Cum să te masturbezi: 14 tehnici ✔️ PUTERNICE de masturbare

tehnici de masturbare

Cum sa te masturbezi este o intrebare foarte frecventa pe care si-o pun atat barbații cât și femeile care incep sa o faca, dar ajung foarte greu sau deloc la orgasm. Daca deja ai mai citit ghiduri amanuntite despre cum poți să te masturbezi pentru ca sa ai orgasme foarte puternice, dar iti doresti de asemenea sa afli și unele tehnici mai specifie de masturbare, atunci ai noroc.

Mai jos, o sa gasesti 14 tehnici și trucuri diferite despre cum sa te masturbezi ca sa ai în mod garantat unele orgasme foarte puternice. Un alt motiv foarte bun pentru a citi acest articol in profunzime este sa iti intelegi anatomia în mod complet și ce parti ale vaginului tau iti pot oferi cea mai multa placere, ceea ce pare sa fie un lucru foarte bun in timpul masturbarii. Vei invata poți pune in practica anumite ✔️ tehnici de masturbare sa ajungi la orgasm.

O sa descoperi ca unele dintre aceste tehnici de masturbare o sa iti palca mai mult decat altele atunci cand incerci sa iti provoci un orgasm. Cheia este sa le incerci pe toate și apoi sa iti dai seama care dintre acestea iti plac cel mai mult.

In timp ce mare parte din tehnicile despre cum sa te masturbezi  se concentreaza asupra clitorisului tau, exista și alte tehnici de masturbare despre care o sa vorbim. Hai sa incepem cu unele tehnici de baza de msturbare și apoi sa trecem la unele tehnici mai avansate.

Jucării erotice pe care le poți folosi atunci când înveti cum să te masturbezi:

  1. Vibratoare – au diferite dimensiuni, culori, funcții etc. Eu personal iți recomand să alegi un vibrator cu preț mediu a.i să începi cu o calitate bună dar nici să nu cheltui o avere. Catalogul nostru de vibratoare poate fi consultat aici https://justlove.ro/vibratoare/
  2. Dildo – nu au nevoie de prea multe prezentări. Alege un dildo al carui dimensiuni le agreezi și distrează-te cu el.
  3. Bile vaginale – diferite modele, unele cu funcții, vibrații, aplicatie, altele simple. Vezi catalogul nostru de bile vaginale aici iar daca vrei sa afli mai multe informatii despre utilizarea lor, am scris aici un articol complet.
  4. Masturbatoare pentru bărbați – diferite tipuri, modele, realistice sau clasice. Vezi catalogul și alege ce te atrage mai mult.

1.Cum să te masturbezi „în sus și in jos”

„Prima tehnica de masturbare pe care o prezentam o poți folosi pentru a incepe și este foarte ușor de pus in aplicare. O sa te concentrezi doar asupra clitorisului tau și tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei un deget și sa incepi sa freci in sus și in jos pe o parte. Daca iti doresti sa ai parte de și mai multa stimulare, atunci poți sa iti freci degetul direct pe clitoris.

Este chiar atat de simplu, dar, desigur, poți sa experimentezi cu cat de tare iti freci degetul, cu cat de repede faci acest lucru și cu lungimea miscarilor. Aceasta este, de asemenea, o tehnica foarte ușor de folosit atunci cand ii oferi partenerului tau o partida de sex oral.

Pentru multi barbati, chiar și femei, chiar daca vorbim despre ele in acest material, orgasmul reprezinta o adevărată enigma, un mister nedescoperit… inca.

Unele femei sunt foarte sensibile și pot ajunge la orgasm mai repede decat ti-ai imagina. 40% dintre ele au parte de orgasme multiple, in timp ce 16 % nu au avut niciodată bucuria de a trai aceasta experienta.

Orgasmul in cuvinte ar putea fi descris precum o explozie, tot corpul este invadat de caldura, inima bate mai repede, sangele curge mai repede, muschii ti se contracta. Spre deosebire de cel trait de un barbat, acesta nu este vizibil, are loc in intimitate.

Toate aceste stari survin in urma unei excitari provocate la nivelul clitorisului sau prin penetrare. De multe ori penetrarea nu este suficienta pentru a face o femeie să se simtă bine de aceea de multe ori nu ramane decat stimularea clitorisului.

Ce vibrator recomad? Este o intrebare pe care am primit-o în mod repetat așa ca o sa recomand 2 modele care mie personal mi se par foarte BUNE și anume:

  1. Vibratorul Mia 2 de la Lelo
  2. Fiery Dong cu cap rotativ cu care nu poți da greș.

In momentul in care este atins, mangaiat, acesta reactioneaza precum penisul la babati, astfel putem vorbi de o erectie.

tehnici de masturbare

Orgasmul la nivelul clitorisului face ca labiile sa se ingroase și o cantitate semnificativa de sange sa se adune in aceasta zona. In cazul in care intampinati dificultati in atingerea orgasmului, puteti apela la un medic specialist sau citi in prima instanta articolele din blog ✔️ pentru a clarifica anumite POSIBILE probleme.

2. Miscarea lunga și inceata

Cum sa te masturbezi folosind unul sau mai multe degete, poți sa le treci foarte ușor și bland pe mijlocul vaginului și clitorisului tau, de jos in sus?! Asculta de corpul tau pentru a simți care zone îți oferă cea mai multa plăcere și stimulare atunci cand sunt atinse.

Apoi, poți sa experimentezi cu miscari rapide, miscari mai incete, dar și cu mai mult sau mai putina presiune. De asemenea, poți sa incerci sa schimbi și directia, incepand de la clitoris și mergand in jos sau in sus și in jos. Poti sa nu ajungi la orgasm, dar este o tehnica foarte buna de masturbare pentru a iti explora tot vaginul și pentru a vedea ce iti aduce cea mai multa placere.

