Cum Poti Oferi un Orgasm Unei Femei? Tehnici, Pozitii și Tips and Tricks

orgasmul la femei

Aceste metode sunt garantate ca fiind capabile sa iti imbunatateasca viata sexuala și sa iti poți duce partenera la orgasm de fiecare data. Majoritatea femeilor ar fi de acord: orgasmul feminin poate sa fie o experiență foarte plăcută și vestea buna este ca exista moduri pentru a iti mari sansele de a avea parte de un orgasm sau mai multe, care, de asemenea, iti vor arata cum poți sa ai parte de partide mai bune de sex cu partenerul tau.

Dar, mai intai, trebuie sa lamurim unele lucruri. Daca pui prea mult accent pe rezultatul final, acest lucru poate sa reduca placerea simtita in cadrul acestui proces. Acest lucru devine și maiadevărat atunci cand vine vorba de a te bucura de sexualitatea ta in cadrul intalnirilor și al relatiilor.

Vom imparti acest articol in 2 sectiuni una destinata barbatilor și una destinata femeilor. Indiferent ca esti barbat sau femeie, te sfatuiesc sa le citesti pe ambele deoarece vor contine informatii foarte utile

Ce sa faci daca nu poți obtine orgasm in timpul sexului?

Adevarul este ca unele femei nu pot sa aiba parte de un orgasm, indiferent de ceea ce ar face. Prin urmare, daca esti una dintre aceste femei, nu trebuie sa te simti de parca o iei razna. Poti sa te bucuri de viata ta sexuala și fără sa ai parte de un orgasm. Partea paradoxala este ca, daca dopti o atitudine potrivita, atunci poți să te bucuri de sanse mai mari de a avea un orgasm.

Info: in perioada aceasta derulam o campanie de reduceri la vibratoare pentru orgasm. Vezi produsele din catalog (unele dintre ele sunt best sellere) și scrie-mi un mesaj daca ai vreo nelamurire.

Apropo de vibratoare, specialistii considera ca sunt jucariile erotice cele mai indicate pentru a INVAȚA CUM SĂ AI UN ORGASM. Odata ce iti cunosti organismul, vei putea experimenta orgasmul și cu partenerul tau.

Acestea fiind spuse, multe femei au un potential nefolosit de a avea orgasme și sunt unele lucruri pe care le poți face pentru a reusi sa te bucuri și mai mult de o experiență sexuala de care ai parte. Aici iti sunt prezentate 10 moduri prin care femeile pot sa aiba parte de orgasme mai bune și mai puternice in cadrul relatiilor și care iti vor arata cum poți sa ai parte de partide mai bune de sex cu partenerul tau.

  1. Poti sa ceri ceea ce iti doresti din punct de vedere sexual – trebuie sa fii generoasa și sa faci tot ceea ce poți pentru a indeplini nevoile partenerului tau, dar in acelasi timp trebuie sa fii sigura ca nu uiti și de nevoile tale.
  2. Trebuie sa iti cunosti corpul – In mod mai specific, afla mai multe informatii despre vaginul tau și cum arata aceasta. Exista multe persoane adulte tinere care inca nu stiu destule lucruri despre anumite parti din corpul lor – atat barbati, cât și femei. Foloseste o oglinda pentru a sti cum arata clitorisul tau. Afla totul despre punctul G și apoi poți sa experimentezi cu partenerul tau pentru a putea gasi și apoi stimula acea zona a corpului tau.
  3. Antreneaza-ti muschii pelvici cu aceste exercitii – exercitiile Kegel se pot dovedi capabile sa te ajute sa ai parte de senzații mai puternice in timpul unei partide de sex, datorită intaririi nervilor și a stimularii fluxului de sange in zona genitala. Pentru acest tip de exercitii, este recomandat sa folosesti și bile Kegel (vezi catalogul nostru aici) și daca vrei sa citesti un articol foarte complet și bine documentat despre bile vaginale, mergi aici .
    Stiu ca la prima vedere ideea de bile kegel poate să pară o prostie. In realitate, in spatele bilelor Kegel exista oadevărat stiinta iar acestea sunt recomandate și de catre medici. Au beneficii foarte multe, incepand de la intarirea muschilor vaginali (si odata cu asta, strâmtarea vaginului) pana la beneficii medicale, tratamentul cu exercitii și bile kegel fiind adesea recomandat in cazurile de incontinenta urinara. Si ca bonus, utilizarea acestor bile ofera o plăcere de nedescris!
  4. Trebuie sa inveti mai multe tehnici de relaxare – trebuie sa inveti cum poți sa iti reduci tensiunea care s-a acumulat in tine. Respiratia profunda și relaxarea progresiva a muschilor se pot dovedi a fi foarte utile in acest sens.
  5. Masturbeaza-te – Poti sa iti atingi mai mult corpul in zona vulvei și sa fii atenta la senzatiile traite. Poti sa iti permiti sa ai fantezii in privinta diferitelor moduri de a iti stimula clitorisul și labiile in timp ce ramai relaxata. Poti folosi un vibrator de calitate sau bineinteles, poți folosi un stimulator pentru clitoris.
  6. Fii mai deschisa fata de partenerul tau – Din momentul in care iti vei cunoaste corpul mai bine, poți comunica mai bine cu partenerul tau in legatura cu ceea ce ai aflat. Poti chiar sa il directionezi punandu-ti mana peste a lui și aratandu-i cum iti doresti sa fii atinsa acolo.
  7. Incearca sa folosesti anumite medicamente și dispozitive medicale – „Pastiluța Albastră” a ajutat un procent relativ mic de femei și produsele cu aplicare topica, cum ar fi de exemplu Zestra, sunt aplicate pe labii și pe clitoris pentru a creste fluxul de sange. Dispozitivul Eros de terapie clitorala este o pompă mica de vid ce a fost aprobata de catre expertii FDA care este aplicat pe clitoris timp de câteva minute in fiecare zi pentru a oferi un flux mai bun de sange și de reparatie a nervilor. Foarte utile sunt afrodisiacele. Nu se incadreaza in categoria medicamentelor, sunt doar suplimente alimentare care nu au efecte secundare dar care au niste efecte foarte puternice asupra cresterii libidoului. Daca vrei o recomandare, unul dintre produsele testate recent de mine de care am fost foarte incantata a fost Cantharis D6.
  8. Cauta ajutorul unui profesionist – Uneori, poate sa fie dificil sa treci de una singura prin asa ceva. Ti-ai putea dori sa vezi un profesionist calificat in acest domeniu, pentru a te ajuta pe tine și pe partenerul tau sa creati un mediu fizic și emotional care sa te ajute sa iti atingi potentialul de a avea un orgasm.
  9. Poti sa folosesti și jucarii sexuale – Jucariile sexuale pot sa te ajute foarte mult. Vibratoarele in special pot sa te ajute sa ai parte de un orgasm chiar și atunci cand partenerul tau nu e prezent.. Daca gandul de a adauga un vibrator in viata ta sexuala iti face partenerul să se simtă amenintat, un terapeut sexual va poate ajuta, atat pe tine, cât și pe partenerul tau, sa invatati cum sa folositi un vibrator și alte jucarii sexuale pentru a va imbunatati viata sexuala.
    Totusi, utilizarea vibratoarelor nu se rezuma doar la momentele in care partenerul tau lipseste. Exista și vibratoare de cuplu, exista și tot felul de vibratoare care pot fi folosite IMPREUNA cu partenerul in timpul partidelor de sex. Nu sunt vreo fantezie „nebuna” și nici nu au legatura cu pornografia. Pur și simplu, vibratoarele sunt niste jucarii erotice al caror scop este sa va IMBUNATATEASCA viata sexuala si, credeti-ma pe cuvant, cel mai adesea reusesc sa o faca.
  10. Trateaza o trauma din trecut – Daca ai avut in trecut o trauma sexuala in trecut, atunci poate sa fie foarte util sa o tratezi cu ajutorul unei persoane care are experienta in tratarea traumelor sexuale. De exemplu, poți sa apelezi la ajutorul unor programe pentru tratarea traumelor. A ajutat foarte multi oameni care au suferit o trauma sexuala sa treaca peste aceasta și sa isi recapete o sexualitate sanatoasa.
    Fiecare dintre noi are dreptul de a se bucura de propria sexualitate și tu poți sa faci acest lucru daca faci pasii necesari pentru acest lucru si, ca rezultat, o sa te poți bucura de o viata sexuala buna și de orgasme mai intense.

sex-cu-prietenul

Sfaturi pentru atingerea orgasmului

Cele mai bune bile vaginale pentru exercitiile kegel

Chiar daca cel mai adesea facem referire la noptile noastre cele mai fierbinti, adesea, nu multe femei par sa fi avut cu adevărat parte de mult doritele orgasme.

Atingerea orgasmului nu pare a fi pentru ele cea mai simpla tehnica sexuala. Asa ca multe dintre ele se multumesc mai cu putin, făcând dragoste și simtind atingerile partenerului, dar nimic mai mult.

Iata totusi cum poți atinge mai ușor orgasmul:

  1. nu uita de deja celebrele exercitii Kegel de contractare a muschilor pelvini. Prin aceste tehnici, va avea loc o ingustare vaginala destul de reusita, dar și obtinerea unor senzații cu adevărat „cutremuratoare”;
  2. nu da frau liber doorintelor tale imediat. Incearca sa mai astepti putin, marind marimea preludiului;
  3. nu uita de respiratia nazala, care favorizeaza obtinerea unor orgasme de neuitat;
  4. nu uita ca din punct de vedere kamasutrian exista o multitudine de pozitii pe care sa le poți experimenta. Asa ca daca pozitia pe care o experimentezi deja nu te multumeste, incearca alta mult mai indrazneata;
  5. gaseste un unghi de penetrare adecvat in asa fel incat punctul „G” sa poata fi gasit cu usurinta de partener;
  6. poti atinge orgasmul și prin stimularea clitorisiana. Asa ca, incearca noi atingeri in zonele vaginale cele mai fierbinti;
  7. uita de grijile cotidiene intrucat te vor determina sa nu te mai concentrezi la noile plăceri sexuale – asa orgasmul isi va face aparitia foarte greu;
  8. fii atenta la partener – pozitia acestuia iti poate stimula clitorisul, senzatiile obtinute fiind mult mai puternice;
  9. nu uita de preludiu – nivelul de excitare va fi realmente mult mai crescut, iar orgasmul va parea mult mai aproape;
  10. nu uita de jucariile sexuale – daca altfel nu reusesti sa fii pe culmile placerii, nu uita ca astfel le poți atinge mult mai ușor.

femeie-nemultumita-de-sex

Tipuri de orgasm pe care le poți experimenta

Nu dureaza mult dar e intens și viata sexuala se “invarte” in jurul obtinerii lui. Totusi, pentru multe femei nu este deloc ușor de atins. Spre deosebire de barbati, femeile trebuie sa invete să obțină orgasmul.

Cercetarile efectuate in acest domeniu au aratat ca majoritatea femeilor tinere nu pot atinge orgasmul decat după o perioada considerabila de la inceperea vietii sexuale. Cea mai frecventa varsta a primului orgasm este de 18 ani, dar in anumite cazuri varsta poate fi chiar de 40 de ani. Dificultati in obtinerea orgasmului pot avea și femei cu varsta curprinsa intre 20 și 30 de ani.

Solutia recomandata…masturbarea.  Masturbarea va va ajuta sa va cunoasteti corpul, sa stabiliti ritmul și presiunea optima, felul in care trebuie stimulat clitorisul. Chiar daca poate fi stanjenitor la inceput, este important sa invatati sa va transmiteti sentimentele și sa aratati cum și unde vreti sa fiti atinse.

Spre deosebire de barbati, femeile experimenteaza doua tipuri de orgasme: Orgasmul clitoridian și cel vaginal.

Stimulente de top pentru femei, care le ajută să obțină orgasme puternice

Orgasmul clitoridian

Orgasmul clitoridian este determinat de stimularea clitorisului și este asociat de Freud femeilor tinere și imature. Prin masturbare, o femeie poate sa atinga acest tip de orgasm in câteva minute. Masturbarea pentru orgasmul clitoridian poate fi făcută cu degetele sau cu un vibrator pentru clitoris, daca doriti sa incercati niste senzații foarte diferite. Unul dintre preferatele mele este Satisfyer Prêt-à-porter de la Satisfyer care s-a dovedit a fi un brand de lux in lumea vibratoarelor.

Orgasmul vaginal

Numai o treime din femei sustin ca pot atinge acest tip de orgasm. Peretii vaginului contin o multime de terminatii nervoase. Acest lucru plus stimularea punctului G pot duce la orgasme profunde. Unele femei sustin chiar ca au orgasme stimulate de ejaculare, contractiile vaginului fiind provocate de prostaglandina, o substanta continuta in sperma.

Pentru atingerea orgasmului vaginal, unele femei au nevoie in prealabil de atingerea orgasmului clitoridian. Stimularea prelunga a clitorisului se sfarseste in contractii ale platformei vaginale. Pentru femeile care nu pot obtine un orgasm vaginal, am pregatit un articol foarte complet pe blog pe care ar fi bine sa-l citeasca. Am discutat despre chestiuni psihologice, chestiuni și greseli pe care le fac ele sau partenerii lor și nu in ultimul rand despre produse de sex shop care le-ar putea asigura un orgasm vaginal.

Orgasmul profund

In privinta vietii sexuale, cuplurile și nu numai cauta satisfactie și prelungirea senzatiei de placere. Pentru asta, trebuie experimentat orgasmul profound. La femei, acest tip de orgasm apare prin stimulare vaginala profunda, cu miscari lente și foarte ample. O data atins orgasmul, acesta poate dura de la câteva zeci de minute la câteva ore. Atingerea orgasmului profound este conditionata de starea sufleteasca a partenerilor intre care trebuie sa existe o dragoste foarte profunda, o daruire totala. O data atins orgasmul profound, senzatia de plăcere va inunda intreg corpul.

Orgasmul nu este decat o parte a actului sexual, dar cu siguranta este “varful” pe care partenerii spera sa il atinga in final. Si chiar daca nu este atins de fiecare data nu trebuie sa va descurajati sau sa va intrebati daca este ceva in neregula. Ghidati-va partenerul, autoeducati-va, descoperiti-va iar orgasmul “va veni” in cel mai putin asteptat moment!

Tehnici și pozitii pentru un orgasm vaginal

Daca in momentul de fata te chinui sa ajungi sa ai un orgasm, atunci ai ajuns acolo unde trebuie. Acest articol o sa iti arate care sunt pasii exacti pe care trebuie sa ii faci pentru a incepe sa ai parte de orgasme vaginale in timpul partidelor de sex, dar și pe cont propriu. Aproape fiecare femeie poate sa aiba parte de un orgasm vaginal. Tot ceea ce ai nevoie este tehnica potrivita și capacitatea de a indeparta orice obstacol mental care iti sta in drum și te impiedica sa ai un orgasm vaginal.

pozitii-si-tehnici-pentru-orgasm

Eu am impartit acest capitol in doua sectiuni:

In prima sectiune, o sa iti prezint pe scurt anatomia feminina, stiinta care sta la baza orgasmelor vaginale și de ce orgasmele vaginale sunt diferite de orgasmele clitoridiene. Te poți gandi la aceasta sectiune ca fiind baza pe care se va aseza toata munca ta. In aceasta sectiune, o sa gasesti informatii vitale, care vor face sa iti fie mai ușor sa ajungi sa ai un orgasm vaginal. In a doua sectiune a acestui articol, vei gasi mai multe informatii despre tehnici.

