample  și te incredintezi partenerului, acesta va obtine mai multa putere. De fapt, acesta va simti ca are control complet asupra actului sexual și va incerca lucruri chiar mai intense decat în mod obisnuit.

Asadar, nu vei sti ce urmeaza sa se intample – te poți astepta la niste tehnici mai intense decat cele pe care le practica în mod obisnuit partenerul – in orice caz, vei avea doar de castigat.

6. Este perfect pentru cei care doresc sa intre in lumea jocurilor BDSM

Legarea partenerului la ochi te va pune in control absolut asupra actului sexual. Atunci cand esti in control, înseamnă ca tu vei domina par partenerul va fi dominat iar partenerul are incredere absoluta in tine. Aceasta incredere îți oferă o putere nemaiintalnita iar banalul act sexual devine brusc un joc de dominare – primul pas catre jocurile BDSM.

Pentru inceput, este indicat sa va limitati la legarea la ochi in timpul sexului, insa cu timpul puteti sa adaugati și alte elemente precum legatul mainilor cu catuse sau chiar calusii.

Tehnici sau Pozitii sexuale de incercat atunci cand faci sex legat la ochi

Sexul legat la ochi este extrem de versatil – Acesta te poate face sa fii prezent acolo, in acel moment și iti poate amplifica nemaiinalnit simturile. Iata câteva tehnici și pozitii intense pe care le puteti incerca in timpul sexului legat la ochi.

Produse de calitate, pentru persoanele pasionate de jocurile BDSM

1. Foloseste elementul surprizei in avantajul tau

Cu toate ca folosirea unei perii sau a unei pene pentru corpul partenerei este mai degraba o tehnica decat o pozitie sexuala, aceasta creste iti poate oferi senzații nemaiitalnite atunci cand esti legat la ochi. De asemenea, poți duce lucrurile mai la extrem și sa incerci un dildo sau vibrator, după utilizarea unei perii sau pene.

Set de jucarii BDSM, ce include bici, catuse și masca pentru ochi blindfold – Pentru o experiență completa

Lover’s Fantasy Kit – Set Masca, Bici și Cătușe

Puteti incerca de asemenea sa folositi și anumite delicii cum ar fi ciocolata sau vinul – oferiti partenerei (sau partenerului) o patratica de ciocolata – aceasta are gust mult mai bun atunci cand persoana legata la ochi nu stie ce este pana nu o gusta.

2. Pozitia „vacarita”

Aceasta pozitie poate fi extrem de potrivita in timpul sexului legat la spate. Daca partenera are multe inhibitii de felul ei, aceasta tehnica poate ajuta la eliminarea acsestora. Sexul in pozitia misionarului este perfect mai ales atunci cand partenerul este legat la ochi, deoarece ii amplifica semnificativ placerile.

3. Impuna-te

Sa fim seriosi – sexul legat la ochi nu este nimic fără putina dominare. Atunci cand o persoana este legata la ochi, un lucru e clar – aceasta este vulnerabila. Daca ai reusit sa iti convingi partenera sa incercati aceasta metoda de sex și ea este cea legata, spune-i sa faca asa cum zici tu – daca a acceptat sa fie legata la ochi, cu siguranta ii va placea sa iti impui autoritatea in dormitor.

Spune-i partenerei sa stea pe scaun sau in pat și ofera-i un sex oral agresiv – ii vei oferi plăceri imense și va avea orgasm in cel mai scurt timp.

Concluzie

Sexul legat la ochi este o metoda extraordinara de a scapa de inhibitii și de a te bucura de plăceri nemaiintalnite alaturi de persoana iubită.

Cu toate ca nu oricine se poate bucura de aceasta metoda de a face sex (pentru unele persoane este pur și simplu prea coplesitor), daca sunteti pasionati de a incerca ceva nou, aceasta metoda va ajuta sa scapati de inhibitii și sa va bucurati de sex la un alt nivel.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.