3. Dintr-o parte in alta a clitorisului

Aceasta este o alta tehnica simpla și directa de masturbare care se concentreaza asipra clitorisului tau. Dupa cum ii sugereaza și numele, o sa iti treci degetul dintr-o parte in alta pe clitorisul tau.

Unele femei prefera un contact indirect aici, abia atingandu-si clitorisul, in timp ce alte femei prefera un contact mai intens și mai multa presiune pentru a isi oferi plăcere singure. Ca intotdeauna, o sa ai nevoie sa incerci diferite variatii, pentru a vedea ce iti place cel mai mult. Aici sunt câteva idei:

  • Poti sa incerci viteze diferite
  • Schimba nivelul de presiune pe care o aplici
  • Incearca sa folosesti niste lubrifiant, insa ai grija sa folosesti unul de calitate, nu prostiile din supermarketuri. Am postat aici o lista daca vrei un lubrifiant bun.
  • Poti sa schimbi numarul de degete pe care le folosesti
  • Poti sa schimbi intre un contact direct și unul indirect

Aceasta tehnica de masturbare este perfect de folosit in timpul pozitiei doggy style daca vrei sa adaugi și ceva stimulare a clitorisului.

4. Distractie fantastica cu 4 degete

Aceasta tehnica poate ca este cea mai folosita și mai eficienta dintre cele 14 tehnici care sunt prezentate in cadrul acestei liste, pe masura ce vei avea 4 degete care vor trece peste clitorisul tau și il vor freca, ceea ce va face sa fie mai ușor sa ajungi la punctul culminant. Punerea in practica a acestei tehnici este un caz simplu de a iti tine cele 4 degete unite și de a le freca peste vagin, printr-o miscare circulara.

Poti sa freci in miscari circulare mici, pentru a te concentra in special asupra clitorisului tau, sau poți sa folosesti miscari circulare mai mari, pentru a iti stimula labiile, punctul U și restul vaginului tau.

Aceasta tehnica de masturbare este, de asemenea, foarte buna daca iti palce sa iti oferi singura extra stimulare in timpul partidelor de sex in care ai un acces foarte ușor la clitorisul tau. Desigur, și barbatul tau poate sa preia conducerea in timpul partidei de sex și să folosească aceasta tehnica pe tine. Pozitia Doggy style este perfectă pentru aceasta tehnica, pentru ca atat tu, cât și partenerul tau veti avea un acces foarte ușor la clitorisul tau.

5. Punctul U și cum sa te masturbezi astfel?

Atat de multe femei par sa nu stie despre existenta acestui punct. I-am indicat pozitia cu o nuanta putin mai inchisa de roz in poza de mai jos (trebuie sa iei in considerare faptul ca, in viata reala, acest punct nu are nici o culoare diferita). Dupa cum poți sa vezi, este bucata de piele aflata chiar deasupra deschiderii uretrale și in lateralul acesteia.

Pentru a o stimula, vei avea nevoie sa o atingi ușor cu varful degetului, ca și in poza de mai jos. In timp ce simpla frecare strict a punctului tau U poate sa fie extrem de plăcută, o tehnica și mai buna de masturbare este sa freci de la punctul tau U și pana la clitoris și inapoi (dupa cum e aratat in poza de mai jos).

cum sa te masturbezi

Daca nu te-ai umezi inca atunci cand incepi sa iti atingi punctul U, atunci asigura-te de faptul ca folosesti totusi niste lubrifiant. Si sa nu iti fie frica sa experimentezi putin și sa incepi sa iti masezi labiile și clitorisul pentru a mai varia din senzatii. In cazul unor femei, punctul U se poate afla un pic mai sus ca in aceasta poza, chiar jos pe sub clitoris.

6. Ar trebui sa iti placa acel cap de dus

Daca inca nu ai folosit un cap de dus sau un robinet pentru a te masturba, atunci nu stii ce pierzi! Femeile folosesc aceasta metoda de a se masturba de decenii intregi. In timp ce este o metoda de masturbare in care nu prea este nevoie de ajutorul mainilor, se simte incredibil și complet diferit de folosirea degetelor. Tot ceea ce ai nevoie este un robinet pe care sa il poți manevra deasupra vaginului, astfel incat apa sa poata sa treaca cu usurinta peste el, sau un cap de dus, pe care sa il poți directiona direct spre vaginul tau.

Nu stiu exact care sunt principiile stiintifice care stau la baza acestuia, dar fiecare femeie care a incercat aceasta metoda spune ca apa care trece peste vagin te poate ajută să te termini foarte, foarte repede. Prin urmare, poți sa experimentezi cu setarile de pe capul tau de dus pentru a vedea ce se simte cel mai bine. Sfat rapid: Ai putea sa descoperi ca setarea “pulse” se simte cel mai bine. Unul dintre beneficiile aduse de masturbarea la dus este faptul ca, daca ajungi sa ejaculezi, totul va fi spalat repede de apa.

7. Cum sa te masturbezi sub clitoris

Unele femei au un clitoris care este foarte sensibil. Deseori, se intampla ca unele femei sa aiba un clitoris care sa fie atat de sensibil, incat orice atingere poate sa fie neplacuta. Daca esti și tu una dintre femei, poți sa descoperi ca folosirea multora dintre tehnicile de masturbare pe care le prezint eu este necomfortabila și uneori poate chiar dureroasa.

