Sex prin telefon – Sfaturile Expertilor. Iată cum să faci sexul prin telefon mai fierbinte

sex-prin-telefon

Da, suntem constienti ca este 2022, iar in anul acesta ar trebui sa vorbim mai mult despre videochat decat despre sexul prin telefon, insa aceasta practica este inca extrem de accesibila și plăcută. Iata cum poți face sexul prin telefon fierbinte și incitant, chiar și in 2022.

Creierul este cel mai puternic organ sexual: aici se intampla magia. Cea mai mare stimulare pe care o poate avea o persoana este la nivelul creierului. De aici poți porni sau opri orgasmele.

Daca nu ai mai avut niciodată sex prin telefon sau nu ai mai vorbit murdar cu persoana iubită, lucrurile pot parea foarte intimidante la inceput. E posibil sa te simti stanjenita și nesigura pe tine. De asemenea, e posibil totodată sa te simti foarte entusiasta și sa simti ca acest tip de sex face parte din natura ta.

Problema este ca nu toata lumea are o voce sexi sau increderea necesara pentru a face sex prin telefon. Iata câteva sfaturi echipa JustLove pentru a avea parte de o partida excitanta, intensa de sex prin telefon.

Afrodiziace de calitate superioară, pentru o noapte de neuitat

1. Nu te amuza

Bine, poate o fi putin amuzant sexul prin telefon insa indiferent ca esti o persoana experimentata sau noua in domeniu, trebuie sa ai mereu grija sa nu razi indiferent cat de ridicola ar parea discutia.

Rasul va distruge complet fantezia. Mai mult de atat, poate face partenerul să se simtă prost și sa isi piarda dorinta de sex prin telefon pe viitor. Daca trebuie sa bagi capul in perna ca sa razi, fa-o, insa sa nu razi la fanteziile lui pasionale.

Sfat: Încearcă vibratorul Elity Lise – Jucăria ce poate fi folosită de la mii de kilometri distanță pentru a face cuplurile să se simtă mai aproape

Elity Lise – Vibrator Smart Controlat prin Aplicație, 7.2 cm

2. Incearca sa simti sexul prin telefon, imagineaza-ti toate acele actiuni

Esti imbracata cu pijamaua confotabila sau lenjeria sexi? Iti place sa aprinzi lumanari in timpul sexuluI? Creeaza-ti aceasta atmosfera chiar și atunci cand esti singura pentru a face experienta cat mai reala.

Pentru a te bucura și a simți in totalitate cat de placut este sexul prin telefon este indiat sa te simti confortabila, sexi și relaxata. Daca te simti sexi, vei transmite aceasta energie și partenerului, prin telefon.

3. Inchide usile

Nimic nu este mai putin romantic decat zgomotele din restul casei. Un copil care incepe sa planga poate fi cel mai non-romantic lucru, care poate distruge complet atmosfera. Insa aici nu vorbim doar de copii.

Animalele de casa, colegii de apartament și orice alti factori care pot produce zgomote non-sexuale ce se vor auzi prin telefon pot distruge complet atmosfera. Inchide usile pentru a te asigura ca sexul prin telefon nu se termina brusc și stanjenitor.

4. Invata limbajul iubirii

Pentru unii, conversatiile adulte pot fi foarte stanjenitoare. Multi dintre noi nu s-au obisnuit niciodată cu cuvinte precum „sfarc” sau „erectie” fără să se simtă inconfortabil.

sani-perfecti

Gandeste-te inainte sa incepi sexul prin telefon ce cuvinte iti suna sexi și care suna ridicol. Nu e nimic gresit sa planifici conversatia dinainte, mai ales daca esti emotionata și nu stii cum va fi.

Este OK să știi și ce cuvinte prefera partenerul. Daca cuvinte precum „sani” sau „pasarica” nu iti suna sexi, ar trebui sa ii spui sa nu le foloseasca. Cu toate astea, trebuie ca amandoi sa imprumutati cuvinte din vocabularul celuilalt. Daca partenerul nu a auzit niciodată de punctul G, nu ajuta cu nimic sa ii spui ca iti place sa fii penetrata acolo.

5. Ai grija la problemele tehnice

Problemele tehnice in timpul sexului prin telefon sunt foarte comune. Cu toate ca inainte, cand aceasta activitate era „la moda” existau probleme de conexiune, in zilele noastre problemele sunt datorate conexiunii proaste de wi-fi sau din cauza ca nu mai ai credit.

Asigura-te ca telefonul este incarcat sau te alfi la o apropiere decenta router pentru a evita problemele tehnice. Intreruperea telefonica in mijlocul unei astfel de activitati nu este deloc placut și poate duce chiar la interpretari gresite. De exemplu, partenerul poate crede ca te-ai suparat.