Hai sa incepe cu prima sectiune.

Diferenta intre oragmul vaginal și cel clitoridian

Sper ca deja stii aceste lucruri, dar, in caz ca nu stii, orgasmele clitoridiene se datorită stimularii clitorisului din afara vaginului, in timp ce un orgasm vaginal se datoreaza stimularii interne a vaginului tau, din partea penisului partenerului tau, a unui dildo, a degetelor tale, etc. Multi oameni cred ca se datoreaza stimularii punctului G din vaginul tau, dar ar putea sa nu fie o entitate separata și poate chiar sa se datoreze stimularii restului clitorisului tau care se afla sub suprafata.

Orgasmele clitoridiene tind sa fie mai obisnuite in timpul intretinerii de acte sexuale și mai putin de jumatate dintre femei au orgasme vaginale în mod obisnuit in timpul actelor sexuale. Dintre femeile care au avut parte de un orgasm vaginal, multe au zis ca li s-a parut ca fiind mai intense și mai satisfacatoare decat orgasmele clitoridiene.

Punctul potrivit

Un orgasm vaginal este putin diferit pentru fiecare femeie.

  1. Unele femei pot sa aiba un orgasm vaginal datorită stimularii generale prin vaginul lor datorită penisului partenerului lor. Ele nu au avut nevoie ca partenerul lor sa atinga un anumit punct.
  2. Alte femei au nevoie de o stimulare intensa pe punctul lor G pe peretele anterior daca isi doresc sa aiba un orgasm vaginal. Desi sunt unii oameni care nu cred in existenta unei structuri anatomice diferite cunoscute sub numele de “punctul G”, noi chiar credem ca acesta exista cu adevărat. Este localizat la aproximativ 5 centimetri in interiorul vaginului tau, pe peretele anterior, dar poate sa fie mai dificil de gasit.
  3. Unele femei au nevoie de o stimulare intensa pe punctul lor A (acest punct are, de asemenea, și alte nume, cum ar fi de exemplu Punctul Adanc, zona fornix anterioara erogena). Acest punct A se afla pe peretele interior al vaginului tau, exact ca și punctul tau G, dar este mai profund.

Totusi, poți sa ajungi sa descoperi ca și alte puncte iti pot oferi placere, pe masura ce nivelele de sensibilitate variaza de la un vagin la altul. Sa descoperi ce nivel de stimulare ai nevoie pentru a iti provoca un orgasm vaginal variaza in functie de corpul tau și de preferintele tale. Prin urmare, va trebui sa experimentam putin pentru a vedea ce se simte cel mai bine.

Blocaje mentale pentru orgasmele vaginale

Intrebare: esti deja aproape sa ai un orgasm vaginal in timp ce faci sex cu partenerul tau? Te simti de parca esti deja aproape de limita absoluta, dar ai nevoie doar de un mic imbold pentru a trece de acea limita și de a avea un orgasm vaginal?

Daca ai raspuns afirmativ și te apropii în mod regulat de a avea orgasm vaginal atunci cand faci sex, atunci cu siguranta o sa te intereseze sa afli care sunt tehnicile necesare pentru a avea un orgasm vaginal. Cu toate acestea, daca in momentul de fata te chinui și nu ai parte aproape de nici o plăcere vaginala atunci cand faci sex și nici macar nu te apropii de orgasm in timpul unei partide de sex, atunci cu siguranta ca o sa te intereseze sa citesti in continuare.

Aproape toate femeile care se chinuie sa aiba un orgasm vaginal impartasesc aceeasi problema. Ele au anumite blocaje mentale și retineri care le impiedica sa se relaxeze în mod complet. Printre aceste blocaje mentale, se numara si:

  • Stresul
  • Incercarea de a “forta” aparitia unui orgasm
  • Stresul datorită faptului ca nu are un orgasm. Este un cerc vicios
  • Anxietatea de performanta
  • Experientele negative din trecut

Astfel de lucruri par sa fie evidente, nu e asa?

Desigur ca este greu sa te exciti atunci cand esti stresata și ai un termen limita care se apropie la locul de munca.

Faptul ca te stresezi și pui presiune pe tine insati pentru a ajunge sa ai un orgasm o sa isi puna amprenta asupra ta și o sa faca sa fie mai dificil sa ajungi sa ai un orgasm. Faptul ca ai avut anumite experiențe negative in trecut, cum ar fi de exemplu faptul ca ai avut un iubit abuziv, care punea accent doar pe placerea lui fizica, poate sa faca sa iti fie și mai dificil sa te poți concentra pe propria ta plăcere sexuala atunci cand te afli intr-o noua relatie.

Sa ai un orgasm vaginal poate sa fie mult mai ușor daca adopti o atitudine mentala mai relaxata, care sa fie libera de stres, de ingrijorari sau de anxietatea de performanta. Din momentul in care ai identificat și ai depasit potentialele blocaje și obstacole mentale, atunci a venit momentul sa inveti tehnicile care te vor ajuta sa ai parte de un orgasm.

O calatorie pentru o persoana

Asa cum sfatuiesc toate persoanele, o sa fie mult mai ușor sa incerci sa ai un orgasm vaginal de una singura inainte de a incerca sa faci acest lucru cu barbatul tau, pentru ca nu o sa te mai simti la fel de presata.

Poti sa incepi prin a folosi un dildo în formă de penis  sau poți sa folosesti un dildo obisnuit sau doar degetele tale (daca sunt destul de lungi). Din momentul in care te-ai penetrat, este vorba doar sa gasesti punctele din vaginul tau care iti aduc cea mai multa placere, pentru a le putea stimula. Asa cum am zis și mai devreme, pentru majoritatea oamenilor, este vorba de punctul G sau de punctul A.

Trebuie doar sa manevrezi dildoul in locul potrivit pentru a reusi sa iti stimulezi acel punct specific. Apoi, este doar cazul sa experimentezi cu tehnicile de mai jos de una singura, inainte de a incerca sa le pui in practica împreună cu partenerul tau.

Factori importanti pentru a obine un orgasm intens

  1. Unghiul/ Pozitia

Trebuie sa te gandesti la cel mai satisfacator unghi sau pozitie de penetrare, fie ca folosesti un simplu dildo sau ca faci sex. Dildoul tau este indreptat in sus, in jos sau este putin indreptat intr-o parte a vaginului tau? Este paralel? Din momentul in care iti vei da seama de aceste lucruri, vei reusi sa folosesti aceleasi unghiuri și pozitii împreună cu partenerul tau in timpul unei partide de sex.

Dildo-uri de calitate - Jucăria pentru orgasme supreme

  1. Cat de adanc?

Acum, exista un mit stupid conform caruia mai profund înseamnă mereu mai bine. Acest lucru este cu sigurantaadevărat pentru unele femei, dar nu pentru toate. Punctul G se afla la o adancime cuprinsa intre 5 pana la 8 centimetri in vaginul tau si, prin urmare, daca ai nevoie ca punctul tau G sa fie stimulat pentru a te ajută să ai un orgasm, atunci nu ai deloc de o penetrare mai profunda.

sfaturi-orgasm

Cu toate acestea, exista și o zona mai profunda in vaginul tau care se numeste punctul A. Unele femei au orgasme foarte intense, pe tot corpul, atunci cand acest punct din vaginul lor este stimulat. In mod evident, daca iti place ca punctul A sa fie stimulat in timpul unei partide de sex, atunci o sa iti doresti ca partenerul tau sa te penetreze mai profund.

  1. Incet sau repede?

Un alt astfel de mit care continua sa se perpetueze este faptul ca mai repede înseamnă mereu mai bine. Probabil ca deja stii cat de putin de adevărat este acest lucru. O descriere mai precisa ar fi ca un ritm potrivit este cel mai bun. Gasirea unui ritm mai rapid, mai incet sau mediu este foarte important pentru a te putea bucura de un orgasm vaginal. O sa ajungi sa iti dai seama, de asemenea, de faptul ca un ritm sustinut este mai de preferat decat a te opri și a incepe din nou sau a trece de la rapid la incet sau vice versa.

  1. Mai dur sau mai bland

O alta preferinta personala este cat de tare și de dur iti place. Iti place sa faci dragoste bland cu partenerul tau sau iti plac partidele mai salbatice și mai dezlantuite de sex, in care el te penetreaza cu tot ceea ce are?

Majoritateea oamenilor apreciaza ambele stiluri, in functie de starea lor de dispozitie. Dupa o noapte salbatica petrecuta in oras, o partida intensa de sex poate sa fie mult mai distractiv. Dar, daca ai avut parte de o conversatie intima cu partenerul tau, de la un suflet la altul, atunci o partida mai intima și mai calma de sex poate sa fie cel mai potrivit lucru in acel moment.

  1. Dimensiunea

Nu este nici un mod simplu de a spune acest lucru: Dimensiunea conteaza atunci cand vine vorba de orgasmele vaginale. Daca penisul partenerului tau este prea scurt sau daca nu este destul de gros, atunci el nu o sa te poata stimula la fel de intens. Totusi, daca el are un penis prea mare, atunci el nu o să se simtă prea comfortabil in interiorul tau și sexul poate sa devina dureros in loc sa fie placut. Aceeasi problema apare și daca partenerul tau e prea lung.

Pentru un numar semnificativ de femei, dimensiunea ideala a unui penis este medie sau putin peste medie, daca este atasat de un barbat care stie ce are de făcut și care este dispus sa asculte ce iti place și ce nu.

Cu totusi, unele femei prefera penisurile de dimensiuni mai mari, in timp ce unele femeie isi doresc penisuri de dimensiuni mai mici. Totul se reduce, in cele din urma, la preferintele personale.

  1. Acea atingere magica

Nu multi oameni iau in considerare aceasta tehnica. Totul e vorba de partenerul tau care aplica o anumita presiune constanta cu penisul lui intr-un anumit loc din vaginul tau. Pentru a efectua Atingerea Magica, el are nevoie sa te penetreze, astfel incat capul penisului lui sa fie apasat intr-un anumit punct și apoi sa il tina acolo, mentinand o anumita presiune constanta.

Un loc bun in care el poate sa te atinga cu varful penisului lui in timpul acestei tehnici este punctul tau A atunci cand e profund in tine. Multe femei spun ca Atingerea Magica se simte fantastic, in timp ce sunt și unele femei care spun ca nu obtin nici o plăcere in urma acestei tehnici.

Exista, de asemenea, și multe alte tehnici pe care tu și partenerul tau le puteti folosi cu degetele și cu mainile sau le puteti adapta pentru folosire in timpul unei partide de sex sau atunci cand folositi un dildo. Printre aceste tehnici, se numara și Carligul, Apasa Butonul, Vino aici sau Tremurul mainii, pe care o sa le descriu.

  1. Pozitia potrivita

Cred ca nici nu mai este nevoie sa spun ca o pozitie potrivita in timpul unei partide de sex este foarte importanta pentru a avea un orgasm vaginal. Ca și in cazul tehnicilor pe care le-am descris mai sus, singurul mod de a gasi o pozitie corecta pentru ca tu sa ai un orgasm vaginal este sa testati cat mai multe pozitii și sa vedeti ce functionează in cazul amandurora.

Ultimul lucru pe care o sa il spun in privinta obtinerii unui orgasm vaginal  împreună cu partenerul tau este faptul ca trebuie sa vorbesti cu el. Oricat de repetitiv ar putea sa sune acest lucru, dar comunicarea este foarte importanta. Atunci cand va oferiti sfaturi in privinta a ceea ce va place la amandoi, o sa va sincronizati mai repede și o sa descoperi ca iti este din ce in ce mai ușor sa ai un orgasm vaginal.

Cel mai bun mod de a oferi un orgasm clitoridian în timpul sexului

Sexul penetrant se simte minunat. Cu toate acestea, uneori nu este suficient. Un numar mare de femei descopera ca se lupta sa atinga orgasmul numai prin penetrare și sunt nemultumite. Un orgasm clitoridian poate face pe toata lumea fericita.

Problema este gasirea modului perfect de a stimula clitorisul in timpul sexului pentru o face să se simtă uimitor. Daca doresti sa-i oferi un orgasm clitoridian in cel mai bun mod posibil, iata câteva sugestii.

Alege pozitia corecta

Uneori nu trebuie sa faci multe lucruri in timpul sexului pentru a stimula clitorisul partenerei tale. Chiar și ceva atat de simplu ca obtinerea pozitiei potrivite poate face o mare diferenta. Una dintre cele mai populare pozitii care te poate ajută să oferi un orgasm clitoridian este cowgirl.

Cu o perna sub fund, corpul tau va fi perfect aliniat pentru ea. Pe masura ce ea te calareste, clitorisul se poate freca de pubis, ducand la un orgasm intens. Avantajul este ca ea va avea controlul și stimularea va fi perfecta. Ea poate accelera daca va dori sa ajunga la orgasm mai repede, sau poate incetini daca vrea sa se tachineze. Va fi minunat sa vezi ce face și vei descoperi ca ai multe de invatat de la ea.

Foloseste-ti mana

Oricine are dificultati in gasirea pozitiei perfecte pentru a freca clitorisul partenerei trebuie sa incerce altceva. Adesea asta înseamnă ca trebui sa-ti folosesti mana. Dar care este cel mai bun mod prin care poți face asta?

Foloseste-ti degetul mare pentru a-i stimula clitorisul. Indiferent de pozitia in care te afli, vei putea sa-i freci clitorisul pe masura ce faceti sex. Daca partenera ta este deasupra o vei putea stimula cu usurinta. Uneori nu vei mai avea nevoie de mana, deoarece rimul trupurilor poate face treaba in locul tau. Poti folosi și un mic artificiu, un vibrator mic de exemplu cu care sa ii stimulezi clitorisul mai bine decat o poți face cu degetul.

Las-o pe ea sa faca treaba

Desigur, daca intr-adevar vrei sa ii oferi un orgasm clitoridian in timpul sexului, ii vei preda controlul ei. Asta înseamnă ca trebuie sa ii spui de la inceput ca doresti ca ea să se simtă bine in timpul sexului, astfel incat ea sa se poata atinge asa cum doreste.

Urmareste modul in care se misca pentru a invata ceva. De multe ori ea isi va atinge clitorisul pe masura ce faceti sex. Este de preferat sa o lasi sa se stimuleze singura. Tu s-ar putea sa ai dificultati in mentinerea contactului cu clitorisul ei, dar ea nu va avea astfel de probleme. Ea va fi capabila sa-si frece corpul atunci cand faceti sex, pentru a obtine cel mai intens orgasm.

Foloseste o jucarie

Oricine doreste sa amplifice intr-adevar placerea ar trebui sa ia in considerare utilizarea unei jucarii sexuale. Jucariile sexuale sunt modalitati fantastice de a face sexul mai interesant. In plus, pot fi utilizate in diferite moduri, astfel incata atat tu cât și partenera tau sa fiti satisfacuti.