Daca acesta este cazul, in loc sa folosesti tehnicile de masturbare pe care le prezint eu pentru a aplica presiune pe clitorisul tau, ai nevoie sa folosesti gluga care iti acopera clitorisul ca pe un fel de scut. Aceasta este bucata de piele de deasupra clitorisului tau și care il acopera.

Prin urmare, daca ai un clitoris foarte sensibil, atunci poți sa incerci sa iti freci gluga clitorisului. O sa observi ca îți oferă o senzatie mult mai plăcută și ca acesta nu e chiar atat de sensibil.

Este posibil sa ai problema opusa fata de ceea ce ziceam eu la punctul anterior. Este posibil sa suferi de o lipsa de sensibilitate si, prin urmare, sa ai nevoie de toata frecarea, stimularea și atingerile pe care le poți folosi la nivelul clitorisului. Nu ar trebui sa iti faci probleme, pentru ca acest lucru are o solutie simpla. Pentru a iti permite sa iti stimulezi clitorisul cat mai intens, o sa ai nevoie sa il expui ceva mai mult timp. Este un lucru ușor de făcut și poza de mai jos ar trebui sa iti arate tot ceea ce ai nevoie să știi pentru a iti expune clitorisul pentru mai mult timp.

Dupa cum poți sa vezi, prin plasarea degetelor tale deasupra clitorisului și de fiecare parte a acestuia, apoi tragand pielea incet inapoi, o sa tragi inapoi și gluga clitorisului și il vei expune și mai mult ca inainte. In timp ce tragera inapoi a glugii clitorisului nu este tocmai o tehnica de masturbare, iti va permite totusi sa iti folosesti cealalta mana sau un vibrator pentru a il stimula în mod direct. Acest lucru poate sa fie, de asemenea, foarte util in anumite pozitii in timpul unei partide de sex daca vrei sa ai parte de o stimulare mai intensa a clitorisului tau.

Nota: în acest scop poți utiliza un stimulator de clitoris. Nu scriu detalii despre ele, iti las linkul și iti recomand sa citesti descrierile produselor pentru a afla cum functionează și ce funcții minunate au.

8. Meditatie orgasmica

Atunci cand am auzit pentru prima data cuvintele “meditatie orgasmica”, m-am gandit la oamenii care practica yoga. Intr-un fel, meditatia orgasmica seamana cu sexul tantric, pentru ca este vorba de un proces pe care ar trebui sa il urmezi și scopul final nu este sa ai un orgasm în mod neaparat. Prin urmare, ce are de a face meditatia orgasmica cu stimularea clitorisului tau?
Totul.

Aceasta tehnica de baza te implica atat pe tine, cât și pe barbatul tau. O sa ai nevoie sa incepi prin a te face comfortabila stand intinsa pe spate și cu picioarele larg desfacute. Apoi, barbatul tau are nevoie sa se puna intr-o pozitie comfortabila stand jos in dreapta ta, cu piciorul stang indoit și cu piciorul lui drept trecut pe sub piciorul tau drept. Apoi, el trebuie sa inceapa sa iti frece partea din sus stanga a clitorisului tau cu un singur deget lubrifiat foarte incet și foarte ușor.

Tehnica de masturbare pe care va trebui sa o foloseasca- el va trebui sa isi miste degetul cativa milimetri inainte și inapoi, asigurandu-se de faptul ca aplica doar un nivel foarte mic de presiune. Unele femei spun ca ele considera acest lucru ca fiind foarte frustrant și ca nu pot sa continue asa pentru mult timp, pentru ca li se pare ca se tachineaza singure, in timp ce alte femei considera ca, cu cat faci acest lucru mai mult și mai des, cu atat devine mai placut.

Sfatul meu este sa incerci cel putin o data și sa faci tot ceea ce poți pentru a rezista cat timp poti, asigurandu-te ca folosesti cel mai mic nivel posibil de presiune. In cel mai rau caz, poate sa serveasca ca preludiu pentru o sesiune de masturbare.
Desigur, noi nu credem in reguli stricte pentru punerea in practica a acestei tehnici de masturbare și noi consideram aceste instructiuni ca fiind niste sfaturi pentru a obtine mai multa plăcere din masturbare și din preludiu. Prin urmare, te poți simti libera sa experimentezi cu aceasta tehnica și sa vezi care este cel mai placut mod de a efectua meditatie orgasmica împreună cu partenerul tau.

9. Strangerea clitorisului

Strangerea este o tehnica de masturbare mai putin cunoscuta care implica clitorisul tau. Toata lumea pare sa inteleaga faptul ca clitorisul tau este una dintre cele mai bogate zone in terminatii nervoase din corpul tau- dar ceea ce multi oameni par sa nu inteleaga deloc este faptul ca acesta se extinde mult in interiorul tau și de-a lungul peretelui tau vaginal.

Prin urmare, capatul vizibil al clitorisului nu este singura lui parte sensibila. Baza clitorisului, cunoscuta ca bulb clitoral, nu este vizibil, dar este de asemenea foarte sensibil și noi o sa folosim metoda strangerii pentru a il stimula de acum.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti pui degetul mare și degetul aratator pe fiecare parte a clitorisului, apoi sa apesi in jos și in interior astfel incat sa il strangi intre straturile de piele care il inconjoara. Poti sa incepi cu o presiune foarte mica. O sa observi in curand ca il poți strange mai tare fără ca acest lucru sa te deranjeze.

Apoi, este pur și simplu vorba ca trebuie sa te joci cu clitorisul tau intre bucatile de piele și jucandu-te cu el intre degete.
O variatie a acestei tehnici este sa iti imaginezi ca e un penis mic și ca il poți masturba in sus și in jos.
Dupa cum tot continui sa ma repet, cel mai important lucru pe care ar trebui sa il faci este sa experimentezi și sa vezi ce iti place cel mai mult la aceasta tehnica de msturbare.