Daca foloseti telefonul pentru sex prin telefon sau video, asigura-te ca stai bine cu conexiunea și ca se vede/aude bine inainte sa incepeti.

6. Nu te grabi

Daca ai o treaba in viitorul apropiat, este indicat sa amani sexul prin telefon. De exemplu, daca astepti un telefon important, acesta poate distruge toata atmosfera. Asigura-te ca esti implicata complet in aceasta activitate și ca nu lasi nicio alta persoana sa intervina.

7. Stapaneste-ti emotiile

Daca esti noua la sexul prin telefon, e posibil sa fii putin emotionata. Este Ok, deoarece partenerii deobicei inteleg acest lucru, mai ales daca este prima oara.

Daca nu stii ce sa spui in timpul acestor conversatii, incearca sa te relaxezi și sa te lasi dusa de val. Poti citi ditnr-o revista pentru adulti niste paragrafe sexi.

Incearca sa iti ingrosi vocea și vorbeste mai rar. Fa fiecare cuvant sa conteze.

8. Fii relaxata

Sexul prin telefon este bazat in mmare parte pe fantezii și poți auzi adesea lucruri pe care nu credeai ca le vei auzi vreodata. In timpul acestor conversatii se divulga cele mai obraznice fantezii, deoarece imagniatia iar in minte le poți indeplini cu succes.

Suplimente de TOP, pentru persoanele pasionate de jocuri erotice

Nu incurajez sa iti minti partenerul, insa sexul prin telefon este despre fantezii și nu ar trebui sa iti judeci partenerul pentru fanteziile sale. Indifererent ce ii trece prin minte, el este inca acea persoana care a fost mereu alaturi de tine. Fanteziile sale nu il definesc.

Elity Anura – Oul Vibrator perfect pentru cuplurile aflate la distanță

Elity Anura – Ou Vibrator cu Aplicație, 8.5 cm

La urma urmei, sunt foarte multe persoane care au, de exemplu, fantezii cu viol, insa asta nu ii face pe toti violatori.

9. Alege cuvintele cu grija

Alegerea cuvintelor este elementul cheie in timpul sexului prin telefon. Nu folosi in niciun caz cuvinte insultatoare deca daca are legatura cu tematica conversatiei. De exemplu, daca partenerul doreste sa fie umilit sexual prin telefon, poți alege cuvinte umilitoare, insa in alte situatii acestea nu sunt deloc binevenite.

10. Incearca sa mentii atmosfera

Daca veti ajunge sau nu ca sexul prin telefon sa fie atat de intens incat veti ajunge la masturbare reciproca, depinde doar de voi. Totusi, daca nu impartasiti aceleasi fantezii iar sexul prin telefon pare mai degraba o povara decat ceva ce abia astepti sa se intample, mai bine renunti complet la aceasta idee.

Daca nu va simtiti multumiti de sexul prin telefon, sugerez mai bine videocall-urile, deoarece acestea va lasa sa va vedeti reciproc in cele mai sexi și provocatoare pozitii.

11. Nu lasa sa intervina plictiseala

Intrebari precum „Iti place asta?” sau „Ce faci cu mainile acum?” pot ajuta in cazul in care exisat perioade lungi in care nimeni nu spune nimic.

Tine minte, scopul intrebarilor este sa mentii atmosfera aprinsa. Intrebari precum „la cat ai maine avionul?” sau „stii cumva unde avem niste baterii de rezerva?” nu sunt tocmai sexi și pot fi puse după terminarea sexului prin telefon.

Daca vrei sa experimentezi și tu cum e sa faci sex prin telefon cu persoana iubită, iti sugerez sa il cunosti bine inanite, pentru a te asigura ca aveti acelasi fantezii.

Precum orice alt aspect al relatiei, comunicarea este elementul cheie pentru a face sexul prin telefon mai placut. Conversatiile sexi pot mentine cuplurile apropiate și pot ajuta chiar și la imbunatatirea sexului fizic odata ce sunteti iar împreună. Odata ce te obisnuiesti cu acest vocabular, nu-ti va fi deloc greu sa vorbesti murdar. Asadar relaxeaza-te, simte-te confortabil și suna-ti partenerul!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

2 thoughts on “Sex prin telefon – Sfaturile Expertilor. Iată cum să faci sexul prin telefon mai fierbinte

  1. Pingback: Cum Exciți o Femeie? 10 Lucruri IMPORTANTE pe care să le faci

  2. Pingback: Sex prin telefon - o practică tabu tot mai des întalnită în rândul tinerilor - Exclusiv TM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.