S-ar putea sa-ti placa ideea de a o tachia ușor cu un vibrator ca și cum ati face sex. Vibratiile se vor simti incredibil, dar cu ele concentrate pe clitorisul ei, ea va avea parte de un orgasm clitoridian in scurt timp. Nu reusesti sa-l tii in locul perfect? Din nou, las-o pe ea sa-l controleze. Va fi uimitor sa o privesti și sa te asiguri ca se simte bine. O bagheta vibratoare face minuni pentru orgasmul ei.

Oferind un orgasm clitoridian uimitor

Sunt una dintre acele femei care are probleme in a atinge orgasmul doar prin sexul penetrant. De multe ori, orgasmul clitoridian este cel care imi ofera placerea pe care o caut. Tehnicile de mai sus au functionat pentru mine, asa ca ar fi bine sa le incerci și tu.

5 moduri prin care ii poți oferi femeii un orgasm super-rapid

Partidele scurte sunt foarte distractive. Nu avem toti timp pentru un maraton sexual, copiii, munca și oboseala ne stau in cale. Sexul rapid ne ajuta sa ne eliberam chiar daca nu facem ceea ce vedem in filme.

Cu toate acestea, exista un dezavantaj major pentru aceste partide de sex: nu sunt intotdeauna satisfacatoare pentru femei. Prin urmare, sexul rapid nu este favorabil pentru femei.

Parfumuri cu feromoni - Cresc atracția între parteneri și pot îmbunătăți orgasmele

Acest lucru este, probabil, o problema in industria esortelor, deoarece majoritatea sesiunilor au doar 30 de minute. Daca esti un client care vrea sa se asigure ca escorta se simte bine, atunci ar trebui sa realizezi ca femeia nu descopera atat de ușor orgasmul in aceste sesiuni scurte.

Cu toate acestea, exista modalitati de a face o femeie sa ajunga rapid la orgasm. Astazi o sa trecem prin ele.

  1. Incepe prin mesaje – Este posibil sa nu puteti puna mana unul pe altul mai devreme, dar va puteti trimite mesaje murdare. Acest lucru va face ca „sucurile sa curga” , salvand timp cand ajungeti acasa.
  2. Uitati-va la filme porno – Telefoanele inteligente sunt o inventie minunata. In acelasi mod in care va trimiteti mesaje, puteti sa simtiti furnicaturi daca va uitati la filmul porno preferat. Inca o data, acest lucru va va ajuta sa economisiti timp pretios cu preludiul.
  3. Jucariile sexuale sunt minunate – In timp ce faceti sex, partenera ta ar putea să folosească o juarie sexuala pentru a primi mai multa placere. Acest lucru ofera o stimulare clitorala directa care o va ajuta pe femeie sa ajunga mai repede la orgasm. Prin urmare, barbatul nu va trebui sa reziste prea mult, deoarece femeia isi va da drumul rapid.
  4. Penetreaz-o adanc – Atunci cand o penetrezi mai adanc, sansele ca femeia sa aiba orgasm sunt mai mari. Doggy Style sau pozitia misionarului cu o rasucire – adica cu gleznele ei pe umerii tai, sunt perfecte pentru a o face să se simtă uimitor.
  5. Faceti sex in alta parte – Faceti lucrurile mai distractive, schimband locul in care faceti sex. Incercati bucataria, baia, sau chiar gradina daca nimeni nu va supravegheaza. Acest lucru aduce un plus de entuziasm.
  6. Exista multe modalitati prin care poți sa-i oferi femeii un orgasm rapid.

12 tipuri de orgasm pe care toate fetele ar trebui să le experimenteze

Orgasmele feminine sunt oarecum un mister. Probabil ai crezut ca exista doar unul sau doua tipuri de orgasme feminine. Permite-mi sa-ti spun, corpul feminin este destul de uimitor. Femeile pot avea, de fapt, o varietate de orgasme. Dar inainte sa intru in detalii, trebuie sa-ti explic ce este orgasmul.

Un orgasm este practic un reflex care se produce in momentul in care corpul se strange in timpul stimularii sexuale. Desi majoritatea oamenilor cred ca orgasmele sunt pur vaginale, orgasmul feminin este mai mult decat atat. Dupa ce citesti acest articol, incearca sa obtii aceste tipuri diferite de orgasme. Cine stie, poate descoperi ceva nou despre tine sau despre partenerul tau.

Orgasmul feminin este un subiect complicat. Mai ales pentru ca multe femei incearca inca sa afle cum se simte un orgasm. Daca esti barbat, ai mai ejaculat pana acum. Poti sa-ti imaginezi cum este sa nu atingi niciodată punctul culminant sau sa nu stii cum se simte o ejaculare? Probabil este cel mai mare cosmar al tau, dar majoritatea femeilor il traiesc acum. Abia la 25 de ani am descoperit cum se simte un orgasm. Inainte de asta, faceam doar sex și atat.

tipuri de orgasm la femei

Si, in realitate, acesta este cazul multor femei. Nu suntem niciodată pe deplin multumite pentru ca nu am avut un orgasm. Dar, daca citesti asta, esti pe punctul de a-ti schimba viata sexuala. Si tu credeai ca exista un singur tip de orgasm…

Orgasm clitoridian

Acesta este probabil unul dintre cele mai cunoscute tipuri de orgasme feminine, desi este unul dificil de atins. Desi clitorisul este accesibil, este diferit de la femeie la femeie. Adica, metoda utilizată pentru stimularea clitorisului se va schimba de fiecare data cand vei intalni o noua femeie. Clitorisul este plin de terminatii nervoase si, daca este atins sau lins, este stimulat.

Jucării pentru orgasme clitoridiene puternice

Orgasm amestecat

Cine nu ar dori sa aiba diferite orgasme in acelasi timp? Suna ca un vis frumos! Un orgasm amestecat se produce atunci cand mai multe zone erogene sunt excitate in acelasi timp. De exemplu, stimularea sfarcurilor și penetrarea vaginala pot duce la un orgasm amestecat.

Orgasm in punctul G

Toata lumea vorbeste despre punctul G, dar multi oameni au probleme in a-l gasi. Punctul G se afla pe peretele frontal al vaginului. Desi nu il poți vedea, il poți simti ca pe o umflatura. Apasandu-l sau mangaindu-l poți stimula un orgasm vaginal.

cele mai potrivite jucării pentru orgasme ale punctului G

Squrting

Squrting-ul a devenit un subiect salbatic popular in lumea sexului. Fiecare tip vrea sa experimenteze squirting-ul feminin. In esenta, squirting-ul este ejacularea feminina. Nu, nu este urina. Lichidul provin din glandele din jurul uretrei. Pentru a face squirting va trebui sa utilizezi o metoda similara cu stimularea punctului G.

Orgasm anal

Sexul anal este foarte distractiv atunci cand este făcut corect. Si daca o faci bine, poți chiar sa ai un orgasm. Anusul și vaginul sunt foarte apropiate și impart tesutul numit perineu care este plin de nervi, inclusiv podeaua pelvina. Prin aceasta, anusul este extrem de sensibil, provocand stimulare rectala.

Orgasmul mamelonului

Sfarcurile castiga din ce in ce mai multa atentie in ultuma perioada. Cand sfarcurile sunt excitate, oxitocina este eliberata in organism și apar contractiile vaginale. Astfel, femeile pot atinge un orgasm. Daca ai un partener, fa-l sa se joaca, sa-ti linga și sa-ti suga sfarcurile. Pentru a-ti oferi singura placere, incercuieste-ti ușor sfarcurile.

Cele mai bune produse pentru strâmtarea vaginului - Pentru orgasme mai puternice

Coregasm

Daca femeile stiau ca ar fi putut să obțină un astfel de orgasm, ar fi fugit la sala de sport. Un coregasm este atunci cand atingi un orgasm in timp ce te antrenezi. Insa, nu-ti poți antrena corpul sa produca un coregasm.

Orgasm cervical

Colul uterin este o zona erogena mare ce poate produce un orgasm. Dar, colul uterin este foarte sensibil, asa ca nu orice femeie va putea atinge orgasmul. Pentru a obtine unul, trebuie sa fii deja excitata. Partenerul tau trebuie sa se miste incet și ușor, altfel te va rani.

femeie care experimenteaza un orgasm

Orgasm in somn

Acesta este unul dintre acele tipuri de orgasme feminine care par foarte distractive. Poti dormi 8 ore și poți obtine un orgasm. Acest orgasm se produce de obicei atunci cand ai un vis umed, desi nimeni nu stie exact cum se intampla, dar intr-un fel corpul reuseste sa atinga orgasmul. Dar, nu trebuie sa-ti faci mari sperante, aceste orgasme sunt extrem de rare.

Multi orgasm

Multi barbati se intreaba de cate ori se poate termina o femeie. Raspusul este: depinde de femeie. In timp ce unele pot obtine orgasme multiple, altele nu pot obtine decat unul. Orgasmele multiple se produc atunci cand o femeie atinge un aumit nivel de excitare, mentinand senzatia după primul orgasm. Odata cu continuarea stimularii, poatea aparea un alt orgasm imediat dupa. Acest lucru nu este foarte de rar, dar nu orice femeie va dori sa aiba un alt orgasm imediat.

domnisoara care are orgasme multiple

Orgasm respirator

Orgasmele nu sunt intotdeauna conectate la organele genitale. Dar toate orgasmele sunt conectate la mintile noastre. Respiratia poate avea un impact puternic asupra stimularii, ajutandu-te sa obtii placere. Practic, iti poți croi singura drumul spre orgasm prin respiratie.

Orgasm fără atingere

Probabil ai crezut ca orgasmul feminin implica atingeri. Dar exista unele orgasme cunoscute și sub denumirea de orgasme fanteziste care nu au nevoie de atingeri. In esesnta, iti poți croi drumul spre orgasm fără a fi atinsa. Folosind respiratia și imaginatia vei putea vizualiza diferite situatii și ii vei permite corpului sa raspunda sexual. Corpul feminin este destul de ciudat. Acum stii tipurile de orgasme pe care le pot experimenta femeile. E timpul sa le descoperi singura.

Sex fierbinte pe la spate – 16 modalități de oferi orgasme incredibile

Daca ai stapanit pozitia misionarului, felicitari, esti un zeu al sexului. Insa acum este timpul sa fii indraznet și sa faci sex pe la spate.

Daca nu ai făcut nicidoata sex pe la spate, ei bine, astazi este o noua zi și este timpul sa incerci. Toata lumea adora sa faca sex pe la spate. De obicei, oamenii cred ca doggy style este o pozitie pentru fetele rele. Daca asta crezi și tu, ei bine, ai fost pacalita. De fapt, nu pierde ocazia de a primi cea mai profunda penetrare posibila.

6 sfaturi pentru a face sex fierbinte pe la spate

Asa este, ai citit corect. Cea mai adanca. Penetrare. Dintotdeauna. Daca te nelinisteste gandul de a incerca sexul pe la spate, nu te panica. Doar asigura-te ca partenerul tau este cineva in care poți avea incredere și cu care poți comunica. Este timpul sa cunosti câteva sfaturi importante și sa afli care sunt cele mai bune pozitii pentru a lovi punctul G și a te bucura de marele O.

Stai intr-o pozitie verticala – Nu trebuie sa stai in genunchi pentru doggy style, contrar credintei populare. Poti sta in picioare in timp ce te apleci pe o masa sau un blat. Este o alternativa mai buna daca nu doresti sa ai dureri de genunchi.

Poti iesi din dormitor – Ce este grozav in pirvinta sexului pe la spate este faptul ca nu ai nevoie de un pat. Poti face pozitia aceasta literalmente oriunde și oricand. Incearca aceasta pozitie in dus, pe blatul din bucatarie sau pe canapea. Practic, este cea mai buna pozitie atunci cand nu ai un pat disponibil. O numesc, versatila.

Foloseste perne – Exista un mit ca te vei confrunta cu dureri de genunchi deoarece stai foarte mult timp pe ei. Acest mit nu este complet fals, dar depinde daor de genunchii tai. Asadar, daca iti faci griji din cauza durerii articulare, ia câteva perne și pune-le sub genunchi pentru sustinere.

Vibratoare de top pentru femeile ce doresc o noapte intensă alături de persoana iubită

Foloseste-ti mana – Daca este in spatele tau, asta nu înseamnă ca trebuie sa-l lasi pe el sa faca toata treaba. Foloseste-ti mana și masturbeaza-te in acelasi timp. Sau, poți utiliza intotdeauna un vibrator. Sa fim sinceri, orice ai folosi, partenerului tau ii va placea – și vei avea orgasm.

Poti sa o faci senzual – Multi oameni cred ca sexul pe la spate este dur și impersonal. Esteadevărat ca nu va vedeti fata in fata, dar asta nu înseamnă ca este necuviincios. Poti incerca sa-l faci mai senzual făcând sex unul langa altul. In acest fel, fetele voastre vor fi mai apropiate. Va fi intens.

Poti prelua controlul – Daca esti obisnuit ca partenerul sa preia controlul, cand faci sex pe la spate, acum ai ocazia de a controla situatia. Pentru a lua fraiele, trebuie doar sa iti arcuiesti spatele fie mai mult, fie mai putin. Astfel vei controla adancimea. De exemplu, daca iti arcuiesti spatele mai putin, el nu va putea sa te penetreze adanc. De asemenea, poți sa-i apuci soldurile pentru a controla viteza.

10 pozitii uimitoare pentru a face sex fierbinte pe la spate

Tobogan – Aceasta este o pozitie destul de senzuala și functionează bine daca partenerul are un penis mare. Femeia sta intinsa pe burta și isi foloseste bratele pentru a-si impinge corpul in sus. Atunci barbatul poate intra in ea pe la spate. Poti aseza o perna sub burta pentru mai mult confort.

Secretatara – Femeia se sprijina practic pe spatarul unui scaun in timp ce barbatul o penetreaza pe la spate. Este hot, sexi și rapid.

Izvorul – Daca ai sanii mari, aceasta este pozitia ideala pentru tine. Femeia va sta in genunchi cu fundul ridicat in aer. Cu toate aestea, pieptul și capul ei vor fi pe podea și isi va folosi mainile pentru sustinere. Este o pozitie excelenta deoarece nu este dificila, și se simte uimitor.

Actul balansarii – Daca esti pasionata da yoga sau pilates, atunci trebuie sa incerci aceasta pozitie. Actul balansarii nu este ușor, după cum iti poți da seama și din nume. Aceasta pozitie nu este moale și confortabila, deoarece testeaza echilibrul și flexibilitatea, ceea ce face ca totul sa fie distractiv.

Femeia este echilibrata intre coapsele partenerului. Da stiu, esti confuz. Deci, practic barbatul se intinde pe spate in timp ce femeia coboara pe penis. Capul este indreptat in directia opusa, iar barbatul isi tine soldurile in loc, in timp ce ea ii tine bratele.

Cadrul A – Pronbabil vei crede ca aceasta pozitie este dificila, dar nu te lasa pacalit de nume. Practic, va sta in picioare lipit de perete, in timp ce iti va apuca piciorul și te ve penetra. Aceasta este de fapt o pozitie excelenta pentru barbații care nu sunt foarte bine inzestrati, daca stii ce vreau sa spun.

pozitie pentru orgasm

Vulpea ingenuncheata – Daca esti fan al penetrarii profunde, atunci vei fi fan al vulpei inghenuncheate. Practic, barbatul sta in genunchi și femeia sta in fata lui, pe el. Femeia sta pe maini și genunchi și se apleaca ușor sprijinindu-se pe brate. Barbatul se va tine de talie ei și va impinge. Nu vă veți privi unul pe celalalt, dar va fi distractiv cand veti cauta un sex rapid și orgasmic.