10. Frecarea labiilor cu mișcări diverse

Frecarea și stimularea labiilor tale este ca un fel de preludiu pentru masturbare. Poate ca nu te aduce la orgasm, dar este un mod foarte bun de a incepe inainte de a ajunge la tehnici mai avansate de masturbare. Este foarte multe moduri prin care iti poți freca labiile:

  • Miscarea degetelor tale in sus și in jos
  • Presarea și apasarea lor împreună
  • Folosirea unui lubrifiant pentru a iti oferi o senzatie mai “matasoasa
  • Si desigur, poți sa treci mai multe materiale pe acolo

11. Frecarea de perna ta

Multe femei invata prima data sa se masturbeze prin a se freca și a isi calari perna, jucaria, patura sau patul. Aceasta tehnica de masturbare este perfectă pentru a iti stimula clitorisul și labiile in acelasi timp. O sa ajungi sa descoperi ca o sa obtii cea mai multa frecare, stimulare și plăcere daca porti doar lenjerie intima sau daca nu porti nimic in timp ce te freci de perna. Ca intotdeauna, poți sa experimentezi pentru a descoperi ce iti place cel mai mult. Aici iti sunt prezentate unele moduri diferite pentru a face acest lucru.

Daca ai o perna mai lunga, te poți intinde pe o parte cu perna intre picioare, apoi iti strangi picioarele pentru a o tine bine și sa o tragi putin inapoi astfel incat sa apese putin pe labiile tale și pe clitoris. In cele din urma, poți sa incepi sa te freci de ea.

Daca nu ai o perna mai lunga, poți sa apuci una de dimensiuni medii, sa o pui pe o parte și sa o calaresti. Sau poți sa o indoi in doua parti și sa o calaresti. Inainte de a incepe sa te freci de ea, poți sa o ajustezi, astfel incat sa fie frecata ferm de vaginul tau. In cele din urma, te poți misca pe ea pana te aduci la orgasm.

Un alt mod foarte bun de a iti oferi și mai multa presiune și stimulare la nivelul vaginului tau atunci cand te satisfaci singura este sa iti acoperi perna cu un prosop inainte de a incepe sa te masturbezi cu ea. Acest lucru va face ca sa te freci de ceva care e putin mai aspru, mai dur. De asemenea, va impiedica udarea pernei tale. Sfat bonus: poti, de asemenea, sa experimentezi prin a pune diferite lucruri, cum ar fi jucariile din plus sau o periuta electrica de dinti, pe sub prosop, pentru a iti oferi senzații mai puternice.

12. Colierul cu perle

Colierul cu perle este o tehnica de masturbare care necesită un colier cu perle sau orice alt tip de colier care sa aiba margele rotunde. Prin urmare, chiar și un lucru ca un colier ieftin cu margele luat de Mardi Gras poate sa functioneze.
Atunci cand pui in practica aceasta tehnica de masturbare, o sa vrei sa stai in genunchi sau in picioare. O sa iti doresti sa tii un capat al colierului în mână și apoi sa duci cealalta mana inapoi la spate pentru a prinde celalalt capat al colierului, astfel incat acesta sa fie intre picioarele tale.

metode de masturbare

Apoi, este vorba doar ca va trebui sa il misti incet in spate și in fata, permitandu-i sa iti treaca peste vagin, peste labii și peste clitoris. Poate sa se dovedeasca a fi foarte distractiv, mai ales daca folosesti putin lubrifiant pe perle.

Nu trebuie sa te simti limitat la a folosi doar un colier cu perle; mai sunt și multe alte lucruri cu care poți sa pui in practica aceasta tehnica, cum ar fi de exemplu un prosop, o esarfa din satin sau orice lucru care iti poate oferi o senzatie de placere.

Observatie rapida: Eu nu te sfatuiesc sa folosesti aceasta tehnica daca colierul cu perle pe care iti doresti sa il folosesti este unul scump, in caz ca acesta se va rupe. Poti sa iei in considerare ideea de a folosi un model mai ieftin.

13. Timpul de joaca cu vibratorul

Vibratoarele….. Unii oameni le considera ca fiind o metoda de a trisa, in timp ce multi alti oameni au totusi unele opinii mai pozitive in privinta acestora și mai mult de jumatate dintre femei au folosit unul in viata lor, lucru care se intampla cu un anumit motiv. Orgasmele pe care le ofera vibratoarele sunt in general mai ușor de obtinut și mai intense.

Vezi pe justlove.ro aici cel mai bun vibrator din catalogul disponibil

* cel mai bun, aici, din punctul meu de vedere are caracter PERSONAL și se referă strict la cel mai bun pentru persoana care îl caută nu cel mai bun disponibil pe piață. Spun acest lucru, deoarece, în multe cazuri am discutat că, dacă ar exista niște criterii pe bază caruia să aflăm dpdvd tehnic care este cel mai bun vibrator, acesta nu ar fi 100% cel mai bun pentru toate persoanele care-l vor folosi.

