Cum vindeci testiculele albastre? 9 moduri prin care îți faci testiculele fericite din nou

bile albastre

Si noi, femeile, am crezut ca este un mit. Vezi, nu avem intotdeauna dreptate, bilele albastre exista. Iata cum poți vindeca bilele albastre.

Asculta, chiar nu credeam ca bilele albastre exista. Adica, barbații s-au plans de asta, dar legatura mea cu testiculele este oarecum limitata, deci cum as fi putut sti? Cu toate acestea, după cativa ani, am ajuns sa accept ca bilele albastre exista. Nu se transforma in albastru de fericire, deci este important sa intelegi cum sa vindeci aceasta problema.

Cand un tip este excitat, sangele curge spre penis oferindu-i o erecție și testiculele se umfla. Dar, ce se intampla cand nu ejaculeaza? In loc sa revina la normal, presiunea creste și ei raman cu bile dureroase.

Cum se vindeca bilele albastre

Dar de ce se numesc bile albastre? Sincer, nu am vazut o pereche reala de bile albastre. Totusi, din ceea ce imi spun prietenii, testiculele devin ușor…albastre. Da, stiu, numele se explica de la sine. M-am decis sa-l explic mai clar – bilele devin albastre! Deci, trebuie sa afli cum sa scapi de bilele albastre.

Exista o singura cura

La sfarsitul zilei, cea mai simpla și mai eficienta metoda este sa te masturbezi. Daca te afli in casa socrilor, trebuie sa mergi la baie sa te masturbezi. Stiu, nu este momentul sau locul potrivit, dar acum suferi. Asdar, ia-ti câteva minute, scoate-ti telefonul și uita-te la filme porno. Ideea este sa ejaculezi daca doresti o usurare rapida.

Masturbatore care să te ajute să scapi de bilele albastre

Cine este susceptibil sa aiba bile albastre?

Daca ai testicule, esti susceptibil. Daca esti excitat, esti susceptibil. Dar cei care au cele mai multe sanse sunt barbații tineri. Barbatii tineri sunt ușor de excitat, asa ca, daca se intampla ceva, ei sunt cei care sufera cu adevărat. Ai vazut un adolescent? Se excita aroape la orice, ce cosmar.

Barbatii nu sunt singurii

Chiar daca nu avem testicule, dar asta nu înseamnă ca nu putem avea bile albastre. Bine, nu sunt numite bile albastre la noi. Dar, daca femeile nu au orgasm, simt iritatii și dureri in abdomenul și pelvisul lor inferior. Asadar, din moment ce toti suferim de bile albastre, cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ne ajutam reciproc atunci cand incepem sa experimentam aceasta durere oribila.

Prevenirea bilelor albastre

Exista doua modalitati de prevenire a bilelor albastre. Fii atent și ia-ti notite, este important. Asadar, daca doresti sa previi bilele albsatre, iata ce trebuie sa faci: ejaculeaza sau nu te excita. Stiu ca a doua optiune nu este ideala. Personal, daca as fi in locul tau, as evita-o. Ramai la prima metoda de prevenire, nu poți da gres cu ea.

Fa exercitii fizice

prevenirea bilelor albastre prin exercitii fizice

Sincer acum, cine vrea sa faca exercitii fizice cand simte o durere in testicule? Ei bine, eu nu as vrea, dar daca nu ai alta optiune, aceasta functioneaza. Daca te poți ridica și poți alerga, durerea se va ameliora. Vrei ca sangele sa-ti curga prin tot corpul pentru a se indeparta din bilele tale. Deci, daca te poți deplasa, fa-o. Bilele tale iti vor multumi.

Comprese reci

Va fi putin rece, nu voi minti, dar ajuta. Asadar, scoate punga aceea de mazare inghetata și pune-o ușor pe bilele tale. Compresele rece imita non-adrenalina, care este hormonul eliberat după orgasm. Acesta reduce fluxul de sange catre bilele tale, ameliorand astfel durerea.

Ridica greutati

Probabil ca acest lucru suna ciudat și s-ar putea sa crezi ca te vei simti inconfortabil, dar ridicarea obiectelor grele provoaca ceva numit manevra valsalva. Aceasta este senzatia din muschii abdominali inferiori ce apare cand ridici greutati. Reuseste sa schimbe tensiunea arteriala, reducand presiunea in organele genitale.

Timpul vindeca totul

Suna a cliseu, stiu, dar timpul vindeca totul, mai ales daca nu esti in stare sa te antrenezi sau sa te masturbezi – trebuie doar sa astepti. Inteleg, timpul va trece greu, dar nu poți face nimic altceva. Dureaza in jur de o ora ca durerea sa dispara, asa ca pune-ti un film și incearca sa te gandesti in alta parte.

fenomenul bilelor albastre

Bilele albastre nu sunt o scuza pentru a pune presiune pe o femeie

Stiu multe femei care au fost puse intr-o pozitie stanjenitoare in care iubitul lor a inceput sa le vorbeasca despre bilele albastre și despre nevoia de a primi ajutor. Ei bine, uneori, nu vreau sa ajut, alteori vreau doar sa primesc o imbratisare și sa ma uit la un film. Dar bilele albastre sunt, de fapt, un eveniment dureros, asa ca ajutorul tau il poate salva.

Atentie: A nu se confunda acest fenomen cu epididimita, o afectiune medicala serioasa.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.