Doggy traditional – La un moment dat, vei ajunge in pozitia tradtionala doggy style și crede-ma, nu este nimic rau in asta. Daca ai trecut prin celelalte pozitii, aceasta va fi ca o adiere. In esenta, femeia va fi in 4 labe, cu capul in sus, in timp ce barbatul va sta in spatele ei și va impinge.

Scaunul – Aceasta pozitie este distractiva daca esti la bidou și primesti o vizita surpriza de la partenerul tau. Barbatul va sta pe scaun in timp ce femeia va sta literalmente deasupra lui, permitandu-i lui sa intre in spatele ei. Barbatul ii pote apuca sanii pentru stabilitate in timp ce o penetreaza. Nu este pozitia traditionala doggy style, dar oricum, este distractiva.

Rola laterala – Daca doresti o experiență mai senzuala in timp ce faci sex pe la spate, poți sta pe o parte. Femeia sta pe partea ei cu picioarele departate. Barbatul se afla in spatele ei și o penetreaza ușor. Este o pozitie senzuala deoarece fetele voastre sunt apropiate și va puteti auzi cum respirati reciproc.

Caine obosit – Da, suna trist, dar este de fapt distractiv. Daca sunteti amandoi lenesi dar totusi doriti sa faceti sex, atunci incercati aceasta pozitie. Femeia se intinde cu fata in jos cu o perna sub pelvis. Apoi, barbatul sta deasupra ei și o penetreaza pe la spate. Ca femeie, nu ai prea mult control, dar uneori, pur și simplu nu vrei sa controlezi situatia.

Vibratoare de clitoris - Te ajută să ai orgasme extreme la nivelul clitorisului

Orgasmul – pas cu pas. Ghid practic. Cum sa ajungi la orgasm?

Pentru multi, sexul este inca un subiect tabu. Cand la TV sau in reviste se vorbeste despre sex, se ofera de multe ori sfaturi incorecte, confuze. Din moment ce multi tineri iau aceste informatii drept sfaturi valide sau considera ca pornografia este o unitate educationala adecvata, este important sa tratam subiectul plăcerii sexuale cu o abordare matura și informativa.

ghid-orgasm

Articolele care folosesc titluri pompoase și sustin ca au descoperit calea spre orgasm nu sunt utile, deoarece fiecare persoana este diferita și are propriul mod prin care ajunge să se simtă bine. Ceea ce pe unii ii excita, pe altii s-ar putea sa nu-i trezeasca in niciun fel, sau invers, asa ca cel mai important lucru de retinut este ca trebuie sa fii deschis atunci cand vine vorba de sex și masturbare. Daca ceva este dureros, incomod sau neplacut, opreste-te.

Portretul femeilor care se bucura de orgasme vaginale este de fiecare data este inselator deoarece multe femei au nevoie și de o stimulare clitorala pentru a ajunge la orgasm.

Cum sa ajungi la orgasm prin masturbare?

Spre deosebire de un barbat, o femeie se poate termina de mai multe ori. Aceste orgasme se numesc „orgasme multiple”. Cu toate astea, sunt destul de greu de obtinut, necesitand multa practica și explorare. Explorarea și cunoasterea propriului corp este primul pas spre orgasm. Daca vei invata cum și unde trebuie sa te atingi, in cele din urma iti va fi mai ușor sa ajungi la orgasm in timpul sexului deoarece vei fi un profesor mai bun pentru partenerul tau.

Daca oamenii sunt expusi educatiei sexuale doar dintr-un punct de vedere biologic, atunci s-ar putea sa nu-si dea seama ca in jur de 70% dintre femei au nevoie de stimulare clitorala pentru a ajunge la orgasm.

Femeile, de multe ori, prefera o atingere mai usoara decat barbații in timpul masturbarii, deci atunci cand isi stimuleaza clitorisul incearca diferite miscari, presiuni și viteze. Poti folosi de exemplu un vibrator cu funcții multiple precum Fiery Dong.

Fiery Dong - cap rotativ

Mai mult, unele femei constata ca stimularea clitorala directa este prea intensa datorită sensibilitatii. Daca și tu esti una dintre aceste femei, incearca sa-ti stimulezi clitorisul prin chiloti sau diferite materiale cum ar fi matasea. Este posibil, de asemenea, sa-ti stimulezi clitorisul masand labiile majore, buzele exterioare ale vulvei.

Stimularea clitorisului și a vulvei in timpul dusului este o modalitatea excelenta de a experimenta, fie ca-ti folosesti degetele sau capul de dus. Aceasta este o modalitate excelenta de a experimenta și cu diferite temperaturi, iar daca ai un cap de dus care schimba presiunea apei, poate fi și mai distractiv.

Desi este adevărat ca multe femei se lupta pentru a atinge un orgasm vaginal, gasirea punctului G deseori evaziva este, de asemenea, o modalitate excelenta de a atinge un orgasm. Numele este mai degraba inselator, deoarece este mai mult decat un „punct” specific, se refera la o zona de pe peretele vaginal care are un aspect ușor mai dur, iar atunci cand este stimulat apare o senzatie incredibil de plăcută.

In timpul masturbarii, este posibil sa ai un orgasm amestecat, obtinut dintr-o combinatie de stimulare clitorala și stimulare a punctului G, deci fii creativa.

 

Cum sa ai orgasm folosind jucarii sexuale (vibrator, dildo, bile vaginale)

Jucariile sexuale vin intr-o mare varietate de stiluri și funcții pentru a te ajută să ajungi la orgasm. Daca suferi de desensibilizare in urma unei interventii chirurgicale sau a unui tratament medical, jucariile sexuale te vor ajuta sa ajungi mai ușor la climax.

Exista vibratoare special concepute pentru stimularea externa, fie ca sunt pentru clitoris sau mameloane. Je Joue Mimi Soft este o jucarie externa minunata pe care trebuie sa o incerci datorită varfului sau unic care iti saruta punctele dulci, sau un vibrator clasic mic cum ar fi Mia 2 Lelo. Satisfyer Pro 2 este unic prin faptul ca suge ușor clitorisul.

vibrator clitoris Satisfyer-Pro-2

Vibratoarele Innie sunt produse versatile, deoarece pot fi utilizate atât pentru joc intern, cât și extern. Un vibrator mic precum hMiBod Cuddle este o jucarie excelenta.

Vibratoarele stil iepure sau Rabbit cum li se zice sunt foarte distractive datorită motoarelor duale – unul se gaseste in arbore și celalat in bratul pentru stimularea clitorisului, ce pot fi operate independent unul de celalalt. Acest lucru este excelent pentru momentul in care stimularea clitorala devina prea intensa dar inca aveti chef de stimularea punctului G.

Vibratoare de lux, pentru femeile ce doresc să ducă nopțile de amor la un alt nivel

Satisfyer Pro Traveler este un vibrator de clitoris fantasic intrucat stimulatorul pentru clitoris nu pierde niciodată contactul cu corpul.

Satisfyer Pro Traveler

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit combina în mod unic stimularea clitorala a undei de presiuni cu un vibrator traditional pentru punctul G.

Majoritatea vibratoarelor, fie ca sunt jucarii pentru stimularea interna sau externa, au diferite tipuri de pulsatii, ceea ce înseamnă ca, mai degraba, decat sa aiba o vibrație constanta sau sa se potriveasca cu vitezele, au vibratii variate. Diferitele tipuri de pulsatii sunt excelente pentru prelungirea orgasmului, care te duc aproape de climax. S-ar putea să pară ciudat, dar de fapt, iti creeaza orgasmul, asa ca atunci cand in sfarsit ajungi la el, acesta va fi cu adevărat intens.

vibrator rabbit iVibe iRock albastru

De asemenea, poate doresti sa iei in considerare utilizarea unui lubrifiant atunci cand utilizezi o jucarie sexuala. Un lubrifiant bun, sigur pentru organism cum ar fi Bathmate Lube  este minunat pentru inceput deoarece este făcut din ingrediente de o calitate deosebita. Utilizarea unui lubrifiant poate ajuta la facilitarea introducerii unei jucarii interne, iar lubrifiantii Bathmate  hranesc pielea, imbunatatind astfel sanatatea pielii dar și experienta sexuala.

Deoarece nu contin ingrediente care provoaca iritatii vaginale, acestia sunt aproape identici cu lubrifierea vaginala naturala.

Cum sa ai orgasm in timpul sexului

Cu toate cunostintele pe care le-ai invatat din explorarea cu degete și jucarii sexuale, iti poți invata partenerul sa te atinga in timpul sexului. Cheia este sa fii vocal cu privire la ceea ce-ti doresti, spunandu-i clar partenerului tau ce te face sa te simti bine și ce nu.

Nu te concentra nici pe orgasm: ramai legata de partenerul tau. Incercarea de a te concentra pe orgasm te poate impiedica sa ajungi la el deoarece pui o presiune inutila asupra ta. Sexul se prespune a fi un moment placut, intim, impartit intre tine și partenerul tau.

Aminsteste-ti ca sexul nu se limiteaza doar la sexul penetrativ ci include toate formele de intimitate sexuala. Implicarea intr-un preludiu delicios inaintea actului sexual va aduce orgasmul mai aproape de tine, deoarece nivelele tale de excitare sunt mai mari. In plus, ai putea avea orgasm chiar in timpul sexului oral.

Pozitiile sexuale diferite te pot ajuta, de asemenea, sa ajungi la orgasm. Tehnica alinierii coitale (CAT) ofera stimulare atat clitorisului cât și punctului G.

Folosirea jucariilor in timpul actului sexual este, de asemenea, o modalitate excelenta de a amesteca lucrurile și de a creste sansele de a obtine un orgasm. Stimulatoarele clitorale și gloantele sunt suficient de discrete pentru a aluneca intre voi in timpul sexului.

Inelele pentru penis sunt, de asemenea, jucarii minunate care urmaresc sa sporeasca placerea sexuala, intrucat cresc dimensiunea erectiei și prelgunesc orgasmul. Atat inelele care nu vibreaza cât și cele vibrante ofera stimulare clitorala. Recomandarea noastra merge catre inelele Tyler care au și un puternic vibrator pentru clitoris.

inel-cu-vibratii-tyler-violet

Lubrifiantul este, de asemenea, un alt mod prin care iti poți spori placerea sexuala și ar putea sa prelungeasca sesiunile de sex, crescand din nou sansele de a obtine un orgasm.

Ce ar putea preveni un orgasm?

Daca iti este inca greu sa obtii un orgasm in ciuda stimularii suficiente, ar putea exista motive fizice și psihologice care impiedica aparitia orgasmului. Problemele de sanatate, medicamentele și stresul pot avea un impact negativ asupra libidoului și asupra capacitatii de a ajunge la orgasm.

Cu toate acestea, exista o afectiune cunoscuta sub numele de anorgasmie – femeile nu pot atinge deloc orgasmul, dar asta nu înseamnă ca nu se pot bucura de plăcere și de intimitate sexuala.

O minte și un corp fericit vor duce la o viata sexuala fericita și sanatoasa, asa ca este important sa fii proactiv atunci cand apar probleme medicale. Daca renunti la inhibitii, vei avea parte de un sex mai bun și poate vei reusi sa obtii mai multe orgasme, deoarece te vei pierde in acele momente.

Vibratoare mici - Discrete și puternice. Pentru orgasme incredibile

Ai avut vreodata un coregasm?

Femeile se confrunta cu un fenomen orgasmic in timp ce se straduiesc sa-si tonifieze muschii abdominali. Se numeste coregasm, un orgasm spontan pe care unele femei il experimenteaza in timp ce efectueaza anumite exercitii care vizeaza muschii abdominali. Acest fenoment nu este nou, dar multe femei au fost reticente sa vorbeaca despre ceea ce li se intampla in timpul antrenamentului, in ciuda faptului ca se simt bine.

musci-abdominali-coregasm

Publicat in Sexual and Relationship Therapy, un studiu realizat la Indiana University, USA. a aratat ca peste 50% din 530 de femei cu varste cuprinse intre 18 și 63 de ani au afirmat ca au experimentat un orgasm indus sau o plăcere sexuala indusa in timpul exercitiilor fizice.

Multe dintre ele erau intr-o relatie sau maritate și aproximativ 69% s-au identificat ca fiind heterosexuale. Majoritatea femeilor au spus ca nu au avut ganduri sexuale și nici nu s-au gandit la vreo persoana de care se simt atrase in timpul atrenamentului, cand a avut loc orgasmul.

Unele femei au raportat ca nu sunt sigure de ceea ce li s-a intamplat la acea vreme și au fost ingrijorate ca este posibil ca alte persoane de la sala sa le fi observat. Aproximativ 20% dintre femei au considerat ca experienta a fost involuntara și nu au avut control asupra lor.

De ce se intampla asta?

De obicei coregasmul apare la femeile care au muschi pelvieni puternici. Este neobisnuit sa obtii o mare parte din raspuns dintr-o singura incercare, dar repetarile multiple pot declansa un coregasm. Unele femei au raportat, de asemenea, ca au experimentat orgasme in timp ce faceau aerobic, yoga și chiar și atunci cand alergau sau mergeau pe jos.

Un renumit terapeut a mentionat ca atunci cand o femeie face exercitii fizice, eliberarea de endorfinde și dopamina, necesare pentru organism, combinata cu tensiunea din muschii abdominali și ai picioarelor, poate provoca stimularea clitorala necesara pentru atingerea unui orgasm.

Exista speranta ca rezultatele acestui studiu le vor ajuta pe femeile care experimenteaza coregasmul in timpul exercitiilor fizice să se simtă normale. Nu se stie inca daca astfel de exercitii imbunatatesc experiențele sexuale ale femeilor, dar se stie ca exercitiile fizice au beneficii semnificative pentru sanatate și bunastare și au potentialul de a spori și viata sexuala a femeilor.

Orgasmele influențează comunicarea în cuplu

Orgasmele nu sunt bune doar pentru sanatatea și bunastarea ta – pot avea un impact pozitiv asupra comunicarii. Un studiu recent realizat dezvaluie ca, in urma atingerii unui orgasm, cuplurile sunt mai susceptibile sa se deschida și sa impartaseasca informatii unul cu celalalt.

 

Conversatia este in general mai pozitiva. Amanda Denes, profesor asistent la University of Connecticut și autorul principal al studiului spune: „Comunicarea post-coitala este legata de satisfactia sexuala și de relatie”.

Eliberarea oxitocinei in urma orgasmului declanseaza o stare de bine. De asemenea, scade nivelul cortizolului, un hormon de stres, reducand astfel anxietatea. Cresterea increderii in propriile forte și scaderea nivelului de stres pot crea un mediu in care cuplurile se simt in siguranta, iar partenerii sunt fericiti sa-si dezvaluie informatii intime.

Studiile au aratat ca in ciuda credintei populare, consumul de alcool nu i-a făcut pe oameni sa-si divulge cele mai intime ganduri, ci mai degraba i-a făcut sa-si spuna lucruri pe care si-ar fi dorit sa le pastreze pentru ei.