Fiecare persoana are propriile sale preferinte personale si, prin urmare, nu vreau sa recomand nici o tehnica ca fiind “singura tehnica care merge” sau ca fiind “cea mai buna tehnica de masturbare”. Aici iit prezint câteva idei pentru a incepe:

  • Unele persoane adora sa isi frece vibratorul pe tot corpul și chiar sa ajunga la orgasm frecandu-le de sani și apoi de sfarcuri
  • Unor femei le place ca vibrațiile sa fie indirecte pe clitoris. Stimularea directa poate sa fie uneori prea mult. Prin urmare, poți sa urmezi tehnica numarul 7 și tehnica numarul 8 daca ti se potrivesc mai bine.
  • Unele persoane chiar recomanda sa pui un prosop intre jucaria ta și clitorisul tau. In schimb, unele femei au nevoie de o stimulare directa a clitorisului pentru a se termina. Tehnica numarul 8 de masturbare te va ajuta sa ai parte de o stimulare directa
  • Unor femei le place sa isi miste vibratorul pe labii. Poti sa citesti tehnica numarul 11 de masturbare pentru unele idei bune in acest sens

Apropo, daca folosesti un vibrator pentru a te masturba, sfatul meu este sa te joci cu el și sa vezi ce functionează cel mai bine in cazul tau. Nu exista o metoda sau o tehnica de folosire a vibratorului care sa se potriveasca tuturor asa ca după ce iti achizitionezi primul vibrator vei afla cum sa te masturbezi cu el in diferite tehnici și o vei pastra pe cea care iti place mai mult

Femeileadevărate isi impartasesc tehnicile de masturbare

Acasa, la serviciu, in pat sau pe canaea, cu un vibrator sau fără – fiecare femeie are propriul mod de a se satisface, și pentru a dovedi acest lucru, aceste 17 doamne s-au deschis și au vorbit despre stilul lor preferat de masturbare.

Masturbarea este o activitate profund personala – ceea ce o face pe o persoana să se simtă bine, o poate face pe alta să se simtă ingrozitor. Cu toate acestea, atunci cand o femeie este prezentata pe un ecran masturbandu-se, aceasta sta intinsa pe spate, imbracata intr-un halat de satin pe un pat foarte mare, luxos, sau sta intinsa intr-o cada cu apa, la lumina lumanarilor.

Astfel de scene transparente ne explica cum arata masturbrarea la majoritatea femeilor, inclusiv la doamnele cu care am vorbit. Acesti fani ai sexului solo (80% dintre femei fac acest lucru, potrivit unui sondaj recent) au fost de acord sa vorbeasca despre felul in care se masturbeaza aratandu-ne astfel cat de mult difera acest procedeu de la o femeie la alta.

Credem ca este important sa aratam cum se masturbeaza femeileadevărate – pentru a raspandi ideea ca nu exista nicio cale corecta sau gresita de a face acest lucru; este vorba doar despre gasirea unui mod propriu care te poate face sa te simti bine. Poti folosi tehnicile pe care aceste 17 femei le expun pentru inspiratie și motivatie.

„Imi place sa ma masturbez in genunchi”

Imi place sa ma masturbez in genunchi, cu picioarele inapoi și genunchii in lateral, ceva asemanator cu pozitia cowgirl. Imi pun un propop intre picioare și il invart pentru a-mi stimula clitorisul. Imi pot folosi imaginatia, dar imi place sa privesc filme , asa ca voi cauta o anumita scena pe care imi doresc sa o vad și incerc sa gasesc un film bun pentru asta. Totul dureaza probabil 15 minute, intre gasirea filmului potrivit, atingerea orgasmelor, și relaxarea de dupa. Ma masturbez de fiecare data cand sunt activata și nu am acces la un partener. Ma ajuta sa scap de tensiune, furie și de energia nervoasa.

„Imi folosesc imaginatia și mainile”

Fac asta in timp ce stau pe spate in pat, de preferat cand e linisite. Imi folosesc imaginatia și mainile, și petrec 25 de minute oferindu-mi orgasm. Dupa aceea, ma simt eliberata și obosita.

„Intr-o duminica lenesa”

Ma activez foarte tare cand vad un barbat ce coboara in jos pe o femeie, asa ca voi cauta filme porno cu sex oral. Inainte foloseam un vibrator, dar sincer, nu-mi mai place foarte mult. Vibratorul imi provoaca orgasm prea repede. In mod obisnuit, petrec intre 15 și 20 de minute făcând asta, dar daca am o duminica lenesa ma pot uita la filme porno fără sa simt nevoia de a ma atinge. Dar, de asemenea, imi place sa o fac imediat ce ma trezesc – jur ca imi ofera energia de care am nevoie pentru a-mi incepe ziua – sau chiar inainte de a merge la culcare. Ma simt plina de energie și ma gandesc la mine.

„Stau pe burta”

Ma asez in pat, pe burta și nu folosesc jucarii. Imi folosesc imaginatia sau citesc articole erotice. Probabil dureaza aproximativ 5 minute și apoi ma simt bine și calma.

„Imi place vibratorul, dar nu-l folosec intotdeauna”

Masturbarea ma face sa ma simt relaxata și fericita. Imi place sa stau pe spate, in pat cand fac asta, și cu cat este mai liniste cu atat mai bine. Uneori imi folosesc imaginatia, dar de obicei ma uit la filme porno. Imi place vibratorul, dar nu-l folosesc mereu. Uneori ajung la orgasm prea repede, și ma simt mai bine cand nu il folosesc de fiecare data. Pentru mine 5-20 de minute de masturbare sunt suficiente.

„Ma intorc pe spate intr-o pozitie inclinata”

Incep stand pe spate in pat, intr-o pozitie inclinata. Imi place sa fie liniste, dar uneori, pornesc o masinare care face putin zgomot. Ocazional folosesc un vibrator, dar de obicei imi folosesc doar mana și mintea. Petrec 10-25 minute făcând asta, și apoi ma relaxez. Uneori, masturbarea ma face sa ma simt foarte bine din punct de vedere emotional, iar alteori ma simt mai putin bine. Dar, de obicei, sunt relaxata și obosita dupa. Adesea orgasmele sunt mai intense decat cu un partener.

