50 Texte Drăguțe de „Noapte Bună” Pentru Ea sau El

texte de noapte buna pentru iubita

Exista multe texte dragute de „noapte buna” pe care i le poți spune pentru a-i arata partenerului de viata cat înseamnă pentru tine. Aceste texte ofera persoanei respectiva posibilitatea sa isi dea seama ca iti pasa de ea și ca o iubesti cu adevărat. Iata 50 de texte prin care ii poți spune cat de mult o iubesti noaptea, cand ii spui „noapte buna”.

  1. Voiam sa iti spun noapte buna și ca ma gandesc la tine. Acesta este un text bun de trimis unei persoane cu care esti intr-o relatie pentru a-i spune ca te gandesti la ea.
  2. Mi-as dori sa dorm in bratele tale. Acest text de noapte buna va lasa partenerul sa isi dea seama ca iti lipseste fizic și ca ti-ar placea sa stati imbratisati.
  3. Voiam sa ma culc, dar nu inainte sa iti spun cat de frumoasa esti. Acest text ii va aminti iubitei tale cat de frumoasa o consideri. Se va simti speciala.
  4. Noapte buna, iubito. Un text simplu și foarte eficient care este atat dragut cât și afectuos.
  5. Noapte buna. Sa visezi frumos, iubita mea. Nu e nimic mai dragut și mai dulce decat sa ii urezi iubitei tale „vise frumoase”.
  6. Noapte buna, te iubesc! Acest text simplu și dulce este extrem de eficient pentru a exprima intr-un mod cat mai direct și placut ceea ce doresti sa ii transmiti și ceea ce simti pentru ea. Cu siguranta va aprecia gestul.
  7. Insemni mai mult decat crezi pentru mine. Abia astept sa ne revedem. Acest text arata partenerei cat de mult astepti sa va revedeti.

Cele mai noi afrodiziace, pentru o noapte romantică alături de persoana iubită

  1. Voiam sa ma pun in pat, dar inanite voiam sa iti spun noapte buna și vise frumoase, iubita mea. Acesta este un text prin care ii spui parteneri cat de frumoasa este ea pentru tine și cat de multi o iubesti.
  2. Stelele arata atat de frumos in noaptea aceasta, dar nici pe departe la fel de frumos ca tine. Suna cliseic, dar este un text poetic extrem de eficient. Nu doar ca arata iubitei tale cat de mult o iubesti, ci arata și cat de mult te gandesti la ea.
  3. Ai vazut luna in seara aceasta? Este frumoasa și mi-as dori sa ne putem uita la ea împreună. Cine nu adora sa stea cu partenerul de viata sub clar de luna? Este un text extrem de romantic ce denota cat de mult o iubesti.
  4. Voiam sa ma culc pe cantecul nostru și sa imi imaginez ca esti langa mine. Daca vrei sa ii urezi un „noapte buna” special iubitei tale, acesta este textul potrivit. Ii arati faptul ca iti amintesti de cantecul vostru special demonstrandu-i cat de mult o iubesti prin cuvinte, ceva ce este adesea greu de facut.
  5. Nu pot dormi pentru ca ma gandesc la tine. Acesta este un text foarte dulce care iti va face partenera sa inteleaga cat de mult o iubesti și ca te gandesti la ea.
  6. Noapte buna, iubito. Despartiea e atat de dureroasa. Atunci cand nu poți sta cu iubita ta și sunteti despartiti pentru o perioada (cum ar fi pe timpul noptii sau pe câteva zile/luni), acesta este textul perfect care o va ajuta sa isi dea seama ca esti mai aproape de ea decat crede.
  7. Te voi visa! Acest text ii ofera oportunitatea iubitei tale sa isi dea seama ca te gandesti la ea chiar și cand dormi.
  8. Am petrecut momente incredibile împreună și abia astept sa te vad. Este un mod foarte placut sa ii spui partenerei cat de mult iti place sa petreceti timp împreună
  9. Ce vrei sa visezi la noapte? Aceasta intrebare se poate lasa cu raspunsuri dulci și romantice, care vor face seara mai plăcută și va vor oferi posibilitatea sa va spuneti cat de mult va iubiti.
  10. Pun pariu ca esti frumoasa cand dormi. Acest lucru îți oferă posibilitatea sa ii spui ca te gandesti la ea.
  11. Esti totul pentru mine iubito, noapte buna! ofera posibilitatea partenerei sa inteleaga cat de mult o iubesti și cat de importanta este ea pentru tine.
  12. Mi-as dori sa dorm in bratele tale. Acesta este un mod foarte intim prin care sa ii spui „noapte buna”.
  13. Nu mi-ar placea nimic mai mult decat sa dorm in bratele tale. Acest text o face sa inteleaga ca vrei sa fii cu ea.
  14. Imi place sa dorm, dar mi-ar placea mai mult sa fiu cu tine. Acest text face iubita sa inteleaga ca nimic nu e la fel de placut fără ea.
  15. Imi place sa ascult acest canted cand dorm pentru ca ma face sa ma gandesc la tine. Este un text extrem de puternic și ofera posibilitatea sa ii spui cat de mult o iubesti printr-un cantec. Alege un cantec puternic, care stii ca ii place.
  16. Noapte buna, frumoasa mea. Acest text este un mod placut sa ii spui „noapte buna” și totodată sa ii spui ca e frumoasa. Eficient și foarte dragut.
  17. Ma duceam sa ma culc, dar inanite de toata vreau sa iti spun ca te iubesc. Acest text face partenera sa inteleaga ca nu e nimic mai important pentru tine decat ea și iubirea ce i-o porti.
  18. Te iubesc mai mult decat orice pe lume și voiam sa iti urez vise frumoase. Ce femeie ar rezista la un asemenea text dulce? O vei impresiona pana la lacrimi!
  19. Mi-as dori sa te pot imbrastisa și sa visam împreună. Acest text face iubita sa inteleaga ca vrei sa fii mereu cu ea, chiar și in vise.