Potrivit lui unui profesor acloolul este un „downer” iar oxitocina este un „upper„, avand efecte opuse asupra comportamentului. Lipsa orgasmului după consumul de alcool poate duce la sentimente de negativitate și mai mari. Studiul sugereaza ca un orgasm poate contracara efectele negative ale consumului de alcool asupra comunicarii după actul sexual.

Vibratoare pentru masaj - Te ajută să te bucuri de nopți mai relaxante și orgasme mai puternice

De asemenea, a aratat ca oamenii care consuma alcool în mod regulat inainte de a face sex pot dezvolta tipare de comunicare care interfereaza cu discutiile pozitive post-coital. Adesea, atunci cand oamenii beau inainte de a face sex, ei adorm imediat după actul sexual, iar comunicarea se intrerupe.

Ai avut vreodată un orgasm în somn?

Termenii „vis umed” și „orgasm nocturn” sunt asociati, în mod normal, cu barbatii. Acest lucru este rezultatul faptului ca sexualitatea masculina este vazuta a fi mai incontrolabila decat sexualitatea feminina.

Erectiile nocturne sunt comune pentru multi barbati. In medie, un barbat sanatos va avea intre 3 și 5 erectii pe noapte, cu o durata de pana la 25 de minute. Este cunoscut faptul ca barbații se trezesc cu o „glorie matinala” care este ultima din erectiile de noapte. Motivele pentru care apar aceste erectii nu sunt pe deplin intelese, dar se crede ca sunt strans legate de faza de miscarea rapida a ochilor in timpul visarii. Aproximativ 80% dintre barbati au parte de vise umede in timpul vietii lor și se crede ca 37% dintre femei experimenteaza și ele acest tip de vise.

Adesea, aceste orgasme apar ca urmare a visarii imaginilor erotice, dar ele pot aparea, de asemenea, cand visele nu au neaparat o natura erotica. Motivul pentru care acestea apar, nu este clar deocamdata. Cercetarile lui Calvin Kai-Ching-Yu (2012) au examinat 670 de persoane pentru a descoperi felul in care obiceiurile lor de somn au afectat modul in care au visat, și au descoperit ca persoanele care dormeau pe burta au raportat cele mai frecvente cazuri de vise sexy. Acest lucru se poate datora presiunii asupra zonelor genitale. Multe femei au sustinut ca nu au adormit pe spate, dar s-au trezit intinse cu fata in jos, in stare de excitatie.

Cerctarile efectuate de Wells et al (1986) au aratat ca dintre cele 245 de studente de la colegiile feminine care au fost intervievate, 37% au raportat ca au orgasme in somn. 32% au experimentat primul lor orgasm la 16 ani sau mai putin, procentul crescand la 58% la 18 ani și 88% la 21 de ani. Probabilitatea de a avea orgasm nocturn nu a fost asociata cu istoricul sexual anterior, cum ar fi activitatea sexuala sau frecventa orgasmelor. Nu a existat nicio corelatie intre orgasmele din somn și visele sexuale.

Singurii factori care ar putea prevesti orgasmele din timpul somnului sunt nivelurile mai mari de satisfactie sexuala, atitudinea liberala fata de sex și atitudinea pozitiva fata de orgasmele din timpul somnului. S-ar putea ca numarul femeilor care au parte de orgasm in somn sa fie mult mai mare, insa este posibil ca ele sa nu constientizeze acest lucru.

Orgasmul te ajută să te relaxezi

Ai avut o zi obositoare la serviciu sau pur și simplu te simti stresat? O modalitate de a reduce stresul este sa te bucuri de un orgasm. S-a descoperit ca oxitocina reduce cortizolul, un hormon de stres eliberat ca raspuns la o situatie de lupta sau fugi dar nu este benefic daca nivelurile sale sunt crescute tot timpul.

Studiile au aratat ca nivelurile de oxitocina cresc după stimularea sexuala feminina și sunt atribuite stimularii mamelonului și stimularii genitale. Cand apare excitatia sexuala, nivelurile de oxitocina cresc semnificativ, un factor principal in realizarea unui orgasm care, la randul sau, determina eliberarea unei cantitati mai mari de oxitocina.

Stresul poate provoca o scadere a nivelului de hormonul masculin afectand dorinta sexuala. Acest lucru ar putea suna rau, dar o modalitate scazuta de a atenua stresul este de a te masturba sau de a face sex. Masturbarea iti permite sa te concentrezi asupra unui lucru; prin urmare, daca te simti stresat, acorda-ti putin timp pentru tine.

Nu trebuie sa intri in acest joc singur, masturbarea reciproca cu partenera este la fel de distractiva.

Orgasmele ne pot face sa ne simtim mai fericiti

Cand ne gandim la sex, creierele noastre elibereaza dopamina – o substanta chimica ce ne ofera un sentiment de placere. Trairea unui orgasm intens creeaza un sentiment de plăcere sexuala, împreună cu contractii ale muschilor genitali, respiratie grea și ritm cardiac crescut. Adesea denumit climax, un orgasm nu este pur și simplu o experiență fizica.

Oxitocina creeaza, de asemenea, un sentiment de bine și de fericire.

Orgasmul poate ameliora durerea

Masturbarea este probabil ultimul lucru la care iti sta mintea atunci cand esti in acea perioada delicata a lunii, dar un orgasm iti poate ameliora crampele. Hormonii eliberati in timpul excitarii sexuale poate ajuta la ameliorarea crampelor menstruale, iar puterea și intensitatea orgasmului pot influenta nivelul de calmare a durerii. Masturbarea incurajeaza fluxul de sange in zona pelvina și poate atenua durerile de spate, precum și crampele stomacale.

Durerile de cap sunt folosite deseori ca scuza pentru a nu face sex insa, un studiu din 2013 a aratat ca savurarea unui orgasm poate ameliora migrenele. Modul in care obtii orgasmul nu are nicio importanta, deci poți face sex cu partenerul tau sau te poți masturba, daca vrei sa scapi de dureri.

Orgasmele te ajută să dormi mai bine

somn-dupa-orgasm

Adesea femeile se plang de faptul ca partenerii lor adorm imediat după ce fac sex, insa orgasmul le poate ajuta și pe ele sa se bucure de un somn mai bun.

Multe persoane cad intr-un somn adanc după actul sexual, in urma eliberarii de endorfine care scad tensiunea arteriala, inducand o stare de relaxare. Multi oameni se bazeaza pe masturbare pentru a dormi bine.

Femeile care se lupta sa doarma cand sunt la menopauza s-ar putea sa descopere ca un orgasm le ajuta.

Orgasmele te ajută să arati mai tanara

Cand ai un orgasm, pielea se scalda in molecule antiinflamatorii, cum ar fi oxitocina și beta-endorfine care ajuta la repararea celulelor. De asemenea, ele stimuleaza sistemul imunitar și cresc circulatia care declanseaza inflacararea sexuala sau stralucirea de după orgasm.

Asa cum am mentionat și mai sus, orgasmele te pot ajuta sa ai un somn mai bun, care este benefic pentru repararea pielii. Adesea persoanele care sunt stresate și private de somn au mai multe sanse sa se confrunte cu acneea sau inflamatii ale pielii.

Expresiile noastre faciale sunt mult mai relaxate in timpul orgasmelor și aceasta stralucire care apare după sex poate ajuta la eliminarea ridurilor. Atunci cand zambim folosim mai multi muschi faciali decat atunci cand ne incruntam.

Deoarece avem tendinta de a zambi mai mult, muschii folositi sunt intr-o formă mai buna imbunatatind astfel tonusul general și reducand atarnarea pielii din jurul fetei, facandu-ne sa aratam mai tineri. De asemenea, atunci cand zambim depunem mai putin efort, deoarece muschii sunt folositi mai des și au nevoie de mai putina energie decat muschii folositi pentru incrunture, care sunt folositi mai rar.

Orgasmele imbunatatesc lubrifierea vaginala

Etapa initiala a orgasmului este excitatia provocata de stimularea erotica, și poate fi fizica sau vizuala. La femei, uterul creste și labiile se lubrifiaza și se umfla. Vaginul devine, de asemenea, lubrifiat, extinzandu-se pentru a se pregati pentru penetrare.

Imbunatatirea lubrifierii vaginale duce la o mai mare plăcere sexuala. Daca vei face sex regulat și vei avea parte de orgasme puternice iti vei mentine vaginul in forma. Din pacate, pentru unele femei care si-au pierdut partenerul și au ramas singure, acest lucru nu este posibil. Multi medici recomanda sexul regulat sau folosirea jucariilor sexuale pentru mentinerea sanatatii.

Poti creste lubrifierea naturala și iti poți mentine vaginul sanatos prin masturbare regulata.

Orgasmele regulate pot reduce riscul de cancer de prostata

Ejacularile frecvente, in special la barbații de 20 de ani, pot reduce riscul de a face cancer de prostata mai tarziu in viata, arata unele studii. Publicat in Journal of the American Medical Association (2004), un studiu a aratat ca barbații care ejaculau de 21 de ori sau chiar mai mult, intr-o luna, aveau mai putine sanse de a face cancer de prostata decat cei care ejacularea de 4-7 ori pe luna.

Premisa din spatele acestui lucru este ca ejacularea regulata ajuta la eliminarea toxinelor și a celulelor vechi din prostata.

Sexul regulat și orgasmele intaresc imunitatea

Sexul făcut o data sau de doua ori pe saptamana a fost legat de nivelurile mai mari ale unui anticorp numit imunoglobulina A sau IgA, care poate proteja impotriva racelii și a altor infectii. Oamenii de stiinta de la Wilkes University din Statele Unite ale Americii au studiat 112 studenti care si-au notat de cate ori au făcut sex și au frunizat, de asemenea, probe de saliva pentru studiu. Cei care au făcut sex o data sau de doua ori pe saptamana au avut niveluri mai mari de IgA decat alti studenti.

Orgasmele regulate te ajută să traiesti mai mult

Cercetarile publicate in British Medical Journal (1997) au aratat ca barbații care au raportat orgasme mai frecvente (cel putin de doua ori pe saptamana) avea un risc de deces cu 50% mai mic din cauza bolilor coronariene decat cei care aveau parte de orgasm mai rar (mai putin de o data pe luna).

Cercetarile efectuate in cadrul Longevity Project in 2011 au aratat ca femeile care aveau o frecventa mai mare de atingere a orgasmului in timpul actului sexual aveau tendinta de a trai mai mult decat colegele lor mai putin satisfacute.

Orgasmele iti mentin sanatatea sexuala. Oamenii care se bucura de orgasme regulate sunt de cele mai multe ori multumiti de corpurile lor si, prin urmare, sanatatea și placerea lor sexuala creste.

Orgasmele pot stimula functia creierului. Profesorul Barry Komisaruk de la Rutgers University din New Jersey (2013) a descoperit ca orgasmele regulate ofera creierului un antrenament complet, intarziind dementa.

Publicat in Journals of Gerontology, Series B: Psychological and Social Sciences, un studiu la Coventry University (iunie 2017) a aratat ca relatiile sexuale regulate sunt legate de imbunatatirea functiei creierului la adultii in varsta. Cercetarile au implicat 73 de persoane cu varste cuprinse intre 50 și 83 de ani și au aratat ca persoanele care s-au angajat in activitati sexuale regulate au obtinut un scor mai mare la testele care au masurat fluenta verbala și capacitatea de a percepe vizual obiectele și spatiile dintre ele.

In cele din urma, orgasmele se imbunatatesc odata cu varsta!

Cercetarile de la University of California, San Diego School of Medicine și Vetrans Affairs San Diego Healthcare system (2012) au aratat ca satisfactia sexuala creste odata cu varsta. 50% dintre femeile de peste 80 de ani au raportat niveluri de satisfactie sexuala orgasmice similare cu cele ale femeilor mai tinere din studiu care aveau 60 de ani.

Satisfactia sexuala la femeile care aveau peste 80 de ani nu a inclus neaparat actul sexual ci activitatea sexuala cum ar fi atingerea, mangaierea, sexul oral și masturbarea reciproca. Multe persoane nu renunta la viata lor sexuala și la intimitatea lor odata cu inaintarea in varsta, aleg sa exploreze noi modalitati de a se bucura de sex și orgasme, chiar daca functia lor sexuala scade.

Asadar, daca vrei sa-ti imbunatatesti sanatatea, starea de spirit, functia creierului și imunitatea, fa sex și bucura-te de orgasme!

Vibratoare realistice - Jucăria perfectă pentru orgasme mai puternice

Cum ejaculează femeile? Cum poți face o femeie sa faca squirting?

Multe femei savureaza senzatia de umezeala in vagin, in timp ce altele se simt neplacut și cred ca urineaza. Se crede ca intre 10-69% dintre femei ejaculeaza, dar multi cred ca este vorba de ejacularea masculina sau de lubrifierea vaginala.

ejaculare-feminina

Barbatii care ejaculeaza descriu actul in sine ca fiind un sentiment „de eliberare” incredibil de placut. Femeile care ejaculeaza spun aceleasi lucruri. Aproape toate femeile sunt capabile sa ejaculeze, dar trebuie sa invete cum sa o faca. Daca ai rabdare sa inveti toate tehnicile de ejaculare feminina, poți obtine orgasme intense și plăcere sexuala accentuata.

Pregatire

Goleste-ti vezica inainte de a face sex. Acest lucru va alina orice temere pe care ai putea sa o ai la gandul ca vei urina. Este o idee buna sa faci acest lucru inainte de a face sex pentru a evita riscul de infectii urinare, deoarece deschiderea vaginala și uretra sunt foarte apropiate in anatomia feminina.

Pune un prosop pe pat sau pe locul in care doresti sa faci sex. Nimanui nu-i place sa doarma pe o pata umeda. Daca iti petreci timpul făcând exercitii pentru intarirea podelei pelvine, vei deveni constienta de faptul ca acei muschi sunt important pentru ejacularea feminina. S-ar putea sa doresti sa incerci singura prima data, excitandu-te folosind degetele sau o jucarie sexuala.

Excita-te

Pentru a ejacula, va trebui sa cresti nivelul de excitare. Acest lucru poate fi realizat astfel:

  • Imagineaza-ti momente sexy, citeste fictiune erotica sau vizioneaza filme
  • Foloseste-ti jucaria sexuala preferata. Poti incerca mai multe jucarii pentru a creste stimularea sexuala. Stimuleaza-ti punctul G cu degetul sau cu o jucarie sexuala prin miscari circulare lente.

Punctul de ejaculare

Pe masura ce te familiarizezi cu felul in care se simte vaginul tau, vei incepe sa observi cum s-a umflat punctul G. Vei simti ca urinezi, dar cu siguranta nu se intampla acest lucru. Lasa-te dusa de val pentru a simți orgasmul mai intens.

Si daca nu se intampla nimic?

Este nevoie de timp și practica: unele femei reusesc sa ejaculeze de prima data, in timp ce altele trebuie sa afle ce functionează pentru ele. Daca nu te bucuri de stimularea punctului G, incearca sa-ti freci clitorisul. Daca te concentrezi prea mult, poți ingreuna procesul. Incearca din nou cand ai starea de spirit neceesara – dar retine ca nu functionează pentru toate femeile, contrar credintei populare.

Cum te simti după ce ejaculezi?

