19 situații stânjenitoare care pot apărea în timpul sexului

situatii sexuale stanjenitoare

Flatulenta vaginala, unghiurile ciudate și toate celelalte lucruri care merg mana în mână fac uneori ca sexul sa fie jenant.

Nimeni nu trece prin viata fără a se confrunta, din cand in cand, cu situatii jenante. Cand vine vorba de sex, trebuie sa recunoastem ca toti am avut parte de momente rusinoase. Oricat de mult ne-ar placea sa credem ca sexul se desfasoara intotdeauna exact ca intr-un film romantic, cand vine vorba de viata reala, intalnirile noastre sexuale sunt departe de ceea ce se intampla in filme. De exemplu, ca atunci cand se aude un zgomot ciudat in timpul sexului, precum queef (momentul in care aerul ramane in canalul vaginal, apoi este eliberat și se aude ca un part).

situatii sexuale stanjenitoare

Rareori sexul se desfasoara intr-un mod lin și perfect. Poate fi incomod, dezordonat, dureros, corpul tau face lucruri asupra carora nu ai control si, in general, partida de sex nu este asa cum ti-ai imaginat-o tu. Totusi, este important sa vorbim despre aceste lucruri.

De ce nu trebuie sa te simti jenat de un queef in timpul sexului

Cu cat suntem mai constienti de toate lucrurile ciudate și minunate care pot „merge prost” in timpul sexului, cu atat sexul va fi mai placut. Pur și simplu trebuie sa trecem peste asta și sa ne obisnuim cu ideea ca sexul nu trebuie sa fie intotdeauna romantic, perfect și frumos. Astfel vom reusi sa ne relaxam și sa ne distram mai mult, chiar și atunci cand lucrurile devin ciudate.

Partida de sex nu ar trebui sa se opreasca doar pentru ca s-a intamplat ceva jenant, de fapt, daca te opresti și mori de rusine de fiecare data, probabil nu vei ajunge niciodată sa te bucuri de sex.

Hai sa vedem care sunt cele mai comune lucruri jenante care apar in timpul sexului.

Lipsa orgasmului

Atunci cand incepem sa ne gandim la sex, ne imaginam ca vom atinge orgasmul de fiecare data. Din pacate, nu se intampla mereu asa cum ne dorim. Atat femeile cât și barbatii, nu ajung la orgasm de fiecare data cand fac sex. Uneori, desi totusi este super distractiv și satisfacator, nu puteti ajunge acolo. In orice caz, nu ar trebuie sa te ingrijorezi din cauza asta.

Stimulente pentru femeile care au probleme în atingerea orgasmului

Ajungi la orgasm prea repede

Evident, orgasmul prea rapid poate fi jenant pentru unii. Pentru barbati, poate fi foarte frustrant si, evident, enervant pentru partenera. Dar trebuie să știi ca asta li se intampla tuturor asa ca amuza-te și incearca din nou după ce te-ai recuperat.

Durere

Uneori, sexul poate fi dureros daca esti intr-un unghi gresit sau pur și simplu nu ai starea necesara sau ai avut o infectie mai puternica! Daca doare, este bine sa spui. De fapt, este important sa faci asta. Aminteste-ti, prelungirea preludiului și utilizarea lubrifiantului, ajuta adesea sexul sa fie mai putin dureros.

Pozitii ciudate

Esti atat de ambitios incat vrei sa stapanesti fiecare pozitie din Kama Sutra? Foarte bine! Aminteste-ti doar ca unele dintre ele te vor indoi in moduri destul de ciudate. Nu uita sa iei lucrurile ușor și daca o pozitie nu functionează pentru tine, este in regula sa renunti și sa incerci altceva in schimb!

Intra cineva in camera

Oh, ce rusine! Indiferent daca este cel mai bun coleg al tau, un strain sau bunica ta, este destul de jenant sa fii prins in timpul sexului. Este bine sa incerci sa razi de aceste lucruri – chiar daca este mama ta, ea va trece peste asta pana la urma – promit!

Zgomote ciudate

Zgomotele ciudate sunt doar o parte integranta a sexului. Indiferent daca este acel mormait involuntar pe care il scoti atunci cand ajungi la orgasm sau zgomotul care se produce cand intri in ritm, este totul normal și in regula. Aminteste-ti ca li se intampla tuturor, chiar daca iti vine sa bagi capul in pamant!