Lovebath Sensual Shunga – Gelul de duș numărul 1 cu aromă de floare de lotus pentru momente intime, romantice împreună, ce demostrează cât de mult o iubești

Lovebath Sensual Shunga – Gel pentru baie cu Aromă de Floare de Lotus, 650 g

  1. Ma uitam la cer și ma ganeam cat de mult te iubesc. Un text dulce și poetic prin care poți ura noapte buna iubitei.
  2. Nicio stea din cer nu straluceste la fel de puternic precum iubirea ce ti-o port. Da, suna foarte cliseic dar iubita ta va adora acest text. Este romantic, dragut și denota sensibilitate, ceea ce femeile adora la un barbat.
  3. Noapte buna, dragostea mea. Un mod romantic prin care ii poți spune iubitei tale „noapte buna” inainte de culcare.
  4. Sunt atat de bucuros ca te am incat nici nu pot dormi. Un text ce face iubita sa inteleaga cat de mult înseamnă ea pentru tine și cat de noroc esti sa o ai in viata ta.
  5. Te voi visa toata noaptea, iubita mea. Aceest text ofera partenerei posibilitatea sa inteleaga cat de mult o iubesti și cat de mult te gandesti la ea.
  6. Nimic nu poate schimba cat de mult te iubesc. Femeile adora stabilitatea iar acest text arata cat de mult o iubesti și cat de stabila este relatia voastra.
  7. Sunt atat de fericit sa fiu cu tine. Mi-as dori sa nu trebuiasca sa ma culc și sa putem vorbi in continuare. Acest text arata iubitei tale cat de mult pretuiesti timpul petrecut cu ea, chiar și de la distanță
  8. Inchide ochii și relaxeaza-te. Voi fi in visele tale. un mod romantic și poetic prin care ii poți spune iubitei tale (sau iubitului, acest text fiind potrivit și pentru fete sa spuna baietilor) cate gandesti la ea/el.
  9. Esti in inima mea in aceasta noapte, maine și pentru totdeauna. Vise frumoase. Un mod excelent prin care poți expimra cat de mult o iubesti.
  10. Deja imi este dor de tine. Nimic nu spune mai bine „te iubesc” decat sa ii spui unei persoane cat de mult iti lipseste inainte de culcare.
  11. Abia astept ziua in care ma voi culca și ma voi trezi langa tine in fiecare dimineata. Aminteste-i de viitorul vostru romantic împreună.
  12. Esti ultimul lucru la care ma gandesc inainte sa merg in pat. Un alt mod romantic prin care ii poți spune iubitei tale cat de mult o iubesti.
  13. Noapte buna, iubirea vietii mele. Un mod cliseic dar foarte frumos sa ii spui iubitei tale „noapte buna”.
  14. Voiam sa iti spun ca ma gandesc la tine și abia astept sa ne vedem. Este un mod clasic atat dragut cât și dulce prin care ii poți spune iubitei cat de mult te gandesti la ea.
  15. As face orice sa putem dormi unul langa celalalt. Un text dragut de „noapte buna” prin care ii poți arata iubitei cat de mult înseamnă ea pentru tine.
  16. Nu e nicio alta persoana cu care as vrea sa fiu inafara de tine. Un text romantic prin care ii spui iubitei tale ca e cea mai importanta persoana din viata ta.
  17. In fiecare noapte imi este din ce in ce mai dor de tine. Acest text face iubita sa inteleaga cat de profunde sunt sentimentele tale pentru ea.
  18. Inima mea iti apartine in fiecare seara. Un mod poetic și foarte dulce prin care poți spune iubitei tale cat de mult o iubesti.

Stimulente ce te ajută să duci sexul la un alt nivel

  1. Tu esti aleasa mea. Te iubesc atat de mult! Este nu text extraordinar prin care ii poți spune iubitei tale cat de mult o iubesti. Se potriveste și sa fie spus de femei catre barbati.
  2. Singurul lucru pe care il urasc este sa trebuiasca sa iti scriu „noapte buna” și sa nu iti pot spune in fata. Face iubita sa inteleaga cat de mult ti-ar placea sa fiti împreună noapta aceasta. De asemenea, e un mod dragut prin care ii urezi „noapte buna”.
  3. Te voi avea in visele mele toata noaptea. Acest text te ajută să sa iti exprimi iubirea profunda iubitei tale.
  4. Pot sa simt in inima mea ca tu esti aleasa. Acest text iti face partenera sa inteleaga cat de mult te gandesti la ea.
  5. Gandindu-ma la tine ma ajuta sa merg mai departe și sa pretuiesc viata. Este un mod extraordinar prin care ii spui iubitei tale cat de mult înseamnă ea pentru tine. Este de asemenea un text extraordinar pentru a-i arata ca o iubesti. Poate fi spus și de fata catre barbat.
  6. Noapte buna, ingerasul meu, te voi visa toata noaptea. O alintatura draguta și un text puternic prin care ii poți spune iubitei „noapte buna”.
Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.