Dupa ce ai ejaculat prima data, iti va fi mai ușor sa recunosti senzatiile pe care le-ai simtit și iti vei putea da seama de ce tip de stimulare ai nevoie.

Cea mai buna modalitate de a incepe este sa investesti intr-o jucarie sexuala concepută pentru stimularea punctului G. Poate fi dificil sa te simti confortabil și sa mentii suficienta presiune folosind degetele, astfel incat utilizarea jucariilor pentru punctul G poate fi de ajutor. Acestea sunt curbate special și sunt suficient de ferme pentru a se potrivi perfect cu peretele vaginului. In plus, poți ajusta presiunea și vibrațiile atat cat este necesar. Multe dintre aceste jucarii sunt concepute special pentru a atinge punctul G, avand capete curbate sau plane. Vibratoarele și dildourile sunt potrivite.

LELO Mona este și curbat și subtire, daca esti preocupata sa-l introduci in vagin. Cu un cap conic, ofera stimulare directa punctului G.

Incearca Enigma, are un design ergonomic și incredibil de flexibil. Orientarea sensibila a manerului permite aplicarea cu usurinta a presiunii pe punctul G, cu o miscare blanda, permintandu-ti sa descoperi stimularea sexuala ideala pentru tine.

Fun Factory Abby G are o formă foarte flexibila și inteligenta pentru a oferi stimulare directa punctului G.

Folosirea dildourilor din sticla sau metal este un alt mod minunat de stimulare a punctului G. Te poți bucura de temperatura jocului prin încălzirea sau racirea acestor produse versatile pentru a crea senzații sexuale unice.

OhMiBod Cuddle poate parea mic, dar are o formă perfectă pentru a stimula punctul G.

Incercand unele dintre metodele de mai sus, s-ar putea ca multe femei sa descopere ejacularea feminina. Daca nu reusesti de la inceput, incearca din nou, pentru ca va fi distractiv și te vei simti incredibil de bine.

Orgasmele explicate pas cu pas – este bine sa intelegi cum functioneaza!

Orgasmul este senzatia de plăcere sexuala intensa. Adesea denumit climax, un orgasm nu este pur și simplu o experiență fizica. Te relaxeaza, amelioreaza durerea cum ar fi migrenele și crampele menstruale și este cu adevărat satisfacator.

Studiile au aratat ca nivelurile de oxitocina cresc după stimularea sexuala feminina și sunt atribuite stimularii mamelonului și stimularii genitale. Cand apare excitatia sexuala, nivelurile de oxitocina cresc semnificativ. Oxitocina este un hormon produs in creier care te face sa te simti bine și care creeaza un sentiment de bunastare și fericire.

Cele 4 stadii ale orgasmului

  • Entuziasm – Etapa initiala a orgasmului este excitatia provocata de stimularea erotica și poate fi fizica sau vizuala. La femei, uterul creste, lar labiile se lubrifiaza și se umfla. Vaginul devine, de asemenea, lubrifiat, extinzandu-se pentru a se pregati de penetrare. Clitorisul incepe sa se umfle, iar unele femei pot constata ca sfarcurile lor sunt erecte. La barbati, penisul devine erect si, la fel ca la femei, sfarcurile lor pot fi intepenite. Ambele sexe vor experimenta o crestere a ritmului cardiac și a respiratiei.
  • Platou – In a doua etapa, reactiile experimentate in prima etapa se intensifica pe masura ce stimularea continua. Unii pot experimenta o inrosire a pielii și spasme musculare. Daca in stadiul platou trece prea mult timp fără a se obtine un orgasm, poate fi incredibil de frustrant. Penisul va deveni complet erect in acest stadiu, determinand testiculele sa se stranga in scrot. Sfincterul uretral se contracta pentru a evita orice amestec de urina cu materialul seminal, iar pre-ejacularea poate aparea pe capul penisului. Femeile se vor confrunta cu o inasprire a muschiului pubococcygeus, cunoscut sub numele de muschi PC, care forrmeaza podeaua pelvina. Pe masura ce labiile continua sa se umfle, clitorisul isi retrage gluga și devine din ce in ce mai sensibil.
  • Orgasm – Orgasmul este rezolutia etapei platou. Atat brbatii, cât și femeile se confrunta cu scurte contractii ale muschilor in pelvis, iar reflexele involuntare cum ar fi spasmele musculare și vocalizele nu sunt mai putin frecvente. Tensiunea arteriala, intarirea vaselor, tensiunea musculara și ritmul cardiac sunt toate la un nivel crescut.
  • Inainte de ejaculare, barbații se confrunta cu „inevitabilitatea ejaculatoare” și pot simti ca sunt pe punctul de a izbucni. La femei, peretii vaginali se contracta ritmic.
  • Rezolutie – Dupa orgasme, muschii se relaxeaza pe masura ce revin la starea lor pre-excitativa. Acest lucru poate dura putin mai mult la femei, deoarece ele sunt capabile să obțină orgasme multiple pentru ca isi revin mult mai repede după un orgasm, decat barbatii. In functie de varsta și de factorii de sanatate „perioada refractara” pentru recuperare difera de la un barbat la altul. In aceasta perioada, un barbat este incapabil sa se excite și să obțină o erectie, și nu poate atinge din nou orgasmul pana cand aceasta perioada nu se termina.

Psihologia din spatele orgasmului

Organele genitale sunt pline de terminatii nervoase care trimit implusuri catre creier. Fiecare nerv percepe stimularea în mod diferit, in functie de locul in care esti atins. Acesta este motivul pentru care orgasmele clitoridiane și vaginale nu se simt la fel. Clitorisul are peste 8000 de terminatii nervoase, motiv pentru care poate deveni foarte sensibil.

Exista patru nervi principali in organele genitale. Nervul pelvin se gaseste in colul uterin al femeii și in rectul ambelor sexe. Nervul vag este localizat in uterul, cervixul și vaginul unei femei și este unic, deoarece este singurul nerv care nu circula pe coloana vertebrala. Nervul pudendal se gaseste in clitoris la femei și in penis și scrot la barbati. Nervul hipogastric se gaseste in uterul și cervixul unei femei și in postata unui barbat.

Creierul masculin și feminin lucreaza aproape indentic in timpul stimularii și al orgasmului. Cand apar orgasmele, partea din creier numita cortex orbifrontal lateral se inchide complet, ceea ce înseamnă ca ai renuntat la inhibitii. In câteva momente, iti pierzi controlul complet.

Cum să ai un orgasm cervical

Cand vine vorba de placerea sexuala, exista inca unele dezbateri legate de orgasmul feminin. Cu toate acestea, astazi stim ca 70% dintre femei au nevoie de stimulare clitorala pentru a atinge orgasmul și acel punct G nu este chiar un punct ci o zona din canalul vaginal.

Dar asta nu este totul: este posibil, de asemenea, ca femeile sa atinga un orgasm prin stimularea cervicala a punctului A.

Punctul A?

Punctul A, cunoscut stiintific sub numele de fornix anterior, a fost descoperit prima data in 1993 de omul de stiinta malaezian Dr Chu Chee Ann. El a mentionat ca stimularea adanca, mai departe de punctul G, a făcut ca femeile sa devina extrem de excitate. Acest lucru a dus la descoperirea punctului A, care poate fi o zona erogena cheie pentru cresterea lubrifierii naturale și a excitarii sexuale.

Studiile au aratat ca femeile pot atinge orgasmele doar prin stimularea punctului A, fără a avea nevoie de stimulare clitorala, asa cum majoritatea femeilor fac cu stimularea punctului G. Cu toate acestea, daca punctul A este nou pentru tine, jocul clitoral te poate ajută să stimulezi mai ușor acea zona erogena necunoscuta.

In timp ce colul uterin și locul A sunt incredibil de asemanatoare, sunt zone erogene separate care pot fi stimulate in moduri diferite. Punctul A este situat chiar in spatele colului uterin și este alcatuit din fornixul posterior și fornixul anterior. Este, de asemenea, denumita prostata feminina și poate produce contractii orgasmice puternice.

Dr Ann a recomandat o miscare de „separare” sau „vino aici” pentru a stimula punctul A, la fel cum ai face pentru stimularea punctului G, doar ca mai adanc in vagin. Daca degetele nu sunt suficient de lungi pentru a-l atinge, atunci folosirea unei jucarii sexuale mai lungi sau a penisului poate ajuta la stimulare.

Atat stimularea cervicala cât și cea a punctului A, necesită o penetrare profunda deoarece sunt situate chiar in spatele vaginului. Utilizarea pozitiei cowgirl (femeia deasupra) in timpul sexului poate obtine acest grad de penetrare profunda și iti permite sa experimentezi in acelasi timp stimularea clitorala.

Placerea cervicala și a punctului A

Sexul tantric se concentreaza in mare masura pe orgasmul cervical, care este vazut ca o poarta a femeii catre orgasme multiple. Se crede ca atunci cand penisul și colul uterin se intalnesc, intra intr-un „cerc tantric” care este cea mai completa stare de unitate și cel mai inalt nivel de plăcere feminin.

Stimularea colului uterin poate produce multiple orgasme, deoarece, spre deosebire de clitoris nu este suprastimulat și nu devine prea sensibil la atingere.

Care sunt cele mai bune jucarii sexuale pentru stimularea cervicala?

Vibratoare rabbit - Pentru stimularea clitorisului și a vaginului în același timp

Jucariile sexuale mai mari și mai flexibile sunt cele mai bune pentru stimularea cervicala și a punctului A. Fun Factory Big Boss G5 este un vibrator excelent, deoarece varful ușor ridicat ofera un joc ușor texturat deoarece se freaca de punctul A. Deoarece are o lungime și o circumferinta mare, nu trebuie sa il misti prea mult in timpul utilizarii, ceea ce înseamnă ca vei avea parte de distractie avand mainile libere.

Exista câteva jucarii sexuale mai subtiri care pot stimula și zona cervicala; OhMiBod Cuddle permite miscari generoase și adanci, ceea ce înseamnă ca poți ajunge la punctul A pentru stimularea maxima.

Jucariile flexibile sunt excelente pentru stimularea profunda, precum We-Vibe Nova. La fel ca și Cuddle, are un arbore mai subtire decat Big Boss, dar datorită bratului ultra flexibil, poți impinge Nova adanc in vagin pentru a ajunge la punctul A.

vibrator rabbit Lady Bi rosu dimensiuni

Lady Bi de la Fun Factory este poate cea mai buna jucarie sexuala pentru stimularea colului uterin, deoarece este concepută în mod special, avand in vedere punctul A. Are un arbore foarte lung, care nu este doar ascutit pentru a furniza senzații profunde, dar are și o umflatura pentru stimularea punctului G, plus un brat pentru stimularea clitorisului. Asta înseamnă ca poți avea o distractie tripla.

De ce-mi este greu să ating orgasmul?

Despre orgasmul feminin s-a scris mult de-a lungul timpului și au fost analizate mai multe teorii. Cu toate acestea, multe femei inca se chinuie sa ajunga la orgasm in timpul actului sexual, in ciuda nenumaratelor articole din reviste și online.

Chiar daca iti place sexul cu adevărat, exista o varietate de motive din cauza carora te vei lupta cu orgasmul, multe dintre ele putand fi rezolvate. Modificarile hormonale după nastere sau in timpul menopauzei ne pot afecta placerea sexuala. De asemenea, afectiunile medicale, tratamentele și medicamentele pot avea impact asupra functiei sexuale.

Stii cum sa obtii un orgasm?

Ti-ai explorat vreodata corpul pentru a afla ce te face sa te simti bine? Poate suna rau, dar multe femei nu stiu cum să obțină un orgasm.

Unele femei se feresc sa-si exploreze corpul de rusine, simtind ca acest lucru este gresit și incomod. Educatia sexuala in scoala lipseste, de aceea multe tinere ies din scoala fără a sti cum sa aiba un orgasm.

Un sondaj recent realizat de The Eve Appeal (2016) a aratat ca jumatate dintre tinere (16-25 de ani) nu au putut localiza vaginul pe o diagrama medicala. Din pacate, 65% dintre femei s-au ferit să folosească cuvantul vagin, ceea ce demonstreaza o lipsa de cunostinte in randul femeilor.

Ni se spune în mod constant ca ar trebui sa atingem un orgasm in timpul sexului penetrativ, dar acest lucru este valabil doar pentru aproximativ 30% din populatia de sex feminin, majoritatea femeilor obtin orgasmul doar prin stimulare clitorala in timpul actului sexual. Daca nu te bucuri de suficienta stimulare clitorala in timpul sexului, sansele de a nu avea orgasm sunt mari.

Exploreaza-ti corpul

Petrece putin timp singura, asaza-te in fata unei oglinzi și exploreaza-ti clitorisul și vaginul cu degetele pentru a afla ce iti aduce plăcere sexuala. Poti face acest lucru singura și apoi cu partenerul tau, aratandu-i unde și cum sa te atinga pentru a te simti placut.

Clitorisul tau este o structura uimitoare care se extinde mult sub suprafata pielii. Nu exista doua la fel, și toate experimentam plăcere sexuala diferita prin atingerea lui. Clitorisul este cea mai sensibila parte a sistemului sexual feminin, deoarece are intre 6000-8000 de terminatii nervoase, mai mult decat orice alta parte a corpului uman.

Partea externa a clitorisului are un gland, un preput și un corp, la fel ca penisul. Sensibilitatea clitorisului difera dramatic de la femeie la femeie, iar tu și partenerul tau trebuie sa descoperiti care este cea mai buna metoda de stimulare care functionează pentru voi.

Unele femei considera ca stimularea clitorala directa poate deveni inconfortabila, deoarece clitorisul devine prea sensibil, asa ca incearca sa-si mangaie clitorisul prin chiloti sau să folosească o panglica de matase. Acest lucru poate fi extrem de excitant pentru multe femei, deoarece introduce noi senzații in timpul preludiului.

Daca acest lucru nu functionează pentru tine, incearca sa folosesti putin lubrifiant, pentru a face experienta mai plăcută.

Vorbeste cu partenerul tau

Un nou studiu realizat de psihologii de la Chapman University, publicat in Journal of Sex Research (February 2016), a analizat satisfactia sexuala și nemultumirea cuplurilor heterosexuale in relatiile de lungă durată pentru a afla exact ce pastreaza flacara dorintei pentru unele cupluri.

Au descoperit ca multe dintre cuplurile satisfacute au vorbit despre probleme sexuale și au fost cinstite.

Cuplurile satisfacute erau angajate in activitati intime frecvente, cum ar fi imbratisari, saruturi blande și profunde, pozitii sexuale noi, fantezii. Chhiar daca esti de mult timp cu partenerul tau, pot exista lucruri sexuale pe care nu le-ai incercat deoarece ti-a fost frica sa mentionezi despre ele pentru a nu-i rani celuilalt sentimentele.

Falsare orgasmului nu va face sexul mai bun și pe termen lung ar putea fi daunator pentru partenerul tau.

Foloseste o jucarie sexuala

Ia in considerare utilizarea unui vibrator pentru clitoris. Multe vibratoare au viteze și pulsatii diferite, deci te poți juca pana gasesti o viteza potrivita nevoilor tale.