Queef

Ah, cel mai ingrozitor. Queef-ul, cunoscut și sub numele de part amuzant in timpul sexului, este acel zgomot ingrozitor de care se tem fetele. Din pacate, deoarece se creeaza goluri de aer pe masura ce barbatului intra și iese din vaginul tau, queef-ul este destul de comun. Nu poți face nimic pentru a opri acest zgomot. Cel mai bun remediu? Rasul! Este ok sa razi și sa te distrezi in timpul sexului.

Ranindu-te singur

Sa cazi din pat, sa dai cap in cap cu partenerul și sa-ti incordezi muschii sunt lucruri cu care te poți intalni in timpul sexului. Incearca sa te comporti normal și sa transformi totul intr-o performanta acrobatica daca te simti confortabil și suficient de elastic pentru a face asta.

Sangerare

Sangerarea poate aparea in timpul sexului din mai multe motive. S-ar putea sa fie prima oara cand faci sex, iti vine menstruatia sau esti la sfarsitul perioadei. Sangerarea in timpul sexului poate fi neplacuta, dar este in regula. Daca apar sangerari neasteptate și ai durere, opresste-te și solicita ingrijiri medicale.

Sex protejat

Fa sex protejat, daca nu iti dorest un copil. Nu-ti fie rune sa vorbesti despre asta inainte de a ajunge in pat cu partenerul tau. Veti avea amandoi de castigat.

Spargerea prezervativului

Deși s-ar putea sa fii foarte vigilent, uneori prezervativele se sparg, se desprind sau se pierd. Incearca sa nu te panichezi și ia-ti masurile de precautie necesare pentru a te asigura ca totul este in regula.

Locul umed

Sexul este o afacere murdara. Cand ai terminat, s-ar putea sa observi pete umede pe pat, acestea ar putea fi de la baiat sau de la fata și sunt perfect normale. Deci, nu te ingrijora din cauza lor.

Vorbe vulgare

Daca tu sau partenerul tau optati pentru discutii murdare in timpul sexului este grozav, desi uneori unul dintre voi s-ar putea sa mearga putin prea departe și sa spuna ceva ciudat. Aminteste-ti doar ca rasul este cel mai bun medicament!

Gagging

Gagging-ul este destul de comun. Incearca sa amesteci lucrurile cand faci sex oral, pentru a nu te confrunta cu reflexul de gag. Aminteste-ti, daca nu iti place, opreste-te!

reflexul gag

Lipsa erectiei

Pentru baieti, lipsa erectiei este extrem de stanjenitoare. Femeile se intreaba daca au făcut ceva gresit. Multi baieti pierd erectia in timpul sexului sau nu pot obtine una de la inceput – acest lucru se intampla din mai multe motive. Daca iti afecteaza viata sexuala sau se intampla destul de des, cere ajutorul medicului pentru a afla care este cauza principala a acestei probleme.

Produse de potență, pentru o erecție puternică

Gaura gresita

Se intampla des ca barbații sa atinga accidenal gaura resita. Daca se intampla asta, cere-ti scuze și treci mai departe. La urma urmei, nu este mare lucru!

Transpiratia

Sexul este un exercitiu destul de viguros. Daca te supraincalzesti sau transpiri mult, incearca sa arunci cearsaful de pe tine sau sa deschizi o fereastra.

Spui ceva ce nu ar trebui sa spui

Daca spui un nume gresit sau spui ceva ciudat in timpul sexului, incearca sa treci cu vederea. Poate fi jenant sau chiar deranjant pentru partenera ta, in cele din urma va trece peste asta.

Sugerezi ceva ce ar ingrozi o alta persoana

A te simti suficient de confortabil pentru a-ti impartasi fanteziile cu cineva este grozav. Daca tu iti doresti ceva ce ea nu accepta, treci mai departe. Nu ar trebui sa te judece pentru fanteziile tale, nici tu pe ea.

Acest articol se refera la multe lucruri jenante care se intampla in timpul sexului. Pot parea destul de jenante, iar ideea ca ti se pot intampla și tie pare ingrozitoare. Cu toate acestea, trebuie sa fim realisti. Cu cat faci sex mai des, cu atat sansele sa experimentezi oricare dintre aceste situatii, sunt mai mari.