„Petrec intre 20 de minute și o ora”

Ma simt intotdeauna relaxata și usurata după ce ma masturbez. Fac asta in patul meu, stand pe spate, cu un vibrator. Imi folosesc doar imaginatia și petrec de obicei intre 20 de minute și o ora.

„Imi desfac picioarele sub covertura”

Cand ma masturbez, stau intinsa in pat, pe spate, cu picioarele desfacute sub covertura. Prefer sa ascult muzica și sa ma uit la firme porno. Am un Hitachi Magic Wand, pe care il folosesc și petrec chiar și câteva ore masturbandu-ma. Ma face sa ma simt euforica uneori, iar alteori trista.

„Stau in pat cu fata in jos”

Masturbarea ma face sa ma simt relaxata și satisfacuta. Inotdeauna stau cu fata in jos in pat cand ma masturbez și imi place sa imi folosesc imaginatia sau sa citesc povesti de fictiune. Imi folosesc doar mainile, și de obicei petrec intre 15- și 25 minute făcând asta.

„O fac stand in picioare daca sunt la serviciu”

Pozitia pe care o prefer este stand pe spate sau pe burta in pat, dar uneori o fac stand in picioare daca sunt la serviciu – in baie, evident! Incerc sa evit lumina fluorescenta. Nu ma uit de obicei la filme porno. Ma masturbez cu mainile timp de 5-10 minute. Fac asta atunci cand sunt foarte excitata.

„Imi place sa folosesc jucarii”

Imi place sa folosesc jucarii cand ma masturbez. Favoritele mele sunt Njoy Toys Pure Wand pentru stimularea punctului G și Jimmy Jane Form 2 Clit Vibrator pentru stimularea clitorisului. Jimmy Jane poate fi folosit, de asemenea și cu partener”.

„O fac atunci cand sunt singura acasa pe pat sau pe canapea”

Imi place sa ma masturbez cand sunt singura acasa, pe pat sau pe canapea. Atmosfera nu prea conteaza pentru mine – in principiu, daca sunt singura acasa, este de ajuns pentru mine și voi petrece 15-20 de minute sa ma masturbez. Imi place sa-mi folosesc imaginatia. Nu folosesc niciodată jucarii, dar imi place ideea de a investi intr-una. Masturbarea ma face sa ma simt relaxata și fericita. Imi place sa petrec timp cu mine in orice context, deci masturbarea este doar un bonus.

„Imi place sa am muzica pe fundal”

Ma masturbez in pat, stand pe spate, și imi place sa am muzica pe fundal. Imi folosesc imaginatia și filmele porno. Imi folosesc mainile – nu am incercat niciodată jucarii, dar sunt interesata. Dupa aproximativ 30-60 minute, scap de stres și ma simt mult mai bine.

„Prefer zgomotul alb pentru a acoperi sunetele”

Uneori masturbarea ma face sa ma simt trista ca nu am un partener. Dar psihic, se simte bine și este ca o ingrijire de sine. Imi place sa stau pe spate in pat și sa am zgomot alb; care acopera sunetele vibratorului astfel incat vecinii sa nu-l auda. Imi folosesc imaginatia, nu filmele porno. Folosesc un vibrator rapid și curat. Incerc sa ma masturbez zilnic, de obicei intre 1-10 minute deoarece cred ca e sanatos fizic și mental și mai ales ca acum nu am un partener in viata mea.

„Imi place ca in camera sa miroase bine”

Ma masturbez stand pe burta in pat, și imi place ca in camera sa miroase bine și sa fie liniste. Imi folosesc doar imaginatia, și imi plac jucariile. Nu am un timp stabilit pentru aceasta activitate, depinde cat timp am la dispozitie. Ma face sa ma simt uimitor.

„Stau pe burta”

Masturbarea nu ma satisface intotdeauna 100% și uneori sunt mult mai excitata decat atunci cand am inceput, dar ma face sa ma simt usurata și sa scap de stres. Stau pe burta, in pat și ma uit la filme porno cateodata. Uneori folosesc un vibrator, dar foarte rar. Imi place sa fie liniste și petrec de obicei intre 3 și 10 minute făcând asta.

„Ma masturbez inainte de culcare cand e intuneric și liniste”

Imi place sa ma masturbez stand intinsa in par – de obicei o fac rapid, chiar inainte de culcare, cand este intuneric și liniste. Imi folosesc imaginatia și Trojan Vibrating Tri-phoria. Este foarte mic și vine cu o gama larga de culori. Ma face sa ma simt obosita, asa ca, de obicei, o fac și adorm imediat.

Cum te masturbezi în ALTE13 stiluri:

Oamenii se masturbeaza, dar pana sa ajunga unde sunt acum au trecut prin diferite incercari. Deci, tu cum te masturbezi? Aici vei gasi 13 moduri pentru a trece de la stadiul de novice la profesionist.

Nu pot sa-ti spun exact cand se intampla, dar exista un moment in viata cand incepi sa te excitat. In acel moment, penisul sau vaginul are aura asemanatoare zeilor, pe care nu a mai avut-o niciodată. Da stiu, ai urmarit un filme cu scene sexuale. Sa fin sinceri, daca te intrebi cum sa te masturbezi mai bine, probabil inca nu ai aflat cum sa procedezi corect, nu-i asa?

Daca esti in cautarea unor tehnici de masturbare care sa te aduca la orgasm, tine cont de aceste 13 stiluri. Probabil ca nu. Este amuzant pentru ca s-a presupus ca odata ce incepem sa ne simtim excitati, stim sa ne masturbam.

