De ce să urinezi înainte și după sex (Motive Științifice)

urinatul in timpul sexului

Ti s-a intamplat vreodata sa iti vina sa urinezi in timpul sexului? Chiar atunci cand placerea este mai intensa? Cum poți face asta?! Urina sau orgasm? Este o alegere.. dar nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult. In priml rand, nu esti singura in aceasta situatie, multe femei simt nevoia sa urineze atunci cand fac sex.

Acest lucru poate distruge toata tensiunea creata in timpul sexului dar exista metoda prin care poți preveni acest lucru. In acest articol vom vorbi despre de ce este bine sa urinezi inanit de sex.

Stii de ce iti vine sa urinezi atunci cand te simti plin excitata? Exsita mai multi factori care contribuie la acest fenomen care te fac sa vrei sa mergi la baie. Cel mai evident dintre ele este faptul ca iti venea sa urinezi inca de inainte sa faci sexdar inainte sa iti dai seama, lucrurile au devenit super intense și ai uitat, te-ai distras cu „altceva”. Ei bine, bravo tie, dar vezica ta nu e multumita.

Elity Anura – Ou vibrator ce face creste semnificativ plăcerile sexuale

Elity Anura – Ou Vibrator cu Aplicație, 8.5 cm

Adevarul este ca nu e intotdeauna simti nevoia sa urinezi, de multe ori e doar senzatia. De ce? Ei bine, conform unor experti totul tine de anatomia femeii. Cavitatea vaginala sta exact in spatele vezicii și actul sexual poate pune presiune pe vezica, simulând nevoia de a urina chiar in mijlocul actului sexual.

Asadar, data viittoare cand incerci sa te scuzi sa mergi la baie in timpul sexului, tine cont de faptul ca nu intotdeuauna trebuie sa iti golesti vezica: uneori este doar senzatia.

Mai exista un motiv pentru care simti nevoia de a urina in timpul sexului, chiar și daca stii ca vezica ta este goala ca abia ai urinat, iar acel luctu este stimularea punctului G. Ceea ce se intampla faptul ca atunci cand punctul G este stimulat, tesutul buretos au uretrei care este exact langa se umple cu lichid.

Bile vaginale ce ajută la ameliorarea incontinenței urinare

Acest lucru se cheama ejaculare feminina și conform cercetarilor, intre 10% și 54% dinre femei experimenteaza acest fenomen in timpul actelor sexuael. Se poate simti ca senzatia de urinare, insa este cu totul altceva.

Alte motive care ar putea cauza senzatia de urinare ar fi faptul ca ai o iritatie sau umflaturi la nivelul uretrei cauzat de uscaturle vaginale, precum și de sensibilitatea la lubrifianti sau prezervative. Acest lucru poate produce senzatia de urinare. Alt factor ar putea fi muschii pelvieni slabiti, aceasta problema afectand aproximativ un sfert din femeile din intreaga lume, conform Institutului National de Sanatate din tatele Unite și poate duce la incontinenta urinara.

De ce ar trebui sa urinezi inainte de sex?

Stim, sa mergi sa urinezi nu este tocmai ceva ce iti doresti in timpul preludiului alaturi de barbatul pe care te-ai straduit atat de mult sa il cuceresti, sa ajungi cu el in dormitor. Aceasta activitate poate distruge tot cheful de sex.

Cu toate astea, conform specialistilor, daca te tii mai mult de o anumita perioada din a urina, poate fi daunator pentru vezica ta. Nu este indicat sa te tii prea mult, pe langa faptul ca nu te poți bucura la fel de tare de senzatiile sexului in timpul penetrarilor.

Satisfyer Balls – Set de bile kegel pentru controlul muschilor vaginali și senzații mai intense in timpul sexului

Satisfyer Balls – Set de Bile Kegel Multicolore, 3.8 cm

Daca te tii prea mult și eviti sa urinezi, cresti considerabil sansele de a face infectii ale tractului urinar, care pot cauza spasme la nivelul vezicii (o formă de incontinenta). Femeile au un risc mai mare de a dezvolta infectii ale tractului urinar deoarece au uretra mai scurta.

Asadar, in loc sa te ingrijorezi de faptul ca pierzi din tensiunea sexuala daca mergi sa urinezi in timpul partidei, mai bine te-ai gandi la sanatatea vezicii tale. Oricum, este foarte greu sa te bucuri de sex atunci cand simti nevoia puternică de a urina. Gandeste-te ca daca faci asta, te vei bucura pe urma orgasme mai intense. Mai mult de atat, reduci riscul infectiei.