Scapă de insecuritatea sexuala pentru o viață sexuală mai bună

Chiar daca ai impresia ca stii prea putine sau prea multe lucruri despre sex, nesiguranta poate aparea uneori. Iata cum poți scapa de ea:

Intalnirea cu cineva cu mai multa experienta sexuala decat tine poate fi atat o binecuvantare, cât și un blestem. Avantajul este ca partenerul tau are cunostintele și mijloacele necesare pentru a-ti oferi o experiență plăcută in dormitor. Dezavantajul este ca s-ar putea sa pui la indoiala sursa priceperii lui și nu stii daca te vei putea ridica la nivelul standarelor lui.

Sexul este o parte integranta a celor mai multe relatii. In timp ce o multime de oameni prefera sa astepte pana la casatorie, cei care se aventureaza pe taramurile necunoscute ale intimitatii se confrunta cu obstacole care ii impiedica sa se bucure de sexul cu partenerii lor.

Una dintre aceste probleme este nesiguranta fata de experiențele sexuale ale partenerului. Ce face o persoana să se simtă nesigura? De ce oamenii se simt rau cand se confrunta cu gandul de a fi inapti sexual? De ce este o problema atat de mare?

Ce ii face pe oameni sa fie nesiguri in pat?

Exista mai multi factori care pot contribui la insecuritatea sexuala a unei persoane, dar cei mai multi sunt obisnuiti sa experimenteze și nu tin cont de numarul persoanelor cu care s-au culcat.

Autoperceptie

In general se intelege ca barbații și femeile au câteva plangeri cu privire la corpul lor. Atunci cand le permit defectelor sa-i consume, viata lor sexuala este afectata direct. Cand nu-ti accepti corpul, nu te mai simti confortabil in dormitor atunci cand incepi sa-ti dai hainele jos.

Semne de insecuritate: dorinta de a stinge luminile in timpul sexului, refuzul de a da jos toate hainele pentru a evita expunerea anumitor parti ale corpului.

Organele genitale

Barbatii sunt interesati sa-si priveasca penisul, in timp ce femeile isi privesc destul de rar vaginul. In primul rand, este destul de dificil sa-ti privesti propriul vagin, asta daca nu esti contorsionist. In al doilea rand, femeile sunt interesate sa-si priveasca sanii in oglinda. Daca nu sunt multumiti cu ceea ce au, partenerii vor incepe sa-si piarda increderea odata ce aceste parti ale corpului vor fi expuse. In afar de asta, pot deveni constienti și despre miros și gust.

Semne de insecuritate: refuzul sexului oral, penetrare imediata fără preludiu și compararea orgaelor genitale cu cele ale partenerilor din trecut.

Prea multi parteneri sexuali

Nimeni nu poate spune cati parteneri sunt prea multi, dar oamenii par sa aiba o anumita ipoteza cand vine vorba de numarul partenerilor. Cand o persoana crede ca partenerul ei a făcut sex cu foarte multi parteneri, va deveni nesigura crezand ca nu isi poate satisface partenerul la fel ca ceilalti.

Semne de insecuritate: refuzul de a discuta despre fostii parteneri, prea multe intrebari despre istoria sexuala a partenerului și notarea fiecarei intalnire sexuala pe o lista.

Prea putini parteneri sexuli

Asta se intampla cand o persoana pune prea multa valoare pe numarul de persoane cu care se culca cineva. Ei considera mai degraba ca este un premiu nu un motiv de ingrijorare. Acest tip de nesiguranta poate determina o persoana sa actioneze intr-un mod dezgustator.

Semne de nesiguranta: Judecarea partenerilor pentru numarul de parteneri pe care i-a avut, incercarea de a mari mereu numarul de persoane cu care s-a culcat, comparandu-se cu fostii parteneri.

Prea multe expresii in dormitor

Uneori, a avea mai multa experienta in pat poate fi un lucru bun, dar uneori il poate face pe celalalt să se simtă nesigur. Se va intreba de unde ai invatat sa faci anumite lucruri, și va pune la indoiala sursa increderii tale in dormitor. Semne de insecuritate: va intreba unde ai invatat sa faci un anumit lucru in pat și apoi se va supara, se va fixa pe partener și pe fostele acitivitati sexuale și va incerca sa compenseze făcând lucruri care il vor face să se simtă inconfortabil.