Mi-a luat ceva timp sa inteleg ce vreau și ce reactie caut. Nu stiam ce trebuie exact sa simt. Stiam doar ca trebuie sa simt ceva.

Stim ca trebuie sa simtim ceva, un fel de furnicaturi, dar cum ajungem pana la acel punct? Mi-ar fi placut sa primi manuale in care sa ni se explice asta la liceu. Ar fi fost lucrurile mult mai usoare.

sfaturi de masturbare

Dar ai internet, deci practic, este acelasi lucru. Este timpul sa te ajutam sa-ti dai seama ce este masturbarea și cum o poți face. Pentru ca pana la urma o vei face. Deci, cum te masturbezi? Iata ce trebuie sa stii.

Masturbarea este destinata ambelor sexe

Acest lucru este foarte important de retinut. Se presupune ca in special barbații sunt cei care se masturbeaza, ceea ce este adevărat, dar acest lucru este valabil și in cazul femeilor.

Daca esti o femeie și esti ingrijorata de ce vor gandi oamenii, asculta, ar trebui sa te masturbezi. Femeile și barbații trebuie sa se masturbeze. Este normal indiferent de sex.

Nu vei ramane fără material seminal

Daca esti barbat, produci material seminal atunci cand ejaculezi. Fiecare barbat produce material seminal, este complet normal. Acest material seminal este responsabil pentru fertilizarea oului unei femei. Dar nu cred ca poți ramane fără material seminal daca te masturbezi prea tare.

Sigur, ai putea sa-ti ranesti penisul daca te masturbezi prea mult, dar corpul tau va produce intotdeauna material seminal. In esenta, nu poți ramane niciodată fără ea.

Masturbarea este mentala

Unul din cele mai importante sfaturi pe care ti le pot da atunci cand cauți tehnici de masturbare pentru a ajunge la orgasm este să știi ca masturbarea este mentala. In general, persoanele care se masturbeaza isi stimuleaza intai mintea, apoi trupul.

Daca ai o zi proasta, s-ar putea sa nu ai chef de sex sau masturbare, ceea ce înseamnă ca nu vei deveni excitat prea ușor. Daca doresti sa te masturbezi, relaxeaza-ti mintea și scapa de stres. Astfel iti vei explora corpul.

Simte-te confortabil

Nimeni nu-ti poate strica starea de spirit mai ușor decat cineva care te cheama la masa sau intra peste tine in timp ce te masturbezi. Acesta este momentul in care doresti sa-ti explorezi corpul, ceea ce înseamnă ca trebuie sa te simti in siguranta. Incuie usa și masturbeaza-te cand toata lumea a plecat din casa. Aceste mici lucruri te vor face sa te simti mai in siguranta.

Nu te grabi

Stiu, probabil ai vazut un film porno in care protagonistii se masturbeau cat mai repede, dar faceau asta doar pentru camera. In realitate, nu trebuie sa te grabesti penru a atinge un orgasm, cu exceptia cazului in care viteza te excita. Incetinind, vei controla mai bine miscarile și vei simti reactia corpului. Experimenteaza cu viteze, pozitii, presiuni și lovituri diferite atunci cand te masturbezi.

Masturbarea vaginului

stiluri de masturbare

Indiferent daca esti un barbat care se intreaba cum sa atinga un vagin sau o femeie care incearca să afle cum sa te masturbezi singură, trebuie să știi urmatoarele lucruri. Cu un deget umed, aluneca intre buze și freaca in sus și in jos de la intrarea vaginala pana la clitoris. Cu un deget, patrunde ușor in vagin și apoi, mai introdu un deget. Indoaie putin degetele și fa miscari de intrare-iesire.

Femeile trebuie sa se concentreze pe clitoris

Asta nu înseamnă ca iti ataci clitorisul ci, ca ii oferi putina atentie. In timp ce iti freci vaginul, incearca sa faci curse lungi de sus in jos. Apoi, freaca-ti ușor clitorisul cu degetul. Poti testa diferite presiuni și viteze, dar asculta-ti corpul, iti va spune ce vrea. Este important atat ca barbat cât și ca femeie sa inveti cum sa te masturbezi și cum sa iti atingi și partenerul in zonele erogene.

Jucării obraznice pentru stimularea clitorisului

Te poți tachina

Una din cele mai importate tehnici de masturbare pentru a ajunge la orgasm este tachinarea proprie. Suna ciudat, dar este foarte eficienta.

Daca nu doresti sa ajungi la orgasm imediat, opreste-te. Apoi, incepe din nou sa te masturbezi incet. Vei face orgasmul mai puternic și vei avea unul exploziv la sfarsit. Poti apela la aceasta metoda oricând doresti.

Daca nu-ti place, opreste-te

Nu e nimic mai rau decat sa te masturbezi pentru ca ai impresia ca asa trebuie. Asculta, daca nu te intereseaza nu trebuie sa faci asta. Ia-ti timp. In plus, daca nu te masturbezi acum, s-ar putea sa nu fii pregatit pentru sex. Si asta este in regula.

Poti folosi o jucarie sexuala

Desigur, nu-ti voi spune ca nu ar trebui sa folosesti o jucarie sexuala. Dar daca esti incepator, nu-ti recomand sa incepi cu o jucarie. Foloseste-ti mainile, cunoaste-ti corpul și invata intr-o maniera naturala cum sa te masturbezi. Dupa ce faci asta, incorporeaza și o jucarie sexuala. Nu vei dori sa sari peste elementele de baza și sa apelezi direct la jucarii. Stapaneste elementele de baza și apoi pregateste-ti drumul.