Este OK sa urinezi după sex?

Nu doar ca este OK, ci este chiar recomandat sa urinezi după sex. Dupa cum spuneam, urinatul inainte de sex reduce riscul aparitiei infectiilor la nivelul tractului urinar, dar acest lucru se aplica și după sex. Principalul motiv este faptul ca urinarea curata uretra de bacterii care ar fi putut intra in vagin prin intermediul penisului, reducand astfel sansele acestor infectii.

Aceasta recomandare este cu atat maiadevărat pentru femei. Barbatii nu au o problema neaparat daca nu urineaza pentru ca au uretra mult mai lunga.

Acest lucru fiind spus, este bine sa constientizezi importanta urinatului după sex din motive de sanatate evidente. Cu toate astea, nu sari imediatdin pat sa mergi la baie, nu e ceva atat de urgent. Imbratisati-va, spuneti-va lucruri frumoase și bucurati-va de perioada de intimitate post-sexuala.

Bile Kegel – Te ajuta sa combati incontinenta urinara și sa obtii mai mult control asupra muschilor vaginali

Geisha Balls 2 – Bile Kegel Roz din Silicon, 3.4 cm

Lasati lucrurile sa decurga natural și mergi la baie sa urinezi doar atunci cand este natural sa o faci. Daca totusi esti genul de persoana care are adesea infectii urinare, este indicat sa mergi sa urinezi imediat după sex, doar pentru a te asigura ca previi riscul aparitiei acestor infectii.

Ce se intampla daca ma tin de la urinat?

Am spus deja ca daca te tii de la urinat in timpul actului sexual, vei avea parte doar de probleme și nu va fi deloc confortabil. Nu e ceva ce iti poate face placere, așadar pe langa faptul ca e nesanatos, este și foarte inconfortabil.

5 Metode prin care sa te scuzi și sa mergi sa urinezi in timpul sexului

Am stabilit deja importanta faptului ca nu e OK sa te tii de la urinat in timpul sexului, dar cum poți să te scuzi fără ca persoana respectiva sa se supere? Poate fi dificil dar nu imposibil. Iata câteva idei care te pot ajuta sa te scuzi pentru a mege la baie in timpul sau inaintea sexului.

Cele mai eficiente stimulente, pentru orgasme mai puternice

1. Spune ceva seducator

Acest lucru depinde de persoana cu cre esti și de chimia dintre voi. Poti spune un ușor „Ma intorc imediat, dar nu te ingrijora, nu te fac sa astepti mult”, împreună cu un sarut și gata, poți merge la baie.

2. Spune ca mergi sa te pregatesti

Daca deja ati inceput preludiul dar nu ati ajuns la sex propriu-zis, ii poți spune ca mergi sa te pregatesti putin, la baie. Nu are niciun motiv sa se supere.

3. Spune-i ca trebuie sa mergi sa verifici ceva

Nu trebuie neaparat sa spui motivul pentru care mergi la baie. Poti pur și simplu sa ii spui ca ai ceav urgent de facut, pur și simplu. Te va intelege, mai ales daca imediat după te intorci in pat langa el.

4. Fii sincera

Avand in vedere ca nevoia de a urina este naturala, ii poți spune pur și simplu ca ai nevoie la baie. Alege-ti singura cuvintele dar „Asteapta putin, am nevoie la baie, vin imediat inapoi” este perfect. Ar fi culmea sa se supere datorită unei nevoi fiziologice. Cand te intorci, va puteti bucura împreună de sex mai placut fără sa ai senzatia de a urina.

Concluzie

Acum ca stii de ce este bine sa urinezi inainte și după sex, ar trebui pui tii cont de aceste sfaturi. Daca te tii prea mult, cu siguranta vei avea parte doar de probleme, așadar cu toate ca nu este deloc periculos sa te tii de la urinat pentru perioade scurte, cu siguranta nu este recomandat sa te tii pentru perioade lungi.

Avem reduceri in fiecare saptamana în sex shop. Vezi catalogul nostru de produse pentru adulti si → acceseaza pagina de reduceri ❤ și bucură-te de o gamă uriașă de jucării erotice la preturi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul nostru:

* indicates required

Informații și noutăți. Ne străduim să fie 100% utile și cu aplicabilitate directă.

Te poți dezabona oricând. Ne asigurăm că iți trimitem doar informații prețioase.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.