Dupa ce te familiarizezi cu modul in care se simte vibratorul, lasa-ti partenerul sa preia controlul, ghidandu-l cu privire la modul in care trebuie sa miste vibratorul pe clitorisul tau. Spune-i ce simti: fii deschisa daca vrei sa-ti imbunatatesti viata sexuala. Daca poți avea orgasm in timpul preludiului cand folosesti un vibrator pentru clitoris, ar trebui sa-l incerci și in timpul sexului.

Un vibrator stil glont este destul de mic pentru a aluneca intre tine și partenerul tau in timpul actului sexual. Adesea puterea vibratiilor va trece prin tine și prin penisul barbatului, făcând sexul să se simtă extrem de placut pentru amandoi.

Daca acest lucru nu functionează pentru tine, este posibil sa ai nevoie de mai multa stimulare. Ia in considerare utilizarea unui vibrator mai puternic, cum ar fi Fun Factory Big Boss G5, care este mult mai flexibil și este ideal pentru stilmularea puternică a clitorisului. Este excelent chiar și pentru stimularea punctului G.

Exista, de asemenea, un astfel de lucru ca un orgasm al punctului A, care este similar cu un orgasm cervical și poate fi obtinut prin penetrare mai profunda. Stimularea fornixului anterior, care se gaseste in apropierea cervixului, este foarte plăcută pentru multe femei, mai ales atunci cand este combinata cu atingerea clitorala. We-Vibe Rave este un produs ideal datorită lungimii și circumferintei generoase și poate fi controlat de la distanță.

Inelele vibratoare pentru penis sunt bune pentru jocurile in cuplu, deoarece acestea nu doar ca fac penisul să se simtă mai mare, dar stimuleaza și clitorisul. Incearca sa folosesti OhMiBod LoveLife Share in timpul sexului – cea mai buna pozitie cand folosesti un inel de penis este sa stai deasupra, pentru a controla viteza și adancimea penetrarii. Aceasta pozitie este excelenta pentru stimularea punctului G, deoarece se simte destul de adanc.

Cmbinarea stimularii clitorisului cu penetrarea profunda poate duce adesea la orgasme amestecate, prin care ai simultan atat orgasm clitoral cât și orgasm obtinut in punctul G. Utilizarea un vibrator stil iepure stimuleaza atat clitorisul cât și punctul G.

Atunci cand suntem ingrijorati, punem o piedica in calea orgasmului. Daca te gandesti constant: „Se va intampla? Cand se va intampla?” nu esti cu totul acolo și prin urmare, te vei lupta sa atingi orgasmul. Nu te concentra pe atingerea orgasmului, odata ce iti vei lua mintea de la el vei avea mai multe sanse sa ajungi la climax.

Preludiul este distractiv

Daca descoperi ca nu poți ajunge la orgasm in timpul actului sexual, mareste sesiunile de preludiu, care includ sexul oral și atingerile intime. Obtinerea unui orgasm inainte de a face sex înseamnă a te concentra pe toate acele senzații minunate care-ti curg prin corp, fără a te ingrijora daca vei avea parte de un orgasm in timpul sexului.

Pierderea controlului

A fi intim cu partenerul tau înseamnă a pierde controlul asupra inhibitiilor. Scrie-ti pe o foaie fanteziile sexuale și roaga-l pe partenerul tau sa faca și el acelasi lucru. Fanteziile lui s-ar putea sa se potriveasca cu ale tale. De multe ori, gandindu-te la aceste fantezii in timp ce te masturbezi sau faci sex, vei reusi sa obtii orgasmul.

Afectiuni fizice/pshiologice

Unele femei au o anumita afectiune numita anorgasmie și nu sunt in masura să obțină orgasm.Medicamentele pot afecta viata sexuala de aceea ar fi indicat sa discuti cu medicul personal daca tu consideri ca din cauza tratamentului pe care-l iei nu poți ajunge la orgasm. De asemenea, interventiile și afectiunile medicale și chirurgicale pot scadea libidoul sau pot reduce dorinta sexuala, făcând dificila atingerea orgasmului.

Menopauza poate avea, de asemenea, un impact asupra functiei sexuale și este posibil sa nu mai poți ajunge la orgasm atat de repede ca inainte.

Concentreaza-te asupra jocului sexual, incearca diferite pozitii, jucarii sexuale și bucura-te de orgasme grozave. De asemenea, aminteste-ti ca multe femei se pot bucura in continuare de plăcere sexuala chiar daca nu sunt capabile sa atinga orgasmul.

Cum să ai orgasm prin stimularea punctului G. Nu, nu ai un unicorn sexual ascuns in chiloti, este doar punctul tau G!

De ce a fost numit punctul G? Punctul G este o zona erogena bine dezbatuta, despre care multi sustin ca nu exista, in ciuda dovezilor coplesitoare. Poate ca acest lucru se datoreaza faptului ca numele este destul de inselator: in loc sa fie un „punct”, punctul G este o zona din canalul vaginal.

Descoperit pentru prima data in secolul al XVII-lea de medicul olandez Regnier de Graaf, punctul G a fost raportat pentru prima data de ginecologul german Ernst Gräfenberg, inventatorul dispozitivului intrauterin.

In ciuda faptului ca cercetarile lui din anii 1940 se concentreaza in mare masura pe stimularea uretrei, in 1950 a declarat ca „peretele anterior al vaginului de-a lungul cursului uretrei” poate fi citat ca exemplu de zona erogena.

Abia in 1981, termenul „punctul G” a fost citat de Addiego et al și apoi de Alice Kahn Ladas și Beverly Whipple et al. in 1982. Termenul a fost popularizat in cartea G-Spot and Other Recent Discoveries About Human Sexuality, publicata in acelasi an.

Unde este și cum imi pot gasi punctul G?

Desi poate varia de la femeie la femeie, punctul G este de obicei localizat la 2-3 cm in interiorul vaginului de pe „peretele frontal” al canalului vaginal. Adesea este descris ca avand o textura „asemanatoare cu nuca” asa ca nu-ti face griji daca al tau este putin mai departe sau mai aproape – toata lumea este diferita.

In timp ce multe femei considera ca este foarte excitant atunci cand aceasta zona este stimulata, 70% dintre femei au nevoie de stimulare clitorala pentru a atinge un orgasm, asa ca nu intra in panica daca „atingerea punctului” nu este suficienta pentru tine.

Cum pot sa-mi stimulez punctul G?

Folosind unul sau doua degete curate, iti poți stimula punctul G in timpul masturbarii, lasandu-ti partenerul sa te priveasca, astfel incat sa-i poți arata ce trebuie sa atinga pentru a te face sa te simti bine. In loc sa inserezi degetele drepte in vagin, ai putea sa le curbezi ușor in sus pentru a primi o stimulare mai directa a punctului G.

Unele femei prefera mangaierile și loviturile blande, altele se bucura de o stimulare mai rapida, combinata cu stimularea clitorisului.

Cele mai noi afrodiziace - Crește nivelul de atracție între parteneri și intensifică orgasmele

Desi toate femeile au preferinte sexuale diferite, stimularea intensă a punctului G le poate determina pe unele dintre ele sa experimenteze ejacularea feminina, cunoscuta și sub numele de „squirting” care se poate simti incredibil de satisfacator.

Datorita locatiei sale, punctul G poate fi, de asemenea, stimulat cu jucarii sexuale în formă falica, cum ar fi dildourile și vibratoarele, precum și in timpul sexului cu un partener de sex masculin sau un partener de sex feminin care poarta un strap-on.

Care sunt cele mai bune jucarii pentru stimularea punctului G?

Majoritatea jucariilor sexuale interne vor oferi un anumit grad de stimulare a punctului G. Multe vibratoare pentru stimularea punctului G au un arbore curbat sau sunt suficient de flexibile pentru a fi deplasate in pozitia corecta pentru o stimulare mai directa. Noi pe justlove.ro, avem o categorie intreaga de vibratoare pentru punctul G.

OhMiBod Cuddle este, de asemenea, o alegere excelenta pentru incepatori, deoarece este mic, elegant și proiectat, luand in vedere zona ta erogena. Are un design destul de realistic, cu un varf ușor evazat, care este conceput special pentru stimularea directa a punctului G, in timp ce arborele subtire permite o impingere ampla.

Rocks-Off Dalia este o jucarie sexuala cu baterii, concepută cu o curba usoara, perfect modelata pentru stimularea punctului G, o jucarie sexuala 2 in 1 cu capac de silicon detasabil.

Un alt produs excelent este Fun Factory Tiger G5, care îmbunătățește jocul sexual cu arborele sau texturat și loveste punctul G cu varful ușor curbat.

Vibratoarele stil iepure sunt, de asemenea, minunate pentru stimularea punctului G, deoarece reusesc sa stimuleze și clitorisul. We-Vibe Nova poate parea neobisnuit, dar urechea inteligent concepută ramane in contact cu clitorisul tau tot timpul, iar arborele frumos conturat este minunat pentru stimularea punctului G.

Daca preferi un vibrator stil iepure care este complet flexibil, atat Rocks-Off Enigma cât și Ava by Jil fit the bill sunt perfecte. Rocks Off a luat in considerare contururile corpului uman cand au proiectat vibratorul Engima. Ava este complet flexibil și se potriveste cu aproape orice forma a corpului.

LELO Ina Wave este un alt vibrator stil iepure pentru stimularea punctului G, deoarece foloseste tehnologia inovatoare Lelo Wave pentru a spori stimularea. Daca preferi jucariile sexuale care nu vibreaza, ia in calcul utilizarea unui dildo metalic, cum ar fi njoyFun Wand Metal Dildo, un stimulator incredibil pentru punctul G și punctul P.

Dildourile din sticla, cum ar fi Icicle no. 53 au un cap rotund, bulbos, excelent pentru stimularea punctului G sau a punctului P și un arbore texturat pentu un plus de plăcere sexuala.

Incalzite ușor in apă caldă sau racite la frigider, dildourile sexuale din metal și sticla ofera o senzatie sexuala complet diferita și sunt ideale pentru stimularea precisa a punctului G.

Pentru ca fiecare persoana este diferita, exista o multime de jucarii sexuale care te pot ajuta sa atingi punctul dorit.

Cum îți dai seama că o femeie mimează orgasmul?

Nu am fost niciodată un sustinator al femeilor care mimeaza orgasmul. De fapt, daca o femeie nu are orgasm, este in regula, deoarece pot afla mai multe despre corpul ei și astfel, data viitoare cand facem sex voi face mai multe pentru a-i oferi un orgasm. Prima data cand faci sex cu cineva esti putin nervos și nu te poți astepta ca ea sa aiba un orgasm de la inceput.

Pentru a raspunde la intrebarea barbatilor „cum ne dam seama daca o femeie mimeaza orgasmul” am cerut ajutorul unei femei care sustine ca este experta in a mima orgasmul.

Iata ce a spus aceasta…

Exista câteva adevaruri care nu pot fi ignorate. Daca intrebi majoritatea barbatilor daca au avut vreo femeie care a mimat orgasmul in timpul sexului, raspunsul lor va fi inevitabil „nu”. Acest lucru ma determina sa-i intreb pe toti barbatii: „De unde stiti asta?”

Toti barbații sunt siguri ca lor nu li s-a intamplat niciodată, insa majoritatea femeilor au mimat orgasmul cel putin o data, deci ceva este in neregula. Fie cineva din aceasta ecuatie minte, fie exista femei care, la fel ca mine, stapanesc arta de a „mima orgasmul.”

Desigur, unele femei care mimeaza orgasmul sunt ușor de observat. Daca femeia cu care te culci face o scena care le-ar face de ras și pe starletele porno, probabil esti in compania unei femei care mimeaza orgasmul foare evident (si probabil foarte vocal). Daca geme teatral, tipa, se zvarcoleste și face asta timp de 10 minute, te pacaleste.

O femeie care se pricepe la mimat nu face niciunul din lucrurile mentionate mai sus și totusi ii convinge pe majoritatea barbatilor ca experimenteaza un orgasm fantastic. Este o chestiune de subtilitate. O femeie care mimeaza perfect orgasmul va raspunde la timp la ceea ce faci. Cand un barbat incepe sa devina mai excitat in timpul sexului, ea va parea, de asemenea, foarte incantata. Raspunsurile ei te incurajeaza mereu.

In ceea ce priveste mimarea orgasmului, femeile care se pricep la asta foarte bine, nu vor folosi niciunul dintre „indicatorii porno.” Tipetele care pot fi auzite de intregul bloc nu fac parte din repertoriul unui bun actor. Din nou, subtilitatea este cheia.

O femeie experta in mimarea orgasmului va urmari sa vada daca partenerul ei este pe cale sa aiba propriul orgasm. In primul rand, va respira putin mai repede. Apoi isi va lasa capul pe spate și va inchide ochii, pentru a indica faptul ca este aproape de a atinge propriul orgasm. Isi va tensiuna ușor muschii abdominali. Cand barbatul este pe cale sa ajunga la punctul culminant, femeia isi va incorda corpul, se va prinde de barbat și isi va pune din nou capul pe perna. In functie de situatie, pozitie și dinamica relatiei, pot exista și saruturi pasionale in acel moment.

Dar, din moment ce o femeie care se pricepe la mimat este greu de identificat, cum iti poți da seama ca se preface? Exista totusi câteva semne care te vor ajuta:

  1. Daca femeia cu care esti are orgasm de fiecare data cand faceti sex (sau mai rau, sustine ca are mai multe orgasme) cu siguranta a mimat orgasmul cel putin o data.
  2. Daca femeia cu care faci sex are orgasm in acelasi timp cu tine de fiecare data, atunci cel mai probabil a mimat orgasmul cel putin o data.
  3. Fii atent atunci cand intrebi o femeie daca a avut orgasm, daca raspunde fie printr-un sarut, fie printr-o imbratisare, in loc sa-ti dea un raspuns verbal, s-ar putea sa nu fi avut parte de un orgasm real. Majoritatea femeilor care mimeaza orgasmul nu vor dori sa spune ca fac asta, asa ca incearca sa evite conversatia cu orice pret. Asadar, daca nu primesti un raspuns clar, s-ar putea ca ea sa mimeze orgasmul.

Barbatii ar trebui sa retina faptul ca femeile care mimeaza orgasmul, fac asta pentru ca nu doresc ca partenerii lor sa creada ca nu s-au bucurat de experienta sexuala și nu vor sa le raneasca sentimentele. Barbatii nu inteleg ca femeile se pot bucura de intreaga experienta sexuala chiar daca nu au parte de un orgasm exploziv la sfarsit. Probabil daca mai multi barbati le-ar spune femeilor ca nu este nicio problema daca nu au orgasm, ele nu s-ar mai preface.

Orgasmul a fost descris ca o eliberare intensa și plăcută a tensiunii sexuale care s-a acumulat in etapele anterioare ale activitatii sexuale. Cand o femeie are orgasm, ritmul cardiac, respiratia și tensiunea arteriala cresc. Muschii ei genitali se pot contracta și o iritatie poate aparea pe corpul ei. Un numar mic de femei ejaculeaza cand au orgasm, iar un fluid limpede curge din glandele apropiate de uretra. Orgasmele sunt adesea urmate de un sentiment de relaxare.

Cu toate acestea, este important sa ne amintim ca orgasmele sunt lucruri foarte personale, modul in care se simt și cum se produc variaza foarte mult de la o femeie la alta. Este posibil sa nu apara de fiecare data cand o femeie face sex.