Adauga un joc anal in acest mix

Presupunem ca mastubarea înseamnă dor concentrarea pe vagin sau penis, dar uitam ca exista și alte parti ale corpului care sunt la fel de distractive. Acum, cei mai multi dintre nou se sperie putin cand aud cuvantul anal, motiv pentru care cel mai bine ar fi sa testam asta pe propria piele. In timp ce te masturbezi, incercuieste-ti anusul cu degetul și baga-l ușor inauntru. Vezi cum te simti, dar asigura-te ca degetul tau este lubrifiat.

cele mai noi dopuri anale și calitative dopuri anale de pe piață

Nu uita de celelalte zone erogene

Daca ai vizionat filme de adulti, probabil ai observat ca acestea se concentreaza in prinipal pe vagin și penis, uitand de celelalte zone erogene. Acestea sunt zone sensibile ale corpului -urechi, gat, gura, buze, sfarcuri. Atinge aceste zone in timp ce te mastubezi și vei simti diferite scantei prin corp. Incearca sa prinzi, sa tragi, sa strangi și sa freci aceste zone.

Vei avea nevoie de practica

Asculta, cand te masturbezi, descoperi practic ce ii place corpului tau. Deci nu te astepta sa te atingi o singura data și sa devii dintr-odata un guru al vaginului sau penisului tau. Va trebui sa te masturbezi de mai multe ori pentru a intelege ce viteza, presiune și pozitie te excita.

Nu te descuraja, vei avea nevoie de mai multe sesiuni de masturbare pentru a-ti perfectiona aceasta abilitate. Daca ai fost mereu curios dar prea speriat sa te masturbezi, te inteleg complet. Dar a sosit timpul sa-ti strapungi frica și sa-ti cunosti corpul invatand cum sa te masturbezi mai bine.

Daca vrei alte sfaturi și tehnici de masturbare pentru a ajunge la orgasm, iata un video simpatic care te poate ajuta

Întrebări frecvente despre masturbare:

Voi nota aici câteva intrebari frecvente despre masturbare pe care le-am intalnit de-a lungul timpului și pe care as vrea sa le dezbat intr-o maniera cat mai completa.

1. Este bine sa te masturbezi?

Masturbarea este un comportament sexual normal și sănătos pentru mulți oameni, indiferent de sex sau stare civilă. Ea poate ajuta la ameliorarea stresului, poate îmbunătăți somnul și poate contribui la îmbunătățirea stării generale de bine. În plus, masturbarea poate ajuta oamenii să înțeleagă mai bine propriile lor preferințe sexuale.

Deși există multe mituri în legătură cu masturbarea, aceasta nu cauzează acnee, orbire, infertilitate, impotență sau alte probleme de sănătate fizică. În plus, masturbarea nu este „imorală” sau „rea” – este doar o parte normală a comportamentului uman.

Cu toate acestea, ca orice comportament, masturbarea poate deveni problematică dacă interferează cu activitățile tale zilnice sau dacă o faci într-un mod care îți cauzează disconfort sau durere. Dacă te simți vinovat(ă) sau stresat(ă) în legătură cu masturbarea, sau dacă crezi că acest comportament a devenit un obicei nesănătos, este bine să discuți cu cineva. De asemenea, este necesar sa inveti cum sa te masturbezi corect.

2. Masturbarea poate cauza probleme de sănătate?

Nu, masturbarea nu provoacă probleme de sănătate. Miturile care susțin că masturbarea poate cauza orbire, acnee sau impotență sunt false. Este sigura atât timp cât o practici în mod confortabil și fără durere, motiv pentru care am și mentionat mai sus ca ar putea fi necesar sa citesti articolul complet și sa inveti cum sa te masturbezi fie ca esti barbat fie ca esti femeie.

3. Este normal să te masturbezi chiar dacă ești într-o relație?
Da, este perfect normal. Fiecare persoană are nevoi și dorințe sexuale individuale și masturbarea nu este un semn că partenerul tău nu te satisface. O problema ar putea fi totusi atunci cand te masturbezi cu gandul la fostul, fosta, vreun vecin sau persoana cu care nu ar trebui sa ai nici un fel de fantezii. Sentimentele de vinovăție după masturbare pot fi influențate de o varietate de factori, inclusiv credințele religioase sau culturale. Este important să știi că masturbarea este un comportament normal și sănătos și nu uita,✔️ invata cum sa te masturbezi!

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

9 thoughts on “Cum să te masturbezi: 14 tehnici ✔️ PUTERNICE de masturbare

  1. Geanina says:

    Masturbarea picior peste picior, ce ofera un orgasm incredibil de intens. Stai picior peste picior si strangi clitorisul cu miscari fine, e o metoda mai rar intalnita, sau nu de prea multe ori recunoscuta de cele care o fac. Nu mai este un secret si nu esti ciudata daca te masturbezi in acest fel. Sunt deja multe clipuri si pe net cu aceasta metoda cu totul speciala. De obicei se descopera de la o varsta destul de mica si fiecare femeie pe care o intrebi iti va spune ca orgasmele obtinute in acest fel sunt cele mai intense. Termenul sexual pentru masturbarea picior peste picior se numeste „syntribation”. Incearca si tu, cu putina practica, vei reusi. Mult succes !

  2. Andreea says:

    Wow. Super cool articolul. Am mai citit de „picior peste picior” si am vazut niste clipuri, dar nu am incercat inca. E o idee buna.

  3. Pingback: 10 Metode prin Care Vreau să Facem Sex în 2024 • Just Love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.