Dorinta de a incerca lucruri noi

Ei spun ca a avea o relatie sexuala sanatoasa înseamnă a avea o dorinta puternică de a incerca lucruri noi. Acest lucru poate fi și bun și rau. Atunci cand cineva refuza sa-si exploreze sexualitatea, deoarece nu este sigur cum va reactiona partenerul, isi va proteja sentimente de nesiguranta fata de capacitatea de a comunica cu partenerul despre sex.

dorinta de a incerca lucruri noi

Semne de insecuritate: incearca lucruri noi in dormitor fără a discuta inainte cu partenerul, vorbeste despre experimentare dar fără a trece la fapte, inseala doar pentru a-si indeplini un fetis.

Sexul este un act foarte intim ce poate fi făcut cu un adult care isi da acordul, dar pentru a fi făcut corect trebuie sa ai suficienta incredere in tine și in partenerul tau.

Daca aceste nesigurante te retin, nu ar trebui sa incepi sa presupui ca viata ta intima este prea linistita.

Cum sa scapi de aceste nesigurante?

Cel mai bun mod de a scapa de toate aceste nesigurante este sa dezvolti o doza sanatoasa de incredere in relatia ta. Trebuie sa fii suficient de incezatori pentru a-i pune partenerului intrebari dificile și a accepta raspunsurile fără a judeca.

Daca nu stii cum sa abordezi subiectul, iata ce trebuie sa faci:

Programeaza-ti timpul pentru a vorbi despre sex

Nu este exact ceva despre care ai putea vorbi in timp ce treci pe culoarul de la alimentara, asa ca ar trebui sa aranjezi din timp discutia cu partenerul tau, in privat. Daca nu gasesti momentul potrivit, incearca sa vorbesti cu partenerul tau inainte de a face sex sau inainte de a merge la culcare.

cum sa scapi de insecuritatea sexuala

Noteaza lucrurile despre care ai dori sa discutati

Sexul este un subiect sensibil și cu cat esti mai nesigur, cu atat esti mai reticent in a raspunde la intrebari. Nu trebuie sa scoti lista in timpul conversatiei. Doar foloseste-o pentru a-ti aduna gandurile inainte de a vorbi cu partenerul.

Fii deschis

Va fi dificil pentru o persoana care este foarte nesigura pe ea, dar va trebui sa o faca. Pentru a face asta, ai putea sa-ti imaginezi diferite scenarii ale conversatiei – pozitive și negative. Gandeste-te la posibilele intrebari pe care ai dori sa le pui și pregateste-te pentru raspunsurile care vor urma. In acest fel, vei sti cum sa infrunti situatia.

Nu-ti judeca partenerul

Indiferent de ceea ce va spune partenerul tau, nu te grabi sa ii raspunzi. Nu vei dori sa-l ranesti asa ca nu te pripi sa-i dai un raspuns. Unele lucruri s-ar putea sa te supere, dar este mai bine sa-ti exprimi parerile intr-un mod calm. Dupa ce ti-ai exprimat toate gandurile, asigura-te ca vei gasi o modalitate de a fi in regula cu tot ceea ce partenerul tau a făcut in trecut. Nu are niciun sens sa il pedepsesti pentru ceva ce a făcut atunci cand tu nu erai in viata lui.

Cere-i sa nu te judece

Nu voi spune ca daca partenerul tau te iubeste cu adevărat, te va accepta asa cum esti. Asta nu eadevărat. Suntem oameni și reactionam diferit. Pentru a nu-ti supara partenerul, roaga-l sa nu te judece. Asigura-l ca trecutul tau te-a făcut sa fii cine esti acum.

nesiguranta sexuala

Daca vei face toate aceste lucruri, probabil vei putea trece prin conversatie fără probleme. Cel mai bun lucru este ca increderea pe care o vei arata va consolida și mai mult relatia. Fericirea ta nu se bazeaza doar pe sex, dar poate fi de ajutor daca poți trece peste nesigurantele tale. Nu conteaza ce cale vei alege, daca nu vei putea fata fata nesigurantei, nu ar trebui sa te angajezi intr-o relatiesexuala. Acest lucru va duce la dezamagire și la ranirea persoanei pe care o iubesti.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.