La femei, orgasmele pot aparea prin diferite mecanisme senzoriale diferite, dar cele mai important sunt stimularea organelor genitale externe și stimularea zonei pelvine interne și a peretilor vaginali. Deci, preludiul este important.

Care sunt problemele cu orgasmul?

Problemele cu orgasmul includ orgasme rare, orgasme intarziate, reducerea fortei senzatiilor orgasmice. Orgasmele pot fi, de asemenea, dureroase. Desi unele femei nu au nevoie de un orgasm pentru a se bucura de sex, lipsa unui orgasm poate fi o problema reala pentru alte femei și pentru partenerii lor. Femeile care se simt foarte excitate dar nu au orgasm se pot simti „nervoase” sau „iritate” sau pot experimenta dureri sau disconfort in pelvis. S-ar putea ca o problema cu orgasmul sa fi fost intotdeauna acolo sau sa se fi dezvoltat in timp.

Cat de comune sunt?

Problemele cu orgasmul sunt foarte comune și pot afecta mai mult de 20% dintre femei.

Cum sunt cauzate?

Problemele cu orgasmul au fost asociate cu o serie de factori fizici și psihologici. Factorii fizice se refera la corp, in timp ce factorii psihologici se refera la minte. Femeile care aveau orgasm in trecut dar acum nu mai au, s-ar putea sa aiba o problema medicala si/sau psihologica. Persoanele care nu au avut niciodată un orgasm pot avea o problema medicala si/sau psihologica sau pur și simplu nu au reusit sa descopere ce fel de stimulare le poate provoca orgasmul.

Factorii fizici includ:

  • Boli ale inimii sau vaselor de sange (boli cardiovasculare)
  • Probleme la nivelul pelvisului (fibroame, boli inflamatorii pelvine, muschi slabi al planseului pelvin)
  • Probleme care afecteaza organele genitale externe sau vulva (vulvodinie provocata)
  • Probleme hormonale (estrogen scazut, hormonul masculin sau tiroxina)
  • Efectul secundar al medicamentelor pe baza de reteta (antidepresive, antipsihotice, anticonvulsivante)
  • Abuzul de droguri sau alcool

Factorii psihologici includ:

  • Varsta
  • Educatia
  • Istoicul cultural sau religia
  • Atitudinea negativa fata de sex
  • Abuzul sexual/violenta
  • Frica de durere in timpul sexului
  • Probleme in relatie
  • Depresie
  • Stima de sine scazuta
  • Imagine corporala negativa
  • Comunicare slaba

Cauzele fizice stau la baza problemelor cu orgasmul care se dezvolta brusc, in timp ce cauzele psihologice sunt mai frecvente la problemele de orgasm pe termen lung sau pe viata.

Orgasmele dureroase pot fi cauzate de anumite afectiuni medicale sau modificari ale structurii sau functiei corpului. Acestea includ contractiile uterine dureroase care apar in ultimele 6 saptamani de sarcina sau ca urmare a unui dispozitiv intrauterin montat gresit.

Problemele cu orgasmul pot afecta femeile de orice varsta. Femeile mai in varsta și cele mai tinere pot avea diferite avantaje atunci cand vine vorba de obtinerea orgasmului – in timp ce femeile mai in varsta pot avea mai multa experienta sexuala și isi pot cunoaste mai bine trupul, femeile mai tinere au mai multa dorinta sexuala.

Unele studii sugereaza ca femeile cu un nivel mai inalt de educatie au mai multe sanse sa aiba orgasm. Acest lucru se poate intampla deoarece ele stiu mai multe despre corpul lor și despre modul in care acesta functioneaza.

Depresia poate afecta dorinta sexuala și excitatia sexuala, care la randul sau poate afecta organismul. Anxietatea poate crea un cerc vicios in care o femeie nu se concentreaza pe actul sexual deaorece este distrata de ingrijorarile cu privire la atingerea orgasmului, ceea ce face ca orgasmul sa fie mai greu de atins.

Este posibil ca unele femei sa poata avea orgasm prin auto-masturbare, dar nu cu partenerul. Acest lucru se poate datora tehnicii sexuale precare a unui partener care ejaculeaza prea repede.

Cum este diagnosticat?

Este posibil ca medicul sa te intrebe despre problema orgasmului, stilul de viata și oricare alte probleme medicale si/sau psihologice. El va trebui sa te examineze pentru a vedea daca exista vreo cauza fizica evidenta pentru aceasta problema. Este posibil sa iti examineze organele genitale externe care includ deschiderea vaginala, buzele carnoase și clitorisul. Testele de sange pot fi necesare pentru a se verifica daca exista alte probleme.

Cum se trateaza?

In prezent, nu exista medicamente aprobate pentru tratarea problemelor ce tin de orgasm. Daca problema orgasmului este cauzata de o afectiune medicala, aceasta trebuie tratata corespunzator.

Daca muschii podelei pelvine sunt slabi, făcând exercitii kegel le vei creste puterea și astfel iti vei imbunatati capacitatea de a obtine un orgasm.

Daca reducerea nivelului de estrogen și hormonul masculin este responsabila de problema pe care o ai, poți benefica de terapia de substitutie horomonala. Problemele tiroidine care duc la un nivel scazut de tiroxina pot fi tratate cu medicamente.

Daca problemele cu orgasmul sunt cauzate de efectele secundare ale unui medicament pe baza de reteta, medicul tau va putea sa reduca doza sau sa schimbe medicatia.

Daca problemele psihologice cauzeaza sau contribuie la problema orgasmului, acestea pot fi tratate cu terapie sexuala. Cu toate acestea, depresia poate avea nevoie de tratament medical. Este important sa consulti medicul astfel incat sa verifice daca ai probleme de sanatate care necesită tratament medical.

Cum te poți ajuta singura?

Dupa ce ai discutat cu medicul tau și ai vazut care este cauza problemei tale ai putea sa-ti imbunatatesti capacitatea de a avea orgasm. Femeile carora le este greu sa atinga orgasmul s-ar putea sa nu fie interesate de masturbare. Totusi, acest lucru le poate ajută să devina mai informate despre corpul lor, invatand unde și cum le place sa fie atinse.

Daca doresti sa iti cresti dorinta/excitatia sexuala, poți gasi materiale sexuale sau erotice care iti vor fi de ajutor. De asemenea, ai putea discuta cu prtenerul tau despre ceea ce te excita și despre modul in care trebuie sa fii atinsa pentru a obtine orgasmul.

S-a demonstrat ca masturbarea faciliteaza atingerea orgasmului. Daca reusesti sa ajungi la orgasm de una singura, dar nu cu partenerul, masurile pentru imbunatatirea comunicarii, cresterea increderii și reducerea anxietatii pot fi utile.

Pentru unele cupluri, activitatea sexuala se incheie odata ce barbatul a ejaculat. Daca nu ai avut orgasm și inca te simti foarte excitata după ce partenerul tau a ejaculat, i-ai putea cere sa te stimuleze in continuare cu mana sau gura. Probabil ca se va bucura sa te satisfaca.

Lubrifianți de top ce fac nopțile mai intense și orgasmele mai puternice

Unor femei le este greu sa se concentreze in timpul sexului. Daca acest lucru este valabil și pentru tine, fanteziile sexuale te pot excita și pot reduce sentimentele negative. Daca esti aproape de orgasm, strangerea și relaxarea alternativa a muschilor podelei pelvine te pot ajuta sa ajungi acolo.

Poveștile primelor orgasme: confesiunile oamenilor

Artificii și explozii. Acestea sunt unele dintre metaforele comune pe care oamenii tind sa le foloseasca pentru a descrie primul lor orgasm. Vrei sa afli mai multe? Citeste mai departe…

Descrierile vagi, cu un singur cuvant, nu sunt suficient de coerente pentru a ilustra efectul orgasmului; mai mult decat atat, daca persoana respectiva a experimentat sexul pentru prima oara, va explica efectul orgasmului ca o persoana beata ce explica fizica particulelor unui urangutan.

primul orgasm

Am auzit o multime de povesti despre prima noapte de sex care s-au sfarsit intr-un mod amuzant, incomod, sau infricosator. Desi exista partide de sex nasoale, nu exista un orgasm rau. Asa ca astazi am scris in acest articol povesti ale celor care au experimentat pentru prima data orgasmul.

Imagineaza-ti cate orgasme juvenile au fost cauzate de perne in intreaga lume

„Intr-o noapte cand aveam 13 ani, am calarit o perna o perioada lunga de timp incercand sa obtin cel mai bun unghi de atac. Si atunci dintr-o data penisul meu a izbucnit, a erupt. S-a simtit grozav, dar a fost ca și cum ai distuge un tort cu mainile goale. Nu stiam ce este, dar m-am simti brusc obosit, asa ca m-am culcat.”

„Aveam 11 ani cand am avut primul orgasm, o perna mi l-a oferit. Am avut doar unul in timpul sexului și o mutlime cu 10 ani in urma. Trebuie sa folosesc diferite dispozitive pentru a atinge orgasmul.”

„Cand eram mai tanara calaream pernele de pe canapea foarte dure și aveam un sentiment placut și foarte interesant. Eram atat de ingrijorata pentru ca deodata atat eu cât și perna aveam un punct umed. Este inutil sa mai spun ca am mai incercat de câteva ori asta pana mi-am dat seama ce se intampla și nu m-am mai oprit de atunci.”

Povestea jucăriei

„Am primit un stilou de tipul Wiggle de la Secret Santa cand aveam 11 ani. Eram in camera mea și il foloseam pentru a-mi masa gatul…se simtea foarte bine…m-am intrebat cum se va simti pe sanii mei, sfarcurile mele, burta mea…si in sfarsit intre picioare. Nu aveam idee ce tocmai se intamplase (crescusem intr-o casa conservatoare, nu auzisem niciodată cuvantul orgasm), dar era cel mai uimitor sentiment pe care l-am experimentat vreodata. Ating cele mai intense orgasme atunci cand folosesc vibratoarele.”

Pentru ca nu aveam multe scaune in camera, atunci cand ne uitam la film împreună, eu foloseam mingea de exercitii drept scaun. Imi gasisem o pozitie confortabila și stateam cu picioarele incrucisate deasupra. O singura data cand eram singur, am cazut și m-am infuriat. Am inceput sa bat in ea și mi-am dat seama ca m-am simtit bine cand m-am apasat pe ea. Am inceput sa fac asta destul de des, deoarece devenise punctul culminant al fiecarei zile. Chiar și acum, mingea de exercitii ma excita.

jucării care te ajută să te exciți și să obții orgasm

Cand esti atat de inocent incat te poți panica

„Ingrozitor. Aveam 11 sau 12 ani cand urmaream un film porno pe care l-am furat. Mi-am făcut treaba și apoi am crezut ca trebuie sa urinez. Eram la subsol și am urcat repede scarile pana la baie. Am pasit in propria mea sperma in timp ce urcam pe scari.”

„M-am mangaiat doar 30 de scunde și imi amintesc ca am simtit o dorinta puternică de a urina cu adevărat, dar nu m-am putut opri, și astfel toata sperma din penisul meu s-a imprastiat pe canapeaua familiei…oh, ce mizerie, și mai și miroasea. M-am panicat și nu stiam ce sa fac.”

„Vacanta de vara 1981: Eram singur acasa și priveam un film la TV, frecandu-ma singur. Aveam 11 ani. Cand am ejaculat m-am speriat foarte rau – a fost dureros, s-au cel putin mie mi s-a parut dureros la vremea respectiva. Am crezut ca m-am ranit. Nu i-am spus nimanui și nu m-am mai „frecat” mai mult de un an de atunci.”

„A fost destul de rau. Aveam 12 ani. Nu stiam ce este. Tocmai ma atingeam in timp ce ma uitam la filme porno, pentru ca ma simteam bine. Dintr-o data din penisul meu a inceput sa tasneasca ceva. M-am simtit foarte rau deoarece bunica mea murise doar cu o saptamana inainte și simteam ca ea ma priveste din cer. Am jurat ca nu o mai fac niciodată. Apoi, după câteva zile eram din nou exicitat, asa ca am facut-o din nou. Restul e istorie.”

Ca atunci cand Columb a descoperit o noua lume

„Este intr-adevar amunzant și jenant. Cand aveam in jur de 12 ani, am descoperit clitorisul. Cand am atins punctul culminant, am crezut ca sunt un geniu și ca sunt singura fata de pe planeta care descoperise acest fenomen. Pana sa-l intalnesc pe ultimul partener al meu (ne-am intalnit cand aveam 17 ani), nu am spus niciunui baiat ca ma masturbez, deoarece eu credeam in continuare ca sunt singura care stia despre clitoris.”

Un omagiu adus tuturor iubitilor

„Iubitul meu mi-a făcut sex oral la prima intalnire. Nu aveam experienta sexuala, și desi ma masturbasem inainte, nu avusesem niciodată orgasm. Cand a terminat, intregul meu corp a tremurat cel putin 10 minute. A fost incredibil.”

Cand robinetul nu este singurul care tasneste in baie

„Prima daca cand mi-am dat drumul, s-a intamplat in cada. M-am asezat confortabil (desi nu a fost ușor) sub robinet și am lasat apa sa curga. Am verificat temperatura mai intai, trebuie sa fie putin mai calda decat calda. Ca alternativa, daca ai un cap de dus din care tasneste apa puternic, ar trebui sa-l incerci. Acest lucru este, de asemenea, mult mai confortabil. Cele mai bune orgasme mi le ofer singura. Cand sunt cu cineva, nimic nu functionează la fel de bine ca sexul oral.”

povestiri despre primul orgasm

„Cand aveam 11 ani, am aflat despre masturbare și am incercat-o in cada. Nu avusesem pana atunci sentimente sexuale, nici macar nu trecusem prin pubertate (imi venise menstruatia la 13 ani). Am inceput sa ma ating și ma simteam bine. Din mine incepuse sa iasa un lichid limpede…si imi amintesc asta foarte bine deoarece stateam pe un capat al cazii și incepuse sa se imprastie peste tot pana la robinet. Nu m-am oprit acolo. In timp ce ma frecam, continuam sa ejaculez. Imi amintesc sunetul sucurlor mele lovind podeaua din nou și din nou. Era un sunet atat de violent.”

Nimeni nu-si uita primul orgasm. Poti fi socat, confuz, panicat sau chiar emotionat, dar un lucru este sigur: vei dori sa-l experimentezi iar și iar.

Daca inca ai intrebari, iata un video care iti explica tot ce trebuie să știi despre orgasme:

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

5 thoughts on “Cum Poti Oferi un Orgasm Unei Femei? Tehnici, Pozitii și Tips and Tricks

  1. Luiza says:

    Buna, Maria,
    Este fantastic cate informatii ai impartasit cu noi si ai oferit aici. Nu ma asteptam la atat de multe. Iti multumesc mult. Ai cumva o adresa de email la care iti pot scrie?

  2. Pingback: Squirt - Ejacularea Feminina?✔️ Cum INVETI să Faci Squirting?

  3. Pingback: Stramtarea Vaginului - Metode, Sfaturi & Produse pt Vagin Stramt

  4. Pingback: Review Bile Lelo Luna Beads Noir – Merită folosite? • Just Love

  5. Pingback: 10 Metode prin Care Vreau să Facem Sex în 2024 